2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12345492 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi. Diğer taraftan "Stadın yapımından asıl sorumlu Umut Güner'di, Fikret Orman ne yaptı ki" yazanlar da olmuştu, şimdi haberi sunuşlarına bak:

http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-yonetiminde-yeni-gorev-dagilimi-40123105

"İki yıldır transfer çalışmalarında gösterdiği performansla camiada çoğu kişinin beğenisini kazanan Erdal Torunoğulları'nın transfer komitesinden alınması büyük soru işaretleri doğurdu. Yönetim kurulundaki bu görev dağılımının önümüzdeki günlerde büyük tartışmaları beraberinde getireceği tahmin ediliyor."

Büyük tartışmalar getireceği tahmin ediliyormuş. Kısacası "Buradan bize malzeme çıkar belki, kaşırız biraz" diyorlar. Aynı gazetedeki spor yazarlarını sınava çeksen, %90'ı Fenerbahçe'nin transferden sorumlu yöneticisini bilmez.

ben hiç bir gazeteye inanmam okur güler geçerim ancak bitmiş bir transferin detayını yazıyorsa açar okurum. onun dışında medyanın tek varoluşları biat ettikleri kültürü yalamakdan ibaret şu anda, bunu siyasi falan söylemiyorum medyanın şuan rantı neredeyse konu başlığı ne ise o amaca yönelik karalamadan ibaretler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Turco

Veli kavlak kendisine gelen bütün teklifleri Reddetmiş :s20: :s20:

Neden reddetmesin ki ?

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Veli Kavlak'ın sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti".

Atletico Madrid'in maaş tablosu. Üstüne %45 vergi oranını da ekledin mi yıllık 2,5 milyon euro kazanan Filipe Luis'in elinde Veli'nin kazandığı para kalıyor.

1- Koke: 6 millones de euros

2- Antoine Griezmann: 4,5 millones de euros

3- Diego Godín: 4 millones de euros

4- Fernando Torres: 4 millones de euros

5- Juanfran: 2,75 millones de euros

6- Filipe Luis: Entre 2,5 y 3 millones de euros

7- Gabi: 2 millones de euros

8- Yannick Ferreira Carrasco: 2 millones de euros

9- Stefan Savic: 2 millones de euros

10- Tiago Mendes: 1,75 millones de euros

11- Luciano Vietto: 1,7 millones de euros

12- Saúl Ñíguez: 900.000 euros

13- Jesús Gámez: 900.000 euros

14- Miguel Ángel Moyá: 850.000 euros

15- Óliver Torres: 500.000 euros

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gerçekten bu dediğini sen anladınmı?
ben anlamadım acaba örneğini verdiğin realde futbol drektörünün başında bir yönetici yokmudur.
UMUT GÜNER​​: As Başkan, Futbol Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Arena’dan Sorumlu.
şimdi bu yetkiden futbol drektörü olduğunumu anladın.
senin dediğin standartı yönetici içinde bulamazsın o işler profesyonellerin işidir. Başdaki yönetici onu atayan kişidir.
şirket olarak bakarsak olaya sanırım Güler sabancı lassa nın başına geçtiğinde lastik yapmayı bilmiyordu :D
sakıp sabancıda o nu yollarken lassa ya bu hiç aklına gelmemiştir.
komitenin başına atanan kişinin işi insan yönetmektir siz yöneticiliğin ne olduğunu sanıyorsunuz anlamadım
bir doktor hastane yönetiminden ne kadar anlarsa bir yöneticide futbolcudan o kadar anlar.
sizin kafa hala mütahidin inşaat yaptığını düşünen kafadır.
Yok ben gayet iyi anlattım ama sen yine anlamak istediğini anladın abi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Oruçtan kafalar karışıyor galiba :)

Çevrimdışı Yalçın

Olaya bir de o zaman şu gözle bakalım : Ozan Tufan bu sezon Bursaspor'dan Fener'e transfer olurken 20 yaşındaydı. Gelirken o seneyi Şenol hocayla geçirmişti.20 yaşındaki Ozan Tufan Fener'de geçirdiği 1 sezonda fizik olarak ilerledi diyebiliyor muyuz?
Beşiktaş'ın şartları ile Fener'in şartları bir değil. Ön yargıların olması doğal elbet. Zaman herşeyi daha net gösterecek.

Evet. Ozan gecen seneyi bizde gecirmis olsaydi Senol Hoca'nin ik temkini (ki eminim buna!) "o pehlivan goruntunu fite indirmeden formayi nah gorursun!" olurdu.

Ha guzel tarafi, bunu diyemeyen hoca seneye yine bu fenerin basinda. Bu tarafi da var.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Berat

Evet. Ozan gecen seneyi bizde gecirmis olsaydi Senol Hoca'nin ik temkini (ki eminim buna!) "o pehlivan goruntunu fite indirmeden formayi nah gorursun!" olurdu.

Ha guzel tarafi, bunu diyemeyen hoca seneye yine bu fenerin basinda. Bu tarafi da var.

Tadı var  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

NBA'de zayıf oyuncuları sevmezler hemen forma girmesi istenir, kilo alması çünkü çok zorlu bir maratona girerler futbolcularda ise tam tersi daha fit ve zinde olması şart özellikle orta saha gibi temponun yüksek olduğu bir bölgede. Vitor basketbol takımı yönettiğini mi düşünüyor acaba bu bakış açısıyla ve rotasyon anlayışıyla?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

fener gene kondisyon idmanı yükleme yapmadan kampa başlamış çift kale yapmışlar yavaş oynayanları fırçalamış vitor efendi   :evillol:
benim formülüm kazanan formül sene sonunda kupaları dizdiğimde görürsünüz diyordu, gene benzer kazanımlar bekliyoruz kendisinden  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

NBA'de zayıf oyuncuları sevmezler hemen forma girmesi istenir, kilo alması çünkü çok zorlu bir maratona girerler futbolcularda ise tam tersi daha fit ve zinde olması şart özellikle orta saha gibi temponun yüksek olduğu bir bölgede. Vitor basketbol takımı yönettiğini mi düşünüyor acaba bu bakış açısıyla ve rotasyon anlayışıyla?

NBA'de kas olarak kilo almaları istenir, çevikliği de olabildiğince artırmak gerekiyor. Ozan'da durum yağdan ibaret. Fenerin oyuncusundan bu başlık altında konuşmaya gerek yok.

Çevrimdışı Necmi

1000 euro efsanesi gibi efsaneler yaratıyoruz sonra olay çok farklı noktalara gidiyor. Ndoye olayı bunun en basit örneği. Sonuçta son sözü söyleyen başkan, başkan Ndoye atsın imzayı deseydi Erdal beyin mi ipini çekecektik olası bir başarısızlıkta?
1000 euro efsanesi pazarlıkta yönetici başarısıdır. Başkanın kovala işi demesi yönetim başarısıdır.
sizler sürekli elmayla armutu birbirine karıştırırsanız. herkesin ipini çekersiniz.orda iki farklı nokta var birincisi başkanın risk alması ve bırak git demesi
bu Yöneticilik kararıdır. ikinci noktada Erdal beyin gidip masada pazarlık yeteneğini konuşturmasıdır.
bu ne başkanın risk almada gösterdiği kararlılığı geri plana iter nede erdal beyin pazarlık başarısını geri plana iter.
Efsane dediğin şey gerçeklerin abartılarak anlatılmasıdır. burda öyle bir durum yok hiç bir şey abartılmamış
yaşananlar birinci ağızdan anlatılmıştır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam sezon basladiktan 4 ay sonra 32 yasina girecek. Bunun nesini buyutuyorsunuz?
Bu 1,5 yil degil, 4 ay oynuyor. 32 dememin sebebi sezon ile birlikte 32 yasinda olmasi.

Ki, ben aslinda yasa da cok onem vermem bir oyuncunun fizigi devam etmeye el veriyorsa. BPL'in temposu okadar yuksek olmasina ragmen 30u gecmis bircok oyuncu iyi performans sergiliyor. Ama fizik zaten gerilediysen, ilerleyen yas daha da alehine calisacaktir. Gokhan'in milli maclarina bakarak Avrupa sahnesine yetersiz fizik konusunda endiseli olmakta hakliyim sonuna kadar.

Gökhan Gönül 31.5 yaşında dostum. Senin yaptığın şuna benzeştiği için insanlar tepki gösteriyor:

http://www.hurriyet.com.tr/atiba-hutchinson-besiktasta-24423275

Birebir aynı, değil mi? O esnada Atiba 30.5 yaşında olmasına rağmen, 3 paragraflık haberde 31 yaşında olduğu söyleniyor.

Oradaki haberi yapan adamın niyeti belli, senin niyetin farklı. Ama ortak özellikler insanları rahatsız ediyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fener gene kondisyon idmanı yükleme yapmadan kampa başlamış çift kale yapmışlar yavaş oynayanları fırçalamış vitor efendi   :evillol:
benim formülüm kazanan formül sene sonunda kupaları dizdiğimde görürsünüz diyordu, gene benzer kazanımlar bekliyoruz kendisinden  :money:
Olaya profesyonel bakıyor çünkü avrupada oyuncların çoğu bu hazırlık kamplarına fit geliyor ama Türkiye'de işler öyle olmuyor adamlar yazın yiyip içip semirip kampa katılıyorlar kampı zayıflama kampı olarak görüyorlar sonra sezon ortasında içinde düşüşler başlıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Güldürmeyin ulan ...ler :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1000 euro efsanesi pazarlıkta yönetici başarısıdır. Başkanın kovala işi demesi yönetim başarısıdır.
sizler sürekli elmayla armutu birbirine karıştırırsanız. herkesin ipini çekersiniz.orda iki farklı nokta var birincisi başkanın risk alması ve bırak git demesi
bu Yöneticilik kararıdır. ikinci noktada Erdal beyin gidip masada pazarlık yeteneğini konuşturmasıdır.
bu ne başkanın risk almada gösterdiği kararlılığı geri plana iter nede erdal beyin pazarlık başarısını geri plana iter.
Efsane dediğin şey gerçeklerin abartılarak anlatılmasıdır. burda öyle bir durum yok hiç bir şey abartılmamış
yaşananlar birinci ağızdan anlatılmıştır.
Sonuçta biz gomezin bonservisini 1000 euroya aldık mı?
Aldıysak şu an hala neyin pazarlığını yapıyoruz 3 milyon 5 milyon euro.

Gomez'i bu şartlarla kiralamak büyük başarıdır ama 1000 euro olayı farklı şekilde lanse edilmiş ve abartılmış bir şehir efsanesidir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Yok ben gayet iyi anlattım ama sen yine anlamak istediğini anladın abi :)
belki ben anlamak istediğimi anlamışımdır @Serhat Akkaya  iddia edemem
bunu ancak forumun diğer üyeleri görür.
sonuçta burda sayfalarca yazsamda yazacağım şeyler anladığımla sınırlı kalacak. :)
o nedenle senin karşında haksızsam işime geldiği gibi davranıyorsam buna
dışardaki tarafsız gözler kararını verir zaten sıkma canını.

Çevrimdışı tangaz

azizeyi seviyorum vitoru taraftarın önüne atmadı yedirmedi  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Gomez kalmak istedikten sonra bonservisini almak o kadar problem olmaz yeter ki Gomez kalacağım desin.

Söylendiği gibi Fiorentina, Gomez için 5 m euro istediyse gayet uygun bir fiyat.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Gomez kalmak istedikten sonra bonservisini almak o kadar problem olmaz yeter ki Gomez kalacağım desin.

Söylendiği gibi Fiorentina, Gomez için 5 m euro istediyse gayet uygun bir fiyat.

Şampiyonlar ligi transfleri ortada yok ama 5'ten düşer o fiyat.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olaya profesyonel bakıyor çünkü avrupada oyuncların çoğu bu hazırlık kamplarına fit geliyor ama Türkiye'de işler öyle olmuyor adamlar yazın yiyip içip semirip kampa katılıyorlar kampı zayıflama kampı olarak görüyorlar sonra sezon ortasında içinde düşüşler başlıyor.

Portekiz'de Porto dışında hangi takımla hazırlık kampına katılmış da Avrupa'daki gibi bakıyormuş hazırlık kamplarına?  :D

Kendisini Everton isterken Al Ahli'ye gitmişti adam bu, tek olayı şekil ve poz.

Yatsın kalksın da FFP cezasına ve kontraındaki tazminatına dua etsin, yoksa Aziz buna öyle bir degaj vururdu ki Atltantik'i bile geçerdi.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2016, 16:30:53 Tolga ]

Çevrimiçi Mehmet57

Gökhan Gönül 31.5 yaşında dostum. Senin yaptığın şuna benzeştiği için insanlar tepki gösteriyor:

http://www.hurriyet.com.tr/atiba-hutchinson-besiktasta-24423275

Birebir aynı, değil mi? O esnada Atiba 30.5 yaşında olmasına rağmen, 3 paragraflık haberde 31 yaşında olduğu söyleniyor.

Oradaki haberi yapan adamın niyeti belli, senin niyetin farklı. Ama ortak özellikler insanları rahatsız ediyor.

Fazla buyutuyorsunuz. Adam yeni sezon ile 32 yasinda olacak. Demek istedigim bu. Sezon bitiminde 32 olacak. 3 yillik sozlesmenin bitimininde 34 olacak, 33 degil. Daha ne?

Gokhan'in okadar defosu icinde, ki hepsini saydim, sirf "su an 31.5 yasinda" demenizin de amacini anlamiyorum. Sozlesmesi bittiginde yasi nekadar olacak? 32->33->34. Su an "31.5" olmasinin bir degeri yok.

Ki, yeniden soyluyorum, ben yas konusuna cok takilmam, ama fizigi zayif oyuncuda takilirim.

Çevrimdışı tangaz

Bu hıyarağası Portekiz'de Porto dışında hangi takımla hazırlık kampına katılmış da Avrupa'daki gibi bakıyormuş hazırlık kamplarına?  :D

Kendisini Everton isterken Al Ahli'ye gitmişti adam bu, tek olayı şekil ve poz.

Yatsın kalksın da FFP cezasına ve kontraındaki tazminatına dua etsin, yoksa Aziz buna öyle bir degaj vururdu ki Atltantik'i bile geçerdi.

paralelci mi bu vitor efendi  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Sonuçta biz gomezin bonservisini 1000 euroya aldık mı?
Aldıysak şu an hala neyin pazarlığını yapıyoruz 3 milyon 5 milyon euro.

Gomez'i bu şartlarla kiralamak büyük başarıdır ama 1000 euro olayı farklı şekilde lanse edilmiş ve abartılmış bir şehir efsanesidir.
hayır kardeşim burda sıkıntı sözleşme değil o sözleşmeye gomezin koyduğu şart.
gomez eğer Beşiktaşta kalıyorum deseydi o sözleşme geçerliydi. Ama gomez fırsatları değerlendireyim dediği için
opsiyonunu kullanmadı öyle olunca o sözleşme gomez tarafından iptal edilmiş oldu.
Bugün bonservis ödeyeceksek bunu tamamen gomezin hatasından yapacağız.
Burda sorun bunu sineye çekip çekmeme sorunu Gomez için böyle bir şey sineye çekilirmi.
Bize şampiyonlukta çok belirli bir katkı vermiş Türkiyeye gelmiş en büyük forvet bir hata yaptı
şimdi bu hatasını Beşiktaş üstlenecekmi üstlenmeyecekmi. Tartışılması gereken bu.
Bu noktanın hiç bir yerinde yönetici başarısızlığı yok tam tersi bu gün 3-5 gibi bir rakama bonservisle Alman milli takımı
forvetini alabilecek pazarlığı yapacak kadar elimiz kuvvetli ise buda yönetici başarısıdır.
geçen sene gomez bizde olmasa x bir takımda gol kralı olmuş alman milli takımın forveti olsaydı acaba bu gün bırak pazarlık yapmayı
o pazarlık masasına oturmaya cesaret bile edemezdik.

Çevrimdışı mylife1903

paralelci mi bu vitor efendi  :evillol:
Paralel evrende 8 puan farkla sampiyon olmus takimin hocasi yahu ustelik pisiktronik ustunlus kazanmis.

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonlar ligi transfleri ortada yok ama 5'ten düşer o fiyat.
3 m euro'ya düşürmek için uğraşırız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: