2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371117 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Kemiksiz 6 milyon €

Demekki vergiyi de Fio ödüyor ozaman..

Temiz iş.

Çevrimdışı tuncaboylu

bonservisi elinde deniyor.
Independiente de oynuyor ama sözleşmesi yok sanırım
arjantin liginde kafa takımların stoperleri bence iyidir
ama bu kadar çok uzunu ne yapacağız onu anlamadım.
elinde mina gomez marcelo rudolfho tosiç yeterli tandemi oluşturur.
ama hepside aynı stil oyuncu :alala:

Abi Arturo Mina son derece düşük profilli bir adam.

Arjantin Ligi'nde de oynamıyor, Ekavdor ligi'nde oynuyor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Independiente_del_Valle

Saçma bir transfer olur bence.

Çevrimdışı tangaz

messi milli takımı bırakmış çöksek mi ki acep, ya da sosa'yla takas yapalım ikisi de arjantinli  :evillol:

ileri dörtlü: gomez robben messi quaresma
arkalarında: atiba ozzie
gerisi: öenmli değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Arturo Mina son derece düşük profilli bir adam.

Arjantin Ligi'nde de oynamıyor, Ekavdor ligi'nde oynuyor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Independiente_del_Valle

Saçma bir transfer olur bence.
Her sene 2 tane saçma transfer yapma gibi bir alışkanlığımız var. Bu sene Fabri ile başladık ikincisi stopere olmaz umarım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

messi milli takımı bırakmış çöksek mi ki acep, ya da sosa'yla takas yapalım ikisi de arjantinli  :evillol:

ileri dörtlü: gomez robben messi quaresma
arkalarında: atiba ozzie
gerisi: öenmli değil
Ustat erkenci gordum seni, messi deme yahu ismail ile takas etmem onu. Gitsin kiz liginde oynasin

Çevrimdışı FatihKartal41

Twitter da bir sayfa var. Gökhan Gönül transfer haberini Nisan ayında vermişti. A.Kolarov un bonservisini alacaklarına karşı M.City den aldığı ve ufak pürüzler haricinde anlaştığımızı söylüyor, sayfa transferin bitmesi için gün sayıyor. Siz ne düşünüyorsunuz başka duyum alan var mı?

Çevrimdışı tangaz

Ustat erkenci gordum seni, messi deme yahu ismail ile takas etmem onu. Gitsin kiz liginde oynasin

bir iki yazayım kaçacam sonra çok işim var bugün. üstad öyle deme, şiir gibi kadro yazdım harlem gibi takım oluruz. her maç 6+ skor olur, 150+ golle şampiyon oluruz  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bir iki yazayım kaçacam sonra çok işim var bugün. üstad öyle deme, şiir gibi kadro yazdım harlem gibi takım oluruz. her maç 6+ skor olur, 150+ golle şampiyon oluruz  :biggrinking:
Onda dogru abi ekonomik is olur aslinda. Transfer yapmaya gerek yok. Kalede tolga stoperde boyko ve fabri yedek kaleci gunay, gelirse ospina sag adler sol bek. Dusun abi yeni rekor denemesi 5 kaleci ile sampiyon

Çevrimdışı Berat

Yuh.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Elinin altında italya ligi gibi bir lig varken halen gidip amerika kıtasından oyuncu almak cidden saçmalık. Çok daha uygun maliyetli ve uyum sorunu yaşamayacağından emin olduğun onlarca adam bulabilirsin Avrupa'dan. Amerika kıtasından yapılan çoğu transferin altında başka şeyler var bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı EagleForce

Stoperde Glik falan derken yine kumar transferler gelecek gibi. Tamam budur diyecegimiz bir stoper alinmayacak anlasilan. Umarim bu kez tutar da seneye yine stoper aramayiz.

Çevrimdışı Berat

Stoperde Glik falan derken yine kumar transferler gelecek gibi. Tamam budur diyecegimiz bir stoper alinmayacak anlasilan. Umarim bu kez tutar da seneye yine stoper aramayiz.

Sabrın sonu bu sefer selamet olsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sabrın sonu bu sefer selamet olsun.
Bizim başkan futboldan anlıyor ama kaleci ve defanstan anlamıyor :) Yaptığı transferlerden bir tek Beck'in elle tutulur bir yanı var o da eh işte.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Bizim başkan futboldan anlıyor ama kaleci ve defanstan anlamıyor :) Yaptığı transferlerden bir tek Beck'in elle tutulur bir yanı var o da eh işte.

Bir de kutlama organizasyonlarını da öğrenmesi lazım  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de kutlama organizasyonlarını da öğrenmesi lazım  :icool:
Kesinlikle. Şampiyonluk kutlaması cidden rezaletti gösterilen video dışında, sen öyle stat yap ama böyle amatör bir kutlama organize et..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Kesinlikle. Şampiyonluk kutlaması cidden rezaletti gösterilen video dışında, sen öyle stat yap ama böyle amatör bir kutlama organize et..

Yokluktan Jelena ve Simge'nin taraftarı coşturması hey allahım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adını ilk defa duyduğum ve bir daha belki duymayacağım kaç tane sanatçı çıktı sahneye. Hayır adamlara zorla VIP koltuk filan mı sattı  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Bu arada BTD Pazdan demiş, sallama olsun diğerleri gibi.

Çevrimdışı Arena_

Niye bence Simge gayet iyiydi. Bence konser etkinliklerinin gündüz yapılması gerekiyordu. Daha çok yılbaşı partisi gibi olmuştu  :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

Niye bence Simge gayet iyiydi. Bence konser etkinliklerinin gündüz yapılması gerekiyordu. Daha çok yılbaşı partisi gibi olmuştu  :biggrinking:

İyi, hoş bir kızımız ama "Miş miş muş muş" nedir aga. Bana göre kalitesizlik , galiba backgroundu da Fransız bir kadından çalıntı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aslında insanların yanıldığı bir şey var bir nate iyi oyuncu olunca  takım sıçrayacak sanıyorlar
aslında yanındakiler aynı yeterlilikte olmazsa iyi oyuncuda bir şey yapamaz bence seviye olarak dengenin kurulması
dengesizlikten çok daha iyi verim alınır. iyi bir stoper olsa ne olacak yanındakide o seviyede olmayınca
bunun sınırı yokki yada ne bileyim mesela her geleni içeri alan bir kalecin varsa on milyonluk stoperin olsa ne olur.
ligde bizi zorlayacak 3-4 tane takım var. şl dede bir yere gidemeyeceğimize göre o kadar yüksek bonservisli
bir oyuncuya gerek varmı. Ben olsam bu tip stoper bek tandemi yapar imkanımı kaleye kullanırım
atanın tutanın iyi olacak. genç mücadeleci kovalanan stoperler. birde iyi bir sol bek bulursak tamamdır.
ben orta sahayada bir transfer bekliyorum Pektemek giderse birde yerli forvet bulmak gerekiyor.
yoksa 23 kişilik kadroyu bile kuramayız.
Abi böyle diye diye vasat ve vasat altı adamlara şimdiden alıştırmaya başlamış gibisin bizi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı saricasi

Burda hiç kimse deyinmemiş sanırım bjk ın copa amaricadaki 2.stoperi arjantinli Victor Cuesta ymış.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi, hoş bir kızımız ama "Miş miş muş muş" nedir aga. Bana göre kalitesizlik , galiba backgroundu da Fransız bir kadından çalıntı.

Simge'nin foreground'u yeter, lütfen.  :D

Çevrimdışı abdusta

Bu sene yabancı liglerde kamplar geç açılacagından
transferler agustos sonunu bulacaktır.

Stoper transferine yogunlaştık ama asıl boşluk kalede
Ospino maliyetsiz bir transfer olmayacaktır,takımıda bırakmıyacaktır.

4yerli zorunluluğu ve kalitesi ile Volkan Babacan derim

maliyeti nedeniyle istenmiyor veya şenol hoca nın aklınamı yatmadı?
maliyet olsaydı bizim başkan bir şekilde hallederdi sanırım.
saygılar
saygılar

Çevrimdışı Arena_

Gülşen'in dan dan'ın dan iyidir  :biggrinking:

Etiketler: