2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394006 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sarp11

Amma savunmuşum GG yi bu arada  :evillol: :evillol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beck gayet iyi bir bek.zaten adamın adı Beck:)
Dediklerinin tamamına katılıyorum ama hem hızlı hücuma çıkılması hemde yerleşik oyunda creative üstünlüğü var Gg nin.Bu yüzden oyunumuzu daha yükseltecektir.
Gökhan Gönül'den verim almak istiyorsak önce Gökhan hem kafa hem fizik olarak kendini hazır tutmalı. Bu son sezon Fener'deki Gökhan olacaksa yedek kalır. İkinci olarak önünde bulunan açık , görev dağılımı önemli. Önünde bulunan açık daha çok içe kat eden , defansif olarak yeterli , takım oyununa yatkın bir açık olmalı. Quaresma bu tanıma uymuyor. Kerim bu tanımda eksik kalıyor. Aras'ın durumu ise meçhul , hocanın Aras ile alakalı planlarını bilmiyoruz .
Gökhan faydalı olabilir mi? Evet ama bunun için biraz çabalamak lazım.

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Anlasilan 30 haziran tarihinden once hic bir transferi ogrenemeyecegiz.Gidisat onu gosteriyor,cok kafaalar karisiyordur ama yonetim geregini yapacaktir,inancim tam,sabirla bekleyecegiz,bir sablon ve hedefimiz var,basari yavas yavas gelecek,inaniyorum,herkese sabir diliyorum  :tabe:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seneye GG'nin önünde Sosa'yı görebiliriz bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cagdas44

Özel hastanede 200 liraya fotosunu gazeteciye verecek 50 tane adam vardır.

Kuru sıkı haber. ..

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

200 Çok hocam ki madem basın biliyor o otel de o hastanede checkin yapılan paylaşım yağılan swarm foursquare instagram tarar bulurlar elbet bir kare bişey düşer

Çevrimdışı abdusta

Şaka gibi

"Fabricio Ramírez es el nuevo director del Hospital de Pinedo" Pinedo hastahanesinin yeni müdürü Fabricio ramirez..

haberin devamı,

http://www.diarionorte.com/article/75652/fabricio-ramirez-es-el-nuevo-director-del-hospital-de-pinedo-

her ne kadar 2012 yılına ait bir haber olsada manidar.Adam bu kadar sakatlıkdan sonra doktormu oldu acaba?

Aklıma gelen, Istanbul da özel hastahanede 1 haftadır Başhekimlikmi yapıyor ?

saygılar

Çevrimdışı Forza.55

Asporda fabri ile billur geçiyorlar. haklılar

Çevrimdışı Mehmet57

Para fazla olacak, UEFA kisitlamasi olmayacak Töre'nin yerine alacaksin. Birkac sene icinde muthis topcu olacak Bailey.

Çevrimdışı Çağatay

Fabri nedir aga fabri nedir ya....!

Yani bu bir şaka olmalı diyorum hala inanmak istemiyorum nasıl böyle bir hata yapilabilir ama bir yandan da atalay ın dedikleri umut veriyor bir tane bile fotosunun olmaması filan...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

biz bu denayer'e çöksek ya ?

Çevrimdışı atalay

Umut vermiyorum. Benim eleştirim basına. Yoksa Fabri, Beşiktaş'ın futbolcusu @Çağatay

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fabricio ile alakalı yüksek beklentiler olmasın . Geçen sene Tolga'ya yana yakıla aranılan  taraftarın tepkisini almamak için rekabet eden denilen ama maksat Tolga'ya yedek aramak olan arayışların neticesi. Nasıl bir protokol yapıldıysa geri de dönemiyorlar. Geçen sene  hocayı yeterince tanımayan ve hocanın oyuncu seçiminde ne kadar kötü olduğunu bilemeyen yönetimin acemiliğine de geldi bu Fabri transferi. Bu yaz transfer sezonunda da az daha Serdar Aziz kazığı girecekti hızlı hamleli stoper adı altında . Neyse ki yönetim bu konuda doğru tavrı sergiledi. Yönetimin istediği isim olan Gustavo Gomez bizim ihtiyacımızı görecek profilde bir stoper . Umarım bu stoperin transferini de hallederler ve her sene stoper arayışlarımız artık bir son bulur .
Bu Fabri olayı da bir şekilde halledilecek . Parlatarak değil bir yolunu bulup geri gönderilerek. Bu oyuncu parlatılsa bile bizim ihtiyacımızı karşılayacak özelliklere sahip değil. Bu Fabri ile billur geçenler aynı zamanda geçen sene 'Tolga ile rekabet edecek kaleci alınsın' diyen kişiler. Önce kendileri ile billur geçsinler.

Çevrimdışı Çağatay

Umut vermiyorum. Benim eleştirim basına. Yoksa Fabri, Beşiktaş'ın futbolcusu @Çağatay

Ya bak hala inanmak istemiyorum ama :D
Hakkaten aldik mi biz bu adamı ya ciddi ciddi aldik mı şimdi
Kabus filan degil yani gerçek hayattayiz oyle mi

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada fabri ile tolga gercekten saglam rekabet ortami yaratır.
Mesela biz gecen sene tolgaya sövüyorduk ya bu sene acaba fabriye mi yoksa tolgaya mi daha cok sövecez bak al sana işte rekabet

Çevrimdışı sarp11

Herhalde sakatlanmadan önce anlaştılar ama yasak olduğu içinde açıklayamıyorlar:)1 sene sonra bedavaya alırız diye...

Kafasından dnen topada saydırıyorlar ama be bir halt biliyormuş gibi konuşan yorumcu bozuntuları o şut uzaktan geliyor ama 1 m önündeki adam son anda eğiliyor,onun hareketini bekliyor, vuracak gibi davranıyor.,Hadi çamur atacan adamada önce bir yorumlamayı öğren, iyi bir bak sonra konuş derler adama.

Çevrimdışı kyiv

Bu fabri olayı Goran Eriksson olayına benzeyecek galiba. Sözleşme yapıldı ama 1 dakika bile oynamadan tazminat ödenecek.

Bu arada asporda  Süleyman Hurma vardı geçen gün. Gustava Gomez soruldu kendisine. Kariyerimde 3 paraguaylı ile çalıştım son derece düzgün problemsiz insanlar gibisinden konuştu. Gomez olursa sanki uyum süreci safsataları taca çıkacak gibi.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 23:30:41 kyiv ]

Çevrimiçi COB

Ortasaha'ya iki yil içersinde almamiz gereken futbolcular.

Benát Exteberria
Talisca
Esteban Granero

Çevrimiçi Kapkarakartal

G.T.  12 Peşin 3 Ocak. = 15

Duydum doğruysa güzel bence.

Çevrimdışı Tolga

G.T.  12 Peşin 3 Ocak. = 15

Duydum doğruysa güzel bence.
West Ham'ın para ile ilgili sorunu yok ki neden 3 m euro'yu Ocak'ta versin. Bana mantıklı gelmedi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kapkarakartal

West Ham'ın para ile ilgili sorunu yok ki neden 3 m euro'yu Ocak'ta versin. Bana mantıklı gelmedi.

Biz istemiş olabiliriz Ocak'ta transfer ihtiyacı olursa diye düşündüm ?

Çevrimdışı Tolga

Biz istemiş olabiliriz Ocak'ta transfer ihtiyacı olursa diye düşündüm ?
Farketmez ki parayı yazın da alsak devre arası kullanabiliyoruz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Farketmez ki parayı yazın da alsak devre arası kullanabiliyoruz.

Peki Ersan'dan aldığımız devre arası parasını neden şimdi kullanamıyoruz ? Farklı şeylermi.

Çevrimdışı Tolga

Peki Ersan'dan aldığımız devre arası parasını neden şimdi kullanamıyoruz ? Farklı şeylermi.
Ersan'dan gelen para geçen sezona yazılmış olması gerekiyor.

Yazdan itibaren yeni bir sezon başlamış oluyor ve o para devre arasındaki transfer dönemi bitene kadar geçerli oluyor sanırım.

Çevrimdışı cagdas44

UEFA'nın transfer dönemi için baz aldığı tarihler takvim yılı ile örtüşmüyor. Mali yıl gibi düşünün yıl başı geçer ama mali yıl devam eder hesabı bir sonraki yaz transfer dönemi başlayana kadar geçen süreyi tek başına hesaplıyor UEFA

Çevrimdışı tangaz

bende şöyle basite indirgemeye çalışayım 1 haziran öncesi geçen seneydi geçti gitti. 1 haziranda yeni sezon start verdi ve 31 mayıs 2017 akşamına kadar sürecek...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: