2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390592 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ek olarak Serdar Kurtuluş BJK altyapısından çıkmış sayılıyor, Beşiktaş'a 18 yaşında gelmiş ve 21 yaşına kadar 3 yıl kulüpte bulunması BJK altyapısından çıkmış sayılır. Bu sebeple ben Beck'in gideceğini ve Serdar'ın Gönül'ün yedeği olarak devam edeceğini düşünüyorum.

@tangaz bu şekilde detaylı ve net göremedim o yüzden yazma ihtiyacı duydum. Bu haliyle bile liste yanlış , eksik 2 BJK altyapılı oyuncumuz gözüküyor. FİFA geçmiş yıllarda esnek davrandı bazı kulüplere ve 4+3 şeklinde kabul etmiş. Ama herşeye rağmen sıkıntılı, kadroya yazmadığım Veli-Alexis kadroda bulunmalı. Atiba'nın yerini olası sakatlıkta Necip kaldıramaz. Aras'ı Avrupa'dan çıkarıp yerine de mutlaka biri alınmalı. Stoperlerden biri Türkiyeden alınacaktır diye düşünüyorum; bknz: Yalçın Ayhan gibi.

Serdar, Bursa ile anlaştı ki artık yedek bile olmaması gerekiyordu. Beck gayet iyi bir sağ bek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KadirA

Serdar, Bursa ile anlaştı ki artık yedek bile olmaması gerekiyordu. Beck gayet iyi bir sağ bek.

O kadar yazıyı boşuna yazmışım. Evet Beck iyidir, haklısın.

Çevrimdışı tangaz

Ek olarak Serdar Kurtuluş BJK altyapısından çıkmış sayılıyor, Beşiktaş'a 18 yaşında gelmiş ve 21 yaşına kadar 3 yıl kulüpte bulunması BJK altyapısından çıkmış sayılır. Bu sebeple ben Beck'in gideceğini ve Serdar'ın Gönül'ün yedeği olarak devam edeceğini düşünüyorum.

@tangaz bu şekilde detaylı ve net göremedim o yüzden yazma ihtiyacı duydum. Bu haliyle bile liste yanlış , eksik 2 BJK altyapılı oyuncumuz gözüküyor. FİFA geçmiş yıllarda esnek davrandı bazı kulüplere ve 4+3 şeklinde kabul etmiş. Ama herşeye rağmen sıkıntılı, kadroya yazmadığım Veli-Alexis kadroda bulunmalı. Atiba'nın yerini olası sakatlıkta Necip kaldıramaz. Aras'ı Avrupa'dan çıkarıp yerine de mutlaka biri alınmalı. Stoperlerden biri Türkiyeden alınacaktır diye düşünüyorum; bknz: Yalçın Ayhan gibi.

sürekliliğini kaybetmiş GG ve 60dan sonra nefes almakda zorlanan serdarla sağ beki halledebilecekmiyiz??? bir de uzun süredir forumu takip ediyorum diyorsun ama benim gene bugün yazdığım yalçın ayhanı bana bknz.yalçın ayhan die satıyorsun  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Beck'in bir yere gitmesi mümkün değil. Zaten gitmemeli de ben Gökhan Gönül gelse bile Beck'i keseceğini düşünmüyorum.

Serdarda büyük fiziksel düşüş vardı geçen sene. Normalde işe yarar bir rotasyon oyuncusu olurdu ama formayı kaptırınca tekrar kazanma savaşına girmedi.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 19:02:42 worns ]

Çevrimdışı KadirA

sürekliliğini kaybetmiş GG ve 60dan sonra nefes almakda zorlanan serdarla sağ beki halledebilecekmiyiz??? bir de uzun süredir forumu takip ediyorum diyorsun ama benim gene bugün yazdığım yalçın ayhanı bana bknz.yalçın ayhan die satıyorsun  :lol:

Oyuncu rakipteyken vay anasını, bizdeyken tü kaka. Aynı şeyi İsmail'e, Töre'ye tüm oyunculara yapıyorsunuz. Gökhan Gönül ister kabul edin ister etmeyin bu ligin en iyi sağ beki. Önünde de Yerli+Altyapı toplamda 8 YERLİ ZORUNLULUĞUN varken evet max verimi bu şekilde almak zorundasın.

Sen örnek verdiysen biz hiç vermeyelim o zaman. Yapmak istediğim YERLİ vurgusunu kendine göre yorumlayarak 'aaa ben verdim bu ismi nasıl takip ediyorsun yea' diyorsan harikasın.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 19:03:48 KadirA ]

Çevrimiçi Necmi

Oyuncu rakipteyken vay anasını, bizdeyken tü kaka. Aynı şeyi İsmail'e, Töre'ye tüm oyunculara yapıyorsunuz. Gökhan Gönül ister kabul edin ister etmeyin bu ligin en iyi sağ beki. Önünde de Yerli+Altyapı toplamda 8 YERLİ ZORUNLULUĞUN varken evet max verimi bu şekilde almak zorundasın.

Sen örnek verdiysen biz hiç vermeyelim o zaman. Yapmak istediğim YERLİ vurgusunu kendine göre yorumlayarak 'aaa ben verdim bu ismi nasıl takip ediyorsun yea' diyorsan harikasın.
yanlışın var bu ligin yerli en iyi sağ beki dersen eyvallah ama
diğer türlü beck i kesemez. Beck dediğin adam bir sezon boyunca aynı
performansı göstermiş ve tek bir hata yapmış tabiki onada hata dersen
GG inişleri çıkışları olan bir oyuncu vasatın üstüne çıktığı bir sezon boyunca
10-15 maçı geçmez gerisi vasat ve vasat altıdır. Son dönemlerdede sürekli bir düşüş
içinde ama türk pasaportu onu değerli kılıyor. ne caner Türkiyenin en iyi sol bekidir nede
GG en iyi sağ bekidir. onlar renkli ponpalanmasıdır. şimdi renklilerin güvenlik duvarının dışına
çıktılar bundan sonra görün defoları nasıl ortaya çıkarılacak.

Çevrimdışı tangaz

@KadirA  sen anlaşılan forumu hiiiiç takip etmeden işkembe-i kübradan sallayarak takip ettiğini ifade ediyorsun gene takip etseydin benim GG hakkında asla güzel yorumlar yapmadığımı bilmen lazım bu bir.

ben örnek verdiysem sen verme dediğimi hatırlamıyorum ama direkt beni etiketleyerek bknz.yalçın dersen bende sana tereciye tere satıyorsun derim. bu iki.

son olarakda ben reşit olduğumda sen daha doğmamıştın delikanlı üslubuna dikkat et bu da üç.

bizler burada çok hararetli tartışmalarda yapar, yeri gelir birbirimizi de kırar ama arka planda birbirimizin gönlünü almasını biliriz ve tüm bunları belirli bir üslupla yapmaya özen gösteririz. oysa sen daha ilk mesajında forum üyelerinin çoğunu tukaka ederek bir girizgah yaptın ve gaza basmaya dewam ediyorsun. DİKKAT!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı KadirA

yanlışın var bu ligin yerli en iyi sağ beki dersen eyvallah ama
diğer türlü beck i kesemez. Beck dediğin adam bir sezon boyunca aynı
performansı göstermiş ve tek bir hata yapmış tabiki onada hata dersen
GG inişleri çıkışları olan bir oyuncu vasatın üstüne çıktığı bir sezon boyunca
10-15 maçı geçmez gerisi vasat ve vasat altıdır. Son dönemlerdede sürekli bir düşüş
içinde ama türk pasaportu onu değerli kılıyor. ne caner Türkiyenin en iyi sol bekidir nede
GG en iyi sağ bekidir. onlar renkli ponpalanmasıdır. şimdi renklilerin güvenlik duvarının dışına
çıktılar bundan sonra görün defoları nasıl ortaya çıkarılacak.

Haklılık payın olabilir, ki oyun stilleri bambaşka iki oyuncu. Şunu da unutmayın ki, Beck ofansif oynasaydı daha fazla defoları ortaya çıkacaktı. GG benim gözümde Beck'ten daha çok fayda sağlayacaktır. Nasıl ki İsmail'in ofans çıkışlarını beğeniyorsak ve defansif açıdan yeriyorsak Beck'te kimse bu fırsatı tanımadı çünkü ofansif özelliği sıfır. Bu tabiki hocanın kararına kalmıştır, ne kadar ofansif o kadar çok defansif hata demektir.

Ama hala yaptığım vurguyu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. 4+4 yerli kuralı.

Çevrimiçi Necmi

birde üslubuna dikkat et burası bildiğin yerlere benzemez.
yeni bir şey söylemedin burda bunlar haftalardır konuşuluyor bazı arkadaşlar önemsemese
bile önümüzde duruyor. Serdar kurtuluş bildiğim kadarıyla bize 19 yaşında geldi ve bursa alt yapısı oyuncusu
bir oyuncu aynı anda iki alt yapıdanda görünemez. Yetiştiği yer bursa alt yapısı ve bizimle profesyonel sözleşme
imzalayarak geldi. Türk alt yapı geçerli olabili ama bizim alt yapı olarak geçerli olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Lo ben saunada otururken forum karismis, becki kesecek sag bekdaha turkiye ligine gelmedi, gg hayatta becki kesemez. Fan ter viel midir nedir o belki isim olarak kagit ustunde kesenilir ama bu kadro ile bir sene antrene olmjs, sampiyon olmus, 33 hafta standart oynamis oyuncuyu kesmek, yurek, abilik, yetenek, ozveri, arkadaslik ve emek ister.

Çevrimiçi Necmi

Haklılık payın olabilir, ki oyun stilleri bambaşka iki oyuncu. Şunu da unutmayın ki, Beck ofansif oynasaydı daha fazla defoları ortaya çıkacaktı. GG benim gözümde Beck'ten daha çok fayda sağlayacaktır. Nasıl ki İsmail'in ofans çıkışlarını beğeniyorsak ve defansif açıdan yeriyorsak Beck'te kimse bu fırsatı tanımadı çünkü ofansif özelliği sıfır. Bu tabiki hocanın kararına kalmıştır, ne kadar ofansif o kadar çok defansif hata demektir.

Ama hala yaptığım vurguyu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. 4+4 yerli kuralı.
Beck almanyada ofansif nitelikli bir bek oyuncusu olarak oynuyordu
bizde bunları yapamıyor olması bence sıfır olmasından değilde hocanın taktiği gereği olabilirmi?
Ben ismaili defansif açıdanda yermiyorum kendi adına konuş bence bu sene sadece kendini gösterip
kontratı kapmak için fazla hücuma kafayı taktı asli görevinden uzaklaştı kafası biraz dağınıktı
milli takımdada göründüğü gibi kontratı kaptıktan sonra kendine gelmiş biraz. İsmail hem savunmaya
hem hücuma verdiği katkı toplamında Türkiyenin en iyi sol bekidir Bize yeterlimi değil ama bu onun
ülkenin en iyi yerli sol beki olduğu gerçeğini değiştirmiyor. GG ninde bir sürü defosuna ramen ülkenin
en iyi yerli sağ beki olması gibi. ffp gereği kadroda bulunmalarının gerekli olduğu kesin daha iyisini yerli
olarak bulamayız.

Çevrimdışı KadirA

birde üslubuna dikkat et burası bildiğin yerlere benzemez.
yeni bir şey söylemedin burda bunlar haftalardır konuşuluyor bazı arkadaşlar önemsemese
bile önümüzde duruyor. Serdar kurtuluş bildiğim kadarıyla bize 19 yaşında geldi ve bursa alt yapısı oyuncusu
bir oyuncu aynı anda iki alt yapıdanda görünemez. Yetiştiği yer bursa alt yapısı ve bizimle profesyonel sözleşme
imzalayarak geldi. Türk alt yapı geçerli olabili ama bizim alt yapı olarak geçerli olacağını sanmıyorum.

Öncelikle diğer arkadaşın üslubu hiç hoş değil, bunu biliyorsunuzdur. Benim ne üslup bozukluğum oldu ne de başka birşey. Aylardır süren ve bir türlü anlamak istemeyen bir kesim var kurallar konusunu. Sizler de paylaşmışınızdır doğrudur.

Serdar Kurtuluş konusunda zaten emin değilim , ama 19 yaşını tamamlamadan sözleşme imzaladı Beşiktaşla, transfermarkt'ta görebilirsiniz. Ve FİFA nın statü gereği 21 yaş bitimine kadar 3 yıl o külüpte sözleşmesi varsa o külüpte FİFA gözünde o kulübün altyapı oyuncusu sayılır hocam.

Çevrimdışı tangaz

Hooop ağır ol. İlk olarak saygısızlığım yok. Ayrıca istediğin kadar yaşça büyük ol, büyüğün küçüğe, küçüğün büyüğe saygılı olması gerekir. O zaman örnek ol derim çünkü gerek yazım yanlışlarınla gerek üslubunla şuanda örnek olmuyorsun uzun zamandır da bunu görüyorum.

Ek olarak; Örnek:Yalçın Ayhan demem nasıl tereciye tere satmakmış anlatır mısın? Oradaki vurguyu anlayamıyorsun hala. Ve ısrarla 'ben bunu sabah ki postumda yazdım neden bunu bana satıyorsun' demek ciddi anlamda komik.

Son olarak gerçekten üslubuna dikkat etmeni önereceğim. Burada hepimiz biriz. 'Sen doğduğunda ben reşittim' yaklaşımı cidden seviyesiz. Lütfen dikkat et.

hava çok sıcak ve görüyorum ki sana birşey öğretmek olanaksız o nedenle senle uğraşmayacağım. baban yaşındaki adama hoooop ağır ol deyip sonra seviyeden mi bahsediyorsun??? 

Çevrimdışı KadirA

Beck almanyada ofansif nitelikli bir bek oyuncusu olarak oynuyordu
bizde bunları yapamıyor olması bence sıfır olmasından değilde hocanın taktiği gereği olabilirmi?
Ben ismaili defansif açıdanda yermiyorum kendi adına konuş bence bu sene sadece kendini gösterip
kontratı kapmak için fazla hücuma kafayı taktı asli görevinden uzaklaştı kafası biraz dağınıktı
milli takımdada göründüğü gibi kontratı kaptıktan sonra kendine gelmiş biraz. İsmail hem savunmaya
hem hücuma verdiği katkı toplamında Türkiyenin en iyi sol bekidir Bize yeterlimi değil ama bu onun
ülkenin en iyi yerli sol beki olduğu gerçeğini değiştirmiyor. GG ninde bir sürü defosuna ramen ülkenin
en iyi yerli sağ beki olması gibi. ffp gereği kadroda bulunmalarının gerekli olduğu kesin daha iyisini yerli
olarak bulamayız.

Hocanın tercihi olabilir katılıyorum, ama Almanyada izlediğim 5 6 maçında aynı şekilde ofansif değildi. Yazının geri kalanın tamamına katılıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle diğer arkadaşın üslubu hiç hoş değil, bunu biliyorsunuzdur. Benim ne üslup bozukluğum oldu ne de başka birşey. Aylardır süren ve bir türlü anlamak istemeyen bir kesim var kurallar konusunu. Sizler de paylaşmışınızdır doğrudur.

Serdar Kurtuluş konusunda zaten emin değilim , ama 19 yaşını tamamlamadan sözleşme imzaladı Beşiktaşla, transfermarkt'ta görebilirsiniz. Ve FİFA nın statü gereği 21 yaş bitimine kadar 3 yıl o külüpte sözleşmesi varsa o külüpte FİFA gözünde o kulübün altyapı oyuncusu sayılır hocam.

Tebrik ederim ilk günde moderasyon yedin.
kimde ne kadar oynadığının bir önemi yok serdar bursa alt yapısından yetişme.
sen dedin ben dedimle olmuyor önemli olan UEFA nın bunu nasıl gördüğü
her iki alt yapıyıda kabul edermi yosa Bursamı der bilmiyoruz boşa konuşmanın manası yok
burda hocam falan kelimeleri hoş karşılanmıyor ben senin hocan değilim.

Çevrimiçi Necmi

Hocanın tercihi olabilir katılıyorum, ama Almanyada izlediğim 5 6 maçında aynı şekilde ofansif değildi. Yazının geri kalanın tamamına katılıyorum.
olabilir bir şey diyemem. ama gg ninde ofansif olduğunu düşünmüyorum
ne doğru dürüst orta yapabilir. nede net gol vuruşları vardır. canerle ikisinin fenerde parladığı dönüm
fenerin kanatsız oynadığı dönemdir. bize gelirse öndeki dominant kanat oyuncularının arkasında ne yapar birlikte göreceğiz
tahminim GG bir miktarda olsa faydalı olur ama mesela caner alınsaydı fena çuvallardı.
GG nin en azından dar alan paslaşmalarında iyi olması gibi bir özelliği var.

Çevrimdışı TANERCAN

Beck kim ki? Öyle mükemmel bir isim değil kötü de değil ortalama sağ bek. Gökhan> Beck her anlamda.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Noluyo yahu, benim rekoru kirmislar ilk gunden moderasyon.

Beckin hucumda inisiyatif almamasi onun  top kullanamiyacak olmasi anlamina gelmez, ben burada 50 sefer yazdim. Beck rus asilli almandir. Tanirim bilirim o insanlari. O herifler bir kova suyla yikanip o suyu saklayip sonra tuvalete dokerler.
Becke hoca kesin bir talimat vermezse o adam onunde quaresma yahut tore varken top kullanmaz bu onu yeteneksiz oyuncu yapmayacagi gibi buyuk ve karakterli ve takim oyuncusu yapar.
Beck size belki tek basina mac kazandirmaz ama 34 maclik maratonda, stabil olmasi ve standart performans gostermei ile sampiyon yapar.
Beck bir roportajinda da belirtmisti burada yazildi, senol hoca defansif olmasini istiyor, diye
Zaten mantikli olan o
Ismail gibi canli bomba var elinizde, birak, sal gitsin gelsin temposuyla, sag taraf guvenli olsun. Iki bek, iki kanattan yuklenirse tandem buyuk sikintida olur.
Genis acidan bakinca beck iyi oyuncudur, guvenilir oyuncudur. Mesela ismaile beck kadar guvenemezsin, sol tarafta temposuyla belki katki yapar ama takimi sampiyonluga tasiyamaz, uzun maratonda hatasi fazla olur.

Çevrimdışı KadirA

Tebrik ederim ilk günde moderasyon yedin.
kimde ne kadar oynadığının bir önemi yok serdar bursa alt yapısından yetişme.
sen dedin ben dedimle olmuyor önemli olan UEFA nın bunu nasıl gördüğü
her iki alt yapıyıda kabul edermi yosa Bursamı der bilmiyoruz boşa konuşmanın manası yok
burda hocam falan kelimeleri hoş karşılanmıyor ben senin hocan değilim.

Açıkçası ben mod yediysem ve diğer arkadaşımız-abimiz yemediyse çok garip.

Ayrıca hocam kelimesinden neden rahatsız oldunuz anlamak güç. Gayet güzel bir saygı ifadesi.

Neyse size iyi forumlar daha çok gelişmesi gerek buranın, gerek üye kalitesi, gerek yönetim sisteminin. Dediğim gibi saygısızlığım yokken karşı taraf saygısızlık yapıyorsa üstüne ben mod yiyorsam tartışırım bunu ve daha da yazmam üyeliğimi silebilirsiniz.

'Burası başka forumlara benzemez' den kastınız ne merak ettim, birçok forumda üyeliğim vardır ve gerçekten dediğiniz gibi burası benzemez başka yere. Sağlıcakla kalın.

Çevrimdışı mylife1903

Hava mi sicak, bem mi terliyorum
Herkes mi becke karsi
Sadece ben mi savunuyorum

Çevrimdışı tangaz

Beck kim ki? Öyle mükemmel bir isim değil kötü de değil ortalama sağ bek. Gökhan> Beck her anlamda.

ofansif olarak GG daha iyi ama defansif olarak bence Beck daha iyi. üstalik Beck bu sezon GGnin fenerde aldığından çok daha düşük bir ücretle oynadı.

Çevrimiçi Necmi

ofansif olarak GG daha iyi ama defansif olarak bence Beck daha iyi. üstalik Beck bu sezon GGnin fenerde aldığından çok daha düşük bir ücretle oynadı.
zaten bir bekden beklenen defansif olarak daha iyi olması değilmi
herkes asli görevini iyi yapsa sorun olmayacak zaten

Çevrimiçi Necmi

göreceğiz büyükmü değilmi nasılsa gelecek daha iyi olursa Beşiktaş kazanır.
daha kötü olursa beck görevini yapmak için hazır bekliyor olacaktır.
katbedeceğimiz bir şey yok.

Çevrimdışı Bishamon

Dani Alves hucum olarak dunyanin en iyi beklerinden biri ve savunma yonu hep elestirilir

Burada herkesin istedigi Kolarov da zira hucum beki ve geri donuslerde sorun yasiyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı sarp11

İlk açıklandığında herkes bayram ediyordu.Azizciler bir algı yaptı zaten kötüydü falan diye bazılarıda düşüyor buna:)

Yok sakatmış, yok kondüsyonsuzmuş.Yaw geçen sezon kim iyiydi fenerde.60 dan sonra hepsinin dili dışardıydı.Volkan mı?,Alper mi?, Nani mi?

Çok garip taraftara sahibiz gerçekten.Elimizdeki değerleri yerle bir etmeyi çok seviyoruz.

Gökhan bu sezon çok şey katacak.Dikine oynayan bir oyuncu, Beck gibi al gülüm ver gülüm yapmaz.

Etiketler: