Noluyo yahu, benim rekoru kirmislar ilk gunden moderasyon.
Beckin hucumda inisiyatif almamasi onun top kullanamiyacak olmasi anlamina gelmez, ben burada 50 sefer yazdim. Beck rus asilli almandir. Tanirim bilirim o insanlari. O herifler bir kova suyla yikanip o suyu saklayip sonra tuvalete dokerler.
Becke hoca kesin bir talimat vermezse o adam onunde quaresma yahut tore varken top kullanmaz bu onu yeteneksiz oyuncu yapmayacagi gibi buyuk ve karakterli ve takim oyuncusu yapar.
Beck size belki tek basina mac kazandirmaz ama 34 maclik maratonda, stabil olmasi ve standart performans gostermei ile sampiyon yapar.
Beck bir roportajinda da belirtmisti burada yazildi, senol hoca defansif olmasini istiyor, diye
Zaten mantikli olan o
Ismail gibi canli bomba var elinizde, birak, sal gitsin gelsin temposuyla, sag taraf guvenli olsun. Iki bek, iki kanattan yuklenirse tandem buyuk sikintida olur.
Genis acidan bakinca beck iyi oyuncudur, guvenilir oyuncudur. Mesela ismaile beck kadar guvenemezsin, sol tarafta temposuyla belki katki yapar ama takimi sampiyonluga tasiyamaz, uzun maratonda hatasi fazla olur.