2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372317 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:50:32 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Sal sal :D
Kardes payi, sezai usta, motor, ismail, para, sat

Çevrimdışı Berat

Peki @atalay.

Beni de uçurdun cevabınla.

Çevrimdışı mylife1903

Uçakla.

Cüzi bir rakama bırakırız.
Yok yahu bu nikoli usta cimri birine benziyor ucaga binmez o, trenle gider, yahut toyora kibrit bir arabasi vardir 0.8motor elenktrinkli onunla tingir mingir gider. Ben olsam marsilyadan gemiye binerim ikinci aktarmayi barcelonada yapar, turistik otobusle varirim, wifi beles, baglanmayini dovuyorlar.

Çevrimdışı atalay

TR altyapılı oyuncuya ihtiyaç da duyuyorken, bu transfer sezonunda İrfan Can'ı kadroya katmak gerekir.

Çevrimdışı Berat

TR altyapılı oyuncuya ihtiyaç da duyuyorken, bu transfer sezonunda İrfan Can'ı kadroya katmak gerekir.

En az 4'ten açarlar kapıyı her zamanki gibi.

Çevrimdışı atalay

Peki @atalay.

Beni de uçurdun cevabınla.

Bazı oyunculara ederinden fazla değer biçiliyor. O yüzden şaşırmamalısın. @TWSS

Çevrimdışı 38life

Bu Omar Abdulrahmani izleyeniniz var mi ?

Bir göz atayim dedim de neler yapiyor öyle :o_o: :o_o:

Arap dünyasının Messi si resmen , Muhammed salah falan hikaye....

Geçen burda biri yazmıştı. Ben de baya bi göz attım. Çok sağlam oyuncu.

Çevrimdışı Berat

Bazı oyunculara ederinden fazla değer biçiliyor. O yüzden şaşırmamalısın. @TWSS

Değerinden değil de WHU , Lyon ve bizle adı geçiyor diye. Espanyol'u ilk defa senin ağzından duydum o yüzden.

Çevrimdışı atalay

Değerinden değil de WHU , Lyon ve bizle adı geçiyor diye. Espanyol'u ilk defa senin ağzından duydum o yüzden.

Mundodeportivo; transferinin açıklanması bekleniyor, diye yazmış.

Çevrimdışı mylife1903

@atalay bu musa'ya ne diyorsun ben begeniyorum o cocugu. Senin fikrini almak isterim bana bakma sen tabi benim favori turk futbolcum hurriyet falandir. Hatta aymani severim.

Ayrica antepli emre var o cocuk dikkatimi cekmisti benim onlar da birde orkan var.
ama bunlarin hepsi galiba gurbetci arkadaslar. Alip oynatamiyoruz galiba.

Aslinda benim denemek istedigim iki futbolcu var anadolu takimlarinda, potansiyellerinin altinda kalmis erdal kilicarslan ile tunay torun.

Aslinda her sene genc cocuklari parlatirken bir tane veteran lig futbolcusu alinmasini istiyorum ben. Hem cocuklara abilik yapar, hem deplasmanlari tanir hem de diger takimlar iyi pr yapilirsa bize daha fazla saygi duyar. Ayrica boyle bir ikinci sansi hakeden bir cok futbolcu var bence.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı mylife1903

Lo espanyola bak hele gomu mu bulmus stadin yaninda, gokkusaginin altina mi kosmus bunlar. Ayrilikci barcadan daha cok severim espanyolu, belirteyim.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Berat

Şimdi girdim de bir de Cavanda ismi geçiyor @atalay . Var mı bir alaka :)

Çevrimdışı Bishamon

Bir oyuncu zaten bonservisi elindeyken Espanyol'e giderse bir sıkıntı vardır.

Çevrimdışı atalay

Espanyol'u Çinli iş adamı Chen Yansheng satın aldı. Hedefleri bu sezonun sonunda Avrupa kupalarına katılmak, 3 yıl içinde ise ŞL oynamak.

Çevrimdışı mylife1903

Bir oyuncu zaten bonservisi elindeyken Espanyol'e giderse bir sıkıntı vardır.
Yahu belki adam barcelonada yasamak istiyor. Simdi ayni parayi kazanacak olsan, barcelonada mi yasamak istersin, istanbulda mi?

Simdi bana monacodan vatandaslik teklifi gelse,

Çevrimdışı Bishamon

Yahu belki adam barcelonada yasamak istiyor. Simdi ayni parayi kazanacak olsan, barcelonada mi yasamak istersin, istanbulda mi?

Simdi bana monacodan vatandaslik teklifi gelse,

Barcelonada yaşamak tabi isterim ama aveaj takımında oynamak istemem  :D

Çevrimdışı atalay

Mehteran takiminin orta davulcusu

İrfan Can dışında yatırım yapılacak bir yerli oyuncu göremiyorum. Gördüklerimi de aldılar.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 13:23:26 atalay ]

Çevrimdışı LuceGel

İrfan Can dışında yatırım yapılacak bir yerli oyuncu göremiyorum.

Bursadan Emre Taşdemir,Adanaspor kalecisi 98 doğumlu İrfancan Eğribayat(U-19 milli takım kalecisi),Antep ten Orkan benim beklentim olan oyuncular.Bursa Antepi geç 2 İrfancana yürü.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bursadan Emre Taşdemir,Adanaspor kalecisi 98 doğumlu İrfancan Eğribayat(U-19 milli takım kalecisi),Antep ten Orkan benim beklentim olan oyuncular.Bursa Antepi geç 2 İrfancana yürü.
Bursadan oyuncu almamaliyiz , Diger rakiplerimiz iki senede zengin ettiler zaten Bursayi

Irfancani bende beğeniyorum diger favorimde G.antepten Orkan..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İrfan Can dışında yatırım yapılacak bir yerli oyuncu göremiyorum. Gördüklerimi de aldılar.

Onu da Espanyol istiyor. Alaka?
Bu Espanyolu satin alan Çin li is adami son dönemde Turkiyeden Çine yapilan transferlerden dolayi Turkiye ligini takip ediyor galiba :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Konu disi icin ozur dilerim ama,Besiktas elektronik dergisi cikmis,klube destek icin ucuz pahali bakmayalim,yukleyip corbaya tuz katalim arkadaslar.Sampiyonluk sayisi  :tabe:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı arda

Konu disi icin ozur dilerim ama,Besiktas elektronik dergisi cikmis,klube destek icin ucuz pahali bakmayalim,yukleyip corbaya tuz katalim arkadaslar.Sampiyonluk sayisi  :tabe:

Evet Emre abi dolu dolu çok güzel olmuş.. Herkesin eline sağlık  :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Etiketler: