2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365057 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

yaz abim sen kalemine saglik sirf seni gormeye sibiryaya bile gelebilirim zaten ogrenciyken erasmusla balik kesmeye geliyodum az kalsin pisman oldum sonra.. su forumda ozamanlar seni boyle tanisam kesin gelirdim yanina..
O havyari kasiklama hikayesi yalan. 1.5 ltlik pet siseye dolduruyorsun, ketcap doker gibi ekmegin ustune bocaliyorsun. Trenlw gelmek lazim ama yol yok.
@Hasan Tahsin abim az yaziyor o da yazsa gencler daha cok sey ogrenecek.

Çevrimdışı mylife1903

Senol Hoca tatilde , Sakalda yakışmış hani :busted_cop:
Ayakkabisina hasta oldum stan smit mi o

Çevrimdışı tangaz

bak sayenizde bisey daha ögrenmis olacagim siz ikiniz ve google oldukca insanin hayatinda cok hizli ogreniyor insan abiler sagolun.
bu arada kolay gelsin abi yardim edebilecegimiz bisey var mi..

keşke olsa sevgili Onur, gözlerim kızardı bilgisayar başında dün akşam 10a geliyordu işten çıktığımda, az evvel mola verdim şimdi geri dönemiyorum işe. güvenlik yönetim sistemini bitirdim. güvenlik raporuna dalıcam ama dalamıyorum  :D en sonunda çevre bakanlığı bana dalacak  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Omar Abdulrahmani izleyeniniz var mi ?

Bir göz atayim dedim de neler yapiyor öyle :o_o: :o_o:

Arap dünyasının Messi si resmen , Muhammed salah falan hikaye....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

hocanın renklerle arası iyi, canlı renkleri de sıklıkla kullanıyor  :)
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2016, 16:26:17 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ersoy

Avrupa da bunları yapamaz herhalde değeri ne kadar ki zaten bize kalmaz avrupaya gelse bile.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yalçın

Ozellikle NTV'ye ayar olmaya basladim. Sanki bir tek bizmisiz gibi ffp'de ffp. Diger takimlari agzina bile almiyor. Kodugumun sahibinin sesi. Tovbe tovbe. Imandan cikariyor adami.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı OrhanAker

Töre 13 milyon € westhamda :halay: demiş futbolarena :)

Çevrimdışı Mert Cesur

Bir tane Avrupa takımının alıp denemesini dört gözle bekliyorum.Eğer tutarsa 50 milyon görebilecek bir futbolcu çıkar.Yoksa halı saha topçusu olur kalır.

Çevrimdışı mylife1903

keşke olsa sevgili Onur, gözlerim kızardı bilgisayar başında dün akşam 10a geliyordu işten çıktığımda, az evvel mola verdim şimdi geri dönemiyorum işe. güvenlik yönetim sistemini bitirdim. güvenlik raporuna dalıcam ama dalamıyorum  :D en sonunda çevre bakanlığı bana dalacak  :busted_cop:

Abi guvenlik falan, dalma dedin ya
Ne ugrasiyorsun
Painti acacaksin cizeceksin proceyi

Bir tane Avrupa takımının alıp denemesini dört gözle bekliyorum.Eğer tutarsa 50 milyon görebilecek bir futbolcu çıkar.Yoksa halı saha topçusu olur kalır.
Valla biraz izledim de dedim Napiyor bu

Panenka penaltilar , 6 kisinin arasina girip cikip gol atmalar falan..

Muhammed salah topcu bile degil bunun yaninda dedim izlerken..

Töre 13 milyon € westhamda :halay: demiş futbolarena :)
Umutlandirip utandirmasinlar sonra :by2:

Çevrimdışı mylife1903

Valla biraz izledim de dedim Napiyor bu

Panenka penaltilar , 6 kisinin arasina girip cikip gol atmalar falan..

Muhammed salah topcu bile degil bunun yaninda dedim izlerken..
Ali karimi vardi zamaninda onu hatirladim simdi

Ali karimi vardi zamaninda onu hatirladim simdi
Valla onu burda doverler kasap topcular abi :evillol:

Bide üzerine bizim taraftar dover , Cok topla oynuyor diye ama bir takimi tek basina tasiyacak tek basina mac alacak yetenege sahip gerçekten

Adam topu alip 5-6 kisinin arasina dalip sag salim cikip Gol atıyor :alala:

Çevrimdışı Kalyoncu

Ozellikle NTV'ye ayar olmaya basladim. Sanki bir tek bizmisiz gibi ffp'de ffp. Diger takimlari agzina bile almiyor. Kodugumun sahibinin sesi. Tovbe tovbe. Imandan cikariyor adami.
Aslında taraftarımızı bilinçlendiriyo algı yapayım derken hiçbirimiz uçmuyoruz herkes makul isteklerde  transfer gereken yerler belli herkesin hem fikir olduğu isimler belli nokta atışlarımızı yapıyoruz önümüze bakıyoruz bu nokta atışlarında her sene mutlaka bir eksik kalıyo yönetim kaynaklı bu senede sol bek-kale ikisinden biri eksik kalacak.
Onların forumlarına giriyorum arada nasıl akıllanmışlarmı diye hala o gelsin bu gitsin uçuyolar ne kadar yükseğe çıkarlarsa o kadar fena çakılırlar.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi guvenlik falan, dalma dedin ya
Ne ugrasiyorsun
Painti acacaksin cizeceksin proceyi

abi çizme işini danışman firmaya yaptırdık. çocuklar çizdi geldi :) ben şu an da copy, change, paste modundayım

Çevrimdışı sarp11

basketbolda bir kavram vardır, "starting five" severim ben mesela bunu zordur ama etkilidir konsantrasyonu yüksek tutar. bizim hoca da bunun futbol versiyonu olan "starting eleven"cı...

Aynen öyle.Doğruda yükleme yapıyor bu yüzden sorunda çıkmıyor.

Aslında taraftarımızı bilinçlendiriyo algı yapayım derken hiçbirimiz uçmuyoruz herkes makul isteklerde  transfer gereken yerler belli herkesin hem fikir olduğu isimler belli nokta atışlarımızı yapıyoruz önümüze bakıyoruz bu nokta atışlarında her sene mutlaka bir eksik kalıyo yönetim kaynaklı bu senede sol bek-kale ikisinden biri eksik kalacak.
Onların forumlarına giriyorum arada nasıl akıllanmışlarmı diye hala o gelsin bu gitsin uçuyolar ne kadar yükseğe çıkarlarsa o kadar fena çakılırlar.

Bizim taraftarimiz bu surecte inanilmaz bilinçlendi

Burada bile hepimiz 100.000 - 200.000. € nun hesabini yapiyoruz , Kulubun 1 kurusu bile bosa gitmesin diye , Gerçekten cok bilincli , duyarli , Vefakar , Cefakar bir taraftar kitlesine sahibiz :busted_cop:

Onlarin camiasi neyse taraftarida ayni , Yildiz gelsinde isterse kulup batsin

3.5 milyon € + Stocha karsilik emre tasdemiri alıyorlarmış yuh dedim ulan bir gram akillanmamislar

Neyse daha beter olsunlar ins :ishock:

Çevrimdışı onurturan

Acaba size kamil glik i alıcam ama şampiyonlar liginde kombineli kardeşlerim bi daha bilet satıcam size dese başkan kaç kişi kabul eder  :evillol:
Yada her halukarda zaten tekrar mı satacak  :by2: (onur horror story) .. şaka bi yana bilgisi olan var mı acaba?

Çevrimdışı mylife1903

abi çizme işini danışman firmaya yaptırdık. çocuklar çizdi geldi :) ben şu an da copy, change, paste modundayım
Kopi pasta candir yahu.
Mimarlik ve muhendisligin bir numarali kanunu iyi araklamaktir. Adini da stil moda koyarlar.
Ya hepsu burburune benzii
Moda moda
Araklamayi tadinda yapip, yazan cizen bu mimardan etkilenmise soktunmu olayi tamamdir.

Futbol gibi herkes 4-2-3-1 oynuyo ya
Ben olsam 2-7-1 oynayacam birahmiyolar

Çevrimdışı cursedofdragon

şu subotic'i satın alma opsiyonlu kiralasak ?

Sakatlanmazsa Efsane olur ama sakatlanirsa :by2:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bizim taraftarimiz bu surecte inanilmaz bilinçlendi

Burada bile hepimiz 100.000 - 200.000. € nun hesabini yapiyoruz , Kulubun 1 kurusu bile bosa gitmesin diye , Gerçekten cok bilincli , duyarli , Vefakar , Cefakar bir taraftar kitlesine sahibiz :busted_cop:

Onlarin camiasi neyse taraftarida ayni , Yildiz gelsinde isterse kulup batsin

3.5 milyon € + Stocha karsilik emre tasdemiri alıyorlarmış yuh dedim ulan bir gram akillanmamislar

Neyse daha beter olsunlar ins :ishock:
Taraftar bu yapıya sahip olursa bu yönetim yerine  x yönetimi geçtiğinde transferde uçmasını istemeyiz hop ne oluyor deriz.bunu yakaladık iyi bir jenerasyon iyi bir taraftar iyi bir yönetim iyi bir teknik heyet her sene şampiyonluğun en büyük favorisiyiz.

Çevrimdışı tangaz

keşke aahh ahh

Çevrimdışı tangaz

Sakatlanmazsa Efsane olur ama sakatlanirsa :by2:

kolayı var yedeği hazır sol stoperimiz tosiç

Etiketler: