2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356008 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Çocuk üstüne basa basa söylüyor önümüzdeki sezon İsmail oynayacak diye. Yalnız şunu da ekledi, eğer Töre transfer yaparsa işler değişir dedi. Bu arada Mustafa Pektemek, Günay, Serdar falan gidiyor bunlar. Özellikle Mustafa'nın maaşı 1.7 idi galiba. Hatrı sayılır bir meblağdan kurtulmuş oluyoruz. Ya şunu anlayamadım, hadi bonservisi olan oyuncuları almak zor. Peki hiç mi boşta olan oyuncuyu almak gibi bir niyetimiz yok? Yani eğer bonservisi olan oyuncuları almak bu kadar zor ise, hatta imkansız falan diyorlar peki o zaman niye Gustavo Gomez ile zaman harcıyoruz? Gerçekten de ben yönetimin bu seneki transfer stratejisini pek anlayamadım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pektemek gidiyorsa kimseyi almamıza gerek yok.  :ishock: :ishock:

Ben de dedikoduların tutarsız olduğunu söylerken bunu kastediyordum işte.

Çevrimdışı tuncaboylu

Atakan Kurt ile konuşup yazdım bunu zaten. Kabul ediyor kendisi. İstersen foto ile kanıtlayabilirim.

Atakan Kurt oyuncusunun temsilcisi mi, yoksa oyuncuyla görüşmesi için Beşiktaş tarafından mı görevlendirilmiş?

Çevrimdışı Çağatay

Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız.

Rakiplerin transferlerini bu başlıkta konuşmak, rakiplerin söylentileri üzerinden yorum yapmak kesinlikle yasaktır.

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

bu rus kırması çocuk rus milli takımında döküldü büyütmeyin o kadar ben notunu verdim herifin. ikmale kaldı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Eğer yönetim haberimizin olmadığı bazı transferleri bitirip ön protokol yapmadıysa çok yanlış yolda ilerliyoruz demektir.

Geçen sene gs'nin düştüğü hataya düşüyorlar. Hamza geçen sene başında, "bizim takımımız şampiyon, üç kupalı takımız" dedi. Nasıl şampiyon olduklarını unutarak. Şampiyonluk tüm hataları örttü. Sonra herkes gördü 3 kupalı takımın düştüğü hali.

Bizimkilerde de bu ruh halini gözlemliyorum. Biz şampiyonuz, kadromuz yeterli vs vs diyorlar. Geçtiğimiz sezonki çektiğimiz çileleri unutmuş gibiler. Geç kalınıyor.

1) Gomez ve forvet meselesi. Herkes tutturmuş GG, ospina sol bek. Bunlar tamam da gomez giderse kimi alacağız? Çalışma var mı? Gomez kalacak mı?

2) Stoperler ve bekler. Anlatmaya gerek yok geçen sezon gol yemediğimiz maç yok gibi. FFP varsa beleş alacaksak elllerini çabuk tutmalılar.

3) Ve kaleci. Diyecek birşey yok. Kanayan yara kale. Boyko kalacak mı? Fabri işi ne oldu? daha düzgün kaleci alınabilir mi?

Yani biz şampiyon takımız dersek hataları görmezsek şampiyonluk tatlı bir anı olarak kalır devamlılığı olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Benim anlamadigim bu ffp olayi cok mu siki. Mesela bonservis veremiyoruz, tamam o zaman yuksek bedelle kiralasak, sene sonu opsiyonlu gibi. Mesela bu gliki alalim ele, kulubu 8 istiyorum 5 bu sene verelim 3 seneye gibi, olmaz mi?

Mustafanin gitmesi bile ayrica bir transfer basarisidir ama sol bek almadan transferi kapatmak, of

Satmasinlar kimseyi, tok alici olamayiz, devre arasi cl sonrasi ingiliz takimlarinin durumuna gore toreyi daha pahaliya satma ihtimaliz de var, olmadi satmayiz yahu oynasin cocuk iste.

Iste simdi zora girdik gecen sene iyi para vardi, dusunmedik bu bonservis olayini. Simdi geriye donup bakinca bu boyko meselesine falan uzuluyordur baskan. Adam gibi bir kaleci alsaydik gecen sezon en azindan bir mevkiyi simdi hic dusunmezdik. Ayrica gomez de bizimzora soktu o 1000euroluk opsiyon bizim elimizi cok rahatlatacakti. Simdi fiorenti 5-6 bir para isterse, o paraya toreyi vermek zorunda kalacagiz birilerine. Gomez-tore takasi olacak, giren bize girecek.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu Karamsar olan arkadaşları anlamıyorum bunun milli takımı izlemekten olduğunu düşünüyorum nasıl oynadığımızı unutmuşsunuz.yeni sezonda tolgay veli aras gökhan törenin döneceğini düşünün vodafone arenada oynayacağımızıda unutmayın.fenerin 12 oyuncusu gitmiş bir zahmet transferi onlar yapsın zaten.q17 satılır transferlerin hepsi biter herkes rahat olsun.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı saricasi

Rene Adler ile görüşme halindeyiz aynı zamanda debuchy ile de görüşüyoruz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı abdusta

Ömer döndüğüne göre eger Gomez olayı çözülmez ise

santraforlarımız
Cenk
Mustafa
yedeği Ömer
hiç şaşırmam malum başımızda Fairplay finans yönetimi var

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Super transfer olur adler. Tolga, boyko, farbi, adler, sasal
Tolga ile boykonun ayaklar kotu kesin kaleye gecerler, fabri sakat, adlerin ayaklar iyiyse sol bek ya da stoper olarak degerlendirelim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İkisi de en cok istedigim oyuncular Ins olur beee :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolga ile boykonun ayaklar kotu kesin kaleye gecerler, fabri sakat, adlerin ayaklar iyiyse sol bek ya da stoper olarak degerlendirelim.

5 kaleciyle sezon biter mi emin değilim, garanti olsun diye Costil ve Sirigu'yu da mı alsak ki?

Adler , Tolga ve Fabrinin yaninda Buffondur Cok net :busted_cop:

Çevrimdışı kadirakca

Boyko Günay gidici. Fabri kiraya verilebilir.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Boyko Günay gidici. Fabri kiraya verilebilir.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim olmayan oyunucuyu nasıl kiraya vereceğiz?

5 kaleciyle sezon biter mi emin değilim, garanti olsun diye Costil ve Sirigu'yu da mı alsak ki?
Dun burada bazi arkadaşlar SIRIGU yu beğenmemiş ve Gömmüş :kop: :kop:

Gecen gun yazdim bize Fabri ve Tolga gibi VASAT veya VASAT alti kaleciler degil , Costil - Mandanda - Ospina gibi Vasat ustu kaleciler lazim diye..

SIRIGU ise butun bunlarin icinde en iyisidir NE VASATTIR nede VASAT ÜSTÜDÜR , SIRIGU ust düzey ( Top class ) Kalecidir

Ayrica FORM gecici KLAS Kalıcıdır :busted_cop:

Çevrimdışı Kalyoncu

Gökhan töreden şenol güneş bu kadar ümitliyken biz taraftar yönetim olarak kaybedicez adamı satılsın Allah satılsın ya kalırsa bunu düşünen bir şenol güneş galiba.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Neustdater bize gelmeliydi yok fener enayi falan topuna girmeyin adamlar bedavaya iki tane fişek gibi adam aldı biz de alabilirdik öyle çok masrafta olmazdı Neustdater için

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldı derken?

Çevrimdışı Berat

Kaynağı neresi ?

Çevrimdışı talha

Yav biliyor musun biliyor musun biliyor musun başka birşey bildiğiniz yok her zaman aynı laf gına geldi artık

Her zaman aynı şey sonra işler hakikatten öyle olduğu görülünce başlıyorsunuz belki öyle değildi paramız yoktu demeye

Defansa dünyanın adamı geldi hepsini toplasan bir tane defans yapmaz

Paran yok gidip on tane adam niye getiriyorsun bir tane al işte sanki ramos istiyoruz bir tane eli yüzü düzgün adam güvenebileceğin bir adam

Beck çok ahım şahım bir adam mı hayır ama işte o güvendiğim adam bu adam adam baştan aşağı güven veriyor biliyorsun ki bu adam işini en iyi şekilde yapacak ben buraya teslim ederim bu adamı

Ama Tosic alexis ve bilimum aldığımız adam vermiyor bu güveni bu adamların parasını topla iki tane Beck alırsın iki tane Beck resmen seni şampiyonluğa tekel eder

Senin amacın ya bu kadro şampiyon oldu yeter değil senin amacın artık biz zaten şampiyonuz ilerisine ne yapabiliriz olmalı öyle olmazsa o elinde ki de gider

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Mesela Marcelo transferi çok iyi değil yeterli değil ama bu adama ben forma verdim mi biliyorum ki bu adamın performansı beni batırmaz bu adam as oyuncu sakatlık geçirdi mi on maçta götürür sırıtmaz

Çok mu pahalı bu adam hayır çok mu para alıyor hayır

Ama onun gibi bir adamı istedik mi sen ne oluyor biliyor musun paramız yok bilmem öyle değil ne biliyorsun başarılı olacak falan

Kimsenin belli değil evet ama sen bu zamana kadar zaten birşey yapamamış adamı getirip ya belki olacak ne biliyorsun da diyemezsin olmuyor zaten de belki yüz defa yaşadık bunu ama halen daha inadına aynı refleks ile devam ediyoruz

Fabri olmaz mesela belli bu yani ama inadına ne biliyorsun olmayacağını diye konuşuyorsunuz tamam burada kimse futbol uzmanı değil ama göz var nizam var ayağına bir yıl tıp değmemiş hayatını yedekte geçirmiş adam bir anda harikalar yaratmaz

Çevrimdışı Bishamon

Yav biliyor musun biliyor musun biliyor musun başka birşey bildiğiniz yok her zaman aynı laf gına geldi artık

Her zaman aynı şey sonra işler hakikatten öyle olduğu görülünce başlıyorsunuz belki öyle değildi paramız yoktu demeye

Defansa dünyanın adamı geldi hepsini toplasan bir tane defans yapmaz

Paran yok gidip on tane adam niye getiriyorsun bir tane al işte sanki ramos istiyoruz bir tane eli yüzü düzgün adam güvenebileceğin bir adam

Beck çok ahım şahım bir adam mı hayır ama işte o güvendiğim adam bu adam adam baştan aşağı güven veriyor biliyorsun ki bu adam işini en iyi şekilde yapacak ben buraya teslim ederim bu adamı

Ama Tosic alexis ve bilimum aldığımız adam vermiyor bu güveni bu adamların parasını topla iki tane Beck alırsın iki tane Beck resmen seni şampiyonluğa tekel eder

Senin amacın ya bu kadro şampiyon oldu yeter değil senin amacın artık biz zaten şampiyonuz ilerisine ne yapabiliriz olmalı öyle olmazsa o elinde ki de gider

Neustdater 'i izledin de mi çok iyi olduğuna karar verdin? Adamın asıl mevkisi stoper bile değil zorunluluktan orada oynuyordu.

Çevrimdışı talha

Neustdater e gidip kimse üç milyon imza parası vermez vermeyecek te

Ama adam gidip bedava boş kağıda da imza atmaz

Çevrimdışı talha

Al işte yine aynı şey cidden iki gram ileri gitmiyorsunuz burada artık tartışmak bile mantıksız çünkü ileriye gidilmiyor

Kimse bu adam bize uymaz demiyor adamın özelliklerinden dolayı öyle olmaz demiyor sadece izledin mi ne biliyorsun nerden biliyorsun ne zaman izledin sen profesör müsün

Devam edin böyle

Çevrimdışı Bishamon

Al işte yine aynı şey cidden iki gram ileri gitmiyorsunuz burada artık tartışmak bile mantıksız çünkü ileriye gidilmiyor

Kimse bu adam bize uymaz demiyor adamın özelliklerinden dolayı öyle olmaz demiyor sadece izledin mi ne biliyorsun nerden biliyorsun ne zaman izledin sen profesör müsün

Devam edin böyle

Senin mantığın çok ilerici zaten.Bir siteden oyuncunun değerlerine bak bu adam kesin iyidir de başka bir takıma giderse de niye almadık diye sövün.

Etiketler: