2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361291 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Mustafa Pektemekle sözleşme yenilerken yönetim hatasımı oldu?
yoksa Biliç in manevi oğlu muamelesimi gordu? 1.7milyon euro yıllık veriyoruz

o halde Ismaile verilecek 1.2 milyon euroya neden itiraz ediyoruz?

sözleşmeye performans maddesi koyulması şart..

saygılar

Çevrimiçi Mehmet57

Mustafa Pektemekle sözleşme yenilerken yönetim hatasımı oldu?
yoksa Biliç in manevi oğlu muamelesimi gordu? 1.7milyon euro yıllık veriyoruz

o halde Ismaile verilecek 1.2 milyon euroya neden itiraz ediyoruz?

sözleşmeye performans maddesi koyulması şart..

saygılar

Cunki iki yanlis bir dogru etmiyor.

Çevrimdışı Ersoy

Benim aklım hala Kolarov da. Bu adamı bu takıma getireceğizz

O iş biraz zor be.Satın alma opsiyonlu kiralık istesek aslında.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Forum cok sakin. Habire yeniliyorum sayfayi bir transferi haberi cikar, diye. Yoh

Is basa dusecek gene bir uydurma haber yazdiracaksiniz.
Ufak bir ateslenme oldu ama sakinlesti hemen ortalik. Biraz takvim gazetesine bakam bare fb ile gs kimleri alirken bizden gomez, sosa, atiba ve oguzhan nereye gidiyor

Bu pirim iadesi konusunda iyi pr yapilmali yoksa bizim cocuklari yerler, zaten takima giremiyorlar, daha da almazlar. Parayi da ydye vermesinler car cur eder, mehmetcik vafkina bagislasinlar.
Ft dusunuyordur simdi, ulan bu herifler bu parayi geri verirlerse benden de maasimi isterler mi, sonra bu cocugun menecerlik ucreti var, suradaki araziya otel yapacaktim...

Çevrimdışı atalay

Günay ➡️ Göztepe; Fabri ➡️ Beşiktaş
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 19:51:21 atalay ]

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

5 milyon opsiyonla kolarovu kiraya vermezler mi 1 seneliğine

Çevrimdışı MrtBlgc

Beyler bu Murat Özen'in canlı yayını vardı az evvel, Beşiktaş oyuncu satamazsa bir stoperle transferi kapatacak, sol bek arayışı yok ismaille devam dedi. Kaleci üçlüsü de fabricio tolga Boyko olacakmış. Yemin ediyorum çok moralim bozuldu şuan.. Bi de westham Töre transferinden vazgeçmiş. Gustavo Gomez ile görüşüyorlarmış ama çok ciddi para istiyormuş kulübü... GG için de Ahmet Bulut dönecekmiş İstanbul'a galiba bayramdan sonra kap olur dedi..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

karakartal'dan mesaj geldi n'kolouyla görüşmeler hızlandırılmış tek sorun 4 m olan imza parasıymış 2.5 m'e düşerse imza attıracakmışız 3 milyonda anlaşıp imzayı attırırız bence.
Karakartaldan ilginç mesajlar geliyor eşimi gizlice abone yapmıştım takımla ilgili orijinal bilgileri nerden öğreniyor diye şaşırmıştım birara  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı OrhanAker

Atiba için 4 milyon £ geri çevirmişiz.
Biliç uzatma işte ver töreye 12 milyon £ bitsin bu çile :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merak etmeyin geçen seneki gibi yine sonlara doğru yapılır transferler. Ben 4 ya da 5 transfer bekliyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

Atiba için 4 milyon £ geri çevirmişiz.
Biliç uzatma işte ver töreye 12 milyon £ bitsin bu çile :bandit:
atiba için 4 milyon iyi para keşke satılsaydı atiba bana geçen seneki performansının aynısını göstermeyecek gibi geliyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cursedofdragon

Gustavo Gomez: "Lanus yönetimine Avrupa'ya gitmek istediğimi söyledim. Beşiktaş iyi bir takım ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar..Yönetimler anlaşırsa benim açımdan problem yok. Menajerim yarın, Türkiye'ye Beşiktaş Başkanı'yla görüşmeye gidecek...Copa America'nın yorgunluğunu atmak için birkaç gün dinleneceğim, Pazartesi başlayacağım."
(via @ABCCardinal)

Çevrimdışı mylife1903

Beyler bu Murat Özen'in canlı yayını vardı az evvel, Beşiktaş oyuncu satamazsa bir stoperle transferi kapatacak, sol bek arayışı yok ismaille devam dedi. Kaleci üçlüsü de fabricio tolga Boyko olacakmış. Yemin ediyorum çok moralim bozuldu şuan.. Bi de westham Töre transferinden vazgeçmiş. Gustavo Gomez ile görüşüyorlarmış ama çok ciddi para istiyormuş kulübü... GG için de Ahmet Bulut dönecekmiş İstanbul'a galiba bayramdan sonra kap olur dedi..

Baskanin aciklamalarindan da bu sonuc cikiyor. Yahut baskan ters manevra yapiyor bu adam da baskanin aciklamalarini baz alarak, kendi yorumunu yapiyor.

Tek stoper ile transfer kapatilabilir mi bence evet. Ama stoperin kim olduguna bagli
Ayni sey kale icinde gecerli mesela ospinayi kiralasak arkasinda tolga ve gunay bence yeterli olurdu boyko satilirsa. Simdi hem boyko kaliyor hem de yeni yabanci kaleci. Ayrica yanlis hatirlamiyorsam yabanci oyunculara linsans cikartirsak buyuk bir miktar para odememiz gerekiyor federasyona, simdi baktim 10.yabancidan sonra miktar cok buyuyor her futbolcu icin 250binlira. Simdi fabrinin maliyetine bu 250bini de eklemek lazim. Tff ticarethane olmus, her hareketten bir bedel geciriyor. Vay anam.
Aa sol bek almadan transfer kapatilirsa vodafone arenada iki uc mac sonra mevzu cikar.

Hem futbolcular hem yonetim vodafone arenayi 3 senedir oynadigimiz diger stadlara benzetmesin, bizim taraftar lafini esirgemez orda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Haber tutarsız olabilir, çünkü sol bekte İsmail'le devam etmek sayısal eksikliğimizi gidermiyor.

Çevrimdışı can1903

Kaynağını gösterir misin?

Bir de yabancı oyuncuların her ülkede ayrı temsilcisi mi oluyor? Mesela Arda'nın İngiltere temsilcisi var mı?
Atakan Kurt ile konuşup yazdım bunu zaten. Kabul ediyor kendisi. İstersen foto ile kanıtlayabilirim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Murat abi ile konuştum. Töre işi yatış. Quaresma'ya Çinden teklif varmış. Düşünülebilirmiş dedi. Oyuncu satmadan transfer beklemeyin dedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Nkoulou alamazsak işimiz yaş. Yine alexisvari transferlere kalırız.

Çevrimdışı Bishamon

Gustavo Gomez'den çok umutluyum.Temiz yüzlü çocuk tam Beşiktaşlı tipi var  :D

Çevrimdışı can1903

Gustavo Gomez'den çok umutluyum.Temiz yüzlü çocuk tam Beşiktaşlı tipi var  :D
Temiz yüzlü ne hocam ya sjfusjfuj Katil tipi var bence

Çevrimdışı Berat

Gustavo'nun parası nerden geldi :D

Çevrimdışı Çağatay

gustavo gomez gelirse n kolou gelmeyecek demektir
nkolou yu tercih ederim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MrtBlgc

Baskanin aciklamalarindan da bu sonuc cikiyor. Yahut baskan ters manevra yapiyor bu adam da baskanin aciklamalarini baz alarak, kendi yorumunu yapiyor.

Tek stoper ile transfer kapatilabilir mi bence evet. Ama stoperin kim olduguna bagli
Ayni sey kale icinde gecerli mesela ospinayi kiralasak arkasinda tolga ve gunay bence yeterli olurdu boyko satilirsa. Simdi hem boyko kaliyor hem de yeni yabanci kaleci. Ayrica yanlis hatirlamiyorsam yabanci oyunculara linsans cikartirsak buyuk bir miktar para odememiz gerekiyor federasyona, simdi baktim 10.yabancidan sonra miktar cok buyuyor her futbolcu icin 250binlira. Simdi fabrinin maliyetine bu 250bini de eklemek lazim. Tff ticarethane olmus, her hareketten bir bedel geciriyor. Vay anam.
Aa sol bek almadan transfer kapatilirsa vodafone arenada iki uc mac sonra mevzu cikar.

Hem futbolcular hem yonetim vodafone arenayi 3 senedir oynadigimiz diger stadlara benzetmesin, bizim taraftar lafini esirgemez orda.
Çocuk üstüne basa basa söylüyor önümüzdeki sezon İsmail oynayacak diye. Yalnız şunu da ekledi, eğer Töre transfer yaparsa işler değişir dedi. Bu arada Mustafa Pektemek, Günay, Serdar falan gidiyor bunlar. Özellikle Mustafa'nın maaşı 1.7 idi galiba. Hatrı sayılır bir meblağdan kurtulmuş oluyoruz. Ya şunu anlayamadım, hadi bonservisi olan oyuncuları almak zor. Peki hiç mi boşta olan oyuncuyu almak gibi bir niyetimiz yok? Yani eğer bonservisi olan oyuncuları almak bu kadar zor ise, hatta imkansız falan diyorlar peki o zaman niye Gustavo Gomez ile zaman harcıyoruz? Gerçekten de ben yönetimin bu seneki transfer stratejisini pek anlayamadım.

Çevrimdışı MrtBlgc

Haber tutarsız olabilir, çünkü sol bekte İsmail'le devam etmek sayısal eksikliğimizi gidermiyor.
Belki de İsmail ayarında bir oyuncu alınacak, onu kastetmiş olabilir. Ama İsmail ilk 11 çıkacak herhalde bir sonraki sezonda..

Çevrimdışı MrtBlgc

Murat abi ile konuştum. Töre işi yatış. Quaresma'ya Çinden teklif varmış. Düşünülebilirmiş dedi. Oyuncu satmadan transfer beklemeyin dedi.
Aynen bi de Q17'ye çin'den teklif varmış onu da söylemişti ama yazmayı unuttum oruçlu kafayla..

Çevrimdışı saricasi

Fb ile gs kimi alırsa  alsın şuan lig için en hazır kadro bizde ve unutmayınki kadroyu korumakta buyuk bir transfer gibidir ama cligi için  iyi kadro kurmamız gerekirdi ama hala transferde elimizi kolumuzu rahat açamadıgımız için oyuncu satmamız lazım bnde töreden başka kimsenin satılmasını istemiyorum bir sekilde töre yi iyi paraya satmamız lazım.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Etiketler: