2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363341 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

Gökhan bizde orasi kesin gibi. Yalniz Fabri'ye ben hala inanmiyorum. Aklim almiyor yani.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

670 sayfa, 0 transfer :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

Bjk, Fb ve Gs UEFA'nın FFP kıskacında iken hataları minimuma indirip transferde ince eleyip sık dokumaları gerekiyor.  Şuanki mali tablolar kulüpleri scout ekiplerini güçlendirmeye iterken birisi 1 yıldır ayağına top değmemiş kaleciyle ilgileniyor diğeri Serdar Aziz'e dünyanın parasını veriyor. Biraz daha az röportaj, biraz daha fazla çalışma.

Çevrimdışı emrecakmak

Serdar  Aziz'e bayılan Şenol hoca N'koulou'nun hava toplarını beğenmemiş  bekleyelim demiş şaka gibi  :)

http://bjk.org/nkoulou-ile-anlasildi-ama

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Serdar  Aziz'e bayılan Şenol hoca N'koulou'nun hava toplarını beğenmemiş  bekleyelim demiş şaka gibi  :)

şakacı seni :D marcelo var rholdofoda sağlam dönerse havadan iyi rholdofo ve n'kolou sağlam 2'li olur.

Çevrimdışı brkntcnr

Ben artık biraz realist bakmayı düşünüyorum. Ospına vs. gelmesini beklemiyorum. Evet kaleci bi ihtiyaç ama öncelik mi bence şuan değil. Boyko' yu elden çıkartmadan da sayısal olarak çok çok acil bir bölge değil. Tolga' yla zaten uzatıldı, Ali Şaşal' da geldi gibi, Boyko gitmeden yeni birini beklemek çok mantıklı değil.

O yüzden ben diyorum ki bu sene eğer çok iyi bi kaleci alınmayacaksa hiç alınmasın. Madem elimizde çok para yok, Boyko' dan iyi olmayan bi kaleci olan Fabri' ye verilecek bir kuruş bile yazık günah. Madem elimizde kısıtlı para var, gidelim elimizdeki parayla Kolarov, Nkolou, Gökhan Gönül ve iyi bir stoper alalım. Bu savunma hattını kuralım bu sene arkada Boyko da kalabilir. Ben şahsen Boyko' nun Tolga' dan kötü bi kaleci olduğunu düşünmüyorum. Fiziken de ondan daha fit daha çevik, refleksleri daha kuvvetli, mental olarak da daha güçlü. Ayrıca çok çabuk harcandığını düşünüyorum. Eğer satılıp yenisi gelmeyecekse -ki bence gelmeyecek-, biraz üzerinde düşelim, uğraşalım. İki konya maçıyla bitirilecek kadar kötü bi kaleci değil. En azından eldeki en iyisi.

Şimdi ŞL de oynuyoruz bu kalecilerle patates oluruz diyecekler olacak tabiki, bence de öyle. Ama zaten bizim önceliğimiz ŞL değil lig olmalı. 3-4 sene sürekli ŞL ye gitmeliyiz, oradan gelecek paraya çok ihtiyacımız var. ŞL de gruplarda 3. olup Uefa yı hedeflemeliyiz. Öncelikli hedefimiz de o olmalı.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 13:50:31 brkntcnr ]

Çevrimdışı brkntcnr

Ben artık biraz realist bakmayı düşünüyorum. Ospına vs. gelmesini beklemiyorum. Evet kaleci bi ihtiyaç ama öncelik mi bence şuan değil. Boyko' yu elden çıkartmadan da sayısal olarak çok çok acil bir bölge değil. Tolga' yla zaten uzatıldı, Ali Şaşal' da geldi gibi, Boyko gitmeden yeni birini beklemek çok mantıklı değil.

O yüzden ben diyorum ki bu sene eğer çok iyi bi kaleci alınmayacaksa hiç alınmasın. Madem elimizde çok para yok, Boyko' dan iyi olmayan bi kaleci olan Fabri' ye verilecek bir kuruş bile yazık günah. Madem elimizde kısıtlı para var, gidelim elimizdeki parayla Kolarov, Nkolou, Gökhan Gönül ve iyi bir stoper alalım. Bu savunma hattını kuralım bu sene arkada Boyko da kalabilir. Ben şahsen Boyko' nun Tolga' dan kötü bi kaleci olduğunu düşünmüyorum. Fiziken de ondan daha fit daha çevik, refleksleri daha kuvvetli, mental olarak da daha güçlü. Ayrıca çok çabuk harcandığını düşünüyorum. Eğer satılıp yenisi gelmeyecekse -ki bence gelmeyecek-, biraz üzerinde düşelim, uğraşalım. İki konya maçıyla bitirilecek kadar kötü bi kaleci değil. En azından eldeki en iyisi.

Şimdi ŞL de oynuyoruz bu kalecilerle patates oluruz diyecekler olacak tabiki, bence de öyle. Ama zaten bizim önceliğimiz ŞL değil lig olmalı. 3-4 sene sürekli ŞL ye gitmeliyiz, oradan gelecek paraya çok ihtiyacımız var. ŞL de gruplarda 3. olup Uefa yı hedeflemeliyiz. Öncelikli hedefimiz de o olmalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu gene ortadan soruyorsun

gereksiz adam alip sampiyon olursak, bu gereksiz adamlari neden aldik, zaten sampiyon olacagimiz belliydi, diyerek yonetime laf edecegiz.
hatayi yanlis yerde ariyorsun, mesele sampiyon olmak ya da olamamak degil, gereksiz adam almamak ve olmayan parayi carcur etmemek.

Ortadan sormadım abi: Mehmet Ali dostum "seneye şampiyon olamazsak sorumlusu yönetimdir" diyip, sebep olarak gereksiz adamların alınmasını söyledi, "kimseyi almasınlar, daha iyi" dedi.

Gereksiz adamların alınmaması konusunda haklı da, şampiyonluğu kaçırırsak sebebi kimseyi almamak yerine gereksiz adam almak olmayacaktır.

"Kimseyi almasaydık şampiyon olurduk, gereksiz adam aldık şampiyon olamadık" şeklinde bir bakış açısı mantıklı gelmedi bana.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 13:47:52 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Zafer55

Neyi bekleyecekmişiz? Hava toplarını geliştirmesini mi!
Sayfa boş kalmasın diye yapmışlar haberi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha gençse boyu uzar belki, onu bekleyeceğiz muhtemelen :D

Şu haberleri yapanlara bir şey demiyorum, adamlar sayfa doldurmak zorunda. Ama onlara inanıp da yorum yapanları anlamıyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Gereksiz bir pesimizmi kabullenmişsin.

12 futbolcusunu kaybeden ve oyuncu satmadan oyuncu alamayan Fenerbahçe mi korkuyor seni, hala Serdar Aziz gibi adama 4.5 milyon euro verecek mallıkta yöneticiler tarafından yönetilen Galatasaray mı?

Geçen seen şiir gibi oynayarak şampiyon olduk. Gomez kalırsa, kimseyi almasak bile, kadromuz geçen senekiyle birebir aynı. Fenerbahçe epey daha zayıf olacak. Galatasaray'ın yeteri kadar güçlenmesi çok zor.

Kim korkutuyor seni? Neden bir süre ara vereceğimizi düşünüyorsun?
Beşiktaşın kendisi korkutuyor,ayağımıza sıkmakta üstümüze yok
Yanlış,kalitesiz ve gereksiz transferler yapılıp takımın kimyasının bozulacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Daha gençse boyu uzar belki, onu bekleyeceğiz muhtemelen :D

Şu haberleri yapanlara bir şey demiyorum, adamlar sayfa doldurmak zorunda. Ama onlara inanıp da yorum yapanları anlamıyorum.
  :D aynen o kadar bariz ki abi komedi gerçekten sıkıyorsun bari usturuplu sık :D

Çevrimdışı emrecakmak

Bu sitenin özel haberleri boş olmuyor, hatta sitenin haber müdürü  bu forumdan biri. Şenol hoca Serdar Aziz in gelmeyişinin sinirini bizden çıkaracak sanırım, 10m değeri olan free adamı 3 4 m a alabilecekken bekletmek çok mantıklı değil.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 13:55:30 emrecakmak ]

Çevrimdışı Berat

N'Koulou haberindeki hocamızın ibaresi bence doğru olamaz.

Çevrimdışı Tolga

Hava toplarında daha iyi olan bir stoper bulana kadar bekleyelim bulamazsak N'Koulou'yu alırız demek istiyor orada anladığım kadarıyla.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Ortadan sormadım abi: Mehmet Ali dostum "seneye şampiyon olamazsak sorumlusu yönetimdir" diyip, sebep olarak gereksiz adamların alınmasını söyledi, "kimseyi almasınlar, daha iyi" dedi.

Gereksiz adamların alınmaması konusunda haklı da, şampiyonluğu kaçırırsak sebebi kimseyi almamak yerine gereksiz adam almak olmayacaktır.

"Kimseyi almasaydık şampiyon olurduk, gereksiz adam aldık şampiyon olamadık" şeklinde bir bakış açısı mantıklı gelmedi bana.
muhim olan takimin ustuyle basiyla oynamadan cikip kendi futbolumuzu oynamak ve takimin maksimumunu gormek.
gecen sene erteleme maclariyla baslayan 3-4 maclik bir periot oldu senol gunes takimin ustuyle basiyla oynamaya basladi ve bu az kalsin pahaliya patliyordu.
Antalya macinda Necipin girisine huseyin gocek caart diye penaltiyi calsa cok zora girerdi sampiyonluk.
minimum hata ile maksimum mac kazanarak geldik ama bence takimin gercek kapasitesini goremedik. bizim takim gecen sezon gosterdiginden daha fazlasini gosterebilir.

gereksiz adam konusu bu yonetimin cok uzun zaman once uzmanlasmasi gereken bir konuydu aslinda. Fikret Orman baskan degil yoneticiyken gormeliydi bazi menecer oyunlarini.
Cok buyuk bir borc var ortada ve borcu biz uefaya odetmek zorundayiz, yoksa cok zor oderiz biz borcu. uefanin ensesine binip, vuracagiz kirbaci vuracagiz kirbaci ama kirbaci vurmak icin once turkiye ligini kazanmamiz lazim.
3-4 sene sampiyon olup, sampiyonlar liginde oynayip torba atladiktan sonra sene basi oturup gruptan cikmayi konusabiliriz. bu sene gruptan cikarsak aziz yildirimin dedigi gibi tesaduf olur.

ben bu yonetimin futboldan anladigina hala inanmiyorum, ticaretten anladigina da inanmiyorum zaten anlamak zorunda da degiller. Besiktasin borcunu azalttilar ve ozveriyle calisiyorlar cok seviyorum ve destekliyorum. Ama artik hata yapma luksleri yok, kandirilmisiz deme sanslari yok. yeterince cok hata yaptilar simdiden.
simdi cikip tvde besiktasli 7 yetimin hakki var biz bu parayi harcarken dusunuyoruz, demek kolaydir. bunu gostermek zordur. su kaleci konusu bile cok seyi acikliyor. Farbinin iyi kaleci olmasi, yahut cikip noyer performansi gostermesi bile bu sacmaliklari ortmez. Baskana kumbarasini veren cocuk vardi ya o cocugu bulup mustafa pektemek ile tanistirsinlar belki mustafa utanir da indirim yapar.

Çevrimdışı Berat

N'Koulou bir gelsin gerisi de gelecek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yanlış,kalitesiz ve gereksiz transferler yapılıp takımın kimyasının bozulacağını düşünüyorum
maalesef bende bunun o kadar çok örneği var ki insanı pesimist düşüncelere sevk ediyor.

Çevrimdışı Berat

:bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Elde sadece rhodolfo marcelo varken ki biri sakat nkoluyu bekletmek.. Fırsat varken alınmalı yoksa geçen seneki mandanda transferine benzer devre arası fellik fellik adam ararız. :bandit:
Zarar ederiz..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu tip muhabbetler sezon içinde de yapılıyordu, yok "sonunu getiremiyoruz", yok "stresi kaldıramıyoruz", yok "son haftalarda bocalıyoruz" vs.

Hepsi suya düştü. Tadını çıkarın biraz.

Takımın iskeleti sağlam. 2 sene önceki Galatasaray gibi saray ziyaretiyle hasbelkader futbolla şampiyon olmadık biz. Stadımız yokken takır takır top oynayarak, 70 milyon euro harcayan rakibimizin önünde şampiyon olduk.

Ayağımıza sıkılan bir şey de yok, kadromuzda Mario Gomez hariç herkes kesin kalıyor; muhtemelen o da kalacak. Galatasaray gibi Melo gibi takımın direğini satıp Jem Paul Karacan'larla şişirmiyoruz kadroyu.

Hayata pozitif bakmanızı öneririm, yoksa sürekli mutsuz olursunuz.

Çevrimdışı Türkay

Simge Beşiktaş'a beste yapacakmış @Çağrı :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tuncaboylu

Sabri sneelik 1 milyon 250 bin euro garanti ücret + 15 bin euro maç başıyla sözleşme yeniliyormuş Galatasaray'la.

Rahat olun, bu takım seneye de şampiyon.  :D

Çevrimdışı pascal26

4 sene içinde survivor pozisyonundan önce challenger pozisyonuna geçtik sonra da zirveye oturduk.
Bize zarar vermek için değiştirdikleri yerli kuralına rağmen bu oyunu da güzel oynadık.

Rakiplerin kimi alacağına bile biz karar veriyoruz. Rvp yi fb'ye yüksek maliyetle  yollayıp, onlar bizim oyunumuzu bozduğunu, elimizden oyuncu aldığını sanırken Gomez'i de gs'nin oyununu bozarak alıyoruz ki Gomez sözleşmesini yapabilen zekaya saygı... Biz olduğumuz da kesin, öyle olmasa gs alırdı)
Keza Gökhan transferi.. Serdar Aziz.
Bu oyun çok karmaşık bir poker gibi. Oyun bu seviyede doğru mu oynanıyor derseniz, bunu tahta kapanınca anlarız.

Ha bi de Başkan şöyle dedi böyle dedi çok takılmayın. Oyunun temeli elini saklamak zerine kurulu zaten. Söylenenler gerçek de manüplasyon da olabilir.

Ama tabi; Ndoye alacaktık, son gün Başkan bana %1 bile şansımız varsa git zorla dedi, Gomez'i öyle aldık... türü lafların edebiyat olduğunu söylemeye gerek yok, onlar bariz belli oluyor zaten.

Çevrimdışı emrecakmak

Al işte ne kadar güvenilir bir hesap bilmiyom ama fener bu yıllık ücretleri teklif ettiği an sen sadece bakakalırsın arkasından Kjaer + N'koulou = max 20 gol olur ondan sonra.

https://twitter.com/transferhavuzu/status/745938670671237121

Etiketler: