2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355444 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Mandanda da free hala neden fabri :alala: yürüyelim işte mandanda ya.5 maaş 5 imza parası isteyecek hali yok ya :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu bence kolaycı ve haksızlık içeren bir suçlama.

Dünkü açıklamalar gösterdi ki, yönetimin yapabileceği hamleler kısıtlı. Takım içinde maaş dengesini bozmamak için çok fazla imza ücreti ödeyemiyor, bonservis ödeyemiyor.

Ama şampiyonluğu kaybedersek, yönetimdir sorumlusu.

Çok sevdiğim bir cümle vardır, "Başarısızlık piçtir, onu kimse kabullenmez" şeklinde.

Geçen seneki şampiyonluğun sorumluluğunu üstlenmekte bir sürü aday çıktı, 4 sene önce 15 gün yöneticilik yapan İbrahim Altınsay'a bile paye verdiler.

Ama başarısızlığın sorumlusu belli şimdiden.

Ha ama eğer seneye şampiyon olursak, sorumlu bulmakta sıkıntı çekmeyeceğimize eminim.
abicim kim peki sorumlusu gereksiz eleştiri yapmıyorum ki almayalım o zaman fabri veya onun tarzındaki adamları gerek yok bu seneki kadro korunsun yeterli benim için fazla bir beklentim yok.

Çevrimdışı yigitcan1903

Şimdiden diyelim zaten, Fener elenirse 20 milyon euro garanti para alacağız.

Bu seneden sonra 2 sene daha katılalım CL'ye, katılmanın ne kadar önemli olduğu daha da ortaya çıkacak.
Bundan sonra bi süre ara vereceğimizi düşünüyorum,ondan tadını çıkaralım dedim
Bakalım artık

Çevrimdışı mylife1903

kisaca ozet gecelim
1. takimi koruyacagiz, herkes hem fikir
2. fazlaliklardan kurtulacagiz herkes hem fikir
a.serdar
b.pedro
c.milosevic
d.mustafa
e.1tane kura ile kaleci
bunlar herhalde herkesin hem fikir oldugu fazlaliklar
buraya verim vermeyen oyuncular ve satilmasi takimdan guc kaybettirmeyecek adamlar eklenebilir
f. veli verim alamadik, maasi yuksek
g. kerim satilirsa, guc kaybetmeyiz
i. alexis piyasasi vardir, satilabilir
j. boyko musteri bulunabilir

gelenler: marcelo, gg buyuk ihtimal, bir guzellik olmazsa Fabri, ismail ve tolga

plansiz programsiz is yapmaya gerek yok.
minimum lazim olan bir sol bek. kiralik bir sol bek ile transfer kapatilabilir. Stoper iyi biri alinacaksa bir tane alinsin.
Stoper konusunda Alexis satilirsa oraya iki adam gerekir.

fazlaliklari nasil kullanabiliriz en yakin ihtimal takas. mesela pedro+mustafa karsiliginda Yalcin ayhan gibi zorlanmali bence.
ayrica osmanlispordan musa orta sahaya iyi bir alternatif olur iyi futbolcu bence.

Yonetim sampiyonluk gelince herseyi biz biliriz havasina girmezse cok iyi yapar.

@Mehmet Ali C. dogru soyluyor iki uc tane sacma sapan hareketle sampiyonluk giderse ve takimin ahengi bozulursa sorumlusu yonetim olur. mesela boyko satildi, tolga sakatlandi, fabrinin baglar koptu, genc kaleci oynayabilir. tolga zaten kurtaris yapip sakatlanan bir arkadas, fabri ise mac tecrubesi eksik, sakatlik yatisi fazla olan bir arkadas. genc cocuk oynasin ben karsi degilim bugun oynasin 3 kaleciyi de gonderip paramiz yok, kalede gunay oynayacak derlerse, gunay benom noyerim olur, hatali gol yesin agzimi acmam ama @tangaz reisin dedigi gibi plansiz dogaclama abuk sabuk seyler yapip, sonra futboldan anliyoruz demek, paha bicilemez bir hata olur.

benim yonetimden istedigim tutarli olmasi.
feda sezonu diyorsan, gidip sezer, mezer, ugur boral, eneramo falan almayacaksin. dembayi satip, ndoye ile ilgilenmeyeceksin.
takimi korusun yonetim ve acele etmesin, bazi kararlarin geri donusu yoktur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kimseyi almayalım diyorsun da; Fabri'yi aldık diye mi şampiyon olamayacağız ve bunun sorumlusu yönetim olacak?
olacağız zaten favori olarak başlayacağız ve şenol hocaya da güvenim var benim kızdığım şey madem bütçemiz kısıtlı neden problemli adam alıyoruz gerekiyorsa almayalım daha iyi yönetim sorumlu olur benim düşüncem böyle sonuçta...

Çevrimdışı yigitcan1903

Fabriyle kumar oynamaktansa da Boyko kalabilir aslında
Sanırım talibi de yok

Onur Küçük

• Ziyaretçi

abicim kim peki sorumlusu gereksiz eleştiri yapmıyorum ki almayalım o zaman fabri veya onun tarzındaki adamları gerek yok bu seneki kadro korunsun yeterli benim için fazla bir beklentim yok.
Mehmet Ali gelmesine kim vesile olduysa, ısrar ettiyse artık bir yolunu bulacak geri gönderecek . Kalecinin artık geldiğini varsayarsak geldiği yerde yılda 300 bin avro kazanan  İspanya'da piyasası belli olan kariyeri boyunca sakatlıklarla uğraşan bir kaleciyi nasıl geri gönderecekler , bunun yolu nedir bilemem . Onun yolunu bulmakta getirenlere kalmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bundan sonra bi süre ara vereceğimizi düşünüyorum,ondan tadını çıkaralım dedim
Bakalım artık

Gereksiz bir pesimizmi kabullenmişsin.

12 futbolcusunu kaybeden ve oyuncu satmadan oyuncu alamayan Fenerbahçe mi korkuyor seni, hala Serdar Aziz gibi adama 4.5 milyon euro verecek mallıkta yöneticiler tarafından yönetilen Galatasaray mı?

Geçen seen şiir gibi oynayarak şampiyon olduk. Gomez kalırsa, kimseyi almasak bile, kadromuz geçen senekiyle birebir aynı. Fenerbahçe epey daha zayıf olacak. Galatasaray'ın yeteri kadar güçlenmesi çok zor.

Kim korkutuyor seni? Neden bir süre ara vereceğimizi düşünüyorsun?
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 12:10:21 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Çağatay

Bir kaleci adayı düşünün ki bizlere bile Boyko kalsın dedirtebilecek

ölü-sıtma
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Bir kaleci adayı düşünün ki bizlere bile Boyko kalsın dedirtebilecek

ölü-sıtma

hayat gg

Çevrimdışı tuncaboylu

olacağız zaten favori olarak başlayacağız ve şenol hocaya da güvenim var benim kızdığım şey madem bütçemiz kısıtlı neden problemli adam alıyoruz gerekiyorsa almayalım daha iyi yönetim sorumlu olur benim düşüncem böyle sonuçta...

Anladım seni dostum, ama şampiyon olamazsak gereksiz adam aldık diye mi olamayacağız? "Kimseyi almasak şampiyon olacaktık da, yönetimin bu hamlesi yüzünden kaybettik?" diyeceğiz.

Şampiyonluk kazanılır, kaybedilir bilemeyiz, daha ligin başlamasına 2 ay varken ihalesini yönetime atmak bence haksızlık.

Ha yönetim ne zaman sorumlu olur? Atiba'yı, Sosa'yı, Oğuzhan'ı satar, yerlerini Antalyaspor'dan 3 adamla doldurursa şimdiden yıkarız ihaleyi.

Ama şampiyon takımın iskeletini korumuşken 23 Haziran'da böyle bir şey yazmak garip geldi bana..

Çevrimdışı mylife1903

o degilde bu serdar aziz olayi varya onun icin uefaya tesekkur etmek lazim, bizim icin onun alinmamasi yilin transferi bence. Elinde semih varken ayni renk ayni tip adama 4.5milyon euro verdiler.

bu serdar azizi alexis ile takasa sokmam ben ustune para isterim yahu

simdi bizim yonetim transferin son gunu, rodolfo yetismiyor, marcelo sakatlandi gidip yalcin ayhana 4 milyon euro verse bunu anlarim. evde yangin cikmis, yangin kasa odasina gidiyor kasanda 20 milyon var komsunda da yangin sondurucu. komsun yahudiyse sana yangin sonduru icin 5 milyon fiyat ceker, piyasasi 2 milyondur, verirsin kurtarirsin parani. komsun iyi yoneticiyse kasada kac para var der, 20 milyon dersin, yangini komsu kendi sondurur sondurucunun parasini almaz yuzde 20 pay ister.

bu uefa bizim kulupleri odunla dove dove ogretecek, spor yoneticiligini

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Anladım seni dostum, ama şampiyon olamazsak gereksiz adam aldık diye mi olamayacağız? "Kimseyi almasak şampiyon olacaktık da, yönetimin bu hamlesi yüzünden kaybettik?" diyeceğiz.

Şampiyonluk kazanılır, kaybedilir bilemeyiz, daha ligin başlamasına 2 ay varken ihalesini yönetime atmak bence haksızlık.

Ha yönetim ne zaman sorumlu olur? Atiba'yı, Sosa'yı, Oğuzhan'ı satar, yerlerini Antalyaspor'dan 3 adamla doldurursa şimdiden yıkarız ihaleyi.

Ama şampiyon takımın iskeletini korumuşken 23 Haziran'da böyle bir şey yazmak garip geldi bana..
@tuncaboylu gene ortadan soruyorsun

gereksiz adam alip sampiyon olursak, bu gereksiz adamlari neden aldik, zaten sampiyon olacagimiz belliydi, diyerek yonetime laf edecegiz.
hatayi yanlis yerde ariyorsun, mesele sampiyon olmak ya da olamamak degil, gereksiz adam almamak ve olmayan parayi carcur etmemek.

Çevrimdışı firewater

2016-2017 sezonunda Beşiktaşın şampiyom olamaması bence vüyük süpriz olur  :D :D :D :bandit:

Bazı arkadaşlar 1,5ay dır takımı izlemedikleri için unutmuş sanırım  :D :D :D

Vodefone Arena en büyük transferimizdir ayrıca belirtmek ve hatırlatmak isterim (3maç 10gol)

Çevrimdışı firewater

o degilde bu serdar aziz olayi varya onun icin uefaya tesekkur etmek lazim, bizim icin onun alinmamasi yilin transferi bence. Elinde semih varken ayni renk ayni tip adama 4.5milyon euro verdiler.

bu serdar azizi alexis ile takasa sokmam ben ustune para isterim yahu

simdi bizim yonetim transferin son gunu, rodolfo yetismiyor, marcelo sakatlandi gidip yalcin ayhana 4 milyon euro verse bunu anlarim. evde yangin cikmis, yangin kasa odasina gidiyor kasanda 20 milyon var komsunda da yangin sondurucu. komsun yahudiyse sana yangin sonduru icin 5 milyon fiyat ceker, piyasasi 2 milyondur, verirsin kurtarirsin parani. komsun iyi yoneticiyse kasada kac para var der, 20 milyon dersin, yangini komsu kendi sondurur sondurucunun parasini almaz yuzde 20 pay ister.

bu uefa bizim kulupleri odunla dove dove ogretecek, spor yoneticiligini

TR den alınabilecek tek stoper Yalçın Ayhandır. Yönetimin 2sene önceki yaptığı yanlışıda düzeltmesi için bu transferi istiyorum.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 12:24:49 firewater ]

Çevrimdışı ucanlaz

Bu bence kolaycı ve haksızlık içeren bir suçlama.

Dünkü açıklamalar gösterdi ki, yönetimin yapabileceği hamleler kısıtlı. Takım içinde maaş dengesini bozmamak için çok fazla imza ücreti ödeyemiyor, bonservis ödeyemiyor.

Ama şampiyonluğu kaybedersek, yönetimdir sorumlusu.

Çok sevdiğim bir cümle vardır, "Başarısızlık piçtir, onu kimse kabullenmez" şeklinde.

Geçen seneki şampiyonluğun sorumluluğunu üstlenmekte bir sürü aday çıktı, 4 sene önce 15 gün yöneticilik yapan İbrahim Altınsay'a bile paye verdiler.

Ama başarısızlığın sorumlusu belli şimdiden.

Ha ama eğer seneye şampiyon olursak, sorumlu bulmakta sıkıntı çekmeyeceğimize eminim.

gercekten cok güzel yazmissin  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Kalyoncu

Gereksiz bir pesimizmi kabullenmişsin.

12 futbolcusunu kaybeden ve oyuncu satmadan oyuncu alamayan Fenerbahçe mi korkuyor seni, hala Serdar Aziz gibi adama 4.5 milyon euro verecek mallıkta yöneticiler tarafından yönetilen Galatasaray mı?

Geçen seen şiir gibi oynayarak şampiyon olduk. Gomez kalırsa, kimseyi almasak bile, kadromuz geçen senekiyle birebir aynı. Fenerbahçe epey daha zayıf olacak. Galatasaray'ın yeteri kadar güçlenmesi çok zor.

Kim korkutuyor seni? Neden bir süre ara vereceğimizi düşünüyorsun?
+vodafone arena bunu hep unutuyorsunuz olmadı bak şimdi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Arka tarafa yapılacak 3 takviyeyle birlikte yine şampiyon oluruz bu kadar abartmaya gerek yok.

Tabi Şampiyonlar Ligi için beklentiye girmenin bir anlamı yok. Önceliğimiz bu sezon da lig olmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arka tarafa yapılacak 3 takviyeyle birlikte yine şampiyon oluruz bu kadar abartmaya gerek yok.

Tabi Şampiyonlar Ligi için beklentiye girmenin bir anlamı yok. Önceliğimiz bu sezon da lig olmalı.
kesinlikle katılıyorum lig şampiyonluğu çok önemli bence de 3 adam gelse ligi süpürürüz kolarov kiralık, ospina bonservisiyle ve n'kolou muhteşem bir kadro kurarız rahat şampiyon oluruz diye düşünüyorum...

Çevrimdışı Tolga

kesinlikle katılıyorum lig şampiyonluğu çok önemli bence de 3 adam gelse ligi süpürürüz kolarov kiralık, ospina bonservisiyle ve n'kolou muhteşem bir kadro kurarız rahat şampiyon oluruz diye düşünüyorum...
Gökhan zaten gelecek 1 stoper ve 1 sol bek alınıp transfer kapatılabilir.

Tabi gönül ister ki Fabri yerine iyi bir kaleci gelsin 1 tane daha stoper alınsın.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ospina'yı falan şimdilik unut Mehmet . İlk önce o pozisyonda fazlalıklardan kurtulacaklar . Boyko'ya ilk 11'de daha fazla şans verip piyasasını artıracaklar sonrasında uygun bir fiyata elden çıkaracaklar. Kesin geldiyse Fabri'ye bir çözüm yolu bulup geri gönderecekler . Kaleci pozisyonunda yer açacaklar. Bu dediklerimiz ne kadar zamanda nasıl gerçekleşir muamma. Tolga'yı ilk 11'de oynatma , potansiyelli sakat oyuncuyu parlatma sevdası başımıza işlere yol açtı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan zaten gelecek 1 stoper ve 1 sol bek alınıp transfer kapatılabilir.

Tabi gönül ister ki Fabri yerine iyi bir kaleci gelsin 1 tane daha stoper alınsın.
Gönül kesin mi şimdi ? fabri olayı gerçek olmasa keşke.......

Çevrimdışı Tolga

Gönül kesin mi şimdi ? fabri olayı gerçek olmasa keşke.......
Yakında açıklanır Gökhan bizden başka nereye gidebilir ki artık. :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Fabri alındıysa Boyko gitmeli. 2 tane yabancı kaleciyi kadroda bulundurmak mantıklı değil.

Etiketler: