kisaca ozet gecelim
1. takimi koruyacagiz, herkes hem fikir
2. fazlaliklardan kurtulacagiz herkes hem fikir
a.serdar
b.pedro
c.milosevic
d.mustafa
e.1tane kura ile kaleci
bunlar herhalde herkesin hem fikir oldugu fazlaliklar
buraya verim vermeyen oyuncular ve satilmasi takimdan guc kaybettirmeyecek adamlar eklenebilir
f. veli verim alamadik, maasi yuksek
g. kerim satilirsa, guc kaybetmeyiz
i. alexis piyasasi vardir, satilabilir
j. boyko musteri bulunabilir
gelenler: marcelo, gg buyuk ihtimal, bir guzellik olmazsa Fabri, ismail ve tolga
plansiz programsiz is yapmaya gerek yok.
minimum lazim olan bir sol bek. kiralik bir sol bek ile transfer kapatilabilir. Stoper iyi biri alinacaksa bir tane alinsin.
Stoper konusunda Alexis satilirsa oraya iki adam gerekir.
fazlaliklari nasil kullanabiliriz en yakin ihtimal takas. mesela pedro+mustafa karsiliginda Yalcin ayhan gibi zorlanmali bence.
ayrica osmanlispordan musa orta sahaya iyi bir alternatif olur iyi futbolcu bence.
Yonetim sampiyonluk gelince herseyi biz biliriz havasina girmezse cok iyi yapar.
@Mehmet Ali C. dogru soyluyor iki uc tane sacma sapan hareketle sampiyonluk giderse ve takimin ahengi bozulursa sorumlusu yonetim olur. mesela boyko satildi, tolga sakatlandi, fabrinin baglar koptu, genc kaleci oynayabilir. tolga zaten kurtaris yapip sakatlanan bir arkadas, fabri ise mac tecrubesi eksik, sakatlik yatisi fazla olan bir arkadas. genc cocuk oynasin ben karsi degilim bugun oynasin 3 kaleciyi de gonderip paramiz yok, kalede gunay oynayacak derlerse, gunay benom noyerim olur, hatali gol yesin agzimi acmam ama
@tangaz reisin dedigi gibi plansiz dogaclama abuk sabuk seyler yapip, sonra futboldan anliyoruz demek, paha bicilemez bir hata olur.
benim yonetimden istedigim tutarli olmasi.
feda sezonu diyorsan, gidip sezer, mezer, ugur boral, eneramo falan almayacaksin. dembayi satip, ndoye ile ilgilenmeyeceksin.
takimi korusun yonetim ve acele etmesin, bazi kararlarin geri donusu yoktur.