2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350643 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Başkanın fabricio ile ilgili açıklamaları taktiktir umarım töre satılıp kaynak yaratılınca iyi bi kaleci ile anlaşır boykoyu satar kaleyi sağlama alırız başka türlüsünü düşünmek bile istemiyorum zaten tolga,boyko,fabri rekabetinden hiçbir sonuç çıkmaz yine olan takıma olur tolga bizi şaşırtmaz.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Defans için İnşallah nkoulou ile anlaşılır ffp den dolayı beklentiyi düşürdü başkan öyle tahmin ettiğimiz gibi 6-7 milyona glik falan alınmaz en azından imza parasıyla falan kaliteli bi stoper almış oluruz yanınada gomez olursa yeterli bi tandem olur bence.

Asıl önemlisi sol bek mevki kiralık bi kolarov müthiş olur en son ihtimal kiralık canerde işimizi görür şuanki hali yanıltmasın sezon başı kampını yiyince güçlenir kendine gelir  Şenol hocanın sisteminde işimizi görür ersun yanal zamanındaki performansına falan yaklaşırsa baya baya katkı sağlar zaten.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Defans için İnşallah nkoulou ile anlaşılır ffp den dolayı beklentiyi düşürdü başkan öyle tahmin ettiğimiz gibi 6-7 milyona glik falan alınmaz en azından imza parasıyla falan kaliteli bi stoper almış oluruz yanınada gomez olursa yeterli bi tandem olur bence.

Asıl önemlisi sol bek mevki kiralık bi kolarov müthiş olur en son ihtimal kiralık canerde işimizi görür şuanki hali yanıltmasın sezon başı kampını yiyince güçlenir kendine gelir  Şenol hocanın sisteminde işimizi görür ersun yanal zamanındaki performansına falan yaklaşırsa baya baya katkı sağlar zaten.

Gomez'in bonservisi Glikten düşük değil bildiğim kadarıyla.

Çevrimiçi Necmi

iyi oldu bilip bilmeden çok sallayan vardı buralarda ersanın parası o şu bu falan die. şimdi bütçe sıfır transfer bekliyoruz. kimse aptal değil senin durumunu bilip kimse bonservis olarak hayal edilen rakamları vermez hala insanlar töre gitsin şu kadar o gitsin bu kadar diyor ama elin gavuru da aptal değil
Ben fenerin ffp kuralları açıklandığından beri defalarca söyledimde
herkes okuyup anlamak yerine sürekli aynı şeyleri tekrarladığı için önemsemedi.
sürü mantığı işliyor. Hiç kimse araştırmıyor genelde ne konuşuluyorsa ona inanıp
yürüyor. Bu sebeplede bunu kullanan insanlara kendilerini kullandırıyorlar
Yoksa daha yeni fenerin ffp açıklaması yapıldığında uefanın mali yıl olarak
31 mayıs 1 haziran arasını kabul ettiği yazıyordu zaten. Bu arada yapılan mali haraketler
aynı sene içinde kabul ediliyor. @tangaz
bu arada başka sayfada bana ufaktan dokundurmuşsun hazır konu gelmişken onuda
anlatayım burda forumu ilk kurduğumda bir şeyin olmamasına özen gösterdim
buda en azından burdaki Beşiktaş taraftarının insanları koyun gibi yönlendiren
tiplerin güdümüne girmemesi insanları yönlendirmeyi bende bilirim ama bunu yapmıyorum
burda net oluyorum bu bir çok kişiye ters gelebilir. ama bana tepkide koysalar kızsalarda
en azından burda istedikleri gibi konuşabilen özgür kimlikler ortaya çıkıyor. Burası dışardan birilerinin
istediklerini yapabilecekleri bir yer olmuyor. Aslında tepki koyduğum noktalara bakarsan bunu anlarsın
yoksa ben hiç bir eleştiriye set çekmiyorum. Mesela ismail eleştirisini engellediğimi eleştirenleri baskı altına aldığımı düşünüyorsun ya
aslında bunun tam tersi ismail konusunda forumda ceza yiyenlerin çoğu savunan kısımda olanlar oldu
biz burda fikre ceza vermiyoruz herkes istediği gibi düşünmekte ve fikirlerini söylemekte özgür
sadece bunu manuple edenler ve özgürlüklerini hakaret etme küfür aşağılama hakkı sananlara
müdahale ediliyor.
mesela siz olayı o anda tartıştığınız alanda değerlendiriyorsunuz ama bizim bir imkanımız var
forumun bütününe hakimiz sizin bilemeyeceğiniz bir çok şeyi görebiliyoruz mesela çift üyelik
sahibi olanlar bunlar genelde forumu manuple etmek için alırlar çift üyelik yada sırf tartışma
bekleyip sadece bu tip ortam oluştuğunda ortaya çıkan ve kurallara uyarak karşısındakini tahrik edip ceza almasını
atılmasını sağlayan tipler var. mesela siyasi görüşlerine uymayanları çok manuple edip burdan atılmasını sağlamaya çalışyorlar
birinin hedef alındığını farkettiğimizde müdahale ediyoruz. Yada forumu direk manuple etmeye çalıştıklarında olaya müdahale ediyoruz
bazen sert davranmamızda gerekiyor. Günlerce bir tartışma sürerken müdahale etmeyipte sonra birden pat diye ortaya çıkıp
neden bıçak gibi kestiğimizi sanıyorsun sen sadece o anki sohbete odaklanıyorsun ben sohbete dahil olan herkese odaklanıyorum
beni sohbette yazılanlardan çok neden yazıldığı ilgilendiriyor. O nedenle senin anlam veremediğin bir şeyin aslında altında çok
önemli bir neden olabilir. sen kişinin yazdığı mesajı okursun ben onun geçmişte farklı olaylarda aldığı tavrı çözmeye çalışırım
şüphelendiğimizde internette izlerini takip ederiz. Genelde bu tipler hep kendilerini gizlerler nick kullanırlar uydurma eposta hesabıyla
üye olurlar. Burayı düzgün bir seviyede tutabilmek için bazı şeyleri yapmak zorundayız.
burası çok büyük bir forum burda yazılan bir şey 10 dakika içinde bütün Beşiktaşla ilgili platformlarda konuşulmaya başlar
bunu bir çok kez test ettik böyle oluncada burayı manuple etmek isteyen çok kişi çıkıyor. burayı düzgün tutabilmek içinde
kararlı olmak gerekiyor bunu hepimizin yapması gerekiyor. Burda benim bir menfaatim yok zaten olmasına imkanda yok
3 aylık reklam geliri bir tane forma anca alıyor. o formada zaten ihtiyacı olan bir Beşiktaşlıyı buluyor. Burda hiç birimiz ego tatmin
etmiyoruz yani aslında bilmiyorsunuz ama maddi durumu iyi olan arkadaşlar bilet ve forma olarak ihtiyacı olanlara ciddi yardım ediyor.
burası bazı arkadaşların zaman geçirdiği bir yer ama arka planda amaç Beşiktaşa verebildiğimiz kadar katkı vermek.
Burda oluşan ortamıda hiç kimsenin canım sıkıldı gireyimde egolarımı tatmin edeyim diye kullanmak isteyeceklere göz yumarak
bozamayız.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 04:34:22 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

6-7 M verebilecek durumda olsan bile glik alamazsın zaten
ffp olmasa bile Beşiktaşın defans hattına böyle bir ödeme yapabilecek lüksü yok
hala bazı şeyleri anlamıyorsunuz sorun ffp değilki.
şampiyonar ligi ayarı diye tutturdu insanlar neymiş bu ayar eğer glikle bunun çözüleceğini düşünüyorsa insanlar çok yanılıyor
rakiplerinde senin glik gibi olsada bütün defans hattının değerinden çok tek bir oyuncuya sahip  takımlarla
glik alarakmı baş edebileceksin.iyi kaleci diyoruz azami ödesen 5-6 ödersin Bayern çıktı karşına kalelerinde 40 M
luk kaleci var yani güçlerin eşitmi olacak adamların kulübesinde oturan senin takımında en büyük yıldız olur.
Caneri ne yapacaksın ondan daha iyisi sende var takım için yeterli bulmuyorsun, bunu anlayamıyorum neye
göre iyi defansı sıfır kelimenin tam anlamıyla sıfır hücumu orta sahayı biraz geçip yaptığı ortalarla sınırlı
top süremez çizgiye inemez ikili mücadelesi rakibe faul yapmak olan birinin elindekinden daha iyi olduğunu nerden çıkarıyorsun
ismailin bir defosuna karşılık canerin on defosu vardır. Dön geriye maçlarına bir bak senin dediğin gibi ersun dönemindeki
maçlarına bir bak göreceğin tek şey orta sahaya yakın topu alır orta sahayı on onbeş metre geçer sonra ceza sahasına
orta yapar canerin tek hüneri bu başkada hiç bir şey yok buda en iyi olduğunda yapabildiği kötüyken onuda yapamıyor
ersun döneminde fenerde ortaya neden çıktı bir sorun kendinize sow ve webo gibi iki kafa hakimiyeti iyi olan forvet vardı
ve ellerinde kanat yoktu buda beklerin daha orta planda olduğu bir sisteme gerek duyuldu o nedenle bütün toplar orta yapsın diye
beklere veriliyordu canerde bunu alıp ha bere kutuya orta yapıyordu forvetleride bazılarını gole çeviriyordu. Hepsi bu
Bize gelince bizim oyun sistemimiz kanat oyuncularının hakim olduğu bir oyun sistemidir orta saha ve kanatlar kısa paslarla
neticeye gider bizde kafa topu atacak oyuncu yok bir tek cenk oda yedek caner gibi adamlar senin orta sahanı ve kanatlarını bypas
eder aldığı topu orta sahadan kutuya gönderir. sonuç bütün oyun sisteminin çökmesi demek golde atamazsın kısır döngüye girersin
fener bundan kurtulmak istiyor. Neden bu kadar kolay gözden çıkardılar sanıyorsun çünkü caner gibi oyuncular oyunu kısırlaştırır.
bunu farkettiler şu anda modern futbola dönmeye çalışıyorlar doldur boşaltla olmadığını gördüler biz bunu yakalamışız neden geriye gidelim
bizim oyun  sistemimizde beklerin hayati önemi yok kendi asli görevlerini yapsınlar yeter. zaten zayıf olan defansımız caner gibi biriyle iyice
kan kaybeder. Milli takımda neden başarılı olamadı formsuzluktan değil onun ortalarına cevap verecek adam yok milli takım önde pas oyununa
döndü o nedenle canerin milli takımdaki serüvenide bitti beğenmesekte ismail bu oyun sistemini oynayabildiği için milli takımda
başarılı oldu. ileriye emre volkan ozi arda burak gibi adamları dizmişsin canere orta attıracaksın iki maçı yedi caner bunu yapamadığı gibi
topu ileri taşıma kapasiteside yok takımı hücuma itemiyor ismail bunu yaptı caner olsa topu ver oda en yakınına verir topla asla ileri hamle yapmaz
topal balta caner ozan selçuk oluncada topu ileri çıkaramazsın bir GG var bunu yapabilen ismail oynayınca topu ileri çıkaran iki bek oldu takımda
dikkatli bakarsanız sahanın en iyileride onlardı. ismaili beğenmeyebilirsiniz ama bir geçek varki takımı ileri taşıyan en iyi oyunculardan biridir.
hücumcu bek orta yapmakla olmuyor. ismail canerden on kat daha iyi hücumcu bir bektir. İsmaili yetersiz buluyoruz doğru ama caneri alırsak gene ismaile
kalacağız çünkü caner onu kesemez. O nedenle isteyecekseniz doğru kişiyi isteyin

Çevrimdışı abdusta

Ospina zor

saygılar
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 08:28:52 abdusta ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ospino zor artık

2 seferdir Penaltılardan tur attlatıyor takımına

saygılar
Bence hep 2-3 milyonluk farklar yüzünden alamadık Ospina'yı. zamanında Sol bekte  Holebas'ta aynısını yaşadık şimdi hala sol beke adam arıyoruz. Bazen o zaman kıyamadığımız paralar bizden sonrasında daha kötü biçimde çıkıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Fabri/Tolga/Boyko var ne Ospina'sı  :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Fabri/Tolga/Boyko var ne Ospina'sı  :s20:
Kale sorunu kagir ustunde cozulmus gozukuyor. Gabor reis de geldimi antrenor-kaleci olarak islem tamam tek sorun verilen paralar.
Bazen bu boykoyu hic almasaydik diyorum. Cocuga da yazik, sudan cikmis balik gibi.
Bu fabri birinci kaleci mi olacak, olacaksa neden tolga ile uzatildi, sene sonu oturulup konusurdu. 
Yok fabri ikinci kaleci olacaksa neden bu paralar veriliyor.
Boyko ne olacak.
Sorular sorunlar.
Baskan ya boykoyu satacak suan tok saticiyi oynuyor yahut 3 tane 1milyonluk kaleci ile devam edecegiz. Bu uclu bence luks.

Çevrimdışı Berat

Sabah sabah beyin fırtınası @mylife1903  :)

Çevrimdışı mylife1903

Sabah sabah beyin fırtınası @mylife1903  :)
Ya sorma bugun mesgulum ustelik  gene oturdum telefondN takip ediyorum.
Daha cok soru var sorulacak bu kaleci meselesinde ama biraz beklemek lazim. Su fabrinin kapi bir gelsin hele.
Mario gomez olayi var en muhim meselesimiz. Kalsin cocuk, giderse resmen krize gireriz. Ben ay olsaydim ve ffp olmasaydi fiorentinaya cikarma yapmistim suan. Bizim normandiyAmiz olurdu bu

Forum sakin @Serhat Akkaya sAbahtan gelmis, @Necmi abi uyumamis zaten.

Çevrimdışı Berat

Ben de daha işler yoğunlaşmadığından sinirle kaleci rotasyonuna saldırdım @mylife1903   :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence hep 2-3 milyonluk farklar yüzünden alamadık Ospina'yı. zamanında Sol bekte  Holebas'ta aynısını yaşadık şimdi hala sol beke adam arıyoruz. Bazen o zaman kıyamadığımız paralar bizden sonrasında daha kötü biçimde çıkıyor.
ucuz etin yahnisi hesabı Ospina için ben 7 8 milyon eurolara çıkarım gerekirse 7 8 sene kaleyi düşünmem tolga 2.8'e geldi boyko 3.3'e geldi ikisi de vasat bile değil....

Çevrimdışı Berat

Önder Özen'in Tolga'yı aldık diye Bilic'e koşma anı aklıma geldi şimdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Önder Özen'in Tolga'yı aldık diye Bilic'e koşma anı aklıma geldi şimdi.
Sanki Neuer'i almış gibi koşuyordu kulakları ağzında. Trabzon'un yedek kalecisini almıştık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kale sorunu kagir ustunde cozulmus gozukuyor. Gabor reis de geldimi antrenor-kaleci olarak islem tamam tek sorun verilen paralar.
Bazen bu boykoyu hic almasaydik diyorum. Cocuga da yazik, sudan cikmis balik gibi.
Bu fabri birinci kaleci mi olacak, olacaksa neden tolga ile uzatildi, sene sonu oturulup konusurdu. 
Boyko ne olacak.
Sorular sorunlar.
Baskan ya boykoyu satacak suan tok saticiyi oynuyor yahut 3 tane 1milyonluk kaleci ile devam edecegiz. Bu uclu bence luks.
tespit gibi tespit  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

İnter maçları sonrasının olumlu etkisi vardı o zamanlar üstünde @Serhat Akkaya oydu heyecanlar.

Çevrimdışı onur_U

Boyko ne olacak.
Sorular sorunlar.

ben hala fabri diye birinin transfer edileceğine inanmak istemiyorum..istanbul'a gelmiş foto falan yok..gizli saklı sağlık kontrolleri (neden!!)
kap yok..

bence boyko satıldı..yani kesin satılmıştır..yoksa böyle bir 3'lü oluşturmanın hiç mantıklı bir açıklaması yok..
başkan 3'ü rekabete girer dedi mi gerçekten? lütfen dememiş olsun  :duman:

Çevrimdışı Berat

başkan 3'ü rekabete girer dedi mi gerçekten? lütfen dememiş olsun  :duman:

Dedi maalesef.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dedi maalesef.
Burası kale ya. Dünyanın hiç bir takımında kalede rekabet olmaz 1 tane as kalecin vardır onun yeri garantidir. Defans oyuncuları her maç bu hafta kim formda acaba arkamızda kim olacak diye mi düşünecek? Bu futbolun doğasına aykırı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Burası kale ya. Dünyanın hiç bir takımında kalede rekabet olmaz 1 tane as kalecin vardır onun yeri garantidir. Defans oyuncuları her maç bu hafta kim formda acaba arkamızda kim olacak diye mi düşünecek? Bu futbolun doğasına aykırı.

Tolga Boyko'nun transferi sonrası performansını artırdı diye Boyko+Fabricio onu Schmeichel yapacak.

Çevrimdışı cisse557

Şimdi biz Ersan'dan gelen parayi kullanabiliyor muyuz, kullanamıyor muyuz?

Çevrimdışı Berat

Şimdi biz Ersan'dan gelen parayi kullanabiliyor muyuz, kullanamıyor muyuz?

Necmi abi yazmıştı galiba,hayır kullanamıyoruz.

Çevrimdışı cisse557

Necmi abi yazmıştı galiba,hayır kullanamıyoruz.
Hiç iyi olmadı bu. Töre yi iyi bir fiyata satamazsak sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor. Yine kampa yetişmeyebilir transferler.

Çevrimdışı Berat

Hiç iyi olmadı bu. Töre yi iyi bir fiyata satamazsak sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor. Yine kampa yetişmeyebilir transferler.

Aynen dün forumda mıydın bilmiyorum da bu konu baya konuşuldu.

Etiketler: