2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359874 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonservise para ödemeyiz diyorlar Glik'le ve Gustavo Gomez'le ilgileniyorlar sanada biraz saçma gelmedimi ?

Nasıl ve hangi teklifle ilgilendiklerini bilmiyoruz. Belki onları da satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla istiyoruzdur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aslında Cenk Tosun'a teklif yaptığımızda santraforumuz Almeida'ydı.

Yani teklif sırasında ne olarak düşünüldüğünü söyleyebilmek çok mümkün değil. Ama o günkü kariyerine göre epey yüksek bir para önermiştik o yoklukta, hatta çocuk sağolsun Fenerbahçe ve Trbazonspor daha yüksek teklif yapmasına karşın bizi seçmişti.
Evet aynen oyle olmuştu

Sozlesmesinin bitmesine 6 Ay kala Fb , G.antepe 3 Milyon € Bonservis Cenke de 2.5 milyon € önermişti , Cenk teklifi reddedip bize bedavaya geldi yillik olarak da 1.6 milyon € ya imza atti..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Töre konusunda da ben öyle 20 filan istediğimizi düşünmüyorum.Geçen sene 12 veren alır dediğimiz topçu 6 aydır doğru düzgün maç yapmadı kimse çıkmaz o paralara.
Ha inşallah bir fırsat çıkar da g..t olurum orası ayrı :D

Aslında Cenk Tosun'a teklif yaptığımızda santraforumuz Almeida'ydı.

Yani teklif sırasında ne olarak düşünüldüğünü söyleyebilmek çok mümkün değil. Ama o günkü kariyerine göre epey yüksek bir para önermiştik o yoklukta, hatta çocuk sağolsun Fenerbahçe ve Trbazonspor daha yüksek teklif yapmasına karşın bizi seçmişti.
Cenk profesyonel davranmadi , Duygusal davrandı , Daha fazla paraya Fb ye gidebilirdi 2.5 milyon € ya ama o duygusal davranip 1.6 milyona tuttugu takima imza atti..

Cenkin yerinde ben olsam bende duygusal davranip Beşiktaşa imza atardim..

Beşiktaşlilar gecrekten ayri bir tutkuya sahip bunu diger takim taraftarları da farkinda ve dile getiriyorlar..

Çevrimdışı Berat

Halen Neustadter hamlesi bekliyorum. Anchor Man ve stoper pozisyonlarında kullanmak için.

Gsnin almadığı adamı almaz bizim kafa yani başkan.

Çevrimdışı alimm

Halen Neustadter hamlesi bekliyorum. Anchor Man ve stoper pozisyonlarında kullanmak için.

n'kalou + roman paketi çok işimizi görür... Ekstra orta saha transferi gerekmz ati yi de yedekler
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Ersoy

Neudstadter falan hayal eli ayağı tutan bir stoper alırlarsa şükredin bence.Büyük ihtimal djorou falan gelir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı onder23

Başkanın 1. Önceliğimiz sağ bek ve stoper demesi garip.  Bu takimin acil ihtiyacı sol bek tir. Hatta dahada ileri gideyim savunma yönü güçlü bir sol bek

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkanın 1. Önceliğimiz sağ bek ve stoper demesi garip.  Bu takimin acil ihtiyacı sol bek tir. Hatta dahada ileri gideyim savunma yönü güçlü bir sol bek

Beck'i sol bekte düşünüyor olabilirler ya da Gökhan Gönül'ü açıkladıklarında "önceliğimiz sağ bekti" lafının altını doldurmak istiyorlardır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş ne gelen var ne giden.

10 sayfa yazacak ne buldunuz anlamıyorum ki :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

Beck'i sol bekte düşünüyor olabilirler ya da Gökhan Gönül'ü açıkladıklarında "önceliğimiz sağ bekti" lafının altını doldurmak istiyorlardır.
GG yi alıp Beck i sola koymaktansa kolarov u kiralar Beck i sağda oynatırim. Beck - kolarov > GG - Beck

Çevrimdışı MUSTAFA_

GG yi alıp Beck i sola koymaktansa kolarov u kiralar Beck i sağda oynatırim. Beck - kolarov > GG - Beck

En azından herkes kendi mevkisinde oynar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sozkul

bonservisli oyuncu aldık bile Marcelo...
1.2 de olsa aldık demek ki satılacak birileri
kimse de sormamış başkana :) ilginç

2 vermedik mi Marcelo'ya?

En azından herkes kendi mevkisinde oynar.
Beckin 1 sezon boyunca Sol bek oynamisligi var yalniz :bandit:

Hatta solbek performansinin sagbek performansindan daha iyi oldugu söyleniyor

Hayır , Opsiyon 1.2 milyon € idi ve bizde opsiyonu kullanarak 1.2 milyon € ya aldik..

Kafa karisikliginin nedeni basta Opsiyonun daha altinda bir rakama almak istedik ( 750.000 € ) ve Hannoverde bunu reddetti..
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2016, 18:15:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Tolga

Inter'de bu kadar sol bek varken mutlaka bir kaç tanesine çökmek lazım.

Eğer Caner'i kiralamayı düşünüyorlarsa ben kiralamamız gerektiğini düşünüyorum. Başkanın açıklamalarına bakarsak Töre satılmazsa alacağımız oyuncular fark yaratacak oyuncular olmayacak gibi.

Tabi Kolarov'u alamazsak...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi sozkul

Hala Fabricio bekleyenler mi var :D  :lol:

Adama, Yalçın'a yaptığımızı mı yapacağız @38life?

Inter'de bu kadar sol bek varken mutlaka bir kaç tanesine çökmek lazım.

Eğer Caner'i kiralamayı düşünüyorlarsa ben kiralamamız gerektiğini düşünüyorum. Başkanın açıklamalarına bakarsak Töre satılmazsa alacağımız oyuncular fark yaratacak oyuncular alınabilecekmiş gibi gözükmüyor.

Tabi Kolarov'u alamazsak...
Caneri begenirim normalde ama su hali ile gelecekse hic gelmesin Ismaile raziyim :bandit:

Çevrimdışı worns

Direk level atlatacak düzeyde oyuncu alamayacağımızı yazmıştım. Başkanın açıklamaları da bunu destekliyor. FFP anlaşmasının sonuna kadar ona uymak, ekonominin toparlanması için de desteklememiz gereken bir şey. Tek şampiyonluk ve bir senenin CL gelirleriyle kurtulacak durumda değiliz. Aynı ekonomik istikrarı sürdürmemiz gerekiyor. Kadro açısından kritik olan iskeleti korumak ve akılcı, maliyetsiz hamlelerle bunu desteklemek.

Şu an birinci önceliğimiz Gomez-Sosa-Oğuzhan-Atiba 4'lüsünü korumak hatta gerekiyorsa Atiba ve Sosa'nın sözleşmelerinde bir miktar iyileştirme. Kadro hala tam manasıyla potansiyeline erişmiş değil. Şenol Güneş'in özellikle Tolgay ve Kerim Frei'i yeni bir noktaya taşıyabileceğine inanıyorum. Şampiyonluğu bu kadroya bonservissiz ya da kiralık takviyeler yaparak koruyabiliriz. Takım uyumu anlamında lig standartlarının çok üstündeyiz. Yeter ki bunu sürdürelim, önceliğimiz bu olsun.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan'ı aldık varsayıyorum artık.

N'Koulou ve Neustadter'i alsak savunmanın ortasını hallederiz ve ikisinin de bonservisi elinde tabi bu demek değil ki kolay transferler ama başka şansımız da kalmıyor. Mecbur bonservisi elinde olan oyunculara yöneleceğiz.

Sol beke de kiralık bir oyuncu alınırsa arka taraf bu sezon da işimizi görür.

Bu arada Neustadter orta sahada oynayabildiği için zaman zaman Atiba'yı da dinlendirebiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canU

sola caneri kirala sağa gökhanı al hallet şu işleri üzerine nkolou yu al tamam en azından bonservissiz oyüzden bastırıp alıcaz parayı yapacak birşey yok. Şuan böyle ağırdan ala ala çok gitme şansımız kaldığını düşünmüyorum. Boştakiler patır patır gider eldekilerle cl de hüsrana uğrarız.

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan'ı aldık varsayıyorum artık.

N'Koulou ve Neustadter'i alsak savunmanın ortasını hallederiz ve ikisinin de bonservisi elinde tabi bu demek değil ki kolay transferler ama başka şansımız da kalmıyor. Mecbur bonservisi elinde olan oyunculara yöneleceğiz.

Sol beke de kiralık bir oyuncu alınırsa arka taraf bu sezon da işimizi görür.

Bu arada Neustadter orta sahada oynayabildiği için zaman zaman Atiba'yı da dinlendirebiliriz.
Fazlaliklari temizlesek yeterli aslinda bir tane free oyuncu almak icin.
Para yoksa bu nkulu mudur nedir onu alalim, iyi cocuga benziyor benziyor. Sol beke ikinci sirp oluyorsa olsun, olmuyorsa kapatalim transferi. Hep diyorum turk oyuncular arasinda cok fark yok, altyapidaki cocuklar yardimci olsunlar abilerine.
Sezon planlamasi yaparken, rakiplerin kadrolarina da bakiyordur bizimkiler. Fb ve gs iyi ittirilirse tehlikeli olur ama bugun icin konusursak onlarin isi yas.
Osmanli ile basaksehirin agzi sulaniyordur suan ama birakmayiz onlara bu isi
Para yoksa baskan aciklasin durumu biraz genc futbolcularimiza sans verelim.

Feda sezonu ikinci etap.

Çevrimdışı TANERCAN

Kaleye Kiraly reis gelse bir sene

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

hayır  opsiyonunu kullandık opsiyonuda yanlış hatırlamıyorsam 1.2 M du

Çevrimdışı dkn_34

benim anlamaığım serdar aziz için 4 milyon bonservis  bedelinin gözden çıkarıyorken ,fransa liginde üst düzey oynamış nkouluya istedğiği imza parasını  vermiyoruz .anladığıma göre 4 milyon euro imza parası istiyor aşağsını kabul etmıyor zaten aşağısı olsaydı kaparlardı.
yönetmın düşüncesi nkouluya istedği ücreti veren olmaz sonra bize daha ucuza gelir diye düşünüyorlar .riske giriyorlar.

Etiketler: