2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366702 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

veliye artık başakının ikide bir yeni transfer demesini sevmiyorum,geçen sende dedi gördük veli bu satten sonra top mop oynayamaz kendimizi kandırıp ona güvenip yola çıkmayız umarım
Geçen sene milletin gazını almak için yapıyordu anladık ama artık bu tarz şeyler hoş durmuyor. Kimse de oo başkan Veli'ye değer veriyor diye o paraları vermez verse bizimkiler bırakmaz. Veli büyük ihtimalle yeni bir Pektemek vakası olacak, kadroya bile giremeyecek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dün gece deportivo nun sitesinde ki haberleri araştırarak fabrinin sakatlığı hakkında bilgiler toparladım

İlk sakatlık 15 Ağustos tarihinde hazırlık maçı esnasında oynarken oluyor
Sağ diz iç çapraz bağında grade2 yırtılma tespit ediliyor.
Doktorlar ameliyatsız tedavi tercih ediyor ve 1-3 hafta arası takımdan uzak kalacağını ve sezonun ilk maçlarını kaçıracağını açıklıyor.
Daha sonra bir açıklama olmasada antrenman haberlerinden gördüğüm kadarıyla ilk olarak 5 Eylül de dizinde bir koruma ile antrenman lara başlıyor. Bundan sonrasında 15 gün içerisinde sakatlığı tekrarlıyor.  Muhtemelen yırtık iyileşmiyor ve antrenmanlara tekrar ara veriyor. Kasım ayında tekrar takımla çalışıyor ve o dönem maçlarda tekrar oynayacağı söylenirken 5 Aralık tarihinde sakatlığı yine tekrarlıyor.
Bunun üzerine tedaviden sonuç alınamadığı söylenip ameliyatına karar veriliyor ve aynı gün Barcelona da ameliyat oluyor ve sezonu kapattığı söyleniyor.
Daha sonra Nisan ayında beklenenden erken olarak denilerek takımdan ayrı antrenman lara başladığı haberi yapılmış.
24 mayısta ise doktorlar hazır ve oynayabilir raporu verilmiş.

Transfer açısından şöyle sorular var benim için.
1. Yazın sakatlanma dan önce imzaladık diyelim sağlık raporunu ne zaman aldık. Aldıysak bu oyuncu neden hazırlık maçında oynuyor.
2.soru zaten saçma eğer sakatlıktan sonra görüşmeye başlandı ise sakat olduğu biliniyor :)
3.soru devre arası görüşmede mümkün değil çünkü zaten düzelmeyen oyuncu ara transferden önce ameliyat olmuş.
Bana çok anlamsız geldi tüm bu varsa  transfer süreci
Deportivo taraftar forumlarında o geri geleceği söylenen dönemde Beşiktaş ile anlaştığı yönünde onlarca yazı ve haber var, onun üstüne tekrar sakatlanıyor ve sezonu kapatıyor. İlginç bir öyküsü var bu transferin, Şenol Güneş'in söylemleri vs filan. Nerden tutsak elimizde kalıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Biz ersandan gelen bonservisi kullanamayacaksak neden sattık geçen sene devrede anlaşılır değil. Ozamanlar kullanabilicez deniliyordu şimdi satmadan bonservisli alamayacağız diyorlar. Ozaman acele edin de nkolou kaçmasın madem.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kim demişti bu "stad bitince yıldız alınacak" cümlesini, nerede okumuştuk?
Birisi dedide tam hatırlayamıyom.. Metin albayrak yada fikret orman.. Baya önce söylemişti..
Roben falan derdinde değilim.. Yapmayacakları şeyleri söylemesinler sadece

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz ersandan gelen bonservisi kullanamayacaksak neden sattık geçen sene devrede anlaşılır değil. Ozamanlar kullanabilicez deniliyordu şimdi satmadan bonservisli alamayacağız diyorlar. Ozaman acele edin de nkolou kaçmasın madem.

1- Ersan'dan gelen para çöpe gitmedi, onun sayesinde başabaş zarar taahhüdünü sağladık.
2- Ersan gitmek istedi, kendisine acayip bir para teklif edilmişti çünkü.

Çevrimdışı tuncaboylu

Birisi dedide tam hatırlayamıyom.. Metin albayrak yada fikret orman.. Baya önce söylemişti..
Roben falan derdinde değilim.. Yapmayacakları şeyleri söylemesinler sadece

Ben bizim yöneticilerin ağzından hiç öyle bir cümle çıktığını duymadım da, sen hatırlıyorsan diye sormuştum.

Sen de hatırlamıyorsan, ok.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu yıl eğer şampiyon olamasaydık tek suç ersanın satılması olacaktı..
Ersan parasına ersan kadar oyuncu alamıyoruz.. Neden sattık ozamnki.. Adamın maaşı çok düşüktü gitmek istedi doğru.. Maaşını artırabilirdik belki....alexis + marceloya 3.2 m € bonservis+ maaş verdik..ersanın parası kalmadıki.. Şimdise oyuncu arıyoruz

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün gece deportivo nun sitesinde ki haberleri araştırarak fabrinin sakatlığı hakkında bilgiler toparladım

İlk sakatlık 15 Ağustos tarihinde hazırlık maçı esnasında oynarken oluyor
Sağ diz iç çapraz bağında grade2 yırtılma tespit ediliyor.
Doktorlar ameliyatsız tedavi tercih ediyor ve 1-3 hafta arası takımdan uzak kalacağını ve sezonun ilk maçlarını kaçıracağını açıklıyor.
Daha sonra bir açıklama olmasada antrenman haberlerinden gördüğüm kadarıyla ilk olarak 5 Eylül de dizinde bir koruma ile antrenman lara başlıyor. Bundan sonrasında 15 gün içerisinde sakatlığı tekrarlıyor.  Muhtemelen yırtık iyileşmiyor ve antrenmanlara tekrar ara veriyor. Kasım ayında tekrar takımla çalışıyor ve o dönem maçlarda tekrar oynayacağı söylenirken 5 Aralık tarihinde sakatlığı yine tekrarlıyor.
Bunun üzerine tedaviden sonuç alınamadığı söylenip ameliyatına karar veriliyor ve aynı gün Barcelona da ameliyat oluyor ve sezonu kapattığı söyleniyor.
Daha sonra Nisan ayında beklenenden erken olarak denilerek takımdan ayrı antrenman lara başladığı haberi yapılmış.
24 mayısta ise doktorlar hazır ve oynayabilir raporu verilmiş.

Transfer açısından şöyle sorular var benim için.
1. Yazın sakatlanma dan önce imzaladık diyelim sağlık raporunu ne zaman aldık. Aldıysak bu oyuncu neden hazırlık maçında oynuyor.
2.soru zaten saçma eğer sakatlıktan sonra görüşmeye başlandı ise sakat olduğu biliniyor :)
3.soru devre arası görüşmede mümkün değil çünkü zaten düzelmeyen oyuncu ara transferden önce ameliyat olmuş.
Bana çok anlamsız geldi tüm bu varsa  transfer süreci

Güzel çalışma dostum, eline sağlık.

Yalnız bana çok da anlamsız gelmedi. Devre arasında adam sakatken sezon sonu için söz kesilmiş, "Oyuncu sağlamsa ve cayılırsa, cayan taraf 1 milyon euro cayma bedeli ödenir" diye bir madde de eklenmiş olabilir.

Şenol Güneş'in beğendiği ve Sambade'nin olumlu referans verdiği bir kaleci olduğu söyleniyor, bu riski almış olabilirler.

Ama bu durumda neden Boyko'yu tapusuyla aldık da satın alma opsiyonuyla kiralamadık, o bir soru işareti. Belki kulübü kiralama istemedi onu da.

Boyko'nun panik transferi olduğu tahminim güçleniyor bu durumda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yıl eğer şampiyon olamasaydık tek suç ersanın satılması olacaktı..
Ersan parasına ersan kadar oyuncu alamıyoruz.. Neden sattık ozamnki.. Adamın maaşı çok düşüktü gitmek istedi doğru.. Maaşını artırabilirdik belki....alexis + marceloya 3.2 m € bonservis+ maaş verdik..ersanın parası kalmadıki.. Şimdise oyuncu arıyoruz

Ersan'ın maaşını ne kadar arttıracaktın, adam 4 milyon euro'luk teklif aldı Çin'den?

Maaşı da çok düşük değildi ayrıca, 1.2 milyon euro alıyordu senelik. Hatta kendisiyle o fiyata sözleşme yenilendiğinde, camia bayağı bir çalkalanmıştı.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şuan da atibaya 2.3 m £ teklif etmiş westham.. Bu adamı o paraya satsak 2.3m £ a adam bulamayız.. 5m £ a fitim ama onuda vermez kimse 34 yaşındaki adama

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Yalnız bana çok da anlamsız gelmedi. Devre arasında adam sakatken sezon sonu için söz kesilmiş, "Oyuncu sağlamsa ve cayılırsa, cayan taraf 1 milyon euro cayma bedeli ödenir" diye bir madde de eklenmiş olabilir.

Şenol Güneş'in beğendiği ve Sambade'nin olumlu referans verdiği bir kaleci olduğu söyleniyor, bu riski almış olabilirler.

Ama bu durumda neden Boyko'yu tapusuyla aldık da satın alma opsiyonuyla kiralamadık, o bir soru işareti. Belki kulübü kiralama istemedi onu da.

Bence bu fabri transferi boykodan sonra yapıldı.. Sakat sakat yapıldı..2. Enaramo vakası..

Çevrimdışı Tolga

İki yabancı kaleci kadroda olmaz. Fabri alınmışsa Boyko gidecek demektir.

Büyük ihtimalle 3. kaleci de Ali Şaşal olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

en erken önümüzdeki sezona yetişecek adamı alma riskine girdiysen neden boykoyu alıyorsun hemde bonservis ödeyip
adamın zaten sakatlıgı 2. kez nüks edip 5 aralıkta ameliyat olmuş yani ara transferin öncesinde
2 sinin birden alınması akıl tutulması

Çevrimdışı Serhat Akkaya

en erken önümüzdeki sezona yetişecek adamı alma riskine girdiysen neden boykoyu alıyorsun hemde bonservis ödeyip
adamın zaten sakatlıgı 2. kez nüks edip 5 aralıkta ameliyat olmuş yani ara transferin öncesinde
Yönetimden birileri kendi başına iş çevirmiş olabilir mi? Eriksson benzeri bir durum yaşamamak için sözleşme imzalamış(tazminat ödememek için) olabilirler, Boykoyu kiralık v.b gönderme planları yapıyorlardır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

valla baskan satmadan alamayiz diyor demekki dogruymus biz bu transfer donemi beklentileri cok fazla yukarida tutmayalim derim bonservisiyle oyuncu alamayacagiz bence 2-3 free oyuncu alinip transfer kapatilacak töre giderse o zaman bonservis verilerek oyuncu alinir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet, ben de aynı şeyi düşünüyorum.

Boyko'yu panikle aldılar muhtemelen, kulübü kiralamaya yanaşmadı heralde. Kiralamamaları da normal, adamlar 2 ay sonra mali kriterler yüzünden UEFA'dan men edildiler.

Bizimkiler de "En kötü ihtimal, 6 ay sonra Boyko'yu aldığımız fiyatın 300-500 altına satarız" diye düşündüler ve satın aldılar sanırım.

Bakalım, gnler ilerlesin ve hamleler netleşsin; daha net sonuçlar çıkarırız.

Çevrimdışı FARUK

valla baskan satmadan alamayiz diyor demekki dogruymus biz bu transfer donemi beklentileri cok fazla yukarida tutmayalim derim bonservisiyle oyuncu alamayacagiz bence 2-3 free oyuncu alinip transfer kapatilacak töre giderse o zaman bonservis verilerek oyuncu alinir

bonservisli oyuncu aldık bile Marcelo...
1.2 de olsa aldık demek ki satılacak birileri
kimse de sormamış başkana :) ilginç

Çevrimdışı Efe

:duman: :duman: :duman:
iste herkes atip tutuyor ama gecmisten gelen sıkintılar var fabri neden alindi iste cevabi töre gitmden bonservisli oyuncu beklemesin kimse acik ve net :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Devre arası Ersan satılırken söylemiştim Ersan'dan gelen parayı kullanamıyor olmamız lazım diye. Çünkü o para bir önceki transfer dönemine ekleniyor olması lazımdı.

Birçok kişi kullanıyoruz derken ben de hep kesin olarak kullanabiliyor muyuz diye soruyordum demek ki dediğim gibi kullanamıyormuşuz. O zaman Töre konusunda çok fazla pazarlık edecek durumumuz yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

ama onda opsiyon kullanildi yeni transfer degil o atinctan 1 milyonda geldi belki o karsiladi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iste herkes atip tutuyor ama gecmisten gelen sıkintılar var fabri neden alindi iste cevabi töre gitmden bonservisli oyuncu beklemesin kimse acik ve net :bandit:
Fabri ile geçmişten gelen sıkıntıların ne alakası var?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı genki1914

onun opsiyonu zamanında kullanıldı denildi belki geçen yılın defteri kapanmadan halledilmiştir
Guti14

Çevrimdışı tuncaboylu

Serdar Aziz'e de teklif yapmıştık 3 milyon kadar, o kabul edilmeyince Marcelo'yu aldık.

Demek ki satılması kesinleşen en az 3 milyonluk bir oyuncumuz var.

Çevrimdışı MrtBlgc

Emre Kerim'den çok ama çok daha teknik topa hakimiyet konusunda. Kerim'in ben o tarz paslar verdiğini kolay kolay görmedim, Kerim hızı ve adam geçmesi ile fark yaratıyor ama pas hakimiyetini ve topsuz oyununu geliştirmesi lazım.
Zaten ilk oynadığı hazırlık maçından sonra uzun süredir topla bu kadar iyi hareket eden bir futbolcu görmediğimi söylemiştim. Tabi buna bazı ekstrem örnekleri katmıyorum. Aslında Kerim'in top tekniği fena değil. Yalnız pas alış verişlerinde tercih hatası yapıyor sık sık.. Klasik çok fazla şey yapmak isteyen ama her şeyden biraz yapan futbolcu profili. Eksik yönleri var ama geliştirebilir. Eğer 3 kişinin arasına giriyorsan kafanı yerden kaldıracaksın. Ancak o zaman fark yaratabilirsin..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: