2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364739 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Ajax Atletico Nacional'dan 20 yasindaki stopper Davinson Sanchez'i aldi 5 milyona. Muthis yetenek. Guclu, hizli, sert. Komple defansci. Maddi durumumuzu duzelttigimizde boyle transferler bekliyorum. Su an biz alsak "Ama hic G.Amerika disina cikmadi" diyen olurdu.

Çevrimdışı Zafer55

Gomez  Boyko  Töre bu üçlü gidebilir de kalabilir de.
3 bilinmeyenli denklem.Halledilmesi gereken pedro ve miloseviç var.Net olmayan alexis.Nasıl ve ne zaman döneceği planlamayı etkileyecek Rhodolfo var.Henüz %100 olmayan GG.
 Ve şuan bonservis ödeme durumumuz yok.(ersanın paraya güveniyordum ama öyle değilmiş yeni öğrendim)
Yani yönetimin işi zor.Yapılacak hamleler birbiriyle bağlantılı hep.
Çok iyi futbol oynayarak şampiyon olmuş bir takımız Var.
Takımın başında Şenol Güneş Var.
Fb de karmaşa gs de kaos Var.
Transfer yapmak için rakiplerden  daha fazla  zamanımız Var.

Çevrimdışı FARUK

Gs kimi sattı arkadaş bugün 2 de Serdar Aziz için imza töreni yapıyor , 4.5 m euroda para vermiş.

Veya Fb kimi sattı Vdw ile sözleşme aşamasında .

Demek ki anlaşılamamış hedeftekilerle . Töreyi yaz sonuna kadar satarsın çünkü. O açıklansın diğerleri açıklanır demek saçma olur .
Gs nin bonservis kısıtlaması yok diye biliyorum
Avrupa'dan aldıkları ceza metninde sadece bütçe kısıtlaması var
Futbolcu ve ekibe 65m euro bütçe sınırı getirdi uefa
Özbek divanda açıkladı bu sene 85m euro harcamış lar 65 e çekmemiz lazım dedi. Şuan ekstra 4.5 harcadılar 3 futbolcudan kurtuldular ama serdar da iyi para alacaktır

Çevrimdışı Kemal

Emre Mor'un mevcut durumu ve potansiyel aralığı bir tarafa şayet BVB oyuncu için 9,5 milyon € ödüyor ise biz bu transferin herhangi bir kısımında değiliz demektir. Tuchel'in elinde BVB kanatlarında olması da oyuncu için büyük şans. "Elimizden kaçırdık" vesaire bunlar doğru kelimeler değil.

Bence çok doğru bir kelime , bu oyuncuyu BJK nin 1 yıldır ciddi takip ettiği ve milli takıma davet öncesi transfer pazarlığında çok ufak meblağ kaldığı onuda Beşiktaş yönetiminin nasıl olsa çözeriz diye ağırdan aldığı konuşuluyor .  ( Aynı şuanda transferi ağırdan aldıkları gibi)

Emre MOR'u alıp şu performansıyla biz hemen satsaydık , oturduğumuz yerden 5-6 m euro hatta Başkanın satmasıyla  8-9 m euro kasamıza kemiksiz para girecekti. O yine BVB kanatlarında büyüseydi, arada kabzımallığını biz yapaydık .   @atalay

Çevrimdışı KUMANOVALI

twitter dan Şafak Malatyanın açıklamaları

1) Besiktaş kulubü  şu an da maddi imkan olarak diger 2 ezeli rakibinden daha avantajlı. Minimum 170 ve 200 milyon TL arası bir gelir var..
2) Sampiyonluk+Reklam+CL katılım+ Ürün satışı vs.. Stadyum dan gelenler de cabası.Ancak! Malumunuz uefa ile yapılmış bir protokol var.
3) Bu na gore de uyulması gereken kurallar. Mesela N.Koulou konusunda ya da bonservisi olmayan başka bir futbolcu da imza parasını kulüp++
4) +Verebilir. Bu FFP protokolün de bonservos bedeli anlamına gelmez.
5) 1 oyuncu almak için 1 oyun i satacağız gibi algıladığınız kural da yanlış. Yok öyle bir şey.Uefa toplan zarar değerine bakar.
6) Yani FFP kuralları gereği Beşiktaş sezon sonu kar zarar dengesinde 20 milyon euro dan fazla zarar açıklayamaz. Aksi halde sıkıntı büyür.
7) Ancak futbolcu giderleri ve bonservis giderlerinde ki dengenin bozulmaması gerekli. Bu sebeple el de hem degerli hem de satıldığında++
8) Yerine alternatifi olan tek adam G.Töre oldugu için yönetim bu dengeleri korumak adına G.Töre den gelecek para ile çok daha rahatlayacak.
9) Aksi hal de transfer yapılamaz mı?Pek ala yapılır.Ancak Milo+Franco+Pektemek gibi oyuncuların elden minimum zararla çıkartılması da mühim
10) Ne yazık ki basın da yapılan algı çol farklı.Gs, Beşiktaş'ın feda sezonu gibi bir sürece yeni girmişken, fbFFP den kisıtlama almışken++
11) Basında yazılmıyor ve "Beşiktaş oyuncu satmadan transfer yapamaz" başlıkları atılıyorsa, varın algıyı siz düşünün.

bu FFP olayı tahmin ettiğimden daha karşık çıktı  :bandit:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı worns

Gomez'in bonservisini alalım da geriye kalan her şey 2. planda şu durumda. İzlenimlerim, takıma ciddi level atlatacak oyuncuları kadroya kazandıracak ekonomik imkanların olmadığı yönünde. Biraz daha derli toplu olmamızı ve rotasyon derinliğini sağlayacak hamleler olacak çoğu transfer.

Bu nedenle takımın korunması çok önemli hale geliyor. Mevcut kadroda seneye daha fazla verim verebilecek bir potansiyel olduğu ve Şenol hocanın bunu açığa çıkartacak doğru isim olduğu aşikar.  İskeletimizi koruyamazsak ise kimi alırsak alalım dağılma riskimiz olacak.

Umarım defans transferleri de en azından geçen seneki hamlelere göre daha mantıklı olur.

Çevrimdışı Nartallo

Ufuk Sarıca hamlesi çok yerinde...

Fabri'den sonra ilaç gibi geldi.

Çevrimiçi sozkul

Haberlerde Töre'den gelen para bekleniyor tarzinda seyler yaziliyor. Satmadan oyuncu alamiyoruz. Bu cok sacma bir durum. Bonservisle futbolcu da alsak neden once satmamiz lazim onu cozemiyorum.

Atiyorum, 20 milyon euro transfer yap 1 hafta icinde, sonra transfer sezonunun sonuna kadar 20 milyon degerinde oyuncu sat, bunun kime ne zarari var? Ha, satamazsan ozaman yaptirim uygularsin.

Hiçbir sıkıntı olmaz, önce alıp sonra statbilirsin,
Asıl soru şu:
mutlaka satmak zorunda olduğunu bilen westham karşısında nekadar pazarlık ve blöf şansın olur sence böyle yaparsan?

Çevrimiçi sozkul

Bence çok doğru bir kelime , bu oyuncuyu BJK nin 1 yıldır ciddi takip ettiği ve milli takıma davet öncesi transfer pazarlığında çok ufak meblağ kaldığı onuda Beşiktaş yönetiminin nasıl olsa çözeriz diye ağırdan aldığı konuşuluyor .  ( Aynı şuanda transferi ağırdan aldıkları gibi)

Emre MOR'u alıp şu performansıyla biz hemen satsaydık , oturduğumuz yerden 5-6 m euro hatta Başkanın satmasıyla  8-9 m euro kasamıza kemiksiz para girecekti. O yine BVB kanatlarında büyüseydi, arada kabzımallığını biz yapaydık .   @atalay

FT araya girip birşeyler yapıp bize gelmesini engellerdi onun her türlü.

Çevrimiçi COB

Hiçbir sıkıntı olmaz, önce alıp sonra statbilirsin,
Asıl soru şu:
mutlaka satmak zorunda olduğunu bilen westham karşısında nekadar pazarlık ve blöf şansın olur sence böyle yaparsan?

Orasi da dogru tabi, yanliz West Ham'i bekleyene kadar diger trenler kacabilir, Glik gibi N'koulu gibi.

Son haberlere bakilirsa West Ham 13.5m pound onermis, Yani 17 milyon euro. Biz ise 17 milyon pound istiyoruz, yani 22 milyon euro. Sanirsam 20 civari bu transfer bitecek. Insallah bi problem cikmaz.

Çevrimdışı 38life

N'ldu Fabri KAP'a bildirilmedi mi hala?  :kop: :kop: :kop: :kop:

Daha çok beklersiniz... :)

Çevrimdışı cagdas44

1) Besiktaş kulubü  şu an da maddi imkan olarak diger 2 ezeli rakibinden daha avantajlı. Minimum 170 ve 200 milyon TL arası bir gelir var..
2) Sampiyonluk+Reklam+CL katılım+ Ürün satışı vs.. Stadyum dan gelenler de cabası.Ancak! Malumunuz uefa ile yapılmış bir protokol var.
3) Bu na gore de uyulması gereken kurallar. Mesela N.Koulou konusunda ya da bonservisi olmayan başka bir futbolcu da imza parasını kulüp++
5) 1 oyuncu almak için 1 oyun i satacağız gibi algıladığınız kural da yanlış. Yok öyle bir şey.Uefa toplan zarar değerine bakar.
6) Yani FFP kuralları gereği Beşiktaş sezon sonu kar zarar dengesinde 20 milyon euro dan fazla zarar açıklayamaz. Aksi halde sıkıntı büyür.
7) Ancak futbolcu giderleri ve bonservis giderlerinde ki dengenin bozulmaması gerekli. Bu sebeple el de hem degerli hem de satıldığında++
8) Yerine alternatifi olan tek adam G.Töre oldugu için yönetim bu dengeleri korumak adına G.Töre den gelecek para ile çok daha rahatlayacak.
9) Aksi hal de transfer yapılamaz mı?Pek ala yapılır.Ancak Milo+Franco+Pektemek gibi oyuncuların elden minimum zararla çıkartılması da mühim
10) Ne yazık ki basın da yapılan algı çol farklı.Gs, Beşiktaş'ın feda sezonu gibi bir sürece yeni girmişken, fbFFP den kisıtlama almışken++
11) Basında yazılmıyor ve "Beşiktaş oyuncu satmadan transfer yapamaz" başlıkları atılıyorsa, varın algıyı siz düşünün.

Bu bütçe dengesi bu yıl 20 değilde 10 milyon € seviyesine çekmemiz lazım diye biliyorum 20 geçen yılın miktarıydı

Çevrimdışı 38life

Abdulrahman el- Ghamidi

Akıllı ve teknik bir oyuncuya benziyor. Keşke bu tarz hamleler yapabilsek.

Çevrimdışı worns

Orasi da dogru tabi, yanliz West Ham'i bekleyene kadar diger trenler kacabilir, Glik gibi N'koulu gibi.

Son haberlere bakilirsa West Ham 13.5m pound onermis, Yani 17 milyon euro. Biz ise 17 milyon pound istiyoruz, yani 22 milyon euro. Sanirsam 20 civari bu transfer bitecek. Insallah bi problem cikmaz.

Ben bu rakamların doğru olduğuna inanmıyorum açıkçası. 15 mil euro ve üstü her teklife satılır Töre. 17 mil euro öneriyor olsalar transfer çoktan gerçekleşmiş olurdu.

Başkan da bir kaç kez West Ham'ın ilgisinin olduğunu ancak resmi teklif gelmediğini söyledi.

Çevrimdışı eaglekartal

bu transfer kıtlığında ufuk sarıca haberi çok güzel geldi.iyide kadro sözü almış hadi inşallah.diebler lafı geçiyor efesden güzel olur gelirse artık bir hareket kıpırtı tıkırtı şıkırtı olsun artık  :D

Çevrimdışı MrtBlgc

Emre Mor'u kaçırdığımıza çok üzülüyorum. İşi aceleye getirtip bitirmeliydik...
Kerim Frei Emre Mor gibi abartmayın falan diyenler vardı burda. Benzer tipte oyuncular ama Emre'nin kumaşı çok daha iyi. Kerim Frei'daki fizik kondisyon Emre'de olsa direk oynayamaya başlar bu sezon Dortmund'da.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gayet açıklanabilir. Cenk'le biz ne zaman sözleşme imzaladık?
[/qu

anlaşmak ayrı transferi  açıklamak kapa bildirmek aynı şey mi...nkolu anlaşmışlar zaten alacagı ücret bile yansımış çok yerde sadece sözleşmesinin bitince kapa açıklama yapılır büyük ihtimal 1 temmuzda açıklanır resmi olarak.
Haberleri aç bak bakalım biz ne zaman kapa bildirimde bulunmuşuz. Sözleşme şartlarını yayınlamış mıyız. Şimdi üşendim link kopyalamaya google cenk tosun beşiktaş ta yaz sana gelsin bildirimler.
Korku akıl katilidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Reis iş başında
Dün akşamki Türkiye maçından önce paylaşmış bu fotoyu
GT 7 İddialı  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Kerim Frei Emre Mor gibi abartmayın falan diyenler vardı burda. Benzer tipte oyuncular ama Emre'nin kumaşı çok daha iyi. Kerim Frei'daki fizik kondisyon Emre'de olsa direk oynayamaya başlar bu sezon Dortmund'da.

Kerim freiin kafa hep yerde emre mor ise etrafinj iyi kesiyor. Ben suslu cumleler ile anlatamiyorum aradaki farki ama soyle okuz kafamla bir calisayim hele. Kerim bence topu daha yakin tutuyor kendine ve daha iyi kisa kosu yapiyor ama biraz egoist. Emre mor ise kafasi havada radar gibi kesiyor ve topa cok az dokunuyor. Attigimiz golde mesela emre kosusunu once top dokunmadan yapti. Kosan oyunculari gorunce sol ayaginin ustudisi ile tolu uygun pozisyona aldi ve sag ayagi ile gol pasini verdi.
Bizim keri olsa yilan gibi iceri kivrilir, sut atmaya calisirdi.
Ikisi de iyi oyuncu insallah kerim de gec olmadan oyununu gelistirecek.

Çevrimdışı Bishamon

Var mı bu fani dünyada böyle güzel bir sol bek?

Çevrimdışı saricasi

Bakmayın aslında forumun suan en heyecanlı zamanı zevkini cıkarın sonra futbolcular acıklanınca heyecan kalmıyor. :lol: :lol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı MrtBlgc

Kerim freiin kafa hep yerde emre mor ise etrafinj iyi kesiyor. Ben suslu cumleler ile anlatamiyorum aradaki farki ama soyle okuz kafamla bir calisayim hele. Kerim bence topu daha yakin tutuyor kendine ve daha iyi kisa kosu yapiyor ama biraz egoist. Emre mor ise kafasi havada radar gibi kesiyor ve topa cok az dokunuyor. Attigimiz golde mesela emre kosusunu once top dokunmadan yapti. Kosan oyunculari gorunce sol ayaginin ustudisi ile tolu uygun pozisyona aldi ve sag ayagi ile gol pasini verdi.
Bizim keri olsa yilan gibi iceri kivrilir, sut atmaya calisirdi.
Ikisi de iyi oyuncu insallah kerim de gec olmadan oyununu gelistirecek.
İşte Şenol hoca bol bol Emre Mor'un kasetlerini izletsin Kerim'e. Çünkü hocanın da oynamasını istediği futbol Emre Mor'unkine yakın. Mesela Emre öyle çok fazla kalabalığın arasına da girmiyor. Girse belki çıkar çünkü kafası yerde değil. Kerim çok fazla 3-4 kişinin arasına giriyor kafa da yerde olunca top kaybı oluyor. Sırf bu yüzden arada fazla fark yok diyenler oluyor ama bu önemli bir fark.

Çevrimdışı tuncaboylu

6. maddesi yanlış. Bu sene 10 milyon euro'dan fazla zarar açıklayamıyoruz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte Şenol hoca bol bol Emre Mor'un kasetlerini izletsin Kerim'e. Çünkü hocanın da oynamasını istediği futbol Emre Mor'unkine yakın. Mesela Emre öyle çok fazla kalabalığın arasına da girmiyor. Girse belki çıkar çünkü kafası yerde değil. Kerim çok fazla 3-4 kişinin arasına giriyor kafa da yerde olunca top kaybı oluyor. Sırf bu yüzden arada fazla fark yok diyenler oluyor ama bu önemli bir fark.

Emre Kerim'den çok ama çok daha teknik topa hakimiyet konusunda. Kerim'in ben o tarz paslar verdiğini kolay kolay görmedim, Kerim hızı ve adam geçmesi ile fark yaratıyor ama pas hakimiyetini ve topsuz oyununu geliştirmesi lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Akıllı ve teknik bir oyuncuya benziyor. Keşke bu tarz hamleler yapabilsek.

Arap yarımadasından futbolcu alamayız, futbolculara aşırı maaşlar veriyorlar orada. Kralın takımında oynayan adamlar 3-4 milyon euro'dan aşağı almıyorlar.

Suudi Arabistan Milli Takımı'nda oynayanların hepsinin Al-Hilal, Al-Ittihad, Al-Gülüm ver Gülüm takımlarında oynamasının sebebi de bu.

Etiketler: