2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367207 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Nkolunun bittiğini nerden biliyoruz. :D

Valla kendi adıma zaten bitti demiyorum da olmasını çok istiyorum  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bakacagiz, gecen yil Ertugrul geldiginde iyi bir kadro kuramadi, isim isim bakinca iyi oyuncular geldi ama verim acisindan iyi degildi. Bu yil Denge Dengeoglu var. Transfer hamlelerini merak ediyorum. Sanirsam Dzudzsak'i da satacaklar, Necid kalir mi kalmaz mi bilinmez.
Ben gecen sezon Dzutsak mi Q17 mi diye tartışırken Dzuyu istememis ve Q17 yi istemiştim haklida ciktim

Eger Cuzzi rakama birakirlarsa Alternatif Kanat olarak kadroda gormek isterim Euro 2016 daki performansi fena değil
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Ben gecen sezon Dzutsak mi Q17 mi diye tartışırken Dzuyu istememis ve Q17 yi istemiştim haklida ciktim

Eger Cuzzi rakama birakirlarsa Alternatif Kanat olarak kadroda gormek isterim Euro 2016 daki performansi fena değil

Dzsudzsak'ı da bizim gibi işleyen bir takımda ne yapıyor görmek lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Turkiyeden alacaksak visca daha iyi bir tercih olur alternatif kanat icin.
Ya da bu stoku kiralasak, cocuk cok istiyordu sampiyonlar liginde oynamak, maasini da fb versin stok da ustune biraz para verirse oldu bu is.

Serdar Aziz KAPi geldi :halay: :halay:

Oh be kurtulduk sonunda su Kazmadan :ishock: :ishock:

Gerci Senol Hoca üzülmüştür ama olsun..

Çevrimdışı Berat

Dzsudzsak'ı da bizim gibi işleyen bir takımda ne yapıyor görmek lazım.
Hizli ve ŞUTör bir kanat oyuncusu bu tarz Kanat oyuncusu bizim sistemimizde her zaman iş yapar keza Edin Visca da oyle oda iyi iş cikartir bizde

Dzutzsak ve Visca birbirine benzer özellikler taşıyor :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla kendi adıma zaten bitti demiyorum da olmasını çok istiyorum  :)
aynen ospina, n'kolou ve kolarov der susarım 3'ü de çok iyi topçu tr liginin çok üzerindeler...

Turkiyeden alacaksak visca daha iyi bir tercih olur alternatif kanat icin.
Ya da bu stoku kiralasak, cocuk cok istiyordu sampiyonlar liginde oynamak, maasini da fb versin stok da ustune biraz para verirse oldu bu is.
Abi VISCA benim cok begendigim bir oyuncu Gecen seneden beri yaziyorum onu burada ama az Linç yemedim neymis anadolu topcusuymus :kop: :kop:

Bu senede cok yazdim yine linc yedim ama ligin sonlarina doğru herkes VISCA demeye basladi yine ben hakli ciktim..

Ozan kazma 7 mlik Kazik , Kazma dedim yine hakli ciktim forumun en az %80 i cok yetenekli cocuk 15 m ye satariz diyordu ozaman :kop:

Q17 diye kendimi yirttim herkes gelmesin dedi yine ben hakli çıktım

Su futbolcu isinde bir tek Boyko da yanildim :busted_cop:

Çevrimdışı Berat

Glik Glik @Mehmet Ali C.

Şu takımda bir Polonyalı oyuncu olsun hava yapacam  :D

Çevrimdışı panic13

Allah'a çok şükür ki Serdar Aziz KAP'ı geldi.

Bir de Serdar Aziz güzellemesi duyacak takatim kalmamıştı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Abi VISCA benim cok begendigim bir oyuncu Gecen seneden beri yaziyorum onu burada ama az Linç yemedim neymis anadolu topcusuymus :kop: :kop:

Bu senede cok yazdim yine linc yedim ama ligin sonlarina doğru herkes VISCA demeye basladi yine ben hakli ciktim..

Ozan kazma 7 mlik Kazik , Kazma dedim yine hakli ciktim forumun en az %80 i cok yetenekli cocuk 15 m ye satariz diyordu ozaman :kop:

Q17 diye kendimi yirttim herkes gelmesin dedi yine ben hakli çıktım

Su futbolcu isinde bir tek Boyko da yanildim :busted_cop:
Boyko konusunda biz hemen uyardik ama @tangaz reisle. Sscbden olmuyor oyuncu, dedik. Boykonun kaleciligi ile alakali degil olmamasi. Akinfeev gelse o bile olmaz.

Çevrimdışı Berat

Haklı çıktım , çıkmadım diye kendini ispat etme olaylarına girmene gerek yok @Yunus Emre Dökmeci boşver.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden FFP boyle bir yasak koydu? Simdi biz neden Nkolou'yu aciklayamiyoruz? Acikla, 2-3 hafta sonra Töre'yi satarsin, transfer sezonu bittimi bilanco'ya bakarsin kurallara uymus mu uymamis mi.
FFP ile ilgisi yok ki, sonuçta bonservis vermeyeceğiz. Töre ile bir ilgisi yok Nkolou transferinin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi COB

Dzudzsak bence Q7 den daha yararli olurdu takima ama kismet degilmis, sonucta Q7 de katki yapti. Q7'yi Bursa alsaydi Dzsudsak'dan daha kotu performans sergilerdi. Bizim makine gibi isleyen bir sistemimiz var, Quaresma buna uyunca da katki verdi. Dzudsak ta olsa ayni katkiyi, hatta daha fazlasini bile verirdi.

Dzudzsak icin 4 milyon euro istiyormuslar.

Çevrimiçi COB

FFP ile ilgisi yok ki, sonuçta bonservis vermeyeceğiz. Töre ile bir ilgisi yok Nkolou transferinin.

Ozaman neden satmadan oyuncu alamiyoruz?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Glik Glik @Mehmet Ali C.

Şu takımda bir Polonyalı oyuncu olsun hava yapacam  :D
o da olumlu  :D da 2 stoper alacaksak glik n'kolou şampiyonlar ligi seviyesinde olur

Haklı çıktım , çıkmadım diye kendini ispat etme olaylarına girmene gerek yok @Yunus Emre Dökmeci boşver.
Oyle bir derdim yok zaten ama ben bu forumda bu oyuncuları istemiyorum diye cok Linç edildim hatta cok Ceza aldim , Futbolu bilmemekle suclandim ama ben kimi istemediysem o istemedigim futbolculardan gittigi takimlara Fayda gelmedi :bandit:
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2016, 10:44:32 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizi gene beklentiye sokuyorlar vasat bir stoper alıp gelirlerse hiç şaşırmam.

Çevrimdışı panic13

Yalnız Bursa'da bu transfer işlerini kim yapıyor ise çok akıllı adam. Stoper'e bizim için de bir ara adı geçen Yaya SANE'yi aldılar yanlış hatırlamıyorsam. Üstüne bir de Serdar Aziz'i 4,5 milyona GS'ye yollayıp yanında  Bilal ve Sercan dahil 3 oyuncu aldılar. Bilal Bursa'ya kesin katkı verecektir. Kendi içlerinde çok tutarlı bir transfer politikaları var.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yasin A.

serdar aziz'in transfer detayları belli mi? para + futbolcu mu? ne kadar bayılmıslar?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ozaman neden satmadan oyuncu alamiyoruz?
Elimizde sadece 5-6 milyon euro transfer bütçesi var Uefanın kısıtlamasından dolayı ama bonservisi elinde olan adam için bu şartlar geçerli değil, istersen imza parası 10 milyon euro ver (gerçi zarar kuralı var o ayrı). anlatmak istediğim törenin transferi ile bonservisi elinde olan adamların transferinin bir bağlantısı yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Dzudzsak bence Q7 den daha yararli olurdu takima ama kismet degilmis, sonucta Q7 de katki yapti. Q7'yi Bursa alsaydi Dzsudsak'dan daha kotu performans sergilerdi. Bizim makine gibi isleyen bir sistemimiz var, Quaresma buna uyunca da katki verdi. Dzudsak ta olsa ayni katkiyi, hatta daha fazlasini bile verirdi.

Bence de Quaresma'ya nazaran daha stabil bir form grafiği olurdu. Katılıyorum.

Çevrimdışı Berat

serdar aziz'in transfer detayları belli mi? para + futbolcu mu? ne kadar bayılmıslar?

4.5 + 3 oyuncu

Çevrimdışı mylife1903

Ben begenmiyorum o cucaki bence cok savruk oyuncu. Quaresma kadar karakter koyamazdi bence soguk karakter adam. Ha kotu futbolcu mu degil tabikide.
Aslinda tore giderse bu tunay torunu da deneyebiliriz bence parlayamadi o cocuk iyi potansiyel var onda.
Yanlis hatirlamiyorsam burada mevzusu gecmisti.

Etiketler: