Adam o yazısında osmanlı ile bir görmemiş ki sen kendin öyle bir çıkarım yapmışsın giydirmişsin de giydirmişsin. Bu sitenin sorunu bu olmayan şeyi oldurup onun üzerinden insanlara itham da bulunmak seninde daima olarak yaptığın bu.
ithamda bulunuyorsam haksız yere burda durmak zorunda değil kimse
burda kimsenin gaz çıkartmasına izin verilmez buranın birinci önceliği Beşiktaş değerlerini
korumaktır. Kimse kalkıpda Beşiktaşla ilgili konulara burda saygısız bir şekilde konuşamaz
bunu benmi savunmak zorundayım sizler Beşiktaşlı değilmisiniz nasıl sindiriyorsunuz içinize
sen bile burda bir fenerli trolle bir olup Beşiktaşlılara ağzına geleni söyledin burda bana karşı onu savundun
seninle aynı düşündükten sonra önemli değil ne olduğu değilmi. Kıstasınız yok ben burda iki senedir bunu anlatmaya
çalışıyorum size tek doğru fikir kendinizinki ve sizin doğrunuzu savunan sizin için paşa ama hiç sorguluyormusunuz kendinizi
neden sizi savunan tipler sonunda renkli olduğu anlaşılıp burdan atılıyor. sizlere destek verenlerin renkli olması biraz tuhaf değilmi?
neden bu konularda kendinize özeleştiri yapma ihtiyacı duymuyorsunuz. Adam renkliydi ben burda
tesbit ettim ve açığa çıksın diye uğraşırken sen kalktın adamı bana karşı savundun tabi bana karşı tartışma yürütüyor ya
gerisi önemli değil mesela bir fenerli trolde dolanıyor forumda bakalım ne zaman düşünceleriniz aynı çizgiye gelecek

sırf sizi yemlemesi için bekliyorum