2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385228 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ben boyko gönderilse üzerine bu sene kaleci almayacağız günayla şaşalda yedekleri olacak AMA öyle bir stoper ve sol bek alacağım ki kimse çıt çıkaramayacak dese başkan hiç itiraz etmem.

faRbi konusuna gelince dün 5-6 dk.lık 2 videosunu izledim çocuk yetenekli ceza sahasına hakim hareketli yer tutuşu top akarken sağa sola kaymaları falan hoşuma gitti arkasındaki 3 direğe hakim oldugu hissini veriyor bana, sıkıntısı tehlikeli alana tokatlıyor bazen yan topları konusunda fikir oluşmadı ama kısa kaleci illa sıkıntısı vardır. faRbi deki sıkıntı şu; adam son maçını 395 gün önce yapmış ve şuan hala tedavisi sürüyor ve biz almaya çalışıyoruz vbvb haberleri. aklı olan kimsenin yapmayacağı bir hamle. düşünüyorum yoktur öyle şey diyorum ama sonra yönetimden de yalanlama gelmeyince eyvahhh diyorum.
Reis dun bende izledim videolari zaten az.
Ucan ispanyol lakabi taktim hemen. Her topa ucuyor adam, yan toplara ucuyor, oraya buraya ama fazla ucan kalecide bence problem vardir, yer tutmasinda biraz problem var gibi. Ayagini goremedim abi ben, bilenler ayaklari kotu diyor. Kisa kalecinin ayaginin iyi olmasi lazim aslinda.

Bir de @tangaz tam tutamiyor onu cozemedim hep tokatliyor belki eli kucuktur, kavrayamiyordur topu, aldigi para cok olmasa, ispanyol olmasa destekleyecem. 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene gençlerbirliğinden adam almadık mı biz? La liganın 15. Sıradaki takımının yedek kalecisini almıyor muyuz? Kavramlar mı karıştı?
Bir soru daha madem Tolga geçen senenin en iyi performansına sahipti milli takım aday kadrosuna bile alınmadı? İsmail hak ediyor Tolga hak etmiyor mu? Şu an milli takımın yedek kalecisi kimin kalecisi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Israrla faRbi yazmanın sebebi nedir @tangaz ağabey?
F dusup S gelirse saRbi olur ve becki sol bekte oynatiriz diye gonderme yapiyor

Çevrimdışı tangaz

Israrla faRbi yazmanın sebebi nedir @tangaz ağabey?

bu cincon bir maçta sabri yerine formaya sarbi yazmıştı millet iyi dalga geçmişti bende forumdakiler bu transfer nedeniyle bu denli gerginken geyiğine bir nebze de gülümseme tebessüm olsun die faRbi yazıyorum.  @TWSS
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

bu cincon bir maçta sabri yerine formaya sarbi yazmıştı millet iyi dalga geçmişti bende forumdakiler bu transfer nedeniyle bu denli gerginken geyiğine bir nebze de gülümseme tebessüm olsun die faRbi yazıyorum.  @TWSS

Aman ağabey işten çıktım yeni jeton düşmedi :)

Çevrimiçi Necmi

Geçen sene gençlerbirliğinden adam almadık mı biz? La liganın 15. Sıradaki takımının yedek kalecisini almıyor muyuz? Kavramlar mı karıştı?
her yerden adam alırız biz Beşiktaşız bize uyacağını düşündüğümüz her oyuncuyu alırız Türkiye liginde
okuduğunu anlamamışsın sen gider osmanlının elindeki oyuncuyu alırsın koşa koşada gelir ama osmanlı
senin elindekini alamaz kimsede Beşiktaşı bırakıp osmanlıya koşa koşa gitmez. Bunun böyle olacağını söyleyende
Beşiktaşı osmanlıyla aynı seviyede görüyor demektir. Yoksa bizim güle güle demediğimiz hiç bir oyuncu bir anadolu kulübüne gitmez
ancak sen gözden çıkartırsan olur bu. @Serhat Akkaya  okuduğunu iyi anla öyle yorum yap istersen
ben o mesajın neresinde küçük takımdan oyuncu almayız dedim. ama realde barcada sözleşmesi bitmiş bile olsa kulübüyle pazarlık halinde olan bir oyuncuyu
almayı dene bakalım alabilecekmisin kendimizi reallede bir görmeyelim osmanlıylada bir görmeyelim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

her yerden adam alırız biz Beşiktaşız bize uyacağını düşündüğümüz her oyuncuyu alırız Türkiye liginde
okuduğunu anlamamışsın sen gider osmanlının elindeki oyuncuyu alırsın koşa koşada gelir ama osmanlı
senin elindekini alamaz kimsede Beşiktaşı bırakıp osmanlıya koşa koşa gitmez. Bunun böyle olacağını söyleyende
Beşiktaşı osmanlıyla aynı seviyede görüyor demektir. Yoksa bizim güle güle demediğimiz hiç bir oyuncu bir anadolu kulübüne gitmez
ancak sen gözden çıkartırsan olur bu. @Serhat Akkaya  okuduğunu iyi anla öyle yorum yap istersen
ben o mesajın neresinde küçük takımdan oyuncu almayız dedim. ama realde barcada sözleşmesi bitmiş bile olsa kulübüyle pazarlık halinde olan bir oyuncuyu
almayı dene bakalım alabilecekmisin kendimizi reallede bir görmeyelim osmanlıylada bir görmeyelim.
Adam o yazısında osmanlı ile bir görmemiş ki sen kendin öyle bir çıkarım yapmışsın giydirmişsin de giydirmişsin. Bu sitenin sorunu bu olmayan şeyi oldurup onun üzerinden insanlara itham da bulunmak seninde daima olarak yaptığın bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bir soru daha madem Tolga geçen senenin en iyi performansına sahipti milli takım aday kadrosuna bile alınmadı? İsmail hak ediyor Tolga hak etmiyor mu? Şu an milli takımın yedek kalecisi kimin kalecisi?
milli takımlar genelde o sene parlayan oyunculardan kurulmaz kardeşim
bunu bilmiyormusunuz her sene milli takımmı değişir. tolga geçen senenin en iyi istatistik
yapan kalecisi diye ben demiyorumki bunu tutanlar söylüyor.  senin dediğin bir mantıkla
milli takım yönetilse bu sene ne ardayı ne selçuğu ne caneri nede gg yi açıklayamazsın neden milli takımda
diye milli takımın yarısından çoğu maç eksiği olan oyunculardan kurulu ve bütün milli takımlar böyledir
ancak mevkide adama olmaz o sene parlayan bir oyuncu alınır. yada çok üst seviye bir başarı gösterirde göz ardı edemezsin

Çevrimdışı Çağatay

fabri gs de oynasa ne güzel olmaz mıydı
fabri..sabri  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Adam o yazısında osmanlı ile bir görmemiş ki sen kendin öyle bir çıkarım yapmışsın giydirmişsin de giydirmişsin. Bu sitenin sorunu bu olmayan şeyi oldurup onun üzerinden insanlara itham da bulunmak seninde daima olarak yaptığın bu.
beşiktaşla sözleşmesi bitipde sözleşme yenileyecek olan bir oyuncuyu osmanlının neden devreye girip almadığını söylemek
sadece beşiktaşla osmanlıyı bir tutmaktır. Desene osmanlı iyi kaleci olduğunu düşünse araya girip kapacak elimizden söylemek istediği
bu sen bundan ne anlıyorsun osmanlı neden tolgayı almamış demek osmanlının Beşiktaşın elinden oyuncu alabileceğini
söylemektir Tolgada Beşiktaşı bırakıp osmanlıyı tecih edecek neymiş antepin kalecisini tercih etmiş ama Beşiktaşın kalecisini tercih etmemiş
yani etse alacak hemen :D @Serhat Akkaya  o mesaj Beşiktaşı küçük gören bir mesajdır bu çıkarım falan değil
bir büyük takımın elinden git demediği sürece bir küçük takım oyuncu alabilirmi bunun olacağını söylemek iki kapıya çıkar ya osmanlı Beşiktaş kadar büyüktür
yada Beşiktaş osmanlı kadar küçüktür. o kelimenin altında yatan niyet belli orda tolgayı küçültmek istiyor ama aslında küçülttüğü Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

fabri gs de oynasa ne güzel olmaz mıydı
fabri..sabri  :evillol:

Gabri de verelim mi  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabrinin kap bildirimi birkaç güne gelir yasımızı tutarız

Çevrimdışı Gürcan

Eger fabri alinirsa kimse kusura bakmasin yönetimi bugune kadar hep destekledim ama cok agir elestiririm. 20 m euro 4 yilda defansa para yatir 2 tane duzgun adamın olmasin.

Bu sene sampiyon olduk diye bu yil kolay gececek sanıyor herkez bu kafayla zor bak gs ye 3 kupa aldi ayni kadro dibe vurdu. 4 tane defansa para verip 1 tane duzgun adam cikmiyorsa ucuza kacmayacan 4 adam yerine 1 tane adam gibi stoper alip 1 tane normal duzey adam koyacan bütün yil oynamamis kaleciyi 2. kaleci olarak bile kabul etmem hele ki bahsedilen 1.2 m eurolar felan olacak is degil.

Senol hocanin tolga ısrarı devam ederse ve bu senede sacma goller devam ederse kimse kusura bakmasin yonetimde şenol hoca da agir şekilde elestirilir. Tribunden de sert sesler cikar.

Bizlerin goremedigi yönetim ve senol hocanin ne gordugunu merak ediyorum.

Tolga madem bu kadat kiymetli bari 19 20 yasinda gelecege yatirimlik 1 kaleci alip koyun 2 seneye piser.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 21:21:42 Gürcan ]

Çevrimiçi Necmi

ithamda bulunuyorsam haksız yere burda durmak zorunda değil kimse
burda kimsenin gaz çıkartmasına izin verilmez buranın birinci önceliği Beşiktaş değerlerini
korumaktır. Kimse kalkıpda Beşiktaşla ilgili konulara burda saygısız bir şekilde konuşamaz
bunu benmi savunmak zorundayım sizler Beşiktaşlı değilmisiniz nasıl sindiriyorsunuz içinize
sen bile burda bir fenerli trolle bir olup Beşiktaşlılara ağzına geleni söyledin burda bana karşı onu savundun
seninle aynı düşündükten sonra önemli değil ne olduğu değilmi. Kıstasınız yok ben burda iki senedir bunu anlatmaya
çalışıyorum size tek doğru fikir kendinizinki ve sizin doğrunuzu savunan sizin için paşa ama hiç sorguluyormusunuz kendinizi
neden sizi savunan tipler sonunda renkli olduğu anlaşılıp burdan atılıyor. sizlere destek verenlerin renkli olması biraz tuhaf değilmi?
neden bu konularda kendinize özeleştiri yapma ihtiyacı duymuyorsunuz. Adam renkliydi ben burda
tesbit ettim ve açığa çıksın diye uğraşırken  sen kalktın adamı bana karşı savundun tabi bana karşı tartışma yürütüyor ya
gerisi önemli değil mesela bir fenerli trolde dolanıyor forumda bakalım ne zaman düşünceleriniz aynı çizgiye gelecek :D
sırf sizi yemlemesi için bekliyorum :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Eger fabri alinirsa kimse kusura bakmasin yönetimi bugune kadar hep destekledim ama cok agir elestiririm. 20 m euro 4 yilda defansa para yatir 2 tane duzgun adamın olmasin.

Bu sene sampiyon olduk diye bu yil kolay gececek sanıyor herkez bu kafayla zor bak gs ye 3 kupa aldi ayni kadro dibe vurdu. 4 tane defansa para verip 1 tane duzgun adam cikmiyorsa ucuza kacmayacan 4 adam yerine 1 tane adam gibi stoper alip 1 tane normal duzey adam koyacan bütün yil oynamamis kaleciyi 2. kaleci olarak bile kabul etmem hele ki bahsedilen 1.2 m eurolar felan olacak is degil.

Senol hocanin tolga ısrarı devam ederse ve bu senede sacma goller devam ederse kimse kusura bakmasin yonetimde şenol hoca da agir şekilde elestirilir. Tribunden de sert sesler cikar.

Bizlerin goremedigi yönetim ve senol hocanin ne gordugunu merak ediyorum.

Tolga madem bu kadat kiymetli bari 19 20 yasinda gelecege yatirimlik 1 kaleci alip koyun 2 seneye piser.

elbette eleştirilmeli hatta twitterde  baskı bile yapılmalı şimdiden Tolga konusunda ısrar edebilirler
birinci kaleci olarak ama daha ilk yarının ortasında kalecisiz kalmak gibi bir durumla karşı karşıya kalacaklarınıda
unutmamalılar Tolganın Beşiktaş taraftarı karşısında sıfır töleransı var yaptığı ilk hatada bir daha vodafone arenada o kaleye zor geçer
bunu eminim görüyorlardır görmüyorlarsa Beşiktaş taraftarı gösterir. Tolga için ta en başından beri söylediğim ikinci kaleci olarak kabulüm
birinci kaleci olarak düşünüyorlarsa bu sadece onlar için gaflettir.
Yönetimi desteklemek demek yanlış yaptıklarında eleştirmemek demek değildir aslında yanlışını eleştirmekte bir destek oluyor.

Çevrimiçi Necmi

bence yapılan hata burda değil eleştirilerin Beşiktaş hesaplarına yönelik twitter üzerinden yoğun bir şekilde yapılması gerekir.
Beşiktaş yönetimi tarafından twitter çok yakından takip ediliyor sonuca gitmenin en etkin yollarından biri budur.

Çevrimdışı mylife1903

bence yapılan hata burda değil eleştirilerin Beşiktaş hesaplarına yönelik twitter üzerinden yoğun bir şekilde yapılması gerekir.
Beşiktaş yönetimi tarafından twitter çok yakından takip ediliyor sonuca gitmenin en etkin yollarından biri budur.
@Necmi abi baskan soru sorani engelliyormus dedi bir arkadas. Baskan biraz zafer sarhosu galiba.

Çevrimiçi Necmi

Biliyordurlar da soylemiyorlardir belki @Necmi abi.
Sacma olur baskanin tek basina transfer yapmasi gidisat aziz yildirim olur, zaten bu menecerler cok siki fiki olmaya baslamis kuluple.
Bilgi sizmasi kotu, kostebek vardir
Bilgi sizmamasi da kotu sadece 1 kisi biliyordur. 2 kisinin bildigi sir, sir degildir.
zaten söylüyoruz transferler 3 kişi üzerinden yürüyor Başkan Çebi ve torunoğulları
ne ali naibi bilir ne gökhan bilir hangi oyuncunun transfer edileceğini onlar izler öneri götürür alınsın diye
son karar bu üçlü tarafından veriliyor tabi birde Şenol hoca bilir. Şenol hocanın bilgiside ancak oyuncular arasında
tercih noktasında olur. Aslında doğru olanda bu bunun adı aziz yıldırım yolu değil pazarlık aşaması hiç kimsenin
bilmesi ve müdahil olması gereken nokta değil onların görevi aranan tipte oyuncuların listesini çıkartmak Şenol hocanın
görevide bu liste içinde ihtiyacı olanları belirlemek ondan sonrası hangisiyle pazarlıkta başarılı olursan onu alırsın
ondan sonrası işin mali boyutu. nihayetinde scoutluk yapmıyorlar. pazarlık yapıyorlar. Bilgi sızması demek
fiyat artması demektir görmüyormusunuz iki senedir ilgilendiğimiz her oyuncuya fener salça oluyor.
tabi bizde onların ilgilendiklerine salça oluyoruz o ayrı. Bu işden iki yıldır fener büyük zarar etti.
bize zarar veremediler. Bunun nedenide gerçekten kadromuza katmak istediğimiz oyuncuyu çok gizli tutmamız.

Çevrimdışı mylife1903

zaten söylüyoruz transferler 3 kişi üzerinden yürüyor Başkan Çebi ve torunoğulları
ne ali naibi bilir ne gökhan bilir hangi oyuncunun transfer edileceğini onlar izler öneri götürür alınsın diye
son karar bu üçlü tarafından veriliyor tabi birde Şenol hoca bilir. Şenol hocanın bilgiside ancak oyuncular arasında
tercih noktasında olur. Aslında doğru olanda bu bunun adı aziz yıldırım yolu değil pazarlık aşaması hiç kimsenin
bilmesi ve müdahil olması gereken nokta değil onların görevi aranan tipte oyuncuların listesini çıkartmak Şenol hocanın
görevide bu liste içinde ihtiyacı olanları belirlemek ondan sonrası hangisiyle pazarlıkta başarılı olursan onu alırsın
ondan sonrası işin mali boyutu. nihayetinde scoutluk yapmıyorlar. pazarlık yapıyorlar. Bilgi sızması demek
fiyat artması demektir görmüyormusunuz iki senedir ilgilendiğimiz her oyuncuya fener salça oluyor.
tabi bizde onların ilgilendiklerine salça oluyoruz o ayrı. Bu işden iki yıldır fener büyük zarar etti.
bize zarar veremediler. Bunun nedenide gerçekten kadromuza katmak istediğimiz oyuncuyu çok gizli tutmamız.
Ben tek basinaya vurgu yapmistim abi. Baskan cok tekbasina karar verirse, aziz yoluna sapmis olur, diyorum. 3 kisi iyidir ama klubun profesyonellerinin de bilincli olmasi lazim

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ibanez'i  Trabzon kapmis beyler... Bu  Trabzon Marko Marin le ilgileniyorken  biz onu aldi,  Bursa da  Dzudzek i aldi .. Keske  q7  yi  onlar  alsaymsi d a biz  Dzudzek i alaydik ...Senol Gunes Dzudzek i ucururdu .. Tekrar  edeyim  Ibanez elimizden kacti  ya da  bilerek  Trabzona biraktik 
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Ibanez'i  Trabzon kapmis beyler... Bu  Trabzon Marko Marin le ilgileniyorken  biz onu aldi,  Bursa da  Dzudzek i aldi .. Keske  q7  yi  onlar  alsaymsi d a biz  Dzudzek i alaydik ...Senol Gunes Dzudzek i ucururdu .. Tekrar  edeyim  Ibanez elimizden kacti  ya da  bilerek  Trabzona biraktik
Menecerler calisiyor. Trabzon basinda adi bizimle gecen bir cok oyuncuyu aldi. Performanslar ortada.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi baskan soru sorani engelliyormus dedi bir arkadas. Baskan biraz zafer sarhosu galiba.
nasıl sorduysa artık  :D  genelde burda konuştukları gibi soruyorlarsa ben olsam bende engellerim :bandit:
ama baskı bir tek başkana yapılmazki internetteki sosyal medya Beşiktaş haberlerini sürekli tarayan ve yönetime sürekli rapor veren bir ekip var.
adamlar herkesi nerdeyse isimleriyle tanıyorlar sen ne diyorsun Başkanın korumasıyla konuşuyorduk Beşiktaş arena dedik
isim isim konuşuyor hatta @SDemirsoy un kafasınada vurdum bir tane dedi :D
Başkanın aracının plakasının resmini yayınlamış twitterde. Emin ol bütün bilgiler ellerinde
tabi sürekli vıdı vıdı edenleri dikkate almıyorlar ama beli noktalar varki onlardan gelen tepkiler ciddiye alınıyor
mesela burasıda etkiliydi bu konuda ama burda sürekli vıdı vıdı eden tek görevi eleştirmek olan insan sayısı arttıkça o etkisini kaybedecek
sürekli eleştirmek sürekli tekrarlamak fayda sağlamaz sadece sizi umursanmaz yapar her yerde bu böyledir.
her tırı vırı durumda antibiyotik kullandığında bir süre sonra antibiyotiklerin etkisin kalmaması gibi bir durum
az tepki ver ama öz tepki ver. Burası yönetimi destekleyen bir platform o nedenle burdan gelen eleştiri dikkate alınır.
ama bu son format burayı çok çirkin bir hale getirdi burasını istedikleri gibi gaz çıkartacakları bir yer sananların sayısı artmaya başladı. @mylife1903

Çevrimdışı worns

O bu değilde Gomez işi ne alemde acaba? En önemli gündem maddesi ne olursa olsun Gomez'in durumu. Hatta daha da ileri gideyim, Gomez kalırsa şampiyonluk cepte.

Bugün gol attı ama çok parlak bir performans denemez. Almanya Gomez tipi oyuncuyla oynamaya alışık değil epeydir. Muhtemelen turnuvanın devamında da yedek oturacaktır. Büyük talipliler beklemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

iyide biz hiç bir zaman ilgilenmedikki menejeri Türkiyeye geldi ertesi gün ts imza attı hangi ara biz ilgilenmişiz
basının bizi karıştırmak için yaptığı bir haber Beşiktaşı küçülten bir durumdu o Basın uydurdu ibinaz haberini ertesi gün
fenerin haberi çıktı burda söylenmek istenen fenerin Beşiktaş karşısında düşen imajını yükseltmekti. neymiş Başkanla görüşmüşmüş
başkanda olumlu bakmışmış öyle bir şey olsa o menejer imza atılana kadar Beşiktaşın kapısında yatar kalkardı.
ertesi gün ts kapı gelmezdi.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: