2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384318 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Tabi ki büyük başarı arkadaşım. Ben bütün takımı alalım diye söylemedim ama İspanya'nın Mersin İdman Yurdu tabiri de komik olmuş.. la liga tarihinde şampiyon olmuş 6-7 takım varsa bunlardan bir tanesi de deportivo'dur, köklü kulüptür..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mersin de köklü reis ona bakarsan Altay var bizde de göztepe var ama şuan durumları belli Deportivo şuan bizim için mersin idman yurdu ne ifade ediyorsa ispanyollar için de Deportivo onu ifade ediyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Adam sağlık kontrolünden geçmiş sevgilisi İstanbula gelmiş ama hal gelmeyecek diyorlar.İlginç.

Nerde sağlık kontrolünden geçmiş?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nerde sağlık kontrolünden geçmiş?
Malum1903 ozel haberi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Sözleşmesinde 1m cayma bedeli varmış iki taraf içinde :(

https://twitter.com/cagrikahramann/status/745269044253712385

Çağrı Kahraman kimdir? Profiline gireyim dedim beni engellemiş. Kimbilir ne zaman ne için engelledi beni...

Çevrimdışı MrtBlgc

Mersin de köklü reis ona bakarsan Altay var bizde de göztepe var ama şuan durumları belli Deportivo şuan bizim için mersin idman yurdu ne ifade ediyorsa ispanyollar için de Deportivo onu ifade ediyor

Söylediğin kulüplerin hiç biri Türkiye Ligi'nden şampiyon olamamış. Yalnız Göztepe'nin Ligde iyi olduğu dönemi kenara koyarım. Deportivo'nun İspanya Ligine damga vurduğu seneler yakın geçmiş benim için.. Bugünkü durumlarını kastederek o örneği vermedim zaten. Sadece Mersin İdman Yurdu Deportivo benzetmesi bana doğru gelmedi.

Çevrimdışı 38life

Malum1903 ozel haberi..

Biliyorum onu. Hangi hastahanede geçmiş, Fotoğraflar nerde? Ben bunu soruyorum.

Çevrimdışı talha

Söylediğin kulüplerin hiç biri Türkiye Ligi'nden şampiyon olamamış. Yalnız Göztepe'nin Ligde iyi olduğu dönemi kenara koyarım. Deportivo'nun İspanya Ligine damga vurduğu seneler yakın geçmiş benim için.. Bugünkü durumlarını kastederek o örneği vermedim zaten. Sadece Mersin İdman Yurdu Deportivo benzetmesi bana doğru gelmedi.

Ya seni kırmayayım Trabzon olsun o zaman

Çevrimdışı talha

Biliyorum onu. Hangi hastahanede geçmiş, Fotoğraflar nerde? Ben bunu soruyorum.
Bence baya oldu bu olay

Çevrimdışı MrtBlgc

Ya seni kırmayayım Trabzon olsun o zaman

Trabzon'a fitim :D Yalnız demek istediğim yanlış anlaşılmasın. Deportivo köklü kulüp diye Fabricio iyi transfer falan demedim hatta isyanlardayım.

Çevrimdışı 38life

Bu adam istanbula geliyor. 24 saattir istanbulda deniyor. Sağlık kontrollerinden geçiyor hastahanelerde vs. Ama tek bir fotoğraf bile çekilemiyor. Kimse çekemedi mi lan 1 adet fotoğraf? Etrafında MİT elemanlarıyla falan mı geziyor acaba? Kılık değiştirerek mi geziyor ya da?

Çevrimiçi Samet Ç

Fabri'yi şimdi biz cidden aldık mı ?

Çevrimdışı murat baltacı

Beşiktaş Beşiktaş olalı böyle kaleci zülmü görmedi yazıklar olsun emeği geçenlere.

Her sene sol bek alıyoruz,kaleci alıyoruz,stoper alıyoruz böyle rezillik olmaz senelerce forvette yaptığımız hatayı ba ve gomez hamleleriyle başarı yıkmışken aynı hamleyi diğer mevkilerde neden yapmıyoruz akıl alır gibi değil.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu adam istanbula geliyor. 24 saattir istanbulda deniyor. Sağlık kontrollerinden geçiyor hastahanelerde vs. Ama tek bir fotoğraf bile çekilemiyor. Kimse çekemedi mi lan 1 adet fotoğraf? Etrafında MİT elemanlarıyla falan mı geziyor acaba? Kılık değiştirerek mi geziyor ya da?
Adriana Reveron isimli hatun eşiymiş galiba ve İstanbul yolundayım diye instagramdan foto paylaşmış.

Çevrimdışı 38life

Adriana Reveron isimli hatun eşiymiş galiba ve İstanbul yolundayım diye instagramdan foto paylaşmış.

Yani?

Çevrimdışı MrtBlgc

Yani?
Yani Adriana Reveron üzerinden Fabricio İstanbul'da başlıkları atmış olabilirler gazeteler. Nitekim de Hürriyet gazetesi'nin böyle bir başlığı mevcut fakat fotoğraf yok..

Çevrimdışı BlackEagle26

Kimse tanimiyor ki 😁😁

Çevrimdışı BlackEagle26

Gomez şuan trtr spor da gol atsın mı atmasın mı ?😂😂

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gomez şuan trtr spor da gol atsın mı atmasın mı ?😂😂
bos kaleye kacirsin, sac bas yoldursun :evillol:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın öbür gün 3-4 milyon Euro'da Serdar'a bayılırız Şenol hoca istedi diye şaşırmam. Bu sene çok garip işler olacak. Zaten başkanda ego tavan futboldan anlarım basketten anlarım diyerek dolaşıyor ortalıklarda.

Yarın öbür gün 3-4 milyon Euro'da Serdar'a bayılırız Şenol hoca istedi diye şaşırmam. Bu sene çok garip işler olacak. Zaten başkanda ego tavan futboldan anlarım basketten anlarım diyerek dolaşıyor ortalıklarda.
Senol hocanin Tolga ve Serdar Aziz takintisina anlam vermekte güçlük çekiyorum..

Biliçin Pektemek ve Tolgay takıntısı vardi , Senol hocaninda Serdar ve Tolga takıntısı var..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sadece 1 kere şampiyon olduk seri falan yapmadık ekstra gelirler boşa gitti 4 yıllık diyorlar başkanı özel olarak takip ediyorum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Bayadır yokluyordu sonunda atti Cha cha cha

Etiketler: