Fabricio transferi yönetimi ikiye bölmüş. Galiba karşı çıkanlardan biri de A.N.Çebi'ymiş. Yani eğer durum böyleyse yönetim içinde bizim gibi endişe eden bir çok yöneticinin olduğu aşikar. Sambade önermiş.. Ya bu herif mi para kaldırdı bu transferden yoksa? Aklımda deli sorular...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sambade kaliyorsa ve onerdiyse ben desteklerim bu transferi yalnizzzzz
Sambade durustce mi onermis bunu yoksa bir firildak donmus mu para konusunda kesin bilgi isterim.
Sambade kulubun profesyonelidir ve senol gunese bagli degildir ve ben bu yapilanmayi daha once destekledigimi belirtmistim. Her gelen giden hocayla butun profesyonel kadrolar degismemeli. Hatta kulubun kondusyoneri falan butur ekipleri olmali. Bu adamlar tartismasiz, kendi alanlarinin uzmanlari olmali ki gelen hoca ik mik gik tirk trik edemesin.
Simdi gelelim zirt noktasina. Sambade gittiyse bu cocuk neden alindi?
Sirketin calisani devamli birseyler isteyebilir ama o kendi basarisini dusunurken, secilmisler kulubun gelecegini dusunmelidir.
Sambade bu farbiyi isterken bjknin atanmisinin verecegi cevap elimizde boyko ve tolga var, butce yok olmalidir.
Neresinden tutsan elinde kalan bir transfer hamlesi. Farbinin bir sucu yok, cocuk ne bilsin kulubun dinamiklerini, en sucsuz olan o, biz cocuga vuruyoruz, hedef degistirmeliyiz.