2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387064 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Bu tam doğru değil. Sakatlanmadan önceki sezon Deportivo'nun as kalecisi olmuş, tüm maçlara ilk 11 çıkmış.
Vay be resmen dünya devinin kalesini korumuş

Dwportivo dediğin takım ispanya nın mersin idman yurdu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mylife1903

Tolga ismail Fabri. Bence bu akşamki maçın devre arasında Başkanı arayabilir Gomez getirin boş mukaveleyi diye
@Serhat Akkaya bilemiyorum simdi elestirmek istemiyorum cunku bayramlik agzimi bir aralarsam burada @Armağan Bozkurt ve @ozan062 gibi linc edilecem. Ben senin gibi sabirli bir insan degilim. Akil tutulmasi yahut basari sarhoslugu yasiyor yonetim bence.
Tolgaya neden 3 sene daha maas baglandi madem bu farbi gelip bir cevher gibi parlayacaksa burada.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MrtBlgc

Vay be resmen dünya devinin kalesini korumuş

Dwportivo dediğin takım ispanya nın mersin idman yurdu

Yaklaşık bundan 16 sene evvel La Ligi şampiyonu olmuş bir Mersin İdman Yurdu..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Adam sağlık kontrolünden geçmiş sevgilisi İstanbula gelmiş ama hal gelmeyecek diyorlar.İlginç.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

İnşallah öyledir ama bence sözleşme çoktan imzalanmıştır..

EssiLor

• Ziyaretçi

Fabricio Son Hali
Yazık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fabricio Son Hali
Yazık.
Sağlık kontrolünde kolunu mu sakatlamış? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Fabricio transferi yönetimi ikiye bölmüş. Galiba karşı çıkanlardan biri de A.N.Çebi'ymiş. Yani eğer durum böyleyse yönetim içinde bizim gibi endişe eden bir çok yöneticinin olduğu aşikar. Sambade önermiş.. Ya bu herif mi para kaldırdı bu transferden yoksa?  Aklımda deli sorular...

Sambade kaliyorsa ve onerdiyse ben desteklerim bu transferi yalnizzzzz
Sambade durustce mi onermis bunu yoksa bir firildak donmus mu para konusunda kesin bilgi isterim.
Sambade kulubun profesyonelidir ve senol gunese bagli degildir ve ben bu yapilanmayi daha once destekledigimi belirtmistim. Her gelen giden hocayla butun profesyonel kadrolar degismemeli. Hatta kulubun kondusyoneri falan butur ekipleri olmali. Bu adamlar tartismasiz, kendi alanlarinin uzmanlari olmali ki gelen hoca ik mik gik tirk trik edemesin.

Simdi gelelim zirt noktasina. Sambade gittiyse bu cocuk neden alindi?
Sirketin calisani devamli birseyler isteyebilir ama o kendi basarisini dusunurken, secilmisler kulubun gelecegini dusunmelidir.
Sambade bu farbiyi isterken bjknin atanmisinin verecegi cevap elimizde boyko ve tolga var, butce yok olmalidir.
Neresinden tutsan elinde kalan bir transfer hamlesi. Farbinin bir sucu yok, cocuk ne bilsin kulubun dinamiklerini, en sucsuz olan o, biz cocuga vuruyoruz, hedef degistirmeliyiz.

Çevrimdışı Mehmet57

Ya da yonetim Boyko'yu gondermek isteyecek. Gunay gittigine gore ozaman 1 kaleci kalacak, ucuncu kaleci olarak Fabricio'yu aldi bedava, zorluk cikarmaz yedekte diye. Cunki Boyko varken bir kaleci daha almak Boyko icin kotu olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşım geçen sezon bizi Uefa'dan etmedi mi bu kaleci etti. Ona rağmen kaleyi aldı mı aldı? Akhisar vs maçlarına rağmen yedeğe çekildi mi? Çekilmedi. Daha neyi tartışıyoruz ki? Ben sana olacakları yazayım büyük bir hata yapar sosyal medyada tribünde tepki olur 1-2 hafta sakatlanır yerine Fabri geçer 2 hafta sonra olay unutulunca tekrar ilk 11 de çıkar. Daha önce yaşanmasa bunlar anlarım.
Aynen boyle olur abi sonuna kadar katılıyorum :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Sözleşmesinde 1m cayma bedeli varmış iki taraf içinde :(

https://twitter.com/cagrikahramann/status/745269044253712385

Çağrı Kahraman kimmiş sözleşme maddelerini biliyor?

Çevrimdışı emrecakmak

Çağrı Kahraman kimmiş sözleşme maddelerini biliyor?
Valla twitlerine bakarsak Fabri'nin avukatı sanırım.. adamın acarkent'te ev aldığını falan söylüyor sabahtan beri 5 6 kişiyle kavga etmimş twitterda.

Çevrimdışı talha

Yaklaşık bundan 16 sene evvel La Ligi şampiyonu olmuş bir Mersin İdman Yurdu..

Vay be ne başarı haydi tüm takımı alalım o zaman

Çevrimdışı mylife1903

Ya da yonetim Boyko'yu gondermek isteyecek. Gunay gittigine gore ozaman 1 kaleci kalacak, ucuncu kaleci olarak Fabricio'yu aldi bedava, zorluk cikarmaz yedekte diye. Cunki Boyko varken bir kaleci daha almak Boyko icin kotu olur.
Olay hep para mehmet. Parada tikaniyorum ben. Tolga aliyor, boyko aliyor, boykoya bonservis, farbi para aliyor, boyko giderse gunay giderse diger sasal midir nedir o para alacak.

Bunlara para yetistirecegine cik gunayla oyna ama git sol bek al adam gibi. Stoper al ki kaleye top gelmesin.

Olmayan paramizi abuk sabuk harciyoruz bence. Insallah basarili olur bu cocuk.

Çevrimdışı MrtBlgc

Sambade kaliyorsa ve onerdiyse ben desteklerim bu transferi yalnizzzzz
Sambade durustce mi onermis bunu yoksa bir firildak donmus mu para konusunda kesin bilgi isterim.
Sambade kulubun profesyonelidir ve senol gunese bagli degildir ve ben bu yapilanmayi daha once destekledigimi belirtmistim. Her gelen giden hocayla butun profesyonel kadrolar degismemeli. Hatta kulubun kondusyoneri falan butur ekipleri olmali. Bu adamlar tartismasiz, kendi alanlarinin uzmanlari olmali ki gelen hoca ik mik gik tirk trik edemesin.

Simdi gelelim zirt noktasina. Sambade gittiyse bu cocuk neden alindi?
Sirketin calisani devamli birseyler isteyebilir ama o kendi basarisini dusunurken, secilmisler kulubun gelecegini dusunmelidir.
Sambade bu farbiyi isterken bjknin atanmisinin verecegi cevap elimizde boyko ve tolga var, butce yok olmalidir.
Neresinden tutsan elinde kalan bir transfer hamlesi. Farbinin bir sucu yok, cocuk ne bilsin kulubun dinamiklerini, en sucsuz olan o, biz cocuga vuruyoruz, hedef degistirmeliyiz.
Sambade gitti diye biliyorum ben ama önceden uzun süre Deportivo'da kaleci antrenörlüğü yaptığı için bizimkiler kaleci ararken kendisi önermiş. Yani Fabricio bir nevi Sambade'nin tavsiyesi üzerine alındı. Fakat şimdi yeni kaleci antrenörü var takımda ve Sambade ayrıldı diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltin..

Tamam. Ama bunu Navas üzerinden anlatma bence. Navas'ın yükselişi görülebilir bir yükselişti. Ve nitekim Real Madrid gördü. Fabri gibi bir "kumar" değildi.
Yalniz Keylor Navas La ligada ki performnsi ile dikkat cekip transfer edilmedi Real madride burada yaniliyorsunuz..

Keylor Navas 2014 Dunya kupasında inanilmaz maclar cikardi oradaki performnsi ile Real madride transfer oldu burasi onemli bunu atlamayalim..

O Dunya kupasındaki muthis performansi olmasaydi suan Hala siradan takimlarda oynuyordu Navas :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Sağlık kontrolünde kolunu mu sakatlamış? :)
Super iste, bu sene kirik ve bag kopmasi olmayacak butun hakkimizi doldurduk, hazir transfer diye buna derim

Çevrimdışı talha

Fabri transferi sezer öztürk transferidir

Birilerine para lazım oldu yine Bizin üzerimizden haşlettiler

Her sene yapılan şey bu zaten birilerine iyi para kazandırıyoruz

Bu arada Tolga bu takımda gördüğüm en kötü performans gösteren kalecidir

Öyle övmeye falan kalkmayın bu sene de şampiyon olduysak gomez sosa Atiba be oğuzhan sayesinde tolgaya rağmen olduk

Çevrimdışı Bishamon

Yalniz Keylor Navas La ligada ki performnsi ile dikkat cekip transfer edilmedi Real madride burada yaniliyorsunuz..

Keylor Navas 2014 Dunya kupasında inanilmaz maclar cikardi oradaki performnsi ile Real madride transfer oldu burasi onemli bunu atlamayalim..

O Dunya kupasındaki muthis performansi olmasaydi suan Hala siradan takimlarda oynuyordu Navas :tabe:

Kimse Dünya Kupasında iyi oynadı diye adam almaz.Ligte iyi olduğu için ve bunun üzerine Dünya Kupasında da iyi olduğu için alındı.

Çevrimdışı mylife1903

O degil de gercekten guluyormusuz aglanacak halimize.
Gabir kiraly dedik bakmcok arayacagiz gabor reisi, futbolu birakmadan bir hamle yapsak.

Hadi gaboru gectim carvalho var daha bak yasli masli derken gelecek stoperler birak carvalhoyu alexisi bile aratacak.

Çevrimdışı MrtBlgc

Vay be ne başarı haydi tüm takımı alalım o zaman

Tabi ki büyük başarı arkadaşım. Ben bütün takımı alalım diye söylemedim ama İspanya'nın Mersin İdman Yurdu tabiri de komik olmuş.. la liga tarihinde şampiyon olmuş 6-7 takım varsa bunlardan bir tanesi de deportivo'dur, köklü kulüptür..

Çevrimdışı talha

Kimse Dünya Kupasında iyi oynadı diye adam almaz.Ligte iyi olduğu için ve bunun üzerine Dünya Kupasında da iyi olduğu için alındı.
James Madride nasıl gitti hocam alırlar tabi hatta çok oyuncu var öyle harika performans sergileyip transfer olan

Şenol hoca fabri yorumu :)

https://twitter.com/Osmanbjk58/status/745258744150433792
Fabriyi bizzat Senol Gunesin istedigini soylemistim ve Kaleci isini Senol Hocaya asla birakmamaliyiz demistim ve yine hakli ciktim uzulerek söylüyorum..

Etiketler: