2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389101 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat dostumun cevabını BavyeraKartali dostum vermiş.

Bu kaleci iyileştiyse ve hazırlık maçlarında abuk sabuk hatalar yapmazsa, kalenin onun olması ihtimali hiç az değil.
Arkadaşım geçen sezon bizi Uefa'dan etmedi mi bu kaleci etti. Ona rağmen kaleyi aldı mı aldı? Akhisar vs maçlarına rağmen yedeğe çekildi mi? Çekilmedi. Daha neyi tartışıyoruz ki? Ben sana olacakları yazayım büyük bir hata yapar sosyal medyada tribünde tepki olur 1-2 hafta sakatlanır yerine Fabri geçer 2 hafta sonra olay unutulunca tekrar ilk 11 de çıkar. Daha önce yaşanmasa bunlar anlarım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Evet Ermeni çünkü.
Türkiye doğumlu yalnız, Bakırköy olması lazım. Öyle biliyorum ben fakat prosedür nasıl işliyor onu bilmiyorum. 8-9 yaşına kadar Türkiye'de yaşamış.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşım geçen sezon bizi Uefa'dan etmedi mi bu kaleci etti. Ona rağmen kaleyi aldı mı aldı? Akhisar vs maçlarına rağmen yedeğe çekildi mi? Çekilmedi. Daha neyi tartışıyoruz ki? Ben sana olacakları yazayım büyük bir hata yapar sosyal medyada tribünde tepki olur 1-2 hafta sakatlanır yerine Fabri geçer 2 hafta sonra olay unutulunca tekrar ilk 11 de çıkar. Daha önce yaşanmasa bunlar anlarım.
Hadi onu geçtim Fabri as kaleci olacak biz niye yedek kalacak 33 yaşına gelmiş adama 3 yıllık 1,5 milyon euro garanti ücretle sözleşme imzaladık?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Türkiye doğumlu yalnız, Bakırköy olması lazım. Öyle biliyorum ben fakat prosedür nasıl işliyor onu bilmiyorum. 8-9 yaşına kadar Türkiye'de yaşamış.

Hollanda ve Ermenistan passaportu var

Çevrimdışı mylife1903

Afedersin ermeni olan arkadas turk milli takiminda oynayamadigi icin yabanci statusunde. Bu kural iyi bir kural ayrica. Ben begendim. Bizim veli, tolgay ve bir aralar bizim olan tanju hatta kasimpasali eren ve alamanyali mesut ile ilkaynve emre can da yabanci oluyor ama nuri sahin turk.

Çevrimdışı OrhanAker

Fabri ile anlaştığımız sır değildiki zaten sözleşme çok önceden yapılmış ama belliki ihtimaller zorlanıyor.
Ben kaleci transferinin ikinci kampa kadar sarkacağını düşünüyorum.
Ayrıca töre veya q17 den birinin kesinlikle 10 üstü bir rakama satılması lazım.Artı boyko.

Çevrimdışı Bishamon

Bravo dostum, işte bunu söylemeye çalışıyorum.  :claps:

Fabri'yle ilgili en önemli şüphem sakatlık konusu. Adamın kalitesi ve kariyeriyle ilgili o kadar abartılı eleştiriler var ki. İyi kalecilerin de aynı yoldan geçtiğini, kariyerlerini benzer çizgide sürdürdüklerini söylemeye çalışıyorum.

Ama sakatlık konusu bu transferin en önemli noktası.

Eğer geçen sene hiç sakatlanmamış olsa ve ikinci yarı takıma gelse bu kadar tartışma çıkmazdı zaten.Bir senedi futbol oynamayan adama sözleşme vermek eşekliktir

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko kupada o hatalı golleri yemese, Tolga kaleyi zor görürdü.

Şartım belli: Fabri iyileştiyse(Nisan'da antrenmanlara başlamış diyorlar) ve iyi bir hazırlık dönemi (hatalı gol yemeden) geçirirse, Tolga'nın işi yaş.

Çevrimdışı mylife1903

Ulan ne farbiymis arkadas, forumu karistirdi adam.

Adam imzalayana kadar gecirin laflari bir imzalasin, imza kuruyunca moderasyonlar yagmur gibi yagacak, herkes lafini gecirsin, bu aksam kap gelince ise vaziyet alin mevzu cikacak.

Çevrimdışı 38life

Algı yaratmıyorum: 27 yaşına kadar doğru düzgün bir takımda oynamamış ve yedek kalmış iyi kaleciler olduğunu söylemeye çalışıyorum.

Tamam. Ama bunu Navas üzerinden anlatma bence. Navas'ın yükselişi görülebilir bir yükselişti. Ve nitekim Real Madrid gördü. Fabri gibi bir "kumar" değildi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hadi onu geçtim Fabri as kaleci olacak biz niye yedek kalacak 33 yaşına gelmiş adama 3 yıllık 1,5 milyon euro garanti ücretle sözleşme imzaladık?
Neresinden tutsan elinde kalıyo savunulacak tek bir yanı yok içinden casillas çıkmış dahi olsa bu kaleci olayı rezillik bide biz bu adama 500 bin versekte oynardı 1.250 niye? Hala inanmıyorum ben bu transfere ama doğruysa birileri Beşiktaşın parasını götürdü

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam. Ama bunu Navas üzerinden anlatma bence. Navas'ın yükselişi görülebilir bir yükselişti. Ve nitekim Real Madrid gördü. Fabri gibi bir "kumar" değildi.

Katılıyorum, kulüpler arasındaki fark burada zaten.

Onlar kazanacak atı biliyorlar, biz zar atıyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Eğer geçen sene hiç sakatlanmamış olsa ve ikinci yarı takıma gelse bu kadar tartışma çıkmazdı zaten.Bir senedi futbol oynamayan adama sözleşme vermek eşekliktir

Bence de risk almaktır. Umarım tutar, ne diyelim.

Çevrimdışı mylife1903

Boyko kupada o hatalı golleri yemese, Tolga kaleyi zor görürdü.

Şartım belli: Fabri iyileştiyse(Nisan'da antrenmanlara başlamış diyorlar) ve iyi bir hazırlık dönemi (hatalı gol yemeden) geçirirse, Tolga'nın işi yaş.
@tuncaboylu tamam farbi kaleye gecti tolganin maas ne olacak, diyelim ki adam super bir cevhermis ki olabilir kisa videolarindan anladigim ucan ispanyol bu adam, muhtessam burnuylan kurtarisi falan var, tolga ile neden yeniden sozlesme imzalandi?
Ya tolga ile uzatma al fabriyi
Ya fabriyi aliyorsan az para ver

Nereden tutsan elinde kaliyor yahu
Aklima su geldi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence de risk almaktır. Umarım tutar, ne diyelim.
400 gündür profesyonel maça çıkmamış adamı yedek kaleci olarak al adına da risk almak de. Risk almak 19 yaşında potansiyeli olan bir kaleciyi yedek olarak almaktır bunun adı başka bir şeydir
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BavyeraKartali

iyiki varsin ya .... :) @mylife1903
Ulan ne farbiymis arkadas, forumu karistirdi adam.

Adam imzalayana kadar gecirin laflari bir imzalasin, imza kuruyunca moderasyonlar yagmur gibi yagacak, herkes lafini gecirsin, bu aksam kap gelince ise vaziyet alin mevzu cikacak.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı panic13

Celal Şengör Hoca anlatır;

Yunan ordusu sakarya'ya dayanmış, Çal dağı'na büyük topçu atışı yapıyor. Cephe yarıldı yarılacak, artık top sesleri meclisten bile duyuluyor ve meclisi Konya'ya taşımayı tartışıyor vekiller. Herkes gergin.

Ve bir anda o haber geliyor: Çal Dağı düştü, asker çekiliyor. Bütün komutanlar karargahta çekilmenin planlarını yapıyor. ama cephedeki Fevzi Paşa'nın çekilme planlarından haberi yok. Çünkü o başkomutan Mustafa Kemal'in birkaç gün evvelki emrine istinaden cepheyi Çal Dağı'ndan sadece 700-800 metre geriye bir daha siper kazdırarak yeniden kuruyor. Karargaha Mustafa Kemal Paşa giriyor ve Fevzi Paşa'dan gelen telgrafı okuyor "yunan ilerleyişi durdu, ben yeni sathı siperliyorum". Mustafa Kemal mesajı okuduktan sonra ne yapılması gerektiğini kurmaylarına soruyor. Hepsi ayrı cevaplar veriyor;

"Geri çekilelim"
"Cepheyi tahkim edelim"
"Yedek kuvvet gönderelim"...

Mustafa Kemal çok net cevap veriyor: "Beyler, Yunan ordusu savaşı kaybetmiştir, yarın taarruz edip def edeceğiz."

Hakikaten de yunan kumandanı Metaksas da Çal Dağı'nın düştükten sonra (ki Çal dağını düşürmek için neredeyse tüm cephanesini ve moral üstünlüğünü kullanmış) cephenin yarılıp ankara'ya kadar ilerleyeceğini ve zafere koşacağını düşünürken önünde tekrar Türk tahkimatını görünce artık orduyu zorlamaması gerektiğini savunmaya geçmesi gerektiğine karar veriyor. Gerisi malum.

Vizyon sahibi olmak budur arkadaşlar, GS, FB ve TS'nin bu durumunda hala zaman kaybediyorsak ve önümüzdeki 5 yıla ambargo koyamıyorsak bu net başarısızlık olacak. Bu yıl ki şampiyonluk, evet çok büyük başarıdır ama bu hamlelerle önümüzdeki 5 yılı heba ediyoruz gibi duruyor. İnşallah başkan doğru işler yapıyordur, yoksa gerçekten büyük fırsat kaçıracağız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

iyiki varsin ya .... :) @mylife1903
Vallahi dogru @BavyeraKartali burazdan @Necmi abi gelir, sozlesme imzalandi der, biter bu is.

Simdi dunden beri bazi arkadaslar umutlanmisti yok bu bir manevradir, fiyat dusurmek icindir falan, diye

Yahu dedik farbi ile kimin fiyati duser ki dusse dusse boykonun fiyati duser baskasi degil.

Neyse mario gomezi dinleyip biraz vizyon sahibi olmustuk, turk vizyonunu gosterdik elin almanina. Bizde boyle kocum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vallahi dogru @BavyeraKartali burazdan @Necmi abi gelir, sozlesme imzalandi der, biter bu is.

Simdi dunden beri bazi arkadaslar umutlanmisti yok bu bir manevradir, fiyat dusurmek icindir falan, diye

Yahu dedik farbi ile kimin fiyati duser ki dusse dusse boykonun fiyati duser baskasi degil.

Neyse mario gomezi dinleyip biraz vizyon sahibi olmustuk, turk vizyonunu gosterdik elin almanina. Bizde boyle kocum
Harbiden boykoyu elden çıkarmadan bu adamı almak hangi akla hizmet o da ayrı bir şey. Boyko 3 ediyorsa misal şimdi maksimum 2 eder. Adamlar 1 sene top oynamamış adamı alıyor boyko yerine buna para verilmez bile der.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Hollanda ve Ermenistan passaportu var

Afedersin ermeni olan arkadas turk milli takiminda oynayamadigi icin yabanci statusunde. Bu kural iyi bir kural ayrica. Ben begendim. Bizim veli, tolgay ve bir aralar bizim olan tanju hatta kasimpasali eren ve alamanyali mesut ile ilkaynve emre can da yabanci oluyor ama nuri sahin turk.
O zaman Türkiye doğumlu olmasının biz numarası yok... Gerçi ben ondan da pek ümitli değilim yani. Ya tutarsa diye alınmış bir transfer..

Çevrimdışı BlackEagle26

Başkana instagramdan neden fabri tarzı birşey yazdım engellemiş beni :by2:

Bunun üzerine bende birşeyler yazdım nazik bir dille

"Sayın Başkanım anlaşıldığı iddia edilen Fabricio profesyonel kariyeri boyunca toplam 110 maça çıkmış sakatlıktan kurtulamamış bir kaleci 390 gündür maça çıkmıyor taraftarların tamamı Fabri'nin fayda sağlamayacağını düşünüyor . Yine taraftarların tamamı Ospina -Mandanda - Adler - Costil gibi aldığımızda bir daha kaleci sıkıntısı çekmeyeceğimiz bir oyuncu istiyor. Başkanım gerekirse kulüp bir hesap açsın taraftarlar olarak para verelim şöyle arkamıza yaslanıp rahatça izleyeceğimiz bir kalecimiz olsun. Kulübü 5 senedir borç ,dava içinde yönettiğinizi biliyoruz. Takdir edilecek bir görev yapıyorsunuz Allah kolaylık versin iyi çalışmalar taraftar arkanızda..."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga ismail Fabri. Bence bu akşamki maçın devre arasında Başkanı arayabilir Gomez getirin boş mukaveleyi diye
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Para yoksa tolga ile neden sozlesme yenilendi, farbi neden alindi, birakin gunay ile boyko oynasin. Tolga ile sampiyon olabiliyorsak boyko ile mi olamayacagiz?
Ismail ile neden milyon yuroya sozlesme imzalandi, oraya adam alinmayacak mi?
Mustafa pektemek neden bu kadar para kazaniyor?
Pedro ile milosevic ne olacak?
Veli bu paralari almaya devam edip, performansini arttirmayacak mi?

Para yoksa, genclere yonelin kardesim, hic bir besiktas taraftari agzini acip tek kelime etmez.
Kaleciye verilecek para yoksa birakin gunay oynasin.
Ismaile verilmesin o paralar ismail ne uzar ne kisalir genc takimdan bir cocuk oynasin, taraftar destekler. Ornek mi, necip. Cocugu hic yerin dibine sokuyor muyuz? Yok!

Besiktasin parasi car cur ediliyor, isimler onemli degil, en onemli mesele para ise verilen paralara ve alinan verime bakmamiz lazim.
Ha bugun quaresma ve toreyi satarsan sampiyonlugu falan da koruyamazsin.

Çevrimdışı MrtBlgc

Fabricio transferi yönetimi ikiye bölmüş. Galiba karşı çıkanlardan biri de A.N.Çebi'ymiş. Yani eğer durum böyleyse yönetim içinde bizim gibi endişe eden bir çok yöneticinin olduğu aşikar. Sambade önermiş.. Ya bu herif mi para kaldırdı bu transferden yoksa?  Aklımda deli sorular...

Etiketler: