2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387274 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

11-12 Sezonu İspanya ikinci liginde 36 maç.
12-13 Sezonu Levante ile 25 maç.
13-14 Sezonu Levante ile 39 maç.
14-15 Sezonu Real Madrid 11 maç.
15-16 Sezonu Real Madrid 45 maç.

İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen...

2011-12'yi Levante'de kiralık geçirdi ve tek bir maç oynadı.

2012-13'te 9 lig maçı oynadı, Diğer 16 maç Copa Del Rey ve UEFA Kupası maçlarıydı.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 17:24:17 tuncaboylu ]

Çevrimdışı cursedofdragon

bu fabri olayına inanmıyorum inanmak istemiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Keylor Navas 27 yaşına kadar La Liga'da 10 maça çıkmıştı, oynadığı takım da Levante'ydi.

Şu cümleyi 50 kişiye sorsam Navas 27 yaşına kadar hep La Liga'da oynamış sanır. oynadığı 2 sezon var sağlıklı.

Serhat dostum yazdığımı tekrar okudum, yanlış anlamakta haklısın.

Ama seni salak yerine koyduğum falan yok, ne alakası var?

Çevrimdışı 38life

10-11 sezonu. karıştırmışım. düzeltiyorum şimdi.

Düzeltiyorum ve yine sonuç değişmiyor :) Adamın kariyer yükselişi gayet soft ve normal.

Çevrimdışı Turco

Bu transferi hiç bir biçimde anlamlandıramıyorum. Boyko'dan ne fazlası olacak Fabri'nin? Henüz 6 ay önce 3 küsür mil euro verdiğin kaleciye bir şans daha ver o zaman güvenilir kaleci alamıyorsan.

Yönetimi bir çok işinde destekleyen biriyim ama bu transfere hala inanasım gelmiyor.

Neyine inanmıyorsun ? Eneramo-Sezer transferlerini unutma derim. Başkanın kulüpteki 5.yılı ve hala 5 yıllık yönetim süresi içinde koskoca Beşiktaş'a bi tane kaleci kazandıramadı. 5 yıldır biz kaleci problemi yaşıyoruz ve başkan çözmemekte hala ısrar ediyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adamı 30 yaşına kadar 2. ligden 1. lige transfer etmemişler işte.
Adam zaten ağırlıklı Arjantin ligindeymiş. 3-4 sene oynamış 2.ligde. La Liga kariyeri de 3 sene. Kariyerinin tamamı 2.ligde geçmiş gibi yazıyorsun. Caballeronun la ligada 120 maçı var üstelik 3 sezonda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

2012-13'te 9 lig maçı oynadı, Diğer 16 maç Copa Del Rey ve UEFA Kupası maçlarıydı.

Copa Del Rey ve UEFA kupası maçları yarım saha mı oynanıyor?

Neyi ispatlamay çalışıyorsun? Adamın kariyeri son derece soft bir şekilde yükselmiş.

10-11 Sezonu İspanya ikinci liginde 36 maç.
11-12 Sezonu Levante ile 6 maç.

İkinci ligde full sezon oynamrken 1. lige yükselmiş ve doğal olarak az maç oynamış ilk sezonunda. Sonra çok maç oynamaya başlamış ve ordan da 1. ligin en iyi takımlarından birine yükselmiş orda da ilk sezon az maç oynamış. ikinci sezon çok oynamış.

Son derece normal bir yükseliş. Neyi nasıl anlatmaya çalışıyorsun gerçekten işin zor...

Çevrimdışı tuncaboylu

10-11 sezonu. karıştırmışım. düzeltiyorum şimdi.

Düzeltiyorum ve yine sonuç değişmiyor :) Adamın kariyer yükselişi gayet soft ve normal.

Fabri de ilk 11 oynamaya başlamıştı, kariyeri yükselişe başlamış gibi duruyor.

Geçen yaz sakatlanmasaydı, şimdi daha iyi bir kariyeri olabilirdi muhtemelen.

Tekrar söyleyeyim, bu transfer içime sinmiyor. Bence yönetim kumar oynuyor bu konuda.

Yalnız şunu söyleyeyim: Adam eğer sakatlığın etkisini attıysa, Tolga'nın ilk 11'deki yeri o kadar da garanti değil bence.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Twitter - Facebook felan ne alemde isyan varmı kullanan arkadaşlar bakabiliyormu ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar söyleyeyim, bu transfer içime sinmiyor. Bence yönetim kumar oynuyor bu konuda.

Yalnız şunu söyleyeyim: Adam eğer sakatlığın etkisini attıysa, Tolga'nın ilk 11'deki yeri o kadar da garanti değil bence.
Adam geçen sezon devre arasında bize geliyordu, Deportivo forumlarında yazılar hala duruyor tam o sırada tekrardan sakatlandı ve iş yattı. 30 yaşına gelmiş 400 gündür profesyonel maça çıkmamış 2 tane çok ciddi sakatlık atlatmış bir adamı Şenol Güneş'in kaleye koyacağına inanıyorsan o konuda bir yorum yapamam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Ispanyol kaleci ispanyada kalecidir, burada degil farbi zubizaretta gelse tolga performansi alamayiz
Sscb kokenli kaleci icinde yazalim onlarda kendi liglerinde agirdir, degil boyko akinfeev gelse, tolga performansi alamazsin.

Kalan tartismalar fuzuli.
Mario gomez transferinden sonra ve diego ile rvpnin emeklilige ayrilmasindan sonra bizim yonetime super bir kredi tanidi taraftar.

Benim hic hep soru isaretiydi transferler ve verilen paralar. Uefa boyle dedi soyle dedi diyorsunuz ama ismail ile tolga milyonlari alinca normal oluyor. Sanki maaslar onemli degil uefa icin. Au kaleye yatirilan paraya bakin yahu

Bunyonetim isterse messiyi getirsin bir tane yaptigi iyi is bir suru transfer hatasini ortmez. Bu sacma sapan transferlerde verilen paralari dizsen buradan koye duble yol olur. Yonetim cok yanlis icraatlar yapiyor stadin gazi bitti stad acildi yakinda fikret ormanin ayagini kaydirmak isteyecekler meydana cikar. Bunavrupa sampiyonasi sonrasi federasyonda deprem olursa yd issiz kalirsa butun bu hamleler vatan ve milliyet gazetelerinde carsaf carsaf yer alir. Az ileri goruslu ol fikret baskan.
Yd cevizciye benzemez. Blok oyla, gazeteyle, hakemlerle vurur

Çevrimdışı 38life

Evet kariyerinde ilk kez full sezon oynadı ve sakatlandı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam zaten ağırlıklı Arjantin ligindeymiş. 3-4 sene oynamış 2.ligde. La Liga kariyeri de 3 sene. Kariyerinin tamamı 2.ligde geçmiş gibi yazıyorsun. Caballeronun la ligada 120 maçı var üstelik 3 sezonda.

Cabellero 23 yaşında İspanya 2. ligi'ne geliyor.

6 sene 2. ligde oynuyor, bir tane La Liga ekibi kadrosuna almıyor.

Anca 29 yaşında Malaga'ya transfer oluyor ve La Liga'da forma şansı bulmaya başlıyor.

Asıl demek istediğim çok boğuldu detaylarda: İspanya La Liga takımları 27-28 yaşıdnan genç kalecilere şans verme konusunda çok istekli değiller.

Çevrimdışı panic13

Bakın işte Tolga, Pektemek, çılgın çocuk İso... Bunlar Türkiye'nin ruhunun tipik yansımasıdır. bu ülkede her zaman ortalama/vasat olacaksın. Ne gözden ırak olacak kadar uzağa düşeceksin ne de herkesin gözünün önünde olacaksın. Her zaman ehven-i şer olayında "ehven" kısmında olacaksın. bu ülkede her zaman işe yarar.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Copa Del Rey ve UEFA kupası maçları yarım saha mı oynanıyor?

Neyi ispatlamay çalışıyorsun? Adamın kariyeri son derece soft bir şekilde yükselmiş.

10-11 Sezonu İspanya ikinci liginde 36 maç.
11-12 Sezonu Levante ile 6 maç.

İkinci ligde full sezon oynamrken 1. lige yükselmiş ve doğal olarak az maç oynamış ilk sezonunda. Sonra çok maç oynamaya başlamış ve ordan da 1. ligin en iyi takımlarından birine yükselmiş orda da ilk sezon az maç oynamış. ikinci sezon çok oynamış.

Son derece normal bir yükseliş. Neyi nasıl anlatmaya çalışıyorsun gerçekten işin zor...

Şunu demeye çalışıyorum:

Biz bu yükselişin ortasında, 2013 yazında Keylor Navas'ı alsaydık, tepkiler ne olurdu?

Keylor Navas o esnada 27 yaşında, Levante'yle 2 sezonda toplam 10 lig maçı oynayabilmiş bir kaleciydi.

Çevrimdışı Bishamon

Keylor Navas bir senede iki kez sakatlık geçirmedi...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu transfer sonrasında yüzü gülen tek kişi Tolga'dır :D
Tolga Zengin yedek KALMAZ

Tolga zengin yedek KALAMAZ

Tolga zenginin yedek kalmasi Teklif dahi edilemez !

Tolga Zenginden daha iyi bir kaleci Alinmasi yasaktir !

Senol Gunes ANAYASASI !!

Her yerde Fabriyi bizzat Senol Gunesin istedigi yaziyor :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BavyeraKartali

Fabri as kalecilige hayirli olsun ... Muhterem Tolga miz eger as kaleci olacam diye seviniyorsa hic hata yapmamaya calissin  aksi halde ilk hatasinda ustelik bu hata sonrasi yuzunu ilk eksitisinde bu taraftar rakip takimlari titretmek icin kullandigi o isliklari elestiri mahiyetinde ona seslendirecektir. Herseye ragmen ( tecrübelere ) bu kez Besiktas adina kaledeki kisinin Besiktas a hayirli olmasini dilerim !!! Hosgeldin Fabri !!!
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

bu seneki istatistikleri en iyi olan kaleci
Beşiktaşın kalesini koruyacak seviyedemi bunu tartışırız ama
hayattaki en kötü şey art niyetli yorum yapmaktır bu bakış açısıyla
messiye bile sabah akşam sallarsın.
adalet anlayışı olmayan insanı sevmem istediğin kadar eleştir ama
adaletin düşmanına bile işlemeli.
bu sene kötü performans göstediği maç sayısı 3-4 geçmez. onun dışında
oldukça performansı yüksekti.
nasıl bir psikolojik ruh hali içindesinizde kaç yıldır burdasınız ağzınızdan
bir tane doğru güzel kelime çıkmaz hiç iyi olanları değil hep kötü olanı ortaya koyarsınız.
daha doğrusu iyi olanı bile kötü gösterme çabası içindesiniz.
bu çarpıklığın adınada eleştiri diyorsunuz.
Bende istemiyorum tolgayı Beşiktaş kalesinde görmek ama adalet yanım
sizin gibi konuşmaya müsade etmiyor.
Beşiktaş kalesini koruyacak yeterlilikte değil eyvallah ama Türkiye standartlarında
3 kaleci saysan içine tolgayı koyarsın. muslera iyi kaleciymiş adam 49 gol yedi bütün
sezon kötü performans gösterdi cupa amerikadada rezilleri oynuyor. şimdi dersiniz gs
defansı kötü ama tabi ya bizim defans performansımız mükemmeldi ya

Yazdığım her mesajdan sonra bana ithafen "art niyetli,adaletsiz" damgası yapıştırmak sizin alışkanlığınız oldu. Yazdığımı ne dediğimi anlamaya çalışmaktansa direk art niyet aramak sanırım kolayınıza kaçıyor. Ben kötüye her zaman kötü derim kimseden çıkarım kazancım yok. Ospina'yı costil'i yada o ayarda bir kaleciyi getirdiler de kötü mü dedik? Tolga ne yaptı da tolga'yı öveyim? 3 yıldır doğum günü kutlamaktan pasta kesmekten başka ne yaptı? O çok övdüğünüz Tolga ilk yarı gs maçında önce kaçtı. Resmen kaçtı. Tolgadan bahsederken neden bunu atlıyorsunuz? Nerden bileyim çok önemli bir maç öncesi daha kaçmayacağını? Garantisi var mı?

Sürekli millete ayar verirken, ağzınızdan bir kelime de şu olası fabricio transferi için çıkımıyor(çıktıysa ve gözden kaçırdıysam özür dilerim). 2 kere çapraz bağı kopmuş kaleciyi alanları mı öveyim? N'doye ile anlaşıp şans eseri gomez ile anlaşan yönetimin transfer anlayşının neresini öveceğim?

Kusura bakmayın ama Beşiktaş o çok sevdiğiniz tolga'ya rağmen şampiyon olmuştur. Kimseyle tartışmam. Tolga ülkedeki üç kaleci arasında derseniz herkes güler. O dediğiniz bundan 4-5 sene önceydi. Madem ilk üç kaleci arasında, neden bir tane transfer teklifi almadı Tolga? Bir tek bize kaldı? O kadar takım var mesela osmanlıspor. Neden küme düşmekten son anda kurtulan 50 gol yemiş antep'in kalecisi karce'yi aldı da bizim Tolga'ya sulanmadı? İkisi de free'ydi. Tolga'ya ülke sınırları içinde bizim verdiğimiz parayı verecek başka kulüp var mı? Yada Tolga'nın peformansı ile yıllık 1milyon euro alabileceği bir dünya takımı?

Biraz akıl lütfen, biraz sağduyu.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 17:45:03 halvetifarazi ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Keylor Navas bir senede iki kez sakatlık geçirmedi...

Bravo dostum, işte bunu söylemeye çalışıyorum.  :claps:

Fabri'yle ilgili en önemli şüphem sakatlık konusu. Adamın kalitesi ve kariyeriyle ilgili o kadar abartılı eleştiriler var ki. İyi kalecilerin de aynı yoldan geçtiğini, kariyerlerini benzer çizgide sürdürdüklerini söylemeye çalışıyorum.

Ama sakatlık konusu bu transferin en önemli noktası.

Çevrimdışı emrecakmak

Başkana instagramdan neden fabri tarzı birşey yazdım engellemiş beni :by2:

Çevrimdışı 38life

Şunu demeye çalışıyorum:

Biz bu yükselişin ortasında, 2013 yazında Keylor Navas'ı alsaydık, tepkiler ne olurdu?

Keylor Navas o esnada 27 yaşında, Levante'yle 2 sezonda toplam 10 lig maçı oynayabilmiş bir kaleciydi.

İyi de o dönemde Navası kimse almadı ki. levantede 1 sezon daha kaldı ve harika bir sezon geçirdi.

Yine yanlış algı yaratıyorsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam geçen sezon devre arasında bize geliyordu, Deportivo forumlarında yazılar hala duruyor tam o sırada tekrardan sakatlandı ve iş yattı. 30 yaşına gelmiş 400 gündür profesyonel maça çıkmamış 2 tane çok ciddi sakatlık atlatmış bir adamı Şenol Güneş'in kaleye koyacağına inanıyorsan o konuda bir yorum yapamam.

Fabri as kalecilige hayirli olsun ... Muhterem Tolga miz eger as kaleci olacam diye seviniyorsa hic hata yapmamaya calissin  aksi halde ilk hatasinda ustelik bu hata sonrasi yuzunu ilk eksitisinde bu taraftar rakip takimlari titretmek icin kullandigi o isliklari elestiri mahiyetinde ona seslendirecektir. Herseye ragmen ( tecrübelere ) bu kez Besiktas adina kaledeki kisinin Besiktas a hayirli olmasini dilerim !!! Hosgeldin Fabri !!!

Serhat dostumun cevabını BavyeraKartali dostum vermiş.

Bu kaleci (Fabri) iyileştiyse ve hazırlık maçlarında abuk sabuk hatalar yapmazsa, kalenin onun olması ihtimali hiç az değil.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 17:45:34 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkana instagramdan neden fabri tarzı birşey yazdım engellemiş beni :by2:
Sen başkandan iyi bilecek değilsin. O devamlı adını dile getirdiği kişiye benzemez umarım bu gidişle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi de o dönemde Navası kimse almadı ki. levantede 1 sezon daha kaldı ve harika bir sezon geçirdi.

Yine yanlış algı yaratıyorsun.

Algı yaratmıyorum: 27 yaşına kadar doğru düzgün bir takımda oynamamış ve yedek kalmış iyi kaleciler olduğunu söylemeye çalışıyorum.

Etiketler: