2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389050 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Anlaşılan o ki, Boyko hamlesi panik hamlesiymiş. En azından kendisi işe yaradı, Tolga formayı kaybetmemek için ikinci yarı daha iyi oynadı.
Tolga iyi oynasın diye bir adama bonservis dahil 5-6 milyon euro bağlamak muhteşem bir hamle bencede.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya arkadaş hiç kimse alınmasa tepki de olmayacak.

Ama gidiyoruz nerde kırık çıkık herif var onu bulup getiriyoruz. Olacak iş değil.
adamsın be aynen demi bu kadro kalsın en azından :D

Çevrimdışı 38life

Bu tam doğru değil. Sakatlanmadan önceki sezon Deportivo'nun as kalecisi olmuş, tüm maçlara ilk 11 çıkmış.

Evet koskoca kariyerinde As kaleci olarak geçirdiği tek sezon   :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

4 senelik sözleşme az olmuş 5+1 yapmak en iyisi olurdu bence :evillol:
Tolga'nın sözleşmesi bitene kadar yedek kaleci olarak kalacak işte :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolga iyi oynasın diye bir adama bonservis dahil 5-6 milyon euro bağlamak muhteşem bir hamle bencede.

İyi bir hamle demedim, en azından işe yaradı dedim.

Bence yanlış bir hamle.

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet koskoca kariyerinde As kaleci olarak geçirdiği tek sezon   :lol: :lol: :lol:

Tamam da İspanya'da as kaleci olmak o kadar kolay olmuyor genelde.

Keylor Navas 27 yaşına kadar La Liga'da 10 maça çıkmıştı, oynadığı takım da Levante'ydi.

2013 yazında Navas'ı alsak, forumda herkes dalga geçerdi heralde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu tam doğru değil. Sakatlanmadan önceki sezon Deportivo'nun as kalecisi olmuş, tüm maçlara ilk 11 çıkmış.
German Lux Real Madrid den 8 Sevilla'dan 4 yiyince 7 maç sonra ilk 11 e geçmiş. Sezona ilk 11 de başlamamış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

kazuyoşi miura'yı alalım daha çok genç 49 yaşında henüz.
Iki hafta once biz @tangaz ile gabor geyigi yaparken herkes guluyordu. Sonra bizde civadik ve geyige sardik. Meger aglanacak halimize guluyormusuz.

Gabor kiraly gelsin birinci kaleci olsun ismail'e agzimi acarsam namertim bir daha.

Fabri falan derken, daha bomba biri de gelebilir. Ben gaboru alayim kafam rahat etsin.

Fikret baskan al bu gabor kiralyyi hem donunu satariz, adamin donu dunya uzerinde marka.

Al baskan ekonomik transfer donunu kendi getirecek.

Çevrimdışı worns

Bu transferi hiç bir biçimde anlamlandıramıyorum. Boyko'dan ne fazlası olacak Fabri'nin? Henüz 6 ay önce 3 küsür mil euro verdiğin kaleciye bir şans daha ver o zaman güvenilir kaleci alamıyorsan.

Yönetimi bir çok işinde destekleyen biriyim ama bu transfere hala inanasım gelmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bize sorunlu futbolcu gerekiyor çünkü artık apaçık belli Şenol Hoca sorunlu futbolcu seviyor. Sorunlu olacak ki potansiyeli ortaya çıkmamış olacak .Hoca da o potansiyeli çıkaracak , parlatacak.
Şimdi soru şu . Parlatılmayı bekleyen hangi diğer sorunlu futbolcuların peşindeyiz? Daha kimlerin üzerine kumar oynayacağız?
Mario ama balotelli olani

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Keylor Navas 27 yaşına kadar La Liga'da 10 maça çıkmıştı, oynadığı takım da Levante'ydi.

Yanlış bilgi veriyorsun. Keylor Navas 2011-2012 sezonunda Geliyor La Ligaya sanki 27 yaşına kadar La Liga'daymış gibi bilgi vermen için ise yorum yapmaya bile değmez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

German Lux Real Madrid den 8 Sevilla'dan 4 yiyince 7 maç sonra ilk 11 e geçmiş. Sezona ilk 11 de başlamamış.

Bahsettiğim şeyi değiştirmiyor. Navas da 2013-14'e yedek olarak başlamış, as kaleci sakatlanınca ilk 11'e geçmişti.

Willy Caballero 30 yaşına kadar La Liga maçı oynamadı kariyerinde.

İspanya'da kalecilere bakış açısı bizdekinden farklı.

Çevrimdışı worns

Bahsettiğim şeyi değiştirmiyor. Navas da 2013-14'e yedek olarak başlamış, as kaleci sakatlanınca ilk 11'e geçmişti.

Tamam da ikinci ligde as kaleciydi abi Caballero.

Burada sorun oyuncunun hiç maç deneyimi olmaması.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanlış bilgi veriyorsun. Keylor Navas 2011-2012 sezonunda Geliyor La Ligaya sanki 27 yaşına kadar La Liga'daymış gibi bilgi vermen için ise yorum yapmaya bile değmez.

Verdiğim bilgi doğru.
24 yaşında İspanya 2. ligi'nde Albacete'ye geliyor.
25 yaşında La Liga'ya Levante'ye transfer oluyor, 1 lig maçı oynuyor.
26 yaşında 9 lig maçına çıkabiliyor.
27 yaşında(Fabri'yle aynı yaşta) as takım kalecisi oluyor.

Çevrimdışı 38life

Navas Madrid'e gelmeden önce Levantede harika bir sezon geçirdi, Sonra Real Madrid onu aldı ve 1 sene yedek bekletti bir kaç maçta oynattı ve bu sene de As kaleci yaptı. Yani durum çok farklı.

Hepsini kenara bırak. Karşılaştırdığın kulüp Real Madrid. Madrid'in teknik ekibi ile bizimkileri karşılaştırıyorsun...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Caballero La ligaya zaten 30 yaşında gelmiş. Cidden bu neyin kafası? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ben Fabri transferinin bir politika olduğunu düşünüyorum ölümü (Fabri) gösterip sıtmaya (Boyko) razı etmek. Taraftar bundan sonra hiçbir oyuncuyu gömmesin bundan sonra o oyuncu yerine transferi böyle yaparım diyor Fikret ORMAN.

Yarın bir programa çıkar neden UEFA kupasını biz almayalım Sevilla'nın tesislerine gittim bizimkinden kötü der. Bu kafa hala anlamıyorki Fabri + Boyko'ya ve bundan sonra her yıl yapacağın kalecilere verdiğin parayı toplayınca Ospina'yı veya Adler'i bile geçicek ve daha kötüsü avrupadan elenerek gelirlerden mahrum kalıcaksın daha fazla gider yapmış olacaksın. Bu olayı defanstada yapıyor halbuki denklem çok basit forvette yürüttüğü stratejiyi, mentaliteyi defans ve kalede uygulasa avrupadada en azından gruptan çıkıp 1-2 tur ilerleme şansı yükselicek (kuraya göre) ve daha fazla gider yapmamış olucak. Ayrıyetten birde taraftar paralarının (aldıkları forma, kombine vs..) böyle kullanıldığını görünce bunları almaktanda vaz geçerek burdanda birmiktar darbe yiyeceğini unutmamalıdır.

Transfer yapmadan Boyko ve Tolga'yla devam edeceğiz yeni sezonda dese şuanki kadar tepki çekmezdi eminim.. Gidip buna 1M€ üstünde ve 3 yıldan fazla bir kontrat verilirse kimse kusura bakmasında çıkıp televizyonda bizim rakiplerimiz kadar ciromuz yok kombine ve forma satamıyoruz cart curt demesin. Parasının bunlara gittiğini gören taraftar alım yapmaz.

[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 17:15:55 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Verdiğim bilgi doğru.
İspanya 2.ligi nere La Liga nere? Git o cümlendeki ifadelere tekrar bak, salak mı sanıyorsun beni nedir anlamıyorum kendimden şüphe ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Navas Madrid'e gelmeden önce Levantede harika bir sezon geçirdi, Sonra Real Madrid onu aldı ve 1 sene yedek bekletti bir kaç maçta oynattı ve bu sene de As kaleci yaptı. Yani durum çok farklı.

Hepsini kenara bırak. Karşılaştırdığın kulüp Real Madrid. Madrid'in teknik ekibi ile bizimkileri karşılaştırıyorsun...

Haklısın. Durum farklı elbette, Real teknik ekibiyle bizimki aramızda mukayese edilecek bir durum yok.

Ben Fabri'nin 278 yaşına kadar neden as takımda düzenli oynamadığın açıklama getiriyorum. İspanya'da La Liga'da 27-28 yaşından önce şans bulamayan çok fazla kaleci var ve bunlardan bazıları gayet iyi kaleciler.

Çevrimdışı mylife1903

Anlamadığım şey  bu adamla önceden anlaşmışız.Anlaştığımız zaman da zaten adam saktmış.Daha sonra yeniden sakatlanmış ondan sonra zaten Boyku'yu getirdik.Peki neden şimdi bu adam yine geliyor?

Bu arada daha önce bir laf etmiştim eğer bu adam geçekten gelirse özür dilerim
Vallahi ben bulasmak istemiyorum bu farbi konusuna, yeni moderasyondan ciktim, forumu takip etmek zorlasiyor. Yeni yeni form, tutuyorum.

Simdi arkadaslar burada bir erikson vakasi yasanmis olabilir! Bizim yonetim bir sekil bu farbiye ulasmistir bir zaman, bir protokol falan imzalanmistir, o protokolda bir tazminat falan filan hani fb ile dalga geciyordum ya ben sahsim olaraktan bu gokhan gonulden gelecek 3 milyon saf parasini transferde kullanabilecekmiyiz, diye sormustum, dalga gecerekten boyle yumurtalik boru hattindan fbye gonderme yaparaktan ahanda basimiza geldi. Bizimkiler rezil olmamak icin bunu transfer etmek zorunda kaldilar.

Simdi tolga ve ismailin aldigi parayi savunan arkadaslar bu arkadasin alacagi parayi bir aciklayabilir mi?

Ulan bu yonetimdeki adamlar sirketine cayci alirken, hasta bakici alirken genel mudurlerin ucret skalasina mi bakiyor?

Çevrimdışı tuncaboylu

İspanya 2.ligi nere La Liga nere? Git o cümlendeki ifadelere tekrar bak, salak mı sanıyorsun beni nedir anlamıyorum kendimden şüphe ediyorum.

Adamı 2. ligden La Liga'ya almamışlar dostum.

Levante Navas'ı 150 bin euro'ya transfer etti 2012'de.

Çevrimdışı tuncaboylu

Caballero La ligaya zaten 30 yaşında gelmiş. Cidden bu neyin kafası? :)

Adamı 30 yaşına kadar 2. ligden 1. lige transfer etmemişler işte.

Çevrimdışı 38life

Verdiğim bilgi doğru.

10-11 Sezonu İspanya ikinci liginde 36 maç.
11-12 Sezonu Levante ile 6 maç.
12-13 Sezonu Levante ile 25 maç.
13-14 Sezonu Levante ile 39 maç.
14-15 Sezonu Real Madrid 11 maç.
15-16 Sezonu Real Madrid 45 maç.

İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen...
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 17:24:50 38life ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu cümleyi 50 kişiye sorsam Navas 27 yaşına kadar hep La Liga'da oynamış sanır. oynadığı 2 sezon var sağlıklı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Taraftar geçtiğimiz sene takımın menfaatini düşünerek "son derece olgun" davrandı. Ancak kaleye yine Tolga geçerse bu sene aynı şeyi kimse beklemesin Beşiktaş taraftarından. İspanya maçında Arda Turan'a yapılanların aynısı yapılır... Ozaman işte asıl kaos başlar.

Gelgelelim yönetim de bunları tahmin ediyor ve buyüzden Fabri falan alınmayacak... Üzmeyin kendinizi.
Taraftar olgun falan davranmadi, inonu stadi son uc maca yetisti ve millet yeni yeni alisiyordu mac izlemeye, ismail zilgiti yedi vurma ismail diye. Ben hic sevmem kendi yazilarimdan alinti yapmayi ama stad acilmadan 3 ay evvelden yazmisimdir kapalinin onunde oynayamacak futbolcular var, diye
Ibrahim uzulmez zor oynadi kapalinin onunde, ikinci yarilarda numarali tarafinda rahat ederdi. Sonradan millet sevmeye basladi.
Tolganin cok dikkatli olmasi lazim.
Ismail allaha emanet
Mustafa pektemek icin problem yok, maasimi alirim kulubemde otururum havasinda.

Etiketler: