2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387011 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Fabri'nin 15/16 sezonunda göstermiş olduğu muhteşem perfomans

http://www.transfermarkt.com.tr/fabri/leistungsdaten/spieler/45882

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne dediginin farkinda olmadigini gostermis oldun.

Sana iyi forumlar.
Sanada iyi eğlenceler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

3 yıldır beşiktaş kalesini koruyan adamın kurtardığı poziyonları cımbızla çekmek zorunda kalıyoruz.  sağolsun kurtarış yapmış. :D

gs maçında'da kurtarış falan yapmadı emre çolak yeteneksizi üstüne vurdu. hafif sola sağa vursa zaten goldu. onu da geçelim bak hemfikiriz birtane kurtarış şampiyonluk getirir. tolga'da o istikrar var mı? bence yok. her zaman kurtaracak mı bilmiyoruz. en azından yüzdesi çok düşük onu biliyoruz. biz tolga'nın şansına kalacak takım mıyız?
bu seneki istatistikleri en iyi olan kaleci
Beşiktaşın kalesini koruyacak seviyedemi bunu tartışırız ama
hayattaki en kötü şey art niyetli yorum yapmaktır bu bakış açısıyla
messiye bile sabah akşam sallarsın.
adalet anlayışı olmayan insanı sevmem istediğin kadar eleştir ama
adaletin düşmanına bile işlemeli.
bu sene kötü performans göstediği maç sayısı 3-4 geçmez. onun dışında
oldukça performansı yüksekti.
nasıl bir psikolojik ruh hali içindesinizde kaç yıldır burdasınız ağzınızdan
bir tane doğru güzel kelime çıkmaz hiç iyi olanları değil hep kötü olanı ortaya koyarsınız.
daha doğrusu iyi olanı bile kötü gösterme çabası içindesiniz.
bu çarpıklığın adınada eleştiri diyorsunuz.
Bende istemiyorum tolgayı Beşiktaş kalesinde görmek ama adalet yanım
sizin gibi konuşmaya müsade etmiyor.
Beşiktaş kalesini koruyacak yeterlilikte değil eyvallah ama Türkiye standartlarında
3 kaleci saysan içine tolgayı koyarsın. muslera iyi kaleciymiş adam 49 gol yedi bütün
sezon kötü performans gösterdi cupa amerikadada rezilleri oynuyor. şimdi dersiniz gs
defansı kötü ama tabi ya bizim defans performansımız mükemmeldi ya

Çevrimdışı Bishamon

Hiç gol yememiş  :alala:

Fikret Başkan bu fırsatı kaçımaz gol yemeyen kaleci bulmuş  :lol:

Çevrimdışı Berat

Fikret Başkan bu fırsatı kaçımaz gol yemeyen kaleci bulmuş  :lol:

:bawling:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu Fabricio falan takıma dahil edilirse rekabet etsin diye edilmeyecek. Rekabet edip sonrasında ilk 11'de oynayacağına inanıyorsanız aşırı biçimde safsınız demektir.
Rekabet edecek kaleci söylemi insanların kulağına hoş gelmesi için yapılan güzel bir söylem . Asıl maksat Tolga seviyelerinde vasat , yedek kalmayı dert etmeyecek bir kaleci . Bunu direk taraftarın yüzüne söyleyemezler çünkü derlerse Tolga'nın hataları yüzünden neredeyse sinir hastası olan taraftardan alacakları tepkiyi biliyorlar. Fabricio gelecek formayı ona verecekler şeklinde hayallerle yaşamayın . Tolga, İsmail ile Şampiyonlar Ligi keyfini yaşayıp bundan zevk almaya bakın  ... 
Takımı sorunlu oyuncularla doldurmaya çalışanlara ise hiçbir sözüm yok . Stopere , sol beke de sorunlu oyuncular transfer edin de hedefleri tamamlamış olalım .

Çevrimdışı KUMANOVALI

Stefan Bell kimdir ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Mehmet57

Doğru diyorsunuz insanlar işin sıcaklığıyla abartıyor olabilir zira kimse Tolgadan kötü kaleci olamaz.  Ancak burda insanları çıldırtan esas nokta bu transferin  Tolga ilk 11 de oynaması için yapıldığını düşünmesi ki çokta haklı herkes.

Ben zaten iyi transfer demiyorum, ama bu taraftar bazen oyle abartabiliyor ki. Imzayi attirmislarsa ne yapalim yani? Gidip Fikret Orman'la mi konusalim? Gecmisteki basarilar gelecek icin garanti vermedigi gibi, gecmisteki basarisizliklar da gelecek icin garanti vermez.

Tolga'nin bugun Boyko'nun yerine kalede olmasinin sebebi ozellikle 2010 sezonuna dayaniyor. Hocanin yakindan tanidigi, o donem yuksek bir grafik cizip hala onun meyvelerini yemesi. Ana sebep bu. Bundan ziyade daha uyum saglayamamis, istrikrar yakalayamamis yabanci kaleci var elinde. Nasil oynatacan? Durumlar, sans esit degildi hoca Tolga'yi secti. Bukadar basit.

Fabri'ye bende muthis demiyorum, ama imza attirdilarsa bu saatten sonra bukadar abartip trajikomik duruma dusurmesin bazilari kendini.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sıkıntı orda işte zaten adamın profesyonel bir kariyeri yok. Maçı yok adamın. Maçı olsaydı seyrederdik  :kop:

Güzel espri, ama arkadaşın dediği noktada haklılık payı var.

Sosyal medyada insanların %90'ı maç falan izlemeden, kulaktan dolma yorumlar yapıyorlar.

Van der Wiel yazmayı bilmeyen arkadaşlar gelip adamın ne kadar kaliteli futbolcu olduğunu anlatıyorlar.

Deportivo'yu beğenmeyen arkadaşlar, Rennes'in kalecisini öneriyorlar.

Fabri'ye sakatlık sorunundan dolayı eleştiri getirenler, Badstuber ismini görünce "Gelirse çocuğum keserim" yazıyorlar.

Tamam Fabri transferi benim de beklentilerimi karşılamıyor, hayal kırıklığım var. Keşke 1.5-2 ay daha bekleyip, daha iyi kaleci için tüm şartları zorlasaydık diyorum.

Ama sosyal medyanın yarattığı abartılı infiale kapılmak çok sağlıklı değil bence.

Çevrimdışı BlackEagle26

Hayatinda kac kez izlediniz ki Fabri'yi? Hangi macini, kime karsi? Daha izlemediginiz, formayi giymemis oyuncuyu Tolga'dan beter yapip gommek neyin nesi?

Bu taraftarin huyu boyle. Yonetim Diego Costa Rayo Vallecano'da oynarken almaya kalkti, taraftar "Bu ne? Forlan gelsin, Bobo bundan iyi" diye tepki koydu. Yonetim Lima'yi almak istedi, "Bobo bundan iyi, adam Braga'da bile 5-6 gol atmis" dedi.

Gecmisten biraz ders alin, on yargiyi bir yana koyun.

İsterse bana Neuer olsun kimse bana profesyonel kariyerinde 100 maça zor çıkmış hayatı hastanede geçmiş 360 gündür maça çıkmayan kaleciyi almanın mantığını açıklayamaz

Çevrimdışı Berat

Fabri bütün foruma kafayı yedirtti.

Çevrimdışı Forza.55

Ben vodafone arenada tolganın yapacağı ilk saçmalığı sabırsızılıkla bekliyorum..

ki bu ilk 1-2 haftada gerçekleşir zaten.

sonra 40 bin kişinin önünde tolga'yı,şenol güneş'mi,anç'mi yoksa fikret orman'mı kurtarabilecek göreceğiz

Çevrimdışı 38life

Güzel espri, ama arkadaşın dediği noktada haklılık payı var.

Sosyal medyada insanların %90'ı maç falan izlemeden, kulaktan dolma yorumlar yapıyorlar.

Van der Wiel yazmayı bilmeyen arkadaşlar gelip adamın ne kadar kaliteli futbolcu olduğunu anlatıyorlar.

Deportivo'yu beğenmeyen arkadaşlar, Rennes'in kalecisini öneriyorlar.

Fabri'ye sakatlık sorunundan dolayı eleştiri getirenler, Badstuber ismini görünce "Gelirse çocuğum keserim" yazıyorlar.

Tamam Fabri transferi benim de beklentilerimi karşılamıyor, hayal kırıklığım var. Keşke 1.5-2 ay daha bekleyip, daha iyi kaleci için tüm şartları zorlasaydık diyorum.

Ama sosyal medyanın yarattığı abartılı infiale kapılmak çok sağlıklı değil bence.

Sadece sakatlık değil ki. Adam hep yedek beklemiş. Vasat kalecilerin arkasında yedek bekleyerek geçirmiş kariyerini.

Çevrimdışı Tolga

Bu transfer sonrasında yüzü gülen tek kişi Tolga'dır :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Anlamadığım şey  bu adamla önceden anlaşmışız.Anlaştığımız zaman da zaten adam saktmış.Daha sonra yeniden sakatlanmış ondan sonra zaten Boyku'yu getirdik.Peki neden şimdi bu adam yine geliyor?

Bu arada daha önce bir laf etmiştim eğer bu adam geçekten gelirse özür dilerim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer doğruysa sayın fikret ormana özel tebriklerimi sunuyorum bu kadar güzel işler yapıyorsun para yok diye 5 milyon euroya kaleci alamıyorsun bazen pire için yorgan yakmak lazım geldiğinden beri başkanın kaleci sorunu yaşıyoruz gidip 2 çapraz bağ kopartan 13 aydır oynamayan fabriyi alıyorsan tebrik ederim gerçekten bu seneki 3'lü devam etsin daha iyi bir de 4 senelik sözleşme yapıyorsan daha'da kötü..............
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 16:55:33 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı 38life

Ben vodafone arenada tolganın yapacağı ilk saçmalığı sabırsızılıkla bekliyorum..

ki bu ilk 1-2 haftada gerçekleşir zaten.

sonra 40 bin kişinin önünde tolga'yı,şenol güneş'mi,anç'mi yoksa fikret orman'mı kurtarabilecek göreceğiz

Taraftar geçtiğimiz sene takımın menfaatini düşünerek "son derece olgun" davrandı. Ancak kaleye yine Tolga geçerse bu sene aynı şeyi kimse beklemesin Beşiktaş taraftarından. İspanya maçında Arda Turan'a yapılanların aynısı yapılır... Ozaman işte asıl kaos başlar.

Gelgelelim yönetim de bunları tahmin ediyor ve buyüzden Fabri falan alınmayacak... Üzmeyin kendinizi.

Çevrimdışı Berat

Başkan binlerce kişiyi pazara gönderecek  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlamadığım şey  bu adamla önceden anlaşmışız.Anlaştığımız zaman da zaten adam saktmış.Daha sonra yeniden sakatlanmış ondan sonra zaten Boyku'yu getirdik.Peki neden şimdi bu adam yine geliyor?

Bu arada daha önce bir laf etmiştim eğer bu adam geçekten gelirse özür dilerim

Anlaşılan o ki, Boyko hamlesi panik hamlesiymiş. En azından kendisi işe yaradı, Tolga formayı kaybetmemek için ikinci yarı daha iyi oynadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sadece sakatlık değil ki. Adam hep yedek beklemiş. Vasat kalecilerin arkasında yedek bekleyerek geçirmiş kariyerini.

Bu tam doğru değil. Sakatlanmadan önceki sezon Deportivo'nun as kalecisi olmuş, tüm maçlara ilk 11 çıkmış.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş hiç kimse alınmasa tepki de olmayacak.

Ama gidiyoruz nerde kırık çıkık herif var onu bulup getiriyoruz. Olacak iş değil.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onur_U

yöneticisi, gazetecisi, duyumcusu vs...
birileri Beşiktaş taraftarını çok pis trollemeye çalışıyor..
fabri transferinin başka açıklaması olamaz.

sağlık kontrolünden geçti deniyor, istanbul'a geldi deniyor..bir tane foto yok..(ya da ben göremiyorum)
umarım şakadır..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu transfer sonrasında yüzü gülen tek kişi Tolga'dır :D
4 senelik sözleşme az olmuş 5+1 yapmak en iyisi olurdu bence :evillol:

Etiketler: