2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387862 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fabri'den nereye gelmiş konu :evillol:  :ebebe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Forza.55

sen bir adım ilerleyemedik diyorsun şampiyonlukta tolganın
payı yokmu çok art niyetli bir bakış açısı çok uzağa gitmeyelim osmanlı
maçı çok net 3 pozisyonu çıkartmasaydı görürdüm şampiyon olmayı
gs maçında attığımız golden önceki çıkardığı pozisyonu bir hatırla
kulübün 3 yıldır bir adım ilerliyememesi ve bunun tolgaya bağlanması
kadar komik bir şey yok bu kulüp 3 yılda tarihinin en büyük ilerlemesini yaptı
bu kulüp 3. yılında stadsız şampiyon oldu. bu kulübün şu anki mevcut takımı
gelecek senenin bir numaralı şampiyonluk adayı daha nasıl bir ilerleme bekliyorsun
şl kupasını falanmı alırsa ilerlemiş olacak

abi benim konum sadece tolga.kulübün büyümesini,ilerleyişini falan kast etmek istemedim
öyle anlaşıldıysa lafımı geri alırım.stadsız şampiyonluk falan bunlar çok büyük olaylar asla onu kastetmiyorum
ben sadece tolga özelinde bir adım ilerleyemediğimizi söylemek istiyorum.
sanki dünyada kaleci yok tolga'ya mecburuz gibi bir hava var kulüpte.
abi ben lafımın arkasındayım hiçbir payı yok şampiyonlukta.
kaybettirdiği maçları yazalım? veya takım kötü oynarken kaç kere takıma puan kazandırdı? 3 yıldır.
senin dediklerinde var elbet ama (-) si o kadar çok ki(+) ların bir anlamı yok benim için
2 yıl üst üste avrupada TEK başına takımı sabote etmeside cabası.
ayrıca hatalı gol yemediği zaman benim için başarılı sayılmıyor tolga.
muslera nasıl gs maçlarında ''aha gol oldu'' dediğin bir pozisyonu son anda çıkarabiliyorsa
BEŞİKTAŞ ın kaleciside çıkaracak.büyük takım kalecisi odur.ekstra özelliğin yoksa büyük takımda işinde yoktur.

Çevrimdışı Bishamon

Adamın işi bu zaten birkaç pozisyon kurtarmış şampiyonlukta payı büyükmüş  :D Çoğu kaleci onları kurtarır zaten

Çevrimdışı onur_U

kırmızı renkli rakibin batmış, avrupada yok, çalıştıracak tekndik direktör bulamıyor,
lacivert renkli rakibin tonla para harcamış ama şampiyonluğu elinden almışsın, başında biri sürü dert, bir sürü kambur oyuncu bir yandan fifa sopasını gösteriyor.

sen ise şampiyon olmuşsun, stadını açmışsın, şampiyonlar ligine gideceksin, gelirlerin artmış. populersin.

şurda 2 tane mevkiye(defans,kale) adam gibi 3 transfer yapıp. lige(3-4 sene) ambargo koyacağın rakiplerini silip süpreceğin yerde, yok ismail'di yok tolga'ydı yok atakan'nın önerdiği oyuncuydu derken tarihi fırsatı kaçırıyorsun.

yapacağın çok şey değil. stoper,kaleci, sol bek. 3 tane düzgün adam. sonrasını otur izle.

sonra kimse gelip neden biz 8 yılda bir şampiyon oluruz demeyecek.

:super: :super: :super:

Çevrimdışı worns

Yaşlı Roman Weidenfeller'i alalım kaleye. Bir heyecan daha yaşamak isteyip gelebilir. Kaç yaşında olursa olsun bizimle ismi geçen tüm kalecilerden iyidir.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Van der Wiel hareketi üzerine GG'ye 1,7 milyon euro teklif etsinler 2+1 yıllık bonuslar dahil, imza parasıda vermesinler. Gelirse gelsin gelmezse kendi bilir  :icool:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Yaşlı Roman Weidenfeller'i alalım kaleye. Bir heyecan daha yaşamak isteyip gelebilir. Kaç yaşında olursa olsun bizimle ismi geçen tüm kalecilerden iyidir.

Baba rolünü alır be   :bandit:

Çevrimdışı panic13

Fikret Orman'ın asker arkadaşıymış :P

"67/4 qral devre için musa feat. gülşah Çekgit bebeyim gelsinn.. Qral devrem veydenfeller ve dedem Şenol abime..."
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kazuyoşi miura'yı alalım daha çok genç 49 yaşında henüz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İngiliz basınında yer alan haberde, Beşiktaş’ın devre arasında Ospina için transfer girişiminde bulunduğu ve şimdi ise yeniden teklif yapmak için istekli olduğu belirtildi.

Arsenal’in fiyat düşürmede isteksiz olduğu ifade edilirken 5 milyon Euro civarındaki teklifleri düşüneceği ifade edildi.
o zaman 4 4.5 milyon euroya ospina bizde  :halay: :halay:

Çevrimdışı musacn1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam sağlık kontrolünden bile geçmiş.

Yandım yandım yandım yandım ah ki ne yandım..  :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

kazuyoşi miura'yı alalım daha çok genç 49 yaşında henüz.

Bağlantı yanıyor.  :money:

Çevrimdışı Berat

İnanmak istemiyorum ama hep ileri hamle çıkıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağlık kontrolünden geçebildiyse iyi.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gabor kiraly > fabri

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gabor kiraly > fabri
Eşofmanı bile daha iyidir fabriden  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Sağlık kontrolünden de geçtiyse bu iş bitmiştir geçmiş olsun.

Yeni yedek kalecimiz hayırlı olsun...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sağlık kontrolünden de geçtiyse bu iş bitmiştir geçmiş olsun.

Yeni yedek kalecimiz hayırlı olsun...
3. Kalecimiz diyeceksin. Çok büyük bir kulüp olduğumuz için, 400 gündür kaleye geçmemiş birisini alabiliyoruz. Ben buna strateji derim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Eşofmanı bile daha iyidir fabriden  :D
Neredesin gri donlu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yine bütün keyfim kacdi, busefer iyi bir kaleci alacagiz diye baya heycanli ve inancliydim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

3. Kalecimiz diyeceksin. Çok büyük bir kulüp olduğumuz için, 400 gündür kaleye geçmemiş birisini alabiliyoruz. Ben buna strateji derim.
Boyko ya satılır ya da bir yere kiralık verilir. 2 tane yabancı kaleciyi kadroda bulunduracağımızı düşünmüyorum ve gerek de yok buna.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

o zaman 4 4.5 milyon euroya ospina bizde  :halay: :halay:
Fabri kaleye geçip ilk golünü bile yemiş olabilir şu an

Etiketler: