2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371947 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bişi olmaz. Boyko alındı başarısız oldu bişi oldu mu?
olmadı da abi boykoyla karşılaştırmak çok mantıklı gelmiyor bana kağıt üzerinde boyko çok daha iyi transferdi bu çok kötü olur...

Çevrimdışı tangaz

ya alınırsa ve başarısız olursa o zaman ne olacak abi  :bandit:

rutine bağlamış olacağız sonra forumdakiler bilmem kaç yaşındayım daha kale de gün yüzü görmedim diyecek blablabla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaynağını gösterir misin?

Bir de yabancı oyuncuların her ülkede ayrı temsilcisi mi oluyor? Mesela Arda'nın İngiltere temsilcisi var mı?
Gustavo Gomez için görüşme yaptığını kendi twitter hesabından yazdı ayrıca, Fabricio yu bilmiyorum o söylenti..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Kaynağını gösterir misin?

Bir de yabancı oyuncuların her ülkede ayrı temsilcisi mi oluyor? Mesela Arda'nın İngiltere temsilcisi var mı?

sanırım şöyle oluyor; mesela sen ispanyol bir menajersin ben de türk menajerim senle partner antlaşmamız oluyor birbirimizin portföyündeki oyuncuları yetki belgemiz olan ülkelerde pazarlıyoruz vbvb. menajerlerin birbirleri arasında böyle partner antlaşmaları oluyor ama her ülke de elbette yoktur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olmadı da abi boykoyla karşılaştırmak çok mantıklı gelmiyor bana kağıt üzerinde boyko çok daha iyi transferdi bu çok kötü olur...
Tamam işte asıl Boyko'da ses çıkması lazımdı.3,5 milyon verdik buna en azından para vermeyeceğiz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gustavo Gomez için görüşme yaptığını kendi twitter hesabından yazdı ayrıca, Fabricio yu bilmiyorum o söylenti..

BTD de yazıyor Gustavo Gomez'le görüşme yapıldığını, onlar da temsilci olabilir mi?

50 tane haber sitesi gezdim şu iddia için, Atakan Kurt ve Gustavo Gomez arasında temsilcilik gösteren bir tane haber bulamadım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

BTD de yazıyor Gustavo Gomez'le görüşme yapıldığını, onlar da temsilci olabilir mi?

50 tane haber sitesi gezdim şu iddia için, Atakan Kurt ve Gustavo Gomez arasında temsilcilik gösteren bir tane haber bulamadım.
Kendisi yazdı diyorum twitterda.. Fifa menajeri olduğunu da yazmış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın o twit'ini gördüm zaten, "kulübün menfaatleri doğrultusunda görüşme yapabilirim" diye bir twit atmış.

Kaynak sallantıda, adamın bizzat kendisinin twit'i.

Temsilci kulübün değil, oyuncusunun menfaatleri doğrultusunda görüşme yapabilir. Gerçekten temsilciyse bu adam, oyuncunun menajeri bu twit'i gördüğü anda temsilciliği iptal eder.

Çevrimdışı doctore

Fabri Ospina operasyonunun bir parçası arkadaşlar. yada öyle olmasını umuyorum :)
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Berat

Fabri Ospina operasyonunun bir parçası arkadaşlar. yada öyle olmasını umuyorum :)

Adler geliyormuş  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

"Beşiktaş adına görüşme yaptım" yazıyor adam. Oyuncu temsilcisi Beşiktaş adına görüşme yapmaz, oyuncu adına Beşiktaş'la görüşme yapar.

Bir kolpaya geliyoruz ya, çıkar ortaya yakında. Adamın muhabirliği de yalan dolandı zaten, yazdıklarına hiç güvenmiyorum.

Yazdıklarından Gustavo Gomez'in temsilciği yaptığı değil, Beşiktaş adına hareket ettiği çıkıyor. Kulüpten maaşlı iş almak için salça olmuş olabilir bu transfere.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 10:06:00 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"Beşiktaş adına görüşme yaptım" yazıyor adam. Oyuncu temsilcisi Beşiktaş adına görüşme yapmaz, oyuncu adına Beşiktaş'la görüşme yapar.

Bir kolpaya geliyoruz ya, çıkar ortaya yakında. Adamın muhabirliği de yalan dolandı zaten, yazdıklarına hiç güvenmiyorum.

Yazdıklarından Gustavo Gomez'in temsilciği yaptığı değil, Beşiktaş adına hareket ettiği çıkıyor. Kulüpten maaşlı iş almak için salça olmuş olabilir bu transfere.
E kulüp çıksın açıklama yapsın o zaman yalansa.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:halay: :halay: :sevinc :sevinc

Çevrimdışı tuncaboylu

E kulüp çıksın açıklama yapsın o zaman yalansa.

1- Kulübün işi gücü milletin twitlerini mi yalanlamak? Gazete haberlerini geçtik, twitleri de mi takip edecekler?

2- Twitler doğru da olabilir: Adam başkana "Başkanım benim menajerlik lisnasım var, Gustavo Gomez'le Beşiktaş adına görüşme yapabilirim isterseniz" diye sormuş olabilir, başkan da görüş demiştir. Adam bu durumda oyuncu temsilcisi olmuş olmuyor.

Zaten twitlerin hiç birinde oyuncunun temsilcisi olduğunu da yazmamış adam, nasıl böyle bir çıkarım yapıldığını anlamadım.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2016, 10:13:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Arsenal'in fiyat kırması için ortaya atılmış bir iddia olsa, gerçek olamayacak kadar iyi olurdu. :)

Ama bu wishful think oluyor biraz.

Çevrimdışı mylife1903

ya alınırsa ve başarısız olursa o zaman ne olacak abi  :bandit:
tolgayla sampiyonlar ligi keyfi

Çevrimdışı mylife1903

yahu arkadaslar dun ferrari ornegi ile acikladim bu olayi.
birbirinin rakibi urunleri biraz fiyat kirmak icin birbirine gecirebilirsiniz.
zaten mali alirken kazanaciksin parayi. satarken degil.

simdi faRbi ile ospinanin fiyatini dusurmeye calisirsan adamlar sana bu bacaklarin ustundeki yagli kisim ile gulerler.
Ha ancak ali sasal icin pazarlik yaparsin elinde farbinin protokolu ile.

su an benim tek umudum, yonetimin yazi tura attiginda `dik` gelmesi ayni gomez transferinde oldugu gibi. sen ndoye ile anlas demba sonrasi ki skandal zaten bu sonra bir sans gomez razi olsun. b plani falan deniyor b plani falan degil bu, olsa olsa sans, talih kusu

simdi bu farbi ile anlasilirken tak wegner ariyormus gelin goruselim falan fidan fisgan

Çevrimdışı Çağatay

ŞL ye giderken bizimkilerin tolgaya güvenmedikleri aşikar iken
bir de üzerine onunla rekabet etsin diye fabri alınmaz alınamaz alınması teklif dahi edilemez
kötüyü kötüyle rekabet ettiremezsin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

ŞL ye giderken bizimkilerin tolgaya güvenmedikleri aşikar iken
bir de üzerine onunla rekabet etsin diye fabri alınmaz alınamaz alınması teklif dahi edilemez
kötüyü kötüyle rekabet ettiremezsin
olur mu hic, kotu kotuyle rekabet edecek ki kotu olan elestirilmesin en kotu olan elestirilsin.

ya da iki kotuyu birbirine kirdirirak bir noyer cikartacaklar

Çevrimdışı tangaz

yahu arkadaslar dun ferrari ornegi ile acikladim bu olayi.
birbirinin rakibi urunleri biraz fiyat kirmak icin birbirine gecirebilirsiniz.
zaten mali alirken kazanaciksin parayi. satarken degil.

simdi faRbi ile ospinanin fiyatini dusurmeye calisirsan adamlar sana bu bacaklarin ustundeki yagli kisim ile gulerler.
Ha ancak ali sasal icin pazarlik yaparsin elinde farbinin protokolu ile.

su an benim tek umudum, yonetimin yazi tura attiginda `dik` gelmesi ayni gomez transferinde oldugu gibi. sen ndoye ile anlas demba sonrasi ki skandal zaten bu sonra bir sans gomez razi olsun. b plani falan deniyor b plani falan degil bu, olsa olsa sans, talih kusu

simdi bu farbi ile anlasilirken tak wegner ariyormus gelin goruselim falan fidan fisgan

üstad bu kolombiyalılar ispanyolca konuşmuyor mu? şimdi ospina ispanyol medyasını takip ediyordur, Marca falan okuyordur orda faRbi zu Beşiktaş haberlerini görüp wengere telefonda  "biiip biiip biiip seni de takımını da biiip biiiip biiiip gidiyorum biiiiiiiiiiip" desin die çıkan bir şaşırtmaca olabilir mi?

Çevrimdışı Bishamon

Ospinanin isi gucu yok gazete mi okuyacak Adamin menejeri var bunu yapacak

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olur mu hic, kotu kotuyle rekabet edecek ki kotu olan elestirilmesin en kotu olan elestirilsin.

ya da iki kotuyu birbirine kirdirirak bir noyer cikartacaklar
Büyük hadron çarpıştırıcısı mı burası?  :evillol: İki tane kötü kaleciyi ışık hızına çıkartıp birbiriyle çarpıştırırsak bir Neuer elde edebilir miyiz?  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Wiel yıllık kaç alacak merakla bekliyorum.

Etiketler: