Şimdi Fabri ile başlayalım
- Fabri 1 yıldır sakat,oynadığı takımdan dolayı çok gol yiyen bir kaleci gibi gözüksede kurtarış yüzdesi iyi bir kaleci iyi savunma ile ne yapar bilinmez ama 1 yıldır sakat olması vs tamamen yanlış bir transfer olurdu
- Yönetimde böyle düşünen çok kuvvetli bir isim var " AHMET NUR ÇEBİ". Ne olursa olsun böyle bir transferin yapılmasına karşı çıkıyor,ve restinide çekmiş durumda
- Şenol Güneş ise Boyko'yu kadroda düşünüyor ancak Fabri isminede son derece karşı
- Yönetiminin kaleci konusundaki düşüncesi Boyko'yu Avrupa Şampiyonasında parlatıp satmaktı ancak Boyko Pyatov'un arkasında yedek kaldı şu ana kadar gelen tekliflerde 2 milyon euroyu geçmedi
Ben aldığım bilgiler ve konuştuğum insanlardan dolayı Fabri transferinin olmayacağını,aynı Cassio gibi balon bir haber olduğunu dikkat dağıtmak için bir anda bu kadar şiddetli çıkardılığını düşünüyorum
Kaleci transferinde asıl isteğimiz David Ospina ancak Wenger bırakmıyor inatçılık ediyor ve bunu neden yaptığına yöneticilerimiz anlam veremiyor biz Ospina ile 2.5 milyon euro maaş+performans bonusları ve 3 yıllık sözleşmede anlaştık. Kulübünüde bonuslar ayrı olarak 2.5-3.3.5 milyon euroluk farklı teklifler ilettik ve reddedildik. Yoklamalarımız devam ediyor ve devam edecekte Ospina için ama Wenger'in bu tutumu canımızı sıkıyor ve çaresiz kılıyor
Costil ismi menajerler tarafından öneriliyor ve oyuncununda gelme isteği var ancak kulübünün 7 milyon euroluk bir isteği var yani bu fiyatlar ile alınması zor bir isim
Ve Adler ismi sözleşmesi gelecek sene bitiyor kulübünün isteği 8 milyon euro kulübümüzün şu an kaleci transferi için böyle bir bütçe ayırma lüksü yok bu yüzden şu an görüşmeler tıkandı
Toparlamak gerekirse Boyko'nun satışına bağlı olarak bir de Töre'nin satışı olursa kaleci transferi için yaklaşık 5-6 milyon euroluk bir bütçe ayrılacak.
Şunu söylemem lazım kaleci konusunda bu yönetimin ağzı çok yandı hepimiz emin olalım bu sefer yönetim yanılgıya düşmeyecek
Şu an kaleci listemizde sivrilen 3 isim görüyorum ben menajerler tarafından önerilen ise Berisha,Gabulov gibi isimler bulunuyor. Eğer menajerler tarafından önerilecek isimlerde tatmin edici bir isim gelirse ve bütçemize uygun olursa o yönde bir eğilimde olabilir. Ancak şu an kaleci transferi konusundaki bütün gelişmeler bunlar
BTD
Adler icin 8 milyon € mu istiyolarmis

Eger Adler gercekten bizi istiyorsa yapalim bir on protokol seneye alalim Bedavaya , Baska türlu bu isin icinden çıkamıyoruz her seferinde daha kotu kaleci alıyoruz ( Boyko kotu kaleci degil bu arada )
Oyuzden yap Adlerle on protokol 1 yil daha Tolgayi izlemeye raziyim , Yoksa ust dizey bir kaleci alamayacagiz 3 sene daha