2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367952 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş yabancı kaleci konusunda 2 defa düşünen bir hoca sizce 1 yılı sakat bir isme onay verir mi ? ya da soruyu şöyle değiştireyim kaleci konusunda sürekli ağzı yanan bir yönetim sizce aynı hatayı çok daha kötü ve son 1 yılı sakat bir kaleci ile tekrarlar mı ?

Deniyor...

Çevrimdışı RevivaL

Transfer sezonu = Ağzı olan konuşuyor sezonu

Takip etmek de istemiyorum ama denk gelince de sinirleniyorum

Çevrimdışı 38life

Koskoca Ntvspor "SON DAKİKA: Beşiktaş, Deportivo ile sözleşmesi biten Fabri'yi renklerine bağladı." diye haber geçiyor. Sonra bizden kendilerine güvenmemizi istiyorlar...

Çevrimdışı Ersoy

ciddi ciddi fabriyimi aldık

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kombo yapacaz yani :D
Direk Hatshot ( Hedşat ) yapmis oluruz :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

ciddi ciddi fabriyimi aldık

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok öyle birşey henüz.

Çevrimdışı talha

Koskoca Ntvspor "SON DAKİKA: Beşiktaş, Deportivo ile sözleşmesi biten Fabri'yi renklerine bağladı." diye haber geçiyor. Sonra bizden kendilerine güvenmemizi istiyorlar...
Valla inanmak istemiyoruz ama kabul edelim her sene en az bir tane böyle fiyasko transfer kesin yapılmıştır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

Bu Fabri'yi almayacaksak bile sakın umutlandırmayalım. Bir de onun ahıyla uğraşmayalım.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada gg bize gelir wdw oraya giderse bildiğin adamlar bize itelediler ggyi o derece saçma bir iş olur

Van der Wiel PSG'den 4 milyon euro maaş alıyordu. Adam Fener'e gitmek için en az 3-3.5 milyon euro imza parası da isteyecektir.

Fenerbahçe'nin o adamı alacğaının yarı fiyatına Gökhan Gönül'ü alıyoruz. Kim kime neyi iteliyor, bir daha yap çıkarımını istersen.

Çevrimiçi murat

Bu arada gg bize gelir wdw oraya giderse bildiğin adamlar bize itelediler ggyi o derece saçma bir iş olur

Gg nin gelmesini istemiyorum ama gelirse iyi bir sol beck imiz olursa neden olmasın.

O yazdiklarinda zor keser tolgayi. Tolgayi kesecek kaleciye bizim paramiz yetmez. Muslera, noyer falan gibi kaleciler tolgayi kesmeye cesaret edebilir.

Besiktas kulubu bir spor kulubudur
Baskanlik sistemiyle yonetilir
Kalecisi tolgadir
Tolga kesilemez, kesilmesi teklif edilemez
Sonra Senol hoca oldugu surece iyi kaleci alinmaz , Tolgaya yedek alinir Tolga oynar diyince Hocaya iftira atıyorsun diyorlar gorunen koy kilavuz istemez bu kadar basit Senol hocanin bu Tolga israrina akil sir erdiremiyorum

Bakin Biz birakmayiz orasi ayri ama Olduki Senol Hoca Milli takima gitti oynayacak 1.ci kaleci Ya Tolga olur yada Onur bu kadar eminim bundan

Çevrimiçi murat

Fabrinin kaleciliği hakkında en ufak bir bilgim yok aöa yediği gol sayıları profili düşük takımların yiyeceği miktarlar ortalamasında hatta birazda altında.1. Kaleci olurmu kalitesi yetermi bilmem ama bu sakatlığa yatkınlıkla neuer olsan tercih edilmezsin.takıma futbolcu bakarken sık sakatlanan isimlerden uzak durmak lazım.

A Sporda turgay demir konuşuyor
Turgay Demirin Sözleri
Turgay Demir :
1- Geçen Seneden Beri Fabricio yu Şenol güneş İstiyor O Yüzden Alındı Şenoş Güneş Olumlu Görüş Bildirdi Fiziği Güçlü bir Kaleci
2- Gökhan Gönül olayı bitmeden Beşiktaş Sağ bek Almayacak
3- Caner Erkin de Beşiktaşın Gündeminde
4- Şenol Hocanın Stoper deki Önceliği Serdar Aziz
5- Töre Muhtemelen Gidecek Arası Şenol Hoca izleyecek eğer beğenilirse Arasla devam edilecek
6- Atiba nın yanına ön libero aranıyor
7- Glik Şenol Hocanın en çok istediği isim ama imkansız ücreti çok
8- Son Dönemde Beşiktaş Yöneticileri Gomeze yüzde 99.9 kaldı gözüyle bakıyor muhtemelen kalacak

Kaynak A Spor Turgay Demir.
Buyur burdan yak :bandit:

Ah hocam cok iyi adamsin cok guzel adamsin ama su Tolga ve Serdar aziz takıntin öldürecek beni :s20: :s20:

Çevrimdışı abdusta

ospina için
Arsenala 1 milyon pound +mustafa yı versek?

saygılar

Çevrimdışı talha

Van der Wiel PSG'den 4 milyon euro maaş alıyordu. Adam Fener'e gitmek için en az 3-3.5 milyon euro imza parası da isteyecektir.

Fenerbahçe'nin o adamı alacğaının yarı fiyatına Gökhan Gönül'ü alıyoruz. Kim kime neyi iteliyor, bir daha yap çıkarımını istersen.
Vay be ne başarı hadi bunu kutlayalım

Çevrimdışı tuncaboylu

Burada kaleci önerileri arasıdna Sirigu'yu görmüştüm yanılmıoyrsam.

PSG'den senelik 4 milyon euro alıyor arkadaş, listenizden çıkarabilirsiniz kendisini.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vay be ne başarı hadi bunu kutlayalım

Bence kutlanacak bir şey yok.

Senin Gökhan Gönül'ün bize itelendiğiyle ilgili çıkarımını yanlış olduğunu belirttim. Kutluyorsan, bunu kutla.

formaları yakından görmeden önce en iyi formanın siyah olduğunu düşünüyordum, gidip görünce bence en kötü dizaynın siyaha ait olduğunu gördüm.

komik olan en kötüsünün kırmızı (vişne çürüğüymüş net olarak) olduğunu düşünürken en çok hoşuma gidenin o olması.

özetle kırmızı ateş edecek gibi.
Yok bende Giyilmis olarak gordum bir kac tane ve Gerçekten cok cok guzel duruyor kirmizi forma

Çevrimiçi murat

Sonra Senol hoca oldugu surece iyi kaleci alinmaz , Tolgaya yedek alinir Tolga oynar diyince Hocaya iftira atıyorsun diyorlar gorunen koy kilavuz istemez bu kadar basit Senol hocanin bu Tolga israrina akil sir erdiremiyorum

Bakin Biz birakmayiz orasi ayri ama Olduki Senol Hoca Milli takima gitti oynayacak 1.ci kaleci Ya Tolga olur yada Onur bu kadar eminim bundan
boykoyu mu oynatsın yunus :tabe: :tabe: :D :D.şu an milli takımın kalesine kimi koysan farketmez.

Şimdi Fabri ile başlayalım
- Fabri 1 yıldır sakat,oynadığı takımdan dolayı çok gol yiyen bir kaleci gibi gözüksede kurtarış yüzdesi iyi bir kaleci iyi savunma ile ne yapar bilinmez ama 1 yıldır sakat olması vs tamamen yanlış bir transfer olurdu
- Yönetimde böyle düşünen çok kuvvetli bir isim var " AHMET NUR ÇEBİ". Ne olursa olsun böyle bir transferin yapılmasına karşı çıkıyor,ve restinide çekmiş durumda
- Şenol Güneş ise Boyko'yu kadroda düşünüyor ancak Fabri isminede son derece karşı
- Yönetiminin kaleci konusundaki düşüncesi Boyko'yu Avrupa Şampiyonasında parlatıp satmaktı ancak Boyko Pyatov'un arkasında yedek kaldı şu ana kadar gelen tekliflerde 2 milyon euroyu geçmedi
Ben aldığım bilgiler ve konuştuğum insanlardan dolayı Fabri transferinin olmayacağını,aynı Cassio gibi balon bir haber olduğunu dikkat dağıtmak için bir anda bu kadar şiddetli çıkardılığını düşünüyorum
Kaleci transferinde asıl isteğimiz David Ospina ancak Wenger bırakmıyor inatçılık ediyor ve bunu neden yaptığına yöneticilerimiz anlam veremiyor biz Ospina ile 2.5 milyon euro maaş+performans bonusları ve 3 yıllık sözleşmede anlaştık. Kulübünüde bonuslar ayrı olarak 2.5-3.3.5 milyon euroluk farklı teklifler ilettik ve reddedildik. Yoklamalarımız devam ediyor ve devam edecekte Ospina için ama Wenger'in bu tutumu canımızı sıkıyor ve çaresiz kılıyor
Costil ismi menajerler tarafından öneriliyor ve oyuncununda gelme isteği var ancak kulübünün 7 milyon euroluk bir isteği var yani bu fiyatlar ile alınması zor bir isim
Ve Adler ismi sözleşmesi gelecek sene bitiyor kulübünün isteği 8 milyon euro kulübümüzün şu an kaleci transferi için böyle bir bütçe ayırma lüksü yok bu yüzden şu an görüşmeler tıkandı
Toparlamak gerekirse Boyko'nun satışına bağlı olarak bir de Töre'nin satışı olursa kaleci transferi için yaklaşık 5-6 milyon euroluk bir bütçe ayrılacak.
Şunu söylemem lazım kaleci konusunda bu yönetimin ağzı çok yandı hepimiz emin olalım bu sefer yönetim yanılgıya düşmeyecek
Şu an kaleci listemizde sivrilen 3 isim görüyorum ben menajerler tarafından önerilen ise Berisha,Gabulov gibi isimler bulunuyor. Eğer menajerler tarafından önerilecek isimlerde tatmin edici bir isim gelirse ve bütçemize uygun olursa o yönde bir eğilimde olabilir. Ancak şu an kaleci transferi konusundaki bütün gelişmeler bunlar

BTD
Adler icin 8 milyon € mu istiyolarmis :o_o:

Eger Adler gercekten bizi istiyorsa yapalim bir on protokol seneye alalim Bedavaya , Baska türlu bu isin icinden çıkamıyoruz her seferinde daha kotu kaleci alıyoruz ( Boyko kotu kaleci degil bu arada )

Oyuzden yap Adlerle on protokol 1 yil daha Tolgayi izlemeye raziyim , Yoksa ust dizey bir kaleci alamayacagiz 3 sene daha :by2:

boykoyu mu oynatsın yunus :tabe: :tabe: :D :D.şu an milli takımın kalesine kimi koysan farketmez.
Oynatsin abi

Boykonun gercek performansının bu olmadığını herkes farkinda aslinda ama 3 maclik performansina gore gommeyi tercih ediyor herkes

Devre Arasi gelmis Kimseyi tanimayan Defansi tanımayan ve sadece 3-4 Maca cikmis bir adamdan Neuer performansimi bekliyordunuz :alala: :alala:

Çevrimdışı talha

Bence kutlanacak bir şey yok.

Senin Gökhan Gönül'ün bize itelendiğiyle ilgili çıkarımını yanlış olduğunu belirttim. Kutluyorsan, bunu kutla.
Gg sık sık sakatlanan artık performans olarak ne vereceği belli olmayan adam biz sırf bazı masraflardan dolayı tercih ettiysek yanlış transfer

Necmi abinin dediği gibi gg ahım şahım bir bek değil

Çevrimiçi murat

Oynatsin abi

Boykonun gercek performansının bu olmadığını herkes farkinda aslinda ama 3 maclik performansina gore gommeyi tercih ediyor herkes

Devre Arasi gelmis Kimseyi tanimayan Defansi tanımayan ve sadece 3-4 Maca cikmis bir adamdan Neuer performansimi bekliyordunuz :alala: :alala:
Boykonun yüz ifadesi bana güven vermiyor.hep bir telaş içerisinde.eyvah yine geliyorlar modunda.kaleci dediğin çok daha sert karakterli olmalı.birde kaleci dediğin uçan zıplayan değil iyi yer tutan olmalı.bu iki özellik bence olmazsa olmazlar.

Boyko bu kadar kolay gozden cikarilacak bir kaleci degil

Ha Boyko ben Ulke kulturune alışamadım , Dil sorunu yaşıyorum ve oynamak istiyorum diyip gitmek isterse orasi ayri konu

Yok kalirsa ve uyum sorununu atlatirsa Tolgadan kaleyi alacagina inanıyorum tabi Senol Hoca Tolga beyi kırmak istemeyip izin verirse :bandit:

Çevrimiçi murat

Adler icin 8 milyon € mu istiyolarmis :o_o:

Eger Adler gercekten bizi istiyorsa yapalim bir on protokol seneye alalim Bedavaya , Baska türlu bu isin icinden çıkamıyoruz her seferinde daha kotu kaleci alıyoruz ( Boyko kotu kaleci degil bu arada )

Oyuzden yap Adlerle on protokol 1 yil daha Tolgayi izlemeye raziyim , Yoksa ust dizey bir kaleci alamayacagiz 3 sene daha :by2:
Sözleşmesi devam eden oyuncuyla nasıl ön protokol yapacaksın?

Etiketler: