2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356051 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Asıl sorulması gerek soru şu: Fabri'yi kim, ne zaman izledi? 14/15 LaLiga ve 10/11 Segunda dışında takip edebileceğiniz bir sezonu yok.
Sambade nin önerisi var bir de  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cagdas44

işin içinde değilim ama yıllardır büyük şirketlerde yöneticilik yapan biri olarak şöyle düşünüyorum; 1 uçaktan yılda 3-5 milyon dolar kazanılacaksa iş güzel ama tek uçak sadece fantazi olur madem böyle bir getiri var ise de o zaman planlamayı örneğin 10 uçak üzerinden yapıp yılda 30-50 milyon gelir elde edecek şekilde organize olmak gerekir. para sirkülasyon ile kazanılır diğer gelirler sadece yan gelir olur o da çerez parasıdır...

@tangaz @Necmi @Serhat Akkaya ve @mylife1903 Bu alıntıda genel bir bilgilendirme yapmak istiyorum :) Hava yolu sektöründe kiralama işi filo kiralamadan daha farklı ilerliyor tek uçakla kar eden şirketler vardır ama o uçağın tekeri yere değmez. Hava yolu sektöründe şirketlerin neredeyse öz malı uçak bulunmaz az miktarda devlet şirketlerinde oluyor ki o da devede kulak sayılıyor.

Başkan Serhat abinin de dediği gibi aslında THY'nin kulağını çekmiş ama boş değil doluya bence. Çünkü söz konusu haberde Atlas air diye bahsedilen Atlasglobal son dönemde büyüme çabasına girdi Ukrayna'da Irak'da hava yolu şirketleri var bazen ana şirkete oradan uçak çekmek zorunda kalıyorlar. Biz bu şirketle bir taşıma anlaşması yapabiliriz, onlar bir uçak kiralarlar bizim adımıza ve B ile başlamayan bir tescil ayarlanır (B işe başlayan tesciller Kapadokya'dan bildiğim balonlara tahsislidir.) Biz kiralama bedeli olarak şirkete belli bir miktar ödeme yaparız ve uçağın ilk kiralama bedeli ve Türk tesciline geçiş boyama işlemleri bizim paradan çıkar. Takımın deplasman programına uygun olarak uçağa bir plan çıkartılır İstanbul'dan alır X şehrine gider Atlasglobal'in oradan seferi varsa oradan yolcusunu alır ve devam eder ya da boş döner ve seferlerine devam ederek ertesi gün bizi almaya gelir. Uçak havada olduğu müddetçe bir şekilde para kazanılır ve bizim başkanda belli bir süreden sonra sponsorluk anlaşması gibi o parayı geri şirketten çıkarır zor değil yapar yaptı  :D

yanlış bilmiyorsam sportif faliyetler dışında ticari iş yapamıyor kulüpler.
siz havayolu şirketi kurdunuz :D

inşaat aş yi sportif amaçlı kurdun gelir amaçlı değil kendi tesislerini yapabiliyorsun ve şirkete para aktarıyorsun
ama sanmıyorumki orda ticaret yapıp kârını kulübe aktaramazsın tabi bunun yolları var sponsor olur
o şekilde aktarır. ama bir yatırım yapmak için oraya para aktaramazsın bir uçak alırsın bu senin ulaşım imkanını sağlamak için
gerekli olduğu için kabul edilebilir ama kalkıpta filo kuramazsın herhalde :D

Beşiktaş Travel bu konuda kullanılabilir kulübün deplasmanlara git gelinden sorumlu olması yeter çünkü hizmet alımı şeklinde bir anlaşma yapılıp biz onlara kiralarız onlar bize belli bir kiralama sistematiği oturturlur. Rafineriden petrol alıp şirkete satarız en olmadı  :ebebe:

Çevrimdışı Arena_

Forvete de Gomez yerine Guiza'yı alsınlar tam olsun

Çevrimdışı mylife1903

adamın hayatı sakatlıkla geçmiş benim bir şey savunduğum yok
bende duyunca ne saçmalıyorlar dedim. Ama tepki verecekseniz sert ama bilinçli tepki olmalı ve burdan verdiğiniz tepkiyi
esas twitter hesaplarından kulübe verin. Çünkü bu taraftar bir kaleci faciasını daha yaşamaz
bizat bunlardan sorumlu olanlara yaşatır bunu yönetimin bilmesi gerekiyor. tepkinizi gösterinki
ilerde pardon diyebilecek durumları olmasın. ama doğru yerde ve doğru şekilde yapın.
Boyko gidecekse gelsin abi ben karsi degilim ki, yedek kaleci olacak zaten cocuk. Aldigi parayi bir ogrenelim once. Tolga kadar para alip oturacaksa o zaman tepki verilmeli. 3 milyon ikisine verecegine git duzgun kaleci al, gunay otursun onun altina da genc takimdan cocuk. Ama yok 600-700 civari alacaksa gelsin otursun cocuk, boyko gidiyorsa.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Sakatlığı geçin asıl sıkıntılı noktası alacağı paralar eğer o yazan paralar doğru ise adam sağlam voleyi vurmuş bile  :aaa:

Alıntı
28 yaşındaki kalecinin Beşiktaş’tan ilk yıl 1 Milyon 150 bin Euro, diğer iki sene için 1 Milyon 250 bin Euro yıllık ücret alacağı öğrenilirken İspanyol kaleciye az bir miktar ise imza para verileceği belirtildi.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:50:41 atalay ]

Çevrimdışı Ersoy

ndoye olayı gibi çıkar bence.Yani inşallah öyle çıkar.

Bunu yazdıktan sonra farkettim bu sefer baya ciddi olay.Maalesef iş bitti.Köyden indim şehire hesabı transfer.Deportivo gibi köy takımından ŞL'ye gidecek takıma kaleci transferi...
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz @Necmi @Serhat Akkaya ve @mylife1903 Bu alıntıda genel bir bilgilendirme yapmak istiyorum :) Hava yolu sektöründe kiralama işi filo kiralamadan daha farklı ilerliyor tek uçakla kar eden şirketler vardır ama o uçağın tekeri yere değmez. Hava yolu sektöründe şirketlerin neredeyse öz malı uçak bulunmaz az miktarda devlet şirketlerinde oluyor ki o da devede kulak sayılıyor.

Başkan Serhat abinin de dediği gibi aslında THY'nin kulağını çekmiş ama boş değil doluya bence. Çünkü söz konusu haberde Atlas air diye bahsedilen Atlasglobal son dönemde büyüme çabasına girdi Ukrayna'da Irak'da hava yolu şirketleri var bazen ana şirkete oradan uçak çekmek zorunda kalıyorlar. Biz bu şirketle bir taşıma anlaşması yapabiliriz, onlar bir uçak kiralarlar bizim adımıza ve B ile başlamayan bir tescil ayarlanır (B işe başlayan tesciller Kapadokya'dan bildiğim balonlara tahsislidir.) Biz kiralama bedeli olarak şirkete belli bir miktar ödeme yaparız ve uçağın ilk kiralama bedeli ve Türk tesciline geçiş boyama işlemleri bizim paradan çıkar. Takımın deplasman programına uygun olarak uçağa bir plan çıkartılır İstanbul'dan alır X şehrine gider Atlasglobal'in oradan seferi varsa oradan yolcusunu alır ve devam eder ya da boş döner ve seferlerine devam ederek ertesi gün bizi almaya gelir. Uçak havada olduğu müddetçe bir şekilde para kazanılır ve bizim başkanda belli bir süreden sonra sponsorluk anlaşması gibi o parayı geri şirketten çıkarır zor değil yapar yaptı  :D

Beşiktaş Travel bu konuda kullanılabilir kulübün deplasmanlara git gelinden sorumlu olması yeter çünkü hizmet alımı şeklinde bir anlaşma yapılıp biz onlara kiralarız onlar bize belli bir kiralama sistematiği oturturlur. Rafineriden petrol alıp şirkete satarız en olmadı  :ebebe:
Nasil bir ucak alinmali bizim ucuslar icin. Vodafone arenanin soyunma odasina benzemesinde, biraz lukus bir ucak olsun. Simdi bu kaleci transferine benzerse bizim baskan ucak ucak der gidip bir tane tupolev alir, kafayi yeriz. Baskan tupolev alacaksan tu-144 al bize yakisir.

Çevrimdışı atalay

Stoper mevkisi için Djourou adı ciddi bi' şekilde geçiyor. İzlediğim en kötü stoperlerden biridir. Büyük hata olur.

Çevrimdışı Ersoy

Stoper mevkisi için Djourou adı ciddi bi' şekilde geçiyor. İzlediğim en kötü stoperlerden biridir. Büyük hata olur.

GG-Fabri-Djorou ohh daha yok mu böyle transfer dönemi olmaz ki be.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Nerede geçiyor?

Çevrimdışı Samet_

zor tutuyorum kendimi doğru olamaz bu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hızlı ve hamleli stoperse hemen gelsin başlasın .
Hızlı ve hamleli stoper gelecek defansın tüm dertleri bitecek...

Çevrimdışı atalay

Nerede geçiyor?

Bizimkiler menajeri ile görüşüyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adı sanı duyulmamış adamlarla kapatacağız heralde bu sene   :alala: Borcu azaltacağız diye bütün planlamadan vazgeçeceğiz heralde  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Hiç tartışmanın manası yok. Fabri alınmışsa Tolga'ya yedek olsun diye alınmıştır.

Fabri'yi alacağımıza Boyko'yu tutalım daha iyidir ciddiyim.

Benim aklıma tek birşey geliyor. Eğer Boyko satılacaksa kaleye Fabri'yi alıp Boyko'dan gelen parayı başka bir bölgeyi kapatmak için kullanabiliriz.

Görünen o ki Töre satılmayacak ve başkan 2 tane stoper alacağız dediğine göre böyle birşey planlanıyor olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Hiç tartışmanın manası yok. Fabri alınmışsa Tolga'ya yedek olsun diye alınmıştır.

Fabri'yi alacağımıza Boyko'yu tutalım daha iyidir ciddiyim.

Benim aklıma tek birşey geliyor. Eğer Boyko satılacaksa kaleye Fabri'yi alıp Boyko'dan gelen parayı başka bir bölgeyi kapatmak için kullanabiliriz.

Görünen o ki Töre satılmayacak ve başkan 2 tane stoper alacağız dediğine göre böyle birşey planlanıyor olabilir.

Djorou gelir bide Serdar Aziz beklentiyi yüksek tutmamak gerek.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Fabri son 5 sene içerisinde almış olabileceğimiz en kötü kaleci tranferi olabilir.

Halen daha bazı şeyleri savunulacaksa kapatalım konuyu.

Necmi abi de yazmış kötü olursa başları yanar diye. Nereye yanıyor. Gelecek sene de ya oldu bir kere bu saatten sonra ne yapılabilir boşuna yönetime bulaşıyorsunuz yazılacak. Tıpkı Alexis'te Boyko'da ve bilimum hatalarda yazıldığı gibi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Geçen sezona sadece Tolga ile başlayan orta sahaya iki sakat olmasına rağmen kiralık bile olsa adam almayan yönetim neden böyle bir şey yapmasın?
Oyundan çıkan veli iki haftaya dönecek oyuna giren fabri iki haftaya dönecek..

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gürcan

Yonetim offans oyuncularinda ne kadar basariliysa defansta o kadar kotu ya hala su defans ve kalede akillanmadik. 4 senede 20 m euro harcadik defans ve keye hala duzen yok niye duzgun 2 veya e adama vermedik adam akilli parayi kiyip gittik 1 m euroluk adamlardan medet umduk hep bize kacti. Abi alamayacaksak almak icin ugrasmayalim bosa para gitmesin bari cikip desinler arkadas para yok bosa da para harcamak istemiyoruz gerekirse alt yapidan adam çıkaracam diye.

Fabri sezonu sakat geçirmiş ve boykodan farksiz bir kaleci benim gozumde niye alinir tolga kalede 1. Kaleci kalsin diye.

Abi iyi kaleci aranıyorsa verecen 5 veya 6 m 5 yil kafan rahat edecek. Yapamıyorsan alt yapidan kaleciyi 2. Kaleci yapacan sabirla kaleyo almayi bekleyecen. 30 yasindayim cordobadan baska kaleci görmedim sayilir.

Çevrimdışı canU

Fikret orman 2. 3 yıllık dönemine başlarken başa mı dönüyor anlamadım gitti. 2. Eneramo vakası hiç savunmayalım. Hayır ne gördünüz bu adamda da alıyorsunuz?

Geçen sene devre arasını çok net hatırlıyorum. Burada ben dahil birkaç kişi ben tolga gidene kadar ıslıklayacağım, gidicek artık kalmamalı, şampiyon olursak bile gitmeli eğer tepki vermezsek uzatacaklar tolgayla derke çoğunluk zaten tolga gitti kalamaz hayatta uzatmazlar dedi.

Şimdi görüyoruz neler olduğunu. Biz sustuk herkes sustu tolga bey aldı 3 yıllık uzatmayı kafayı rahatlattı, clde de kalede bizi eleyecek muhtemelen. Üzerine şimdi bir de profesyonel olarak 50 küsür maç yapmış yedek getirdiler. Şimdi de tepki göstermezsek kesin alacaklar 3 sene de bu kalacak.

Çevrimdışı atalay

Şampiyon olmadan önce kimse yüksek bütçeler, büyük transferler beklemesin dedim. Fakat paranız yoksa; aklınız, bilginiz olacak. Son 4 yıldır bu takımda savunma oyuncularını ve kalecileri kim izliyor? Son 4 yılın transfer bilançosu: 8 stoper, 7 bek, 4 kaleci.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 19:22:22 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Forumda ne kadar çok uzaman Teknik Direktör ve Yönetici varmış arkadaş ama bu şahısları neden klüplerde görmüyoruz  :alala: Bu kadar iyi biliyorsanız niye bu işi yapıp para kazanıp, Türk futbolunu ve Klüpleri batıklıklardan çıkarmıyorsunuz anlamıyorum. Belki sayenizde güzel futbolda izleriz. :bandit:

Bu mantığa göre taraftarın hiçbir konuda hiçbirşey söylememesi gerekiyor. Robot gibi maçlara gelip tezahürat yapıp eve dönmeleri gerekiyor.

Bravo...

Çevrimdışı OrhanAker

Djorou gelir bide Serdar Aziz beklentiyi yüksek tutmamak gerek.
Kombo yapacaz yani :D

Çevrimdışı tangaz

@cagdas44 şayet başkanın transfer planlaması gibi giderse bu işler airbus A380 hayali kurup modifiye edilmiş CASA alırsak şaşırmam, modifikasyonu siz yaparsınız benim işyeri de sarayköy kazanda arada gelir teftiş ederim  :D rafineriden petrol almayalım direkt yurtdışından ithal edelim ben organize ederim hatta @mylife1903 dan yardım alırız kazakistandan vagonlara yükler biz kırıkkalede vagonlardan indiririz oraya  birde boru hattı olan stoklama terminali yaparız ohh miss.

ilk uçağımızın adı fa"R"bi olsun :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: