2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355268 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz bu kadar kalecilerden çekerken fabriyi neden alalım hemde imza parası neden alacak bu adam yalanlasınlar bu işi bir an önce hiç
Almayalım daha iyi hadi aldık diyelim de neden 3 senelik sözleşme

Transfer sezonu delirtti beni :)

Çevrimdışı mylife1903

Biz bu kadar kalecilerden çekerken fabriyi neden alalım hemde imza parası neden alacak bu adam yalanlasınlar bu işi bir an önce hiç
Almayalım daha iyi hadi aldık diyelim de neden 3 senelik sözleşme

Tolga testi check
Boyko testi check
Buyuk allahim bizi fabri ile test edecek simdi.

Ya ustelemeyin cok. Kaleci lazim degil, topu kalemize getirmeyecegiz. Verilen parada sikinti var ama olsun

Sol bek alinmazsa o zaman kotu bu kalecilerle. Sol bek gelsin otursun hele bir de stoper alalim, kalede ucan kafa amigo orhan bile oynar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaleci planlaması hakkında daha birkaç gün önce konuştuk. Çabuk pes etmişsin.  :D
Planlama mı

Çevrimdışı Jukebox

Fabri hedef şaşırtma,şaka falandır umarım.
Ospina,adler,mandanda hatta boyko'dan nasıl fabri'ye geldik anlamadım. :D

Çevrimdışı mylife1903

Transfer sezonu delirtti beni :)

Normal normal. Senin ospina baska bahara. Bu ospina bizim petrescumuz olacak. 10 sene geldi gelecek dinleyecez ama hic gelmeyecek

Çevrimdışı mylife1903

Planlama mı

Planlama tabii
Bu ugursuz kamp yerine gidecegiz ya, illaki birinin baglari kopacak orda
Bu fabri olayini kasko gibi gorun iste.
Daha kampa girmeden sakatlik hakkimizi dolduruyoruz ve  kampa tam takim gidip, sakatsiz donuyor fabri haric.
Harika bir planlama mesela simdi desemki atibanin sakatlanmamasi icin az imza parasi ve yillik 1.150.000 vereceksiniz herkes kabul eder.

Ben youtubedan baktim begendim bu kaleciyi. Kurtariyor adama falan sektiriyor ama var bir cevher

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yönetimin böyle bir sacmalik yapacagina inanmiyorum. Bu iste var bi is  :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetimin böyle bir sacmalik yapacagina inanmiyorum. Bu iste var bi is  :D
Geçen sezona sadece Tolga ile başlayan orta sahaya iki sakat olmasına rağmen kiralık bile olsa adam almayan yönetim neden böyle bir şey yapmasın?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Planlama tabii
Bu ugursuz kamp yerine gidecegiz ya, illaki birinin baglari kopacak orda
Bu fabri olayini kasko gibi gorun iste.
Daha kampa girmeden sakatlik hakkimizi dolduruyoruz ve  kampa tam takim gidip, sakatsiz donuyor fabri haric.
Harika bir planlama mesela simdi desemki atibanin sakatlanmamasi icin az imza parasi ve yillik 1.150.000 vereceksiniz herkes kabul eder.

Ben youtubedan baktim begendim bu kaleciyi. Kurtariyor adama falan sektiriyor ama var bir cevher
abi ospinayı geçtim ya artık adam gibi kaleci alsınlar yeter fabri mabri fahri gibi kalecilerden çok çektik

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geçen sezona sadece Tolga ile başlayan orta sahaya iki sakat olmasına rağmen kiralık bile olsa adam almayan yönetim neden böyle bir şey yapmasın?
Neden yapsın peki boyko elde dururken 2.yabancı kaleciyi almak mantıklı mı abi

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşım sabahtan beri yazıyoruz okumuyor musun kör müsün yoksa? adam 29 yaşında toplam la liga tecrübesi 58 maç, bundan daha iyi istastik mi olur? Çok iyi kaleci de bugüne kadar pişmesini mi beklediler daha fazla forma şansı bulması için.
iyimi kötümü seyretmedim bilemem ama senin baktıklarınlada fikir edinilmezki
ne yani 58 maç oynadığı için kötü kalecimi oluyor. Böyle bir istatistikmi olur :alala:
oynadığı maç sayısına göre bir oyuncunun iyi veya kötü olduğunu nasıl anlarsın
şimdi senin demenle emre mor milli takıma seçilmemeliydi kaç maç oynamış hayatında
çocuğun istatistiği berbat. demekki kötü oyuncu. Fabri konusunda sana katılıyorum iyi çıkma ihtimali
düşük ama bu şekildede değerlendirme olmaz

Çevrimdışı Jukebox

ne yani 58 maç oynadığı için kötü kalecimi oluyor. Böyle bir istatistikmi olur :alala:
şimdi senin demenle emre mor milli takıma seçilmemeliydi kaç maç oynamış hayatında
çocuğun istatistiği berbat. demekki kötü oyuncu. Fabri konusunda sana katılıyorum iyi çıkma ihtimali
Abi emre mor 18 fabri 29 yaşında emre mor'u az oynamış diye eleştiremezsin zaten.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Neden yapsın peki boyko elde dururken 2.yabancı kaleciyi almak mantıklı mı abi

mantık ötesi bir durum kadronda iki yabancı kaleci bulundurursan tff yede bayağı para ödemek zorundasın
onun tazminatı var bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı Serhat Akkaya

30 yaşına gelmiş adamı neye göre değerlendireceğiz ki abi? Bir anda sihirli değnek değecek ve muhteşem bir kaleci mi olacak? Üst düzey bir firmanın işe alımından sorumlusun senden çok daha alt düzeyde bir firmadan eleman alır mısın? Üstelik bu adamı son 1 sene hiç çalışmamış
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 18:32:10 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Abi emre mor 18 fabri 29 yaşında emre mor'u az oynamış diye eleştiremezsin zaten.  :lol:
yaşla alakalı değil söylemek istediğim 58 maç oynamış bir kaleci kötü dersen 300
maç oynayan kaleci de iyi demiş olursun maç sayısıyla denklem kurduğunda o zaman her fazla maç yapmış kaleciyi alalım
iyi kaleci oluyor demekki.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yaşla alakalı değil söylemek istediğim 58 maç oynamış bir kaleci kötü dersen 300
maç oynayan kaleci de iyi demiş olursun maç sayısıyla denklem kurduğunda o zaman her fazla maç yapmış kaleciyi alalım
Bir ışık olsa daha fazla süre alırdı demek istiyorum. Bunu anlamayacak ne var ki? Oynadığı takım üst düzey olsa yedek olsa onuda anlarım o da yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

abi ospinayı geçtim ya artık adam gibi kaleci alsınlar yeter fabri mabri fahri gibi kalecilerden çok çektik

Butun videolarini izledim hepimtopu az zaten goruntu. Ucan ispanyol yahu her topa ucuyor, topu tuttugunu gormedim daha belkimbaska videolari vardir topu tutarken. Artik elleri mi kucuk nedir anlamadim her topu sektiriyor ama heyecan verici kaleci her topa ucuyor adam. Neden ucuyor her topa anlamadim @atalay daha bilimsel soyler ama bence kotu yer tuttugu icin ucuyor.
Ucan hollandalidan sonra lig olarak ucan ispanyolumuz oldu.

Ha bir macta burnuylan top kurtardi ayrica, muhtesem ispanyol burnuylan

Gommeyin hemen efendi bir cocuga benziyor, sakat zaten cocuk, yazik.

Çevrimdışı Jukebox

Yok abi zaten ona bakarsan Tolga bizde her maç 11, kaç maç oynamıştır kim bilir bu onu iyi kaleci yapmıyor.Yada sabri kaç maç çıkarmış adam oda onu iyi sağ bek yapmıyor.
Ama demek ki bu adamın az oynamasına bir şeyler sebep olmuş.Yinede sana da sormak isterim abi ospina,adler vs gibi isimlerden hatta elimizde boyko varken fabri ismi sende de bir hayal kırıklığı yaratmıyor mu ?

Çevrimdışı mylife1903

Bir ışık olsa daha fazla süre alırdı demek istiyorum. Bunu anlamayacak ne var ki? Oynadığı takım üst düzey olsa yedek olsa onuda anlarım o da yok.
@Serhat Akkaya mantikli yaziyor bu konuda. Adam 29 yasinda bir tam sezonluk maci zor oynamis. Simdi milli takim olsa tamam, onunde kahn vardir oturur beklersin senin sanssizligindir ayni donem cikmis olmak. Herif 149kere milli olur sen 1 kere oynarsin ama kulup takiminda 29 yasinda 60 tane mac oynadiysan kadrolu yedek kalecisindir.
Adamin ispanyada kadrosu cikmadi herhalde turkiyeye atadilar

Çevrimiçi Necmi

30 yaşına gelmiş adamı neye göre değerlendireceğiz ki abi? Bir anda sihirli değnek değecek ve muhteşem bir kaleci mi olacak? Üst düzey bir firmanın işe alımından sorumlusun senden çok daha alt düzeyde bir takımdan oyuncu alır mısın? Üstelik bu adamı son 1 sene hiç çalışmamış
Ben almam herşeyden önce sakatlık sonrası bir oyuncu messi olsa almam
şu an bu göze alamayacağımız bir risk olur. ama değerlendirme şeklin yanlış.
farzetki alındı ve yüksek performans verdi o zaman söylediklerin çürümüş oluyor.
Biz aras transferindede risk aldık. ama yaşından dolayı ve fiyat uygun olduğu için alınabilir bir
riskdi. Kalecide risk alamazsın öyle bir lüksün olmaması lazım. iki yıldır peşindesin  ne bu
bulunmaz hint kumaşımı. Elbette bu transfere tepki verilmeli hemde sert bir tepki verilmeli.
ama verdiğin tepkide haklı ve bilinçli olmalı. 58 maç oynamış dersen bu tepkiye gülüp geçilir bence.
tepki olmaktan çıkar anlatmak istediğim bu

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi 300 mac oynayanin yedegi ise 58 mac oynayan goreceli olarak 300 oynaya gore kotu kaleci oluyor zaten otomatikman. Bu denklemde 300 oynayani almak gerekir. Karman corman bir is be necmi abi.

Çevrimdışı Ersoy

ndoye olayı gibi çıkar bence.Yani inşallah öyle çıkar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben almam herşeyden önce sakatlık sonrası bir oyuncu messi olsa almam
şu an bu göze alamayacağımız bir risk olur. ama değerlendirme şeklin yanlış.
farzetki alındı ve yüksek performans verdi o zaman söylediklerin çürümüş oluyor.
Biz aras transferindede risk aldık. ama yaşından dolayı ve fiyat uygun olduğu için alınabilir bir
riskdi. Kalecide risk alamazsın öyle bir lüksün olmaması lazım. iki yıldır peşindesin  ne bu
bulunmaz hint kumaşımı. Elbette bu transfere tepki verilmeli hemde sert bir tepki verilmeli.
ama verdiğin tepkide haklı ve bilinçli olmalı. 58 maç oynamış dersen bu tepkiye gülüp geçilir bence.
tepki olmaktan çıkar anlatmak istediğim bu
Ospina 2 sezondur maç yapmıyor doğru düzgün abi ama ona bir şey diyor muyuz hayır. Konu zaten kalecilerin tartışılırken vasat birisini getirmen. Çapraz bağ kalecilerde çok rastlanan bir sakatlık değil sonrasında toparlama süreci nasıl olur hiç bilmiyoruz. Üstelik bu adam henüz tam kapasiteyle idmanlara çıkacak düzeyde bile değil bildiğim kadarıyla
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Asıl sorulması gereken soru şu: Fabri'yi kim, ne zaman izledi? 14/15 LaLiga ve 10/11 Segunda dışında takip edebileceğiniz bir sezonu yok.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 18:47:00 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi 300 mac oynayanin yedegi ise 58 mac oynayan goreceli olarak 300 oynaya gore kotu kaleci oluyor zaten otomatikman. Bu denklemde 300 oynayani almak gerekir. Karman corman bir is be necmi abi.
adamın hayatı sakatlıkla geçmiş benim bir şey savunduğum yok
bende duyunca ne saçmalıyorlar dedim. Ama tepki verecekseniz sert ama bilinçli tepki olmalı ve burdan verdiğiniz tepkiyi
esas twitter hesaplarından kulübe verin. Çünkü bu taraftar bir kaleci faciasını daha yaşamaz
bizat bunlardan sorumlu olanlara yaşatır bunu yönetimin bilmesi gerekiyor. tepkinizi gösterinki
ilerde pardon diyebilecek durumları olmasın. ama doğru yerde ve doğru şekilde yapın.

Etiketler: