2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373755 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

İbanez'i yedek olarak kabul ederim ben neden olmasın ? Ama fiyatı da önemli.Zaten menajeri İstanbula gelip kapı kapı geziyorsa nasıl bir futbolcu olduğunu tartışmaya gerek yok.Herhalde büyük takımlardaki sol bek eksikliğini görünce ilk uçakla geldi.
O yedek olursa ismail ilk 11 de oluyo bida düşün derim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

O yedek olursa ismail ilk 11 de oluyo bida düşün derim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim akfamdaki plan İbanez'i ucuza kapatıp bir sol bek daha almaktı da baya uçtum. :evillol: Aslında yapılabilir bir şey ama maalesef olmaz.İsmal'i kadroda bile düşünmüyorum lükse bak. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cagdas44

ona bakarsak ben fikret baskanada güvenmiyorum,

müzmin sakat dedi dembabaya gitti onu aldı :)  ama cogu insan burada  sene boyunca 1.2 opsiyon oldugunu biliyorken 2milyona gelmiş olması zaten gazeteye inanmamı kolaylastırıyor, nitekim bugun yalanlama gelmezsede tammaen inanacagım

@ozan062 ve kulüpten açıklama ve yalanlama geldi

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66696/

Çevrimdışı Berat

Kulüpten yapılan açıklama

Marcelo'nun opsiyonu zamanında kullanılmış.

Çevrimdışı 38life

Aslında Fabricio fena değil gibi geldi bana. Youtubeda, google da Fabricio Agosto fail yazdım, mistake yazdım ispanyolca yazdım herşeyi yazdım hiç öyle bi video bulamadım. Normal videolarına bakarsak da kötü bir kaleci değil gibi görünüyor. Ama kaleci videodan anlaşılmaz . Buyüzden iyi diyemeyiz ama kötü dememizi gerektiren sebep ne onu anlayamadım ben... Evet "isim" olarak tatmin edici değil ama performansının kötü olduğuna dair ne tür bir gözlemimiz var? veya gözlemi olan var mı?

Çevrimdışı Berat

Aslında Fabricio fena değil gibi geldi bana. Youtubeda, google da Fabricio Agosto fail yazdım, mistake yazdım ispanyolca yazdım herşeyi yazdım hiç öyle bi video bulamadım. Normal videolarına bakarsak da kötü bir kaleci değil gibi görünüyor. Ama kaleci videodan anlaşılmaz . Buyüzden iyi diyemeyiz ama kötü dememizi gerektiren sebep ne onu anlayamadım ben... Evet "isim" olarak tatmin edici değil ama performansının kötü olduğuna dair ne tür bir gözlemimiz var? veya gözlemi olan var mı?

HT haberine istinaden mi baktın bu kadar ? :)

Çevrimdışı worns

Şahsen benim istemememin nedeni yakın dönemde geçirdiği ağır sakatlıklar. Yoksa potansiyelli bir kaleci olarak biliniyordu, Sambade de önermişti.

Ayrıca iyi performans gösterdiği sadece bir sezon var. Seviye yükselince ne yapabilir soru işareti

Marcelo tartışmasına yönetim gerekli cevabı vermiş. Hala şu tuvalet kağıtlarında yazanlar üzerinden eleştiri yapmaya çalışanlar var. Eleştiri yapılır, bu taraftarın hakkı ama önce meselenin açığa kavuşmasını beklemek gerekmez mi?

Çevrimdışı Ersoy

Videodan kaleci bakmaya tövbeliyim ben o yüzden şuana kadar hiç videosuna bile girip bakmadım. :evillol:
Zaten ne mal olduğu belli.Deportivo'dan alıyorsak ne bileyim...Ama yine de adam akıllı izlemiş birisi varsa bir şeyler yazabilir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

HT haberine istinaden mi baktın bu kadar ? :)

Hayır. Zaten ta nezamandır gündemde olan bi oyuncu hiç bakmamıştım bi bakayım dedim öyle neden bukadar korkuyoruz o gelecek diye :D

Çevrimdışı Bishamon

Vatan kimin gazetesi arkadaşlar?  :D

Çevrimdışı Berat

Hayır. Zaten ta nezamandır gündemde olan bi oyuncu hiç bakmamıştım bi bakayım dedim öyle neden bukadar korkuyoruz o gelecek diye :D

Gelmesin üstat Adler/Costil/Ospina gelsin :D

Çevrimiçi Mehmet57

Fanatik anlasilan kaleci Antonio Adan diyor. Sesimi cikarmam, iyi kaleci.

Çevrimdışı onder23

bende adan diye okudum fabri nerden çıktı diye bakıyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı worns

O da sallamadır muhtemelen ama olursa hakikaten kaleci sorununu yıllarca çözebilir.

Çevrimiçi Necmi

ona bakarsak ben fikret baskanada güvenmiyorum,

müzmin sakat dedi dembabaya gitti onu aldı :)  ama cogu insan burada  sene boyunca 1.2 opsiyon oldugunu biliyorken 2milyona gelmiş olması zaten gazeteye inanmamı kolaylastırıyor, nitekim bugun yalanlama gelmezsede tammaen inanacagım
amma sallıyorsun ya yuh sana artık
adamın kulübü resmi açıklama yaptı Beşiktaş opsiyonu kullanarak marcelloyu aldı diye
bu kadar manuplasyon da olmaz hadi yönetime sallayacağım diye atıp tutuyorsunda
burdaki insanlarıda aptalmı sanıyorsun. yanlış bilgi vermek bu forumda atılma nedeni
birtarafından sallarken dikkat et bence @ozan062

Çevrimiçi Necmi

yahu bu kadar zaman adamla asık atıyoruz sonra uefa diyoruz bana gerçekçi gelmediği için bende beklentiye giriyorum

nitekim skrtel ile ilgilenmekte buna bir örnek.. geçen senede vardı boyle ilginc pahalı ugraslar sonuclanmıyordu sonrada baskan ugrastık olmuyor diyordu demekki bu senede gecen senede bunlar kovalanıyor

birde gazetede cıkana göre arada farklarda öyle aman aman değil 1-2-3 milyonluk farklar:)

zaten daha fazlası olsa hiç gündeme bile girmez bu oyuncular yani o bir iki milyonlar sanmıyorum uefada sorun yaratacak sen vermezsin 600binlik ismaile 1.3 olur biter vermezsin pektemege o maası al sana maasta büyük bosluk... yani inandırıcı gelmiyor yoksa neden ben durduk yere kelime yapayım burada

sabahları okumayanlar beni alakadar etmez aksama dogru girenler okur bir kişi bile okusa bana yeter çnk bu görüşlerde bir görüştür sonucta bos konusulmuyor burada ortada veri var ve bunun uzerinden konusuluyor.. cogu seye inanırken bunlara inanmayan kitleyede ben müthiş ... gülüyorum oda ayrı mesele
evet sabah okumadım akşama doğru girdim ve yalan bilgiyle forumu
provake etmekten moderasyonu yedin  @ozan062   :)  hayırlı olsun

Çevrimiçi Necmi

@ozan062 ve kulüpten açıklama ve yalanlama geldi

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66696/
kulüp açıklamasına gerek varmı geçen hafta marcellonun kulübü açıkladı zaten
Beşiktaş opsiyonu kullandı diye.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BTD

Kaleci konusunda korktugunuz olmayacak iciniz rahat olsun diyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba Huthcinson 21 Yasinda cikti

Atibanin metabolik yasinin 21 oldugu ortaya cikti ,
Ozel bir hastanede yapilan Vucut analizi testinde 34 yaşındaki Atibanin test sonucu metabolik yasinin dusuk çıkmasi Fitness seviyesinin yuksekligini ve vücuttaki yag seviyesinin dusuk oldugunu gösteriyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ozel bir hastanede yapilan Vucut analizi testinde 34 yaşındaki Atibanin test sonucu metabolik yasinin dusuk çıkmasi Fitness seviyesinin yuksekligini ve vücuttaki yag seviyesinin dusuk oldugunu gösteriyor
Ahahaha
Biyonik adam atiba. 6milyon dolarlik adam.
Atibanin metabolik yasi 21 ciktiysa benimki 70 falandir uzulsem mi sevinsem mi

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

https://www.hannover96.de/en/news-info/news/details/18809-besiktas-sign-marcelo.html

Hannover 96 kulübünün resmi sitesindeki 16 Haziran tarihli haber: "Besiktas have exercised their option to buy Hannover 96 centre-back Marcelo."
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Alper1903

Bu adama normal değil dedik inanmadılar bak ne oldu şimdi  :icool:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı dkn_34

bize hızlı bır stoper lazım 
 nkouluya verelım 4-5 mliyon euro imza parası alalım.şu serdar aziz ile nkoulu kıyas bile edilemez.
glik gelseydi tosicide sayarsak 4 tane hızlı olmayan stoperlere sahıp olacaktık belki böylesi daha iyi oldu.

ysariusta

• Ziyaretçi

yahu bu kadar zaman adamla asık atıyoruz sonra uefa diyoruz bana gerçekçi gelmediği için bende beklentiye giriyorum

nitekim skrtel ile ilgilenmekte buna bir örnek.. geçen senede vardı boyle ilginc pahalı ugraslar sonuclanmıyordu sonrada baskan ugrastık olmuyor diyordu demekki bu senede gecen senede bunlar kovalanıyor

birde gazetede cıkana göre arada farklarda öyle aman aman değil 1-2-3 milyonluk farklar:)

zaten daha fazlası olsa hiç gündeme bile girmez bu oyuncular yani o bir iki milyonlar sanmıyorum uefada sorun yaratacak sen vermezsin 600binlik ismaile 1.3 olur biter vermezsin pektemege o maası al sana maasta büyük bosluk... yani inandırıcı gelmiyor yoksa neden ben durduk yere kelime yapayım burada

sabahları okumayanlar beni alakadar etmez aksama dogru girenler okur bir kişi bile okusa bana yeter çnk bu görüşlerde bir görüştür sonucta bos konusulmuyor burada ortada veri var ve bunun uzerinden konusuluyor.. cogu seye inanırken bunlara inanmayan kitleyede ben müthiş ... gülüyorum oda ayrı mesele
Bizim yönetim transfer politiakasını değiştirmediği sürece iyi bir kaleci alamayız.

Bakın gsye adamlar bir kaleciye çok iyi para verdiler adam onları tek başına şampiyon yaptı.

6-7M vermeden düzgün kaleci zor buluruz

Başka bir gezegende misiniz arkadaşlar. Para yok para. Markete giriyorsunuz paketlerin üzerinde etiketleri okuyorsunuz. Bakıyorsunuz. Uyanı alıyorsunuz. Paran yokken nasıl transfer mantığı değişecek arkadaş. GS Muslerayı almışmış. Bak bakalım o sezon kadrosuna. Hamit 4 milyon alıyor, Selçuk Burak 3 sonradan eklenen şıreydır 5 Melo 5 Melo'nun dövdüğü sol açık 3. Daha sonra eklenen Droba 8. Bugün GS ne diyor. BATTIK. UEFA ne diyor. Sen gelme arkadaş. Kötü örnek örnek değildir. Unutmayın.

Etiketler: