2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381786 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lazio'dan iyi kaleciler çıkar ama  :D
Boykodanda tolgadan da iyi kaleci ama bize daha iyisi lazım ospina, costil gibi alabileceğimiz en iyi kaleci de ruffier olur ama 8 10 milyon çekerler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lazio'dan iyi kaleciler çıkar ama  :D
Marqetti olur bak :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Boykodanda tolgadan da iyi kaleci ama bize daha iyisi lazım ospina, costil gibi alabileceğimiz en iyi kaleci de ruffier olur ama 8 10 milyon çekerler

Unut Ospinayi , Vermiyor adamlar ayni paraya daha iyileri var onlara yonelelim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Unut Ospinayi , Vermiyor adamlar ayni paraya daha iyileri var onlara yonelelim
Ospinayı alamayız bencede örnek olarak verdim costill de iyi kaleci o da tatmin eder ama en iyisi ruffier....

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş'ımızı şu an güçsüzleştirmeye çalışabilecekleri ellerinde kalan tek elle tutulur şey Şenol hocamızı milli takımın başına getirmektir.Bunada eminim ki milli takımı düşündüklerinden değil bizi zayıflatmak için yapmaya çalışacaklardır.Sıkı sıkı sarılmalıyız Şenol hocamıza,bırakmamalıyız :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş'ımızı şu an güçsüzleştirmeye çalışabilecekleri ellerinde kalan tek elle tutulur şey Şenol hocamızı milli takımın başına getirmektir.Bunada eminim ki milli takımı düşündüklerinden değil bizi zayıflatmak için yapmaya çalışacaklardır.Sıkı sıkı sarılmalıyız Şenol hocamıza,bırakmamalıyız :ok:
Merak etme öyle bir şey imkansız terim bırakmaz milli takımı

Çevrimdışı alimm

STOPER..
Listemizde şu an 4 isim var belirginleşen. Kamil
Glik,Nkoulou,Gustavo Gomez ve Serdar Aziz..
* Stoperde birinci önceliğimiz kesinlikle KAMİL
GLİK. Yer gök Kamil açıkçası.
* Torino en başta kapıyı 15 milyon eurodan açtı 10-11 seviyelerine düştü şu an ise 8-8.5 milyon
euro sınırındalar. Bizim ise çıktığımız son rakam
6.5 milyon euro
* Oyuncu ile 4 yıllık bir kontratta kulübümüz kesin
anlaşmaya vardı,konuşulan maaş aralığı ise
1.1-1.5 milyon euro arası * Torino bu rakamlardan aşağıya inmeyeceğini
belirtti kulübümüze ise şahsi fikrim 7 milyon euro
rakamını bulacak
* Kamil Glik Torino'dan ayrılmak istiyor hedefi
Şampiyonlar Ligi Türkiye konusunda Polonya milli
takımındaki arkadaşı Grosicki'den olumlu referanslar aldı,eşi İstanbul'dan resmen etkilendi.
Okul,ev gibi ufak tefek detaylar dahi hazır. Şu an
beklenen şey kulübü ile bir rakamda anlaşmak.
Hem Şenol Güneş hem scout ekibimiz hem de
başkanımız hayran kaldılar Glik'e
* Yer gök KAMİL diyerek bu konuyu noktalıyorum. Yine şahsi fikrim olumlu biteceği bu transferin
Gelelim stoperdeki ikinci önceliklerimize,ikinci
öncelikten kastım ikinci stoper.. İkinci stoper için
3 adayımız var. Nkoulou,Serdar ve Gustavo Gomez
Öncelikle şunu demeliyim kesinlikle bir oyuncu
satışı yapılmadan ikinci stoper transferi anlaşılsa dahi açıklanmaz bence
*Nkoulou ile başlayalım oyuncu bizden 2.5
milyon euro maaş+4 milyon euro imza parası ve 4
yıllık kontrat istemişti,aldığım bilgi 2 milyon euro
maaş+3 milyon euro imza parası ve 4 yıllık
kontratta oyuncu ile prensipte anlaştığımız. Peki niye bekletiyoruz
1- İkinci stoper adayı olması
2- Henüz bir oyuncu satışının olması
3- Oyuncunun bizi oyalayarak hala kesin bir cevap
vermeyip sadece prensip olarak kabul etmesi
* Eğer oyuncu kesin cevabını verir ve bizde oyuncu satışını yaparsak bence Nkoulou ikinci stoperimiz
olur
* Serdar Aziz ile devam edelim
- Öncelikle Serdar'ın BEŞİKTAŞ'ı kesinlikle
istemiyorum ifadesi külliyen yalan,1 ay önce
Şenol Güneş ile bizzat konuşma yaptı ve BEŞİKTAŞ'a gelebileceğini belirtti
- Serdar için Şenol Güneş çok ısrarcı ikinci stoper
konusundaki önceliği diyebilirim. Hem daha önce
öğrencisi olması,hem ligi bilmesi hem de yaşının
daha genç olması yönetimide ikna eden şeyler.
Ama Bursaspor'un tavrı transfer önündeki engel fiyat konusunda 6 milyon eurodan aşağı
inmiyorlar o rakama satamayacaklarını bilselerde.
Takasta ise Tolgay Arslan'ı istiyorlar. Bu transfer
bitecekse ki ben (Nkoulou ve Gomez isimlerini
ikinci stoper için tercih ederim) Serdar Aziz'in tavrı
çok önemli olacak * Ve Gustavo Gomez
- Gökhan Keskin yerinde izlediği Gomez'den
büyülenmiş olacakki mutlaka alalım direktifini
verdi teknik heyet uygun gördü yönetim onayladı
ve ilk etapta 4.5 milyon euroluk bir teklif yaptık
ancak Boca,Porto kulüplerinin talip olması nedeniyle reddedildi teklifimiz sırasıyla 5.2-5.5-6
ve 6.5 milyon euroya yükselttik ve son rakamda
yani 6.5 milyon euroda Lanus'a en yüksek teklifi
veren kulüp olduk. Porto bir başka stoper
aldı,Boca'nın teklifi reddedildi ve daha sonradan
talip olan Benfica ile Valencia'nın teklifleri ise 5.5 ve 5.9 milyon euroda sabit kaldı
* Oyuncu ile sözleşme şartlarında menajeri ilede
imza parasında kesin anlaşmaya varıldı. Beklenen
şey aynı Kamil Glik'teki gibi kulübü ile anlaşmak
ve Glik'ten farklı olarak oyuncu satışı
Biraz uzun oldu ancak toparlamak gerekirse 1.stoper için tek aday Glik
2.stoper için adaylarımız Nkoulou,Serdar ve
Gustavo Gomez
2.stoper için oyuncu satışı bekleniyor
Ve şahsi fikrim oyuncu satışı gerçekleştiğinde
bence biz bu 4 oyuncu ilede kesin anlaşmaya varmış olup aralarında tercih yapmak durumunda
kalacağız(Glik zaten ilk tercih daha doğrusu diğer
3 stoper arasından birini seçmek durumunda
kalacağız ve o isim kim olur hiç bilemiyorum)
Şimdilik stoper konusunda söyleyeceklerim
bunlar

BTD

doğruluk miktarı ne kadardır bilemiyorum ama kurgu ve mantık olarak gayet etkili... Umarım dediği gibi gilik + n'kalou gelir....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ozan062

Ozan UEFA anlaşmasını ne yapacaksın. Töre gelirken UEFA anlaşması yoktu ki. 20 milyonluk paket falan yapamazsın. SPK'ya biz gelecek sezondan sonra artık zarar etmeyeceğiz dedik. UEFA'yı geçelim içerde biz şirketi kaybedicez. Sadece biz de değil. En riskli GS. Bu sezon kalsa da gelecek sezona GS Şıreydır'ı Muslera'yı Selçuk'u satar. Başka şansı yok. Adamlar UEFA'ya fizibilite vermiş. ŞL ligi gelirleri var içinde. Düzeltmeyi bir koydular anında ceza aldılar. Gelecek sezonda yazarlar. Kombineleri indirsinler yüzde 30 ondan sonra görecem. Biz 43 000 biletle 55 000 ini katlarız.

yahu bu kadar zaman adamla asık atıyoruz sonra uefa diyoruz bana gerçekçi gelmediği için bende beklentiye giriyorum

nitekim skrtel ile ilgilenmekte buna bir örnek.. geçen senede vardı boyle ilginc pahalı ugraslar sonuclanmıyordu sonrada baskan ugrastık olmuyor diyordu demekki bu senede gecen senede bunlar kovalanıyor

birde gazetede cıkana göre arada farklarda öyle aman aman değil 1-2-3 milyonluk farklar:)

zaten daha fazlası olsa hiç gündeme bile girmez bu oyuncular yani o bir iki milyonlar sanmıyorum uefada sorun yaratacak sen vermezsin 600binlik ismaile 1.3 olur biter vermezsin pektemege o maası al sana maasta büyük bosluk... yani inandırıcı gelmiyor yoksa neden ben durduk yere kelime yapayım burada

yani ortada daha ne transfer var ne verilen düşük ücret var ne fazla ücret var... Kulaktan duyma bilgiler , gazete haberleriyle Yok efendim Marceloya 2 vermişiz elimize yüzümüze bulaştırmışız.
Yok efendim yaptığımız transferler kötü herkes aynı seviye. 
Yahu sabah sabah ne yaşadınız bu kadar olumsuz olacak ?  İnsanlar artık cevap bile vermiyor okumuyor bile çünkü çok rahatsızlar yani en azından benim forumu takip eden çevrem öyle. Bilin istedim.

sabahları okumayanlar beni alakadar etmez aksama dogru girenler okur bir kişi bile okusa bana yeter çnk bu görüşlerde bir görüştür sonucta bos konusulmuyor burada ortada veri var ve bunun uzerinden konusuluyor.. cogu seye inanırken bunlara inanmayan kitleyede ben müthiş ... gülüyorum oda ayrı mesele
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 12:47:15 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Bishamon

Bizim yönetim transfer politiakasını değiştirmediği sürece iyi bir kaleci alamayız.

Bakın gsye adamlar bir kaleciye çok iyi para verdiler adam onları tek başına şampiyon yaptı.

6-7M vermeden düzgün kaleci zor buluruz

Çevrimdışı cagdas44

Costil'i aldık büyük ihtimal. Takip etmiş Beşiktaş'ı ve son paylaştığı fotolardan birinde arka plan Turkish Airlines reklamı var o tesadüf olabilir ama takip olayının tesadüf olacağını sanmıyorum.
Sizce nasıl kaleci ben pek bilmiyorum sadece kulak dolgunluğum var ismine yorumlarınızı bekliyorum

THY EURO 2016'nın resmi sponsoru ve tüm tesislerde ve organizasyona dair her yerde reklamı var basit bir denk gelmedir.

Çevrimdışı abdusta

Sebastian Prödl 28 yaşında
stopper ve defansif sağ bekde oynuyor

Ersan Gülümün hızlı Avusturya versiyonu

Dünkü maçta bana güven verdi,Robaldo yu sıfırladı
Al 2 milyona,1 milyon yıllık ver oynat

https://twitter.com/search?q=Sebastian%20Pr%C3%B6dl&src=typd

Naniyi-ronaldayı cebine koydun,duvardın,kayaydın taşdın diyen bir çok tweet yagmış..

hayırlı olsun

saygılar

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 12:57:38 abdusta ]

Çevrimdışı 38life

Ibanez hakkındaki olumlu olumsuz görüşlerimi paylaşayım dahada aydınlanmanız için ( 15 lig maçını izledim içlerinde Partizan derbisininde bulunduğu)
* Orta açıyor bakın biz buna hasretiz ve bu adam müthiş ortalar açıyor
* Bindirmeleri iyi içeriye girmeyi seviyor
* Arjantinli bir isim teknik bir oyuncu
* Hızlı bir oyuncu 1.70 boyunda olmasına rağmen olmayan fiziğini iyi kullanıyor
* Sırp Ligi çok sert kemik seslerinin duyulduğu bir ligdir ve böyle bir ligde 31 maçta kırmızı kart görmeyip sadece 6 sarı kart görmüş
* Sol kanat,sağ kanat oynayabilmesi yaşının daha 26 olması avantaj
* Avrupa Kupalarında 25'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere 41 maça çıkması avantaj
* 7 sezon Dinamo Zagreb gibi rekabet seviyesi üst düzey bir takımda düzenli olarak forma giymesi avantaj (162 maç 15 gol 18 asist)
Peki bu adam 4/4'lük mü değil gördüğüm olumsuz yönlerini sıralamakta lazım
* Orta açarken bazen fazla bekliyor ve top kaybına yol açabiliyor
* İkili mücadeleler sonrası rakip oyuncu ya da hakemle sözlü münakaşaya giriyor burası Türkiye Cüneyt Çakır affetmez
* Bazen hücuma gereğinden fazla katılması geride boşluklar bırakmasına yol açıyor izlediğim 15 maçta bunu 3 ya da 4 göre gördüm
* Hava toplarında etkisiz bir arkadaşımız boy 1.70 yapacak fazla bir şey yok
İzlediğim 15 maçından çıkardığım sonuçlar bunlar sahaya çıkana kadar herkesi tatmin etmez ama sahaya çıktıktan sonra sevgilisi olur bu tribünlerin şahsi fikrim bekleyip göreceğiz

BTD

Çevrimdışı 38life

STOPER..
Listemizde şu an 4 isim var belirginleşen. Kamil Glik,Nkoulou,Gustavo Gomez ve Serdar Aziz..
* Stoperde birinci önceliğimiz kesinlikle KAMİL GLİK. Yer gök Kamil açıkçası.
* Torino en başta kapıyı 15 milyon eurodan açtı 10-11 seviyelerine düştü şu an ise 8-8.5 milyon euro sınırındalar. Bizim ise çıktığımız son rakam 6.5 milyon euro
* Oyuncu ile 4 yıllık bir kontratta kulübümüz kesin anlaşmaya vardı,konuşulan maaş aralığı ise 1.1-1.5 milyon euro arası
* Torino bu rakamlardan aşağıya inmeyeceğini belirtti kulübümüze ise şahsi fikrim 7 milyon euro rakamını bulacak
* Kamil Glik Torino'dan ayrılmak istiyor hedefi Şampiyonlar Ligi Türkiye konusunda Polonya milli takımındaki arkadaşı Grosicki'den olumlu referanslar aldı,eşi İstanbul'dan resmen etkilendi. Okul,ev gibi ufak tefek detaylar dahi hazır. Şu an beklenen şey kulübü ile bir rakamda anlaşmak. Hem Şenol Güneş hem scout ekibimiz hem de başkanımız hayran kaldılar Glik'e
* Yer gök KAMİL diyerek bu konuyu noktalıyorum. Yine şahsi fikrim olumlu biteceği bu transferin
Gelelim stoperdeki ikinci önceliklerimize,ikinci öncelikten kastım ikinci stoper.. İkinci stoper için 3 adayımız var. Nkoulou,Serdar ve Gustavo Gomez
Öncelikle şunu demeliyim kesinlikle bir oyuncu satışı yapılmadan ikinci stoper transferi anlaşılsa dahi açıklanmaz bence
*Nkoulou ile başlayalım oyuncu bizden 2.5 milyon euro maaş+4 milyon euro imza parası ve 4 yıllık kontrat istemişti,aldığım bilgi 2 milyon euro maaş+3 milyon euro imza parası ve 4 yıllık kontratta oyuncu ile prensipte anlaştığımız. Peki niye bekletiyoruz
1- İkinci stoper adayı olması
2- Henüz bir oyuncu satışının olması
3- Oyuncunun bizi oyalayarak hala kesin bir cevap vermeyip sadece prensip olarak kabul etmesi
* Eğer oyuncu kesin cevabını verir ve bizde oyuncu satışını yaparsak bence Nkoulou ikinci stoperimiz olur
* Serdar Aziz ile devam edelim
- Öncelikle Serdar'ın BEŞİKTAŞ'ı kesinlikle istemiyorum ifadesi külliyen yalan,1 ay önce Şenol Güneş ile bizzat konuşma yaptı ve BEŞİKTAŞ'a gelebileceğini belirtti
- Serdar için Şenol Güneş çok ısrarcı ikinci stoper konusundaki önceliği diyebilirim. Hem daha önce öğrencisi olması,hem ligi bilmesi hem de yaşının daha genç olması yönetimide ikna eden şeyler. Ama Bursaspor'un tavrı transfer önündeki engel fiyat konusunda 6 milyon eurodan aşağı inmiyorlar o rakama satamayacaklarını bilselerde. Takasta ise Tolgay Arslan'ı istiyorlar. Bu transfer bitecekse ki ben (Nkoulou ve Gomez isimlerini ikinci stoper için tercih ederim) Serdar Aziz'in tavrı çok önemli olacak
* Ve Gustavo Gomez
- Gökhan Keskin yerinde izlediği Gomez'den büyülenmiş olacakki mutlaka alalım direktifini verdi teknik heyet uygun gördü yönetim onayladı ve ilk etapta 4.5 milyon euroluk bir teklif yaptık ancak Boca,Porto kulüplerinin talip olması nedeniyle reddedildi teklifimiz sırasıyla 5.2-5.5-6 ve 6.5 milyon euroya yükselttik ve son rakamda yani 6.5 milyon euroda Lanus'a en yüksek teklifi veren kulüp olduk. Porto bir başka stoper aldı,Boca'nın teklifi reddedildi ve daha sonradan talip olan Benfica ile Valencia'nın teklifleri ise 5.5 ve 5.9 milyon euroda sabit kaldı
* Oyuncu ile sözleşme şartlarında menajeri ilede imza parasında kesin anlaşmaya varıldı. Beklenen şey aynı Kamil Glik'teki gibi kulübü ile anlaşmak ve Glik'ten farklı olarak oyuncu satışı
Biraz uzun oldu ancak toparlamak gerekirse
1.stoper için tek aday Glik
2.stoper için adaylarımız Nkoulou,Serdar ve Gustavo Gomez
2.stoper için oyuncu satışı bekleniyor
Ve şahsi fikrim oyuncu satışı gerçekleştiğinde bence biz bu 4 oyuncu ilede kesin anlaşmaya varmış olup aralarında tercih yapmak durumunda kalacağız(Glik zaten ilk tercih daha doğrusu diğer 3 stoper arasından birini seçmek durumunda kalacağız ve o isim kim olur hiç bilemiyorum)
Şimdilik stoper konusunda söyleyeceklerim bunlar

BTD

Çevrimdışı cagdas44

BTD çok geniş bir yelpaze ile basından farksız vede biraz popülist bir yaklaşım içerisinde benim gözlemim birde çok popüler olana güvenmem mutlaka bu kadar kusur kadı kızında da oluru vardır ses edilmez

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

BTD çok geniş bir yelpaze ile basından farksız vede biraz popülist bir yaklaşım içerisinde benim gözlemim birde çok popüler olana güvenmem mutlaka bu kadar kusur kadı kızında da oluru vardır ses edilmez

BTD'nin değil yönetimin transfer yelpazesi geniş. Ama takip ederseniz çok geniş değil aslında. Mesela stoper için 1.ci aday Glik. O olmazsa diğer seçenekler var. Veya Töre satılırsa diğer seçenekler devreye girecek. Zaten topu topu 4 aday var.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bir gün bakmıyoruz hemen haberler ve gündem değişiyor , Ne zaman oldu bunlar ya :D
Hayırlısı Olsun..

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, EURO 2016’da Türkiye’nin 3-0 yenildiği İspanya maçındaydı. THY Nice-İstanbul uçağı, bir anda Başkan’ın müthiş açıklamalarına sahne oldu.

“İSPANYOL KALECİ ALDIM”
"Kaleci arayışımızı hepiniz biliyorsunuz. Paris’te Polonya-Almanya maçını izledikten sonra Nice geçtim, Türkiye-İspanya maçına. Kalecimizi aldık. Adını vermesem de anlarsınız. Türkiye’nin maç yaptığı ülkenin sporcusu. (Aldığımız bilgiye göre, kaleci antrenörü Jose Sambade’nin teklifi ile düşünülen ve anlaşmaya varılan isim, Real Betis kalecisi Antonio ADAN.)
-Boyko da kalacak. Böylece seneye kaleci sıkıntısı yaşamayacağız."
GÖKHAN GÖNÜL TAMAM!
Başkan’a soruyoruz, başka tamamlanan transfer var mı diye, hemen yanıtlıyor: "Sağ bek aldım!
Tabii hemen soruluyor: "Gökhan Gönül tamam yani?" Başkan gülümsüyor... İyice rahat bir tavırla arkasına yaslanıp gülümseye devam ederek: "Ben isim vermedim. Ama biliyorsunuz tabii. Kaleci de sağ bek de tamam" diyor.
FUTBOLCULARIN KURUŞ ALACAĞI YOK!
Fikret Orman, stadın açılışı, hatta şampiyonluk kadar gururlandığı bir başka konuya giriyor:
"Futbolculara tek kuruş borcumuz yok. Biz geldiğimizde, futbolcular 2 yıl önceki alacaklarının peşindeydi. Tümü ödendi. Böyle bir yapı en önemli hedeflerimizdendi."
TEK KURUŞ BONSERVİS BORCUMUZ YOK!
Futbolculara borçlu olmamakla övünen başkan, diğer kulüplere, bonservis bedelleri nedeniyle oluşan borçları da temizlediklerini açıkladı:
"Tek kuruş bonservis borcumuz yok. Biz geldiğimizde 5 önceki bonservis borçlarının taksitleri ödeniyordu. Borçlar beş yıl öncesine dayanıyordu. Ama bunun için de çok çalıştık. 8 aydır tek gün tatil yapmadım. Cumartesi/pazar demeden çalışıyorum."
“UÇAK ALIYORUZ”
"Beşiktaş’ın Türk Havayolları'na her sezon ödediği para aşağı yukarı 1,5 milyon Euro. THY, Barcelona’ya, PSG’ye Mancester’a sponsor oluyor, uçakları onların renklerine boyuyor. İyi de yapıyor. Ama bizi bu uygulamaya katmıyor. Yaklaşık 40 milyon dolarlık bir uçağımız olacak. Leasing ile alacağız. 23-24 milyon doları bizden çıkacak bu paranın. Biz kullanmadığımızda da uçak çalışacak. Muhtemelen Atlas Air ile anlaşmış oluruz. Sanırım Ağustos’ta, yeni sezona yetişir. Ayrıca iki de otobüs aldık. Havaalanına kendi otobüsümüz ile gideceğiz. Kendi uçağımız deplasmana taşıyacak. Oradaki havalaanında da diğer otobüsümüz hazır olacak. Kurumsal imaj korunacak."
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Berat

İngiliz basını da sıkıntıdan Skrtel'i fenere Debuchy'i bize yolluyor.

İngiliz basını da sıkıntıdan Skrtel'i fenere Debuchy'i bize yolluyor.
:D

Debushyi isterim yalnız ben Skrtele de hayır demem :tabe:

Çevrimdışı Bishamon

Bir gün bakmıyoruz hemen haberler ve gündem değişiyor , Ne zaman oldu bunlar ya :D
Hayırlısı Olsun..

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, EURO 2016’da Türkiye’nin 3-0 yenildiği İspanya maçındaydı. THY Nice-İstanbul uçağı, bir anda Başkan’ın müthiş açıklamalarına sahne oldu.

“İSPANYOL KALECİ ALDIM”
"Kaleci arayışımızı hepiniz biliyorsunuz. Paris’te Polonya-Almanya maçını izledikten sonra Nice geçtim, Türkiye-İspanya maçına. Kalecimizi aldık. Adını vermesem de anlarsınız. Türkiye’nin maç yaptığı ülkenin sporcusu. (Aldığımız bilgiye göre, kaleci antrenörü Jose Sambade’nin teklifi ile düşünülen ve anlaşmaya varılan isim, Real Betis kalecisi Antonio ADAN.)
-Boyko da kalacak. Böylece seneye kaleci sıkıntısı yaşamayacağız."
GÖKHAN GÖNÜL TAMAM!
Başkan’a soruyoruz, başka tamamlanan transfer var mı diye, hemen yanıtlıyor: "Sağ bek aldım!
Tabii hemen soruluyor: "Gökhan Gönül tamam yani?" Başkan gülümsüyor... İyice rahat bir tavırla arkasına yaslanıp gülümseye devam ederek: "Ben isim vermedim. Ama biliyorsunuz tabii. Kaleci de sağ bek de tamam" diyor.
FUTBOLCULARIN KURUŞ ALACAĞI YOK!
Fikret Orman, stadın açılışı, hatta şampiyonluk kadar gururlandığı bir başka konuya giriyor:
"Futbolculara tek kuruş borcumuz yok. Biz geldiğimizde, futbolcular 2 yıl önceki alacaklarının peşindeydi. Tümü ödendi. Böyle bir yapı en önemli hedeflerimizdendi."
TEK KURUŞ BONSERVİS BORCUMUZ YOK!
Futbolculara borçlu olmamakla övünen başkan, diğer kulüplere, bonservis bedelleri nedeniyle oluşan borçları da temizlediklerini açıkladı:
"Tek kuruş bonservis borcumuz yok. Biz geldiğimizde 5 önceki bonservis borçlarının taksitleri ödeniyordu. Borçlar beş yıl öncesine dayanıyordu. Ama bunun için de çok çalıştık. 8 aydır tek gün tatil yapmadım. Cumartesi/pazar demeden çalışıyorum."
“UÇAK ALIYORUZ”
"Beşiktaş’ın Türk Havayolları'na her sezon ödediği para aşağı yukarı 1,5 milyon Euro. THY, Barcelona’ya, PSG’ye Mancester’a sponsor oluyor, uçakları onların renklerine boyuyor. İyi de yapıyor. Ama bizi bu uygulamaya katmıyor. Yaklaşık 40 milyon dolarlık bir uçağımız olacak. Leasing ile alacağız. 23-24 milyon doları bizden çıkacak bu paranın. Biz kullanmadığımızda da uçak çalışacak. Muhtemelen Atlas Air ile anlaşmış oluruz. Sanırım Ağustos’ta, yeni sezona yetişir. Ayrıca iki de otobüs aldık. Havaalanına kendi otobüsümüz ile gideceğiz. Kendi uçağımız deplasmana taşıyacak. Oradaki havalaanında da diğer otobüsümüz hazır olacak. Kurumsal imaj korunacak."

Ne güzel habercilik.İki yabancı kaleci nasıl olacakmış?

Ayrıca antonio Adan kimdir? 29 yaşında hiç kimse adama bonservis bile ödememiş.

Çevrimdışı Ersoy

Videodan kaleci izlemenin zararları. :evillol: Barca klasmanında Ter Stegen'den iyi şu videoda.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Fikret Orman: Kaleci arayışımızı biliyorsunuz.Kalecimizi aldık. Adını vermesem de anlarsınız. Türkiye’nin maç yaptığı ülkenin sporcusu. (HT)

abi ciddi mi bu ben bittim şuan.fabri...
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim bu Ibanez'i hiç gözüm tutmadı. Motta gibi bişey bence.

Bize ağır oturaklı, savunması düzgün adam lazım. Beck gibi. Fuchs gibi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Fikret Orman: Boyko da kalacak. Böylece seneye kaleci sıkıntısı yaşamayacağız. (HT)

Tamam beyler sakinim şunu gördükten sonra kendime geldim.Sallıyorsunuz da kurallara bakın az be.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

İbanez'i yedek olarak kabul ederim ben neden olmasın ? Ama fiyatı da önemli.Zaten menajeri İstanbula gelip kapı kapı geziyorsa nasıl bir futbolcu olduğunu tartışmaya gerek yok.Herhalde büyük takımlardaki sol bek eksikliğini görünce ilk uçakla geldi.
Bundan sonra her sene!

Etiketler: