2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373459 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Edwin Cardona mı? Oyuncuyu Colomb mu keşfetmiş?  :D

kıristof olanı mı kıristof olmayanı mı  :D aslında keşfeden o değilmiş americo vespuçiymiş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

kıristof olanı mı kıristof olmayanı mı  :D aslında keşfeden o değilmiş americo vespuçiymiş  :bandit:
Abi allahtan bizim kulupten selim soydan ve sadan kalkavan tarzi olanlar gitmemis, simdi havaalaninda demex veriyorlardi;
Begendigimiz oyuncular oldu evet, mesela sanchez harika oyuncu, sonra amerigadan o forvet cocuk neydi adi, hmmm hah claynt istwud, yok yok patrik demsi hah o iyi futbolcu ist sonra o ne o barcelonado oynayan mesi hah ben onu cok begendim, izlemeye alacagiz o alberto mesiyi.

Çevrimdışı ozan062

yine şu duruma geldik,,

popularitesi yüksekten baslayıp yere cakılan bir transfer politikamız var yani

skrtel, glik, gomez, serdar aziz  ve kimbilir simdide meksikadan bir stoper... yani görüyorsunuz dimi sanki skrtel alabilicende ugrasıyorsun belli adam maliyetli bari medyaya yansımasın beklentiyi şişirme dimi

yok anlatamıyoruz bir türlü
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 10:26:18 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

ve Başkanımız yeni bir terim ortaya cıkardı hızlı stoper

sonra biz önder özene gömüyorduk burada bol bol,, yine basladılar hızlı stoper sevdasına... dany türevi gelecek yani hani o gsden kiraladıgımız ve sonrasındada penaltı yaptıran adamdan bahsediyorum..

dünyada hızlı stoper diye bişi yok yeni terim ortaya cıkarıyoruz:(((

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bırakmak istememelerinin nedeni başka yedek yedek kalecileri olmamasıydı.Scsezny bu sene geri döndü artık birini satmaları lazım.Bu da Ospina olur
Eger bir Epl takimi oyuncuyu birakmak istemiyorsa onu alacak bir PARA yok alamazsin cunku paraya ihtiyaclari yok

O yuzden vakit kaybetmeye gerek yok diğer adaylarla da gorusulup anlaşılmalı Ospinadan baska kalecimi yok Dunyada ??
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 11:51:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Skretel Romayla anlaşmış transfer havuzundan bir oyuncu çıkar.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı saricasi

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 11:33:16 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozan062

marceloyu 1.2 ye alamamısız para yatmamıs iptal olmus o sozlesme

bizde tekrardan pazralık yapıp 2ilyona işi bitirmişiz.. işte bir baska zarar daha.... yani buna takipsizlikmi dersiniz, organizasyonsuzlukmu dersiniz adını siz koyun nerden baksan fiyasko

ama sorsan kimse bunu önemsemez ne varki buda nazarlık olsund er fakat borc artıyordu hani?:))

Çevrimdışı celiker1

bizde tekrardan pazralık yapıp 2ilyona işi bitirmişiz.. işte bir baska zarar daha.... yani buna takipsizlikmi dersiniz, organizasyonsuzlukmu dersiniz adını siz koyun nerden baksan fiyasko

ama sorsan kimse bunu önemsemez ne varki buda nazarlık olsund er fakat borc artıyordu hani?:))
Sene 2016 hala gazete haberlerine insnıyor musun?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Kesinmi ?

Çevrimdışı ozan062

Sene 2016 hala gazete haberlerine insnıyor musun?

ona bakarsak ben fikret baskanada güvenmiyorum,

müzmin sakat dedi dembabaya gitti onu aldı :)  ama cogu insan burada  sene boyunca 1.2 opsiyon oldugunu biliyorken 2milyona gelmiş olması zaten gazeteye inanmamı kolaylastırıyor, nitekim bugun yalanlama gelmezsede tammaen inanacagım

ysariusta

• Ziyaretçi

Ozan'da değişen bir şey yok. Bir çoğunuzda değişen bir şey yok. Stat sayfasında stat bitmez, maç başlığında şampiyon olamayız. Hakkaten sıkılmadınız mı çocuklar siz Beşiktaş'tan daha. Bu kadar mutsuz oluyorsanız ve umutsuzsanız başka hobiler bulun. Her dediğiniz bu kadar taca çıkmışken hele.

Çevrimdışı ozan062

Ozan'da değişen bir şey yok. Bir çoğunuzda değişen bir şey yok. Stat sayfasında stat bitmez, maç başlığında şampiyon olamayız. Hakkaten sıkılmadınız mı çocuklar siz Beşiktaş'tan daha. Bu kadar mutsuz oluyorsanız ve umutsuzsanız başka hobiler bulun. Her dediğiniz bu kadar taca çıkmışken hele.

bunca gün konustum konustum bir ucunu yönetime vurdum anında cevap geldi bende diyorumki sizdeki bu savunmadada değişen yok..rastlantı olma şansı yok yani kısacası
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 11:42:29 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

bence bu herif bizimle oyun oynuyor gibime geliyor

ibanezle alakalı haber

"F.O'yla konuştum"

Ulaştığımız Hırvat menajer ilginç açıklamalarda bulunurken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ismini vermek istemedi ancak başharflerini söylemeden de edemedi. "Görüşmeler pozitif geçti" diyen menajer, "Şu anda Hırvatistan'a dönüyorum. Size takım adı veremem ancak F.O'yla görüştüm ve onun son cevabını bekliyorum. Anlaşmaya çok yakınız" şeklinde konuştu.

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 11:56:20 ozan062 ]

ysariusta

• Ziyaretçi

bunca gün konustum konustum bir ucunu yönetime vurdum anında cevap geldi bende diyorumki sizdeki bu savunmadada değişen yok..
3 aydır foruma girmiyorum Ozan. ya birdir ya iki. ilk fark ettiğim şeyde senin mesajın gene. yönetimin neyini savunuyorum bir oku bakalım.

Senden ve bir kaç kişiden bahsediyorum. heeee savunuyorum. burada bekliyorum biri yönetime laf söylese de cevap yazsam diye. yanlız malesef sen öylesin. nereden bir şey bulsam da yönetime sallasam diye bekliyorsun.

Çevrimdışı ozan062

3 aydır foruma girmiyorum Ozan. ya birdir ya iki. ilk fark ettiğim şeyde senin mesajın gene. yönetimin neyini savunuyorum bir oku bakalım.

Senden ve bir kaç kişiden bahsediyorum. heeee savunuyorum. burada bekliyorum biri yönetime laf söylese de cevap yazsam diye. yanlız malesef sen öylesin. nereden bir şey bulsam da yönetime sallasam diye bekliyorsun.

doğrudur hatta mesajı ben düzelttim dedimki rastlantı olamaz dedim,,

fakat sen 3 aydır yokum diyorsun kabul, ama ben hep boyleyim sende hep öylesin dolayısıyla değişme sansımızda yok  :evillol: böyle kabul edicez nitekim biraz sunları eleştirseniz biraz bu konularda baskanın kulagına olumlu eleştiriler gitse kendisini dahada geliştirecek yani mükemmele bir adım daha yaklasacak ama yok hala savunmak senin özelinde demiyorum birebir insanlarla konusurkende bu cok oluyor yanlıs yahu biraz  empati lazım

önceki eleştirierim acımasızdı ama artık öyle değil  onun için hani empatiyi isterim:))

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burada Gecen sezon bir cok kisi Berisha yi yazdi , Izledigim kadariyla aman uzak dursun diyorum :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Valla ben 90 lardan beri bilirim transferleri. Daha öncesine vakıf değilim. İlk dönemleri hariç, Fikret Orman dönemi kadar planlı giden transfer görmedim. İlk dönemde de sonrasında da yapılamayan transfer hamleleri parasızlığa rağmen yapılıdı ya da yapılamadı. Çok eleştirilen Sivaslı santrafor, Dentinho falan da bakarsanız gene aynı düşünceyle yapıldı. Sen merak etme Başkan gerçekten parayı har vurup harman savurmuyor. Marcelo anlaşması yanılmıyorsam karşılıklıydı. Bizim verdiğimiz stoperi onlar almadı. Anlaşma her iki tarafında istemesi üzerine olabilir.
Her neyse Marcelo üstünden ya da bir oyuncu bir transfer üzerinden kötü ilan edersen Ba gitti diye dövünürken Mario sevincin kursağında kalır. Geçen sene Gomez'e sevinemeyen çok adam oldu öyle.
Olayların tüm yönlerine hakim olmadan burada idam sehpaları kurmayın.

ysariusta

• Ziyaretçi

Fenerbahçe, kaleye takviye yapmak yapmak amacında. Sarı lacivertliler, Volkan Demirel'e alternatif olarak Eskişehirspor'dan Ruud Boffin'e talip oldu.

Ospina diyenler vardı da...  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

mesela suna cok takıgım

sosa buraya geldiğinde 10milyon pakete gelmişti toplamda ben öyle hatırlıyorum,, aynı sekilde törede o pakete geldi(menejer paralarını katmıyorum nitekim her transferde var zaten bunlar)

glik ise en en fazla 12-13 milyon paketine gelecek fakat bizim için pahalı deniyor

yani acayım, 7 milyon oyuncunun takımına verelim 3 yıllık 1.5te oyuncuya verelim ettimi sana 11.5 paket..

ee arkadas stoper bu :) ve sampiyonlar ligine gidiyorsun artık 15,17.5 20milyonluk paketlerde yapılmalı dimi,,

ha aynı ayarda iki tane böyle adam alacam dersin ve ben 10milyon pakete iki tane oyuncu alıcam dersen bu gelecek adamlar marcelodan rhodolfodan farklı olmaz....:(

bircok yorumcunun benim begendim bir eleştirisi var oda sudur,, bizim takımda birden fazla aynı ayarda oyuncu var yani bir standart var ve bunun ustune cıkılamıyor

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 12:08:27 ozan062 ]

Çevrimdışı arda

Gelecek endişesi, yersiz kuşkular, öfke gibi olumsuz düşünceler beynin işlevlerini yavaşlatıp azaltmaktadır. Olumsuz düşüncelerin forumun ortak aklını esir almasından kaçınalım, tatlı bir sinerjiyle bu transfer sezonunu eda edelim, Tolga Beck Marcelo Tosic Ismail, Şampiyon Beşiktaş, velettalin amin.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 12:11:27 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

ysariusta

• Ziyaretçi

mesela suna cok takıgım

sosa buraya geldiğinde 10milyon pakete gelmişti toplamda ben öyle hatırlıyorum,, aynı sekilde törede o pakete geldi(menejer paralarını katmıyorum nitekim her transferde var zaten bunlar)

glik ise en en fazla 12-13 milyon paketine gelecek fakat bizim için pahalı deniyor

yani acayım, 7 milyon oyuncunun takımına verelim 3 yıllık 1.5te oyuncuya verelim ettimi sana 11.5 paket..

ee arkadas stoper bu :) ve sampiyonlar ligine gidiyorsun artık 15,17.5 20milyonluk paketlerde yapılmalı dimi,,

ha aynı ayarda iki tane böyle adam alacam dersin ve ben 10milyon pakete iki tane oyuncu alıcam dersen bu gelecek adamlar marcelodan rhodolfodan farklı olmaz....:(

bircok yorumcunun benim begendim bir eleştirisi var oda sudur,, bizim takımda birden fazla aynı ayarda oyuncu var yani bir standart var ve bunun ustune cıkılamıyor

Ozan UEFA anlaşmasını ne yapacaksın. Töre gelirken UEFA anlaşması yoktu ki. 20 milyonluk paket falan yapamazsın. SPK'ya biz gelecek sezondan sonra artık zarar etmeyeceğiz dedik. UEFA'yı geçelim içerde biz şirketi kaybedicez. Sadece biz de değil. En riskli GS. Bu sezon kalsa da gelecek sezona GS Şıreydır'ı Muslera'yı Selçuk'u satar. Başka şansı yok. Adamlar UEFA'ya fizibilite vermiş. ŞL ligi gelirleri var içinde. Düzeltmeyi bir koydular anında ceza aldılar. Gelecek sezonda yazarlar. Kombineleri indirsinler yüzde 30 ondan sonra görecem. Biz 43 000 biletle 55 000 ini katlarız.

Çevrimdışı berkotistis

mesela suna cok takıgım

yani ortada daha ne transfer var ne verilen düşük ücret var ne fazla ücret var... Kulaktan duyma bilgiler , gazete haberleriyle Yok efendim Marceloya 2 vermişiz elimize yüzümüze bulaştırmışız.
Yok efendim yaptığımız transferler kötü herkes aynı seviye. 
Yahu sabah sabah ne yaşadınız bu kadar olumsuz olacak ?  İnsanlar artık cevap bile vermiyor okumuyor bile çünkü çok rahatsızlar yani en azından benim forumu takip eden çevrem öyle. Bilin istedim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fenerbahçe, kaleye takviye yapmak yapmak amacında. Sarı lacivertliler, Volkan Demirel'e alternatif olarak Eskişehirspor'dan Ruud Boffin'e talip oldu.

Ospina diyenler vardı da...  :evillol: :evillol:
O zaman ospina bizimdir bizim kalacak

Çevrimdışı Bishamon

Burada Gecen sezon bir cok kisi Berisha yi yazdi , Izledigim kadariyla aman uzak dursun diyorum :busted_cop:

Lazio'dan iyi kaleciler çıkar ama  :D

Etiketler: