2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374065 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AhmetY

Costil'i aldık büyük ihtimal. Takip etmiş Beşiktaş'ı ve son paylaştığı fotolardan birinde arka plan Turkish Airlines reklamı var o tesadüf olabilir ama takip olayının tesadüf olacağını sanmıyorum.
Sizce nasıl kaleci ben pek bilmiyorum sadece kulak dolgunluğum var ismine yorumlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı 38life

Costil'i aldık büyük ihtimal. Takip etmiş Beşiktaş'ı ve son paylaştığı fotolardan birinde arka plan Turkish Airlines reklamı var o tesadüf olabilir ama takip olayının tesadüf olacağını sanmıyorum.
Sizce nasıl kaleci ben pek bilmiyorum sadece kulak dolgunluğum var ismine yorumlarınızı bekliyorum

Costil takip edeli 1.5 ay olmuş :D Bu arada bizi sosyal medyadan takibe alan isimleri saysak burdan fizana yol olur.

Bunlardan biri Robben mesela :)

Çevrimiçi Necmi

Glik hayal gibi ya zor o kalitede oyuncu almak aslında kolay da bizim yönetimi biliyoruz 5M bu futbolcuya hayatta vermez. 2M'ye alırız bi tane stoper kaleye de hangi köyden olduğunu bilmediğimiz Fabri sonra SL'de yeni bir rekor...

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne rekoru siz Beşiktaşı ne olarak görüyorsunuz anlamıyorum
bu kadarmı insan takımına kötü bakar kardeşim şu anda şl de bu takıma fark atabilecek bir takım yok
her takımla şu halimizle bile başa baş oynarız. Gerçekten Beşiktaşı nasıl görüyorsunuz siz ben söyleyeyim şu kadro
vodafone arenada barcayı yener. Yeterki takımı moralman ayakta tut böyle teslimiyetçi bir anlayışla elinde barca
kadrosu olsa fark yersin takımın moralinide emip alıyorsunuz bu çocukça ve bilinçsiz korkularınızla
barçada oynasan ne olur taraftar istediği anda seni sahada dağıtır. istersen messi ol geldiklerinden beri alexisle
marcello neden ilk gollerini arenada attılar. Bir seyredin maçları vodafonda oynayan takımla başakşehirde oynayan
takım aynımı. sanıyorsunuzki yıldızlar gelir başarı olur isimle başarı olsaydı bu senenin şampiyonu fener olurdu.

Çevrimdışı AhmetY

Costil takip edeli 1.5 ay olmuş :D Bu arada bizi sosyal medyadan takibe alan isimleri saysak burdan fizana yol olur.

Bunlardan biri Robben mesela :)
Vay arkadaş ben de sazan gibi atladım hemen. Neyse geleneği bozmayayım o zaman Roben'i aldık büyük ihtimal diyim :D

Çevrimdışı 38life

Vay arkadaş ben de sazan gibi atladım hemen. Neyse geleneği bozmayayım o zaman Roben'i aldık büyük ihtimal diyim :D

Haha :) olsun tecrübe bunlar hep. Biz de Ospina Twitterda Beşiktaş taraftarının fotoğraflarını beğendiğinde kesin bizde demiştik ama hiç öyle olmadı. Twitterdan bi tek Demba Ba'yı alabildik :D

Çevrimdışı ozeratalay

Benoit COSTIL instagramda Beşiktaşı Takibe almış :sevinc :halay: :halay:
Dün gece Ospinayı izleyince Ospina aşkım depreşmişti ama Costil geldiyse  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Katiliyorum abi bu tore ilginc cocuk, mesela sampiyonlar liginde oynatip satabiliriz, ben olsam o riske girerdim daha genc bu fiyatlara alicisi cikar zaten. Herif gecen sezonu kayip gecti gene alicisi var gene takip ediliyor, cok buyuk potansiyel.
Dinlensin bir, sirtini sivazlayalim salalim cl arenasina bakalim ne yapacak? Olmadi cl sonrasi devre arasinda satilir.
bu sene satmazsan seneyede kayıp geçer merak etme :bandit:

Çevrimdışı AhmetY

Haha :) olsun tecrübe bunlar hep. Biz de Ospina Twitterda Beşiktaş taraftarının fotoğraflarını beğendiğinde kesin bizde demiştik ama hiç öyle olmadı. Twitterdan bi tek Demba Ba'yı alabildik :D
Ben de sayende tecrübelenmiş oldum teşekkür ederim, hayırlısı diyip bekleyelim bakalım :D

Çevrimdışı mylife1903

bu sene satmazsan seneyede kayıp geçer merak etme :bandit:
Abi ozaman tek birsey kaliyor yapacak, sat sat sat sat getsin

Çevrimdışı Bishamon

Abi ben bu Ospina askini da anlamıyorum :alala:

Daha Ucuza alabilecegimiz ADLER var kapi gibi 4-5 e rahat alinir olmadi Free mandandaya teklof götür oda mi olmadi 5 Milyona Costili aliriz , Su Ospinada saplanip kalmayalim yeter artik :bandit:

Ospina da pahalı olmaz ki.Arsenal adamı 4e aldı biz de o kadar veririz alırız

Çevrimiçi Necmi

Ospina da pahalı olmaz ki.Arsenal adamı 4e aldı biz de o kadar veririz alırız
sorun o işte arsenal bırakmak istemiyor. Bir oyuncuyu takımı bırakmak istemezse ucuza nasıl alacaksın
şimdi bi atibayı 1 M a aldık peki bizden bu paraya koparabilirlermi? onu bırak 3-4 katına koparabilirlermi?

Çevrimdışı Samet_

şu çapraz bağları kopmuş kaleciyi çakarlarsa bize yazık vallahi

Çevrimiçi Mehmet57

Glik alinmazsa taraftar umarim yonetime sallamaz. Glik icin adi ilk gectiginde soylemistim Chelsea, Dortmund seviyesinde stopper oldugunu. Bunu Serie A ve gectigimiz sezonlarda AL izlemis herkes gormustur.

Ve soyle bir durum var. Biz Glik'i cidden almak istiyorsak Tore'den gelen paranin en az yarisini Glik'in bonservisine ayirmamiz gerekecek. Bunu yapabiliriz, ama ozaman diger mevkilere daha dusuk profilde oyuncu gelmesi buyuk ihtimal. Ornek Fabri-Ospina.

Glik icin 5 milyon gibi fiyatlar komik otesi. Bunlara inanmayin, cunki mumkun degil. Ozellikle gunumuz transfer parazinda Ingiliz kulupleri icin 5-7 milyon gibi fiyatlar cerez parasi.

Olursa ben cok sevinirim. Glik + kiralik, bonservissiz futbolcular. Glik lider bir futbolcu, onun yaninda normalde begenmeyeceginiz oyuncular bile fazla siritmaz (bknz Pazdan). Ama olmazsa da yapacak birsey yok, yonetimin boyle hamleleri yapmaya calismasi bile guzel.

Çevrimdışı Bishamon

sorun o işte arsenal bırakmak istemiyor. Bir oyuncuyu takımı bırakmak istemezse ucuza nasıl alacaksın
şimdi bi atibayı 1 M a aldık peki bizden bu paraya koparabilirlermi? onu bırak 3-4 katına koparabilirlermi?

Bırakmak istememelerinin nedeni başka yedek yedek kalecileri olmamasıydı.Scsezny bu sene geri döndü artık birini satmaları lazım.Bu da Ospina olur

Çevrimiçi Mehmet57

Sunu da soylemekte fayda var; Glik'in alternatifi Serdar Aziz denen vitaminsiz olamaz.

Çevrimdışı LuceGel

Glik alinmazsa taraftar umarim yonetime sallamaz. Glik icin adi ilk gectiginde soylemistim Chelsea, Dortmund seviyesinde stopper oldugunu. Bunu Serie A ve gectigimiz sezonlarda AL izlemis herkes gormustur.

Ve soyle bir durum var. Biz Glik'i cidden almak istiyorsak Tore'den gelen paranin en az yarisini Glik'in bonservisine ayirmamiz gerekecek. Bunu yapabiliriz, ama ozaman diger mevkilere daha dusuk profilde oyuncu gelmesi buyuk ihtimal. Ornek Fabri-Ospina.

Glik icin 5 milyon gibi fiyatlar komik otesi. Bunlara inanmayin, cunki mumkun degil. Ozellikle gunumuz transfer parazinda Ingiliz kulupleri icin 5-7 milyon gibi fiyatlar cerez parasi.

Olursa ben cok sevinirim. Glik + kiralik, bonservissiz futbolcular. Glik lider bir futbolcu, onun yaninda normalde begenmeyeceginiz oyuncular bile fazla siritmaz (bknz Pazdan). Ama olmazsa da yapacak birsey yok, yonetimin boyle hamleleri yapmaya calismasi bile guzel.
Ben sallarım bu tür oyuncuyla ilgileniyorsan turnuva öncesi işi bitirmen gerekir paran varsa beklersin futbolcunun performansına göre alırsın.Emre Morun milli takıma girmesi transferimizi bozmuş olabilir ama Kamil Glik öyle değildi transferi bu saatten sonra 10 M gibi rakamlara çıktı alamayız maalesef.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 02:04:19 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Transferler yapılırken yönetim daha fazla söz sahibi olmalı . Bu çok net .
Şenol hoca bir oyuncunun potansiyelini yakalamasında ne kadar iyi ise transferini istediği oyuncu seçiminde bir o kadar kötü. Oyuncu seçiminde ipler tamamen hocanın eline bırakılmamalı.
Bunu  sezon başında da belirtmiştik özellikle kaleci transferinde.Yine aynı döngünün içine girdik bu sefer diğer pozisyonları da katarak.

Çevrimdışı Ersoy

En son Gomez'in gelmeyeceğine bu kadar inandım Glik bizde raad.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı klubnika01

Renato Tapia,Edwin Cardona,Andy Polo
Copa America'yı gözlemleyen scout ekiplerimiz tarafından teknik ekibin onayına raporları sunulacak isimler

BTD

Çevrimdışı atalay

Edwin Cardona mı? Oyuncuyu Colomb mu keşfetmiş?  :D

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Beyler senelerdir çeşitli forumları takip eden ama yazma konusunda çok aktif olmayan biriyim.Acaba aranızdan hiçbiri;bu Beşiktaş muhabiri denilen ya da sözüm ona birileri tarafından klübe yakın olarak lanse edilen,bazıları esrarengiz triplerindeki bazı dangalakların neden bilgi içeren ya da takipçilerinin bişeyler bildigini düşündürten ama aslında bir halt bilmeyen bu kişilerin kelime oyunları ile dolu duyum ve  tweetlwrinin,internet ortamında en çok insanın tatil günleri münasebetiyle takılabildigi cuma ve cumartesi gecelerinde yoğunlaşmasına dikkat eden oldu mu?Bu yoğunlaşmanın nedenlerini hepinizin bildigini tahmin ettiğimden uzun uzun yazmaya gerek yok.Hem zamnediyor musunuz ki tüm transfer stratejisini pazarlık gücü üzerine kurmuş bir yönetimin bu salaklara açıktan bilgi verip bindiği dalı keseceğini?.Herkesden ricam bu çoğu haysiyetsiz kişilerin popülaritelerini artırma amaçlı sahte duyumlarından hareketle gereksiz ve sonuçsuz tartışmalara girmemeniz ve geleceğe Tolga ve İsmail gibi defolar olsada umutla bakmanızdır.Saygılarımla...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla takımı özledim.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Beyler senelerdir çeşitli forumları takip eden ama yazma konusunda çok aktif olmayan biriyim.Acaba aranızdan hiçbiri;bu Beşiktaş muhabiri denilen ya da sözüm ona birileri tarafından klübe yakın olarak lanse edilen,bazıları esrarengiz triplerindeki bazı dangalakların neden bilgi içeren ya da takipçilerinin bişeyler bildigini düşündürten ama aslında bir halt bilmeyen bu kişilerin kelime oyunları ile dolu duyum ve  tweetlwrinin,internet ortamında en çok insanın tatil günleri münasebetiyle takılabildigi cuma ve cumartesi gecelerinde yoğunlaşmasına dikkat eden oldu mu?Bu yoğunlaşmanın nedenlerini hepinizin bildigini tahmin ettiğimden uzun uzun yazmaya gerek yok.Hem zamnediyor musunuz ki tüm transfer stratejisini pazarlık gücü üzerine kurmuş bir yönetimin bu salaklara açıktan bilgi verip bindiği dalı keseceğini?.Herkesden ricam bu çoğu haysiyetsiz kişilerin popülaritelerini artırma amaçlı sahte duyumlarından hareketle gereksiz ve sonuçsuz tartışmalara girmemeniz ve geleceğe Tolga ve İsmail gibi defolar olsada umutla bakmanızdır.Saygılarımla...
geçen asporda biri diyordu kim olduğunu hatırlamıyorum transferlerde yaprak oynamıyor
hiç bir kulüpten bilgi sızmıyor. Bunun nedenleri belli her kulüp batakta bundan sonra sızacak her transfer haberi
maliyet olarak dönüyor. o nedenle transferler bir kaç kişi arasında kalıyor ve transfer yönünü saptırmak için
basından yakın olanlara yalan bilgi sızdırılıyor. biz iki yıldır bu şekilde davranıyoruz. Diğerleri yeni öğrendi.
burunlarının dibindeki GG ile 6 ay görüştük mesela sadece istediğimiz anda feneri dağıtmak için sızdırdık
bu güne kadar iki yıldır her transferimize musallat olan feneri şimdi onlardan daha iyi bildiğimiz yeni dünyada
kendi silahlarıyla vuruyoruz baksanıza hala bizim ilgilendiğimiz oyunculara salça olmaya çalışıyorlar. Peki bu oyuncularla
gerçekten ilgileniyormuyuz yoksa ortalığımı yemliyoruz. ona bakmak lazım rvp peşinde koştuk o sırada 1.5 ay
gomez pazarlığı yaptık. diego peşinde koştuk  aslında kaç ay sosa pazarlığı yapmışız. geçen sene ozan peşinde koştuk son anda hoca konuştu
transferi bozdu peki bu oyunculara ne oldu fenere gitti ve ellerinde patladı :)
Bu senede farklı olmayacak bence ortaya bir sürü isim atılacak sonra hiç gündem olmamış isimlerle
karşılaşacağız gibi duruyor yoksa eğer imza atılmadıysa GG gibi glik gibi isimler asla telafuz edilmez.
bunu istiyoruz demek direk bütün sinekleri şekerin üstüne toplamak demektir.
Gazetecilere gelince bu kadar sert olmayın onlarda işlerini yapıyorlar ekmeklerini kazanıyorlar.
onlarda bir taraflarından uydurmuyor kulaklarına fısıldananı söylüyor inanmayın ama hoş görülü olun bence.
emin olun hiç kimse transfer bitmeden açıklamaz Başkandan duysanız inanmayın.

Çevrimdışı murat baltacı

UEFA hangi kadro ile alınacak onu tam anlamadım kardeşim
             ospina
gg   nkoulou  glik   lukaku

atiba     tolgay
  sosa       ozi           q7
             gomez

Böyle bi kadro uefayı alabilir kardeşim lukaku olmaz kolarov olur tolgay olmaz levia olur ama aşağı yukarı bu ayarda bi kadro kurulup hem ligi domine edip hem uefa yı zorlayabiliriz. sevillayı yenecek kadroyu kurmak zor değil yeterki töreyi iyi fiyata satıp kaynak yaratalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Gürcan

geçen asporda biri diyordu kim olduğunu hatırlamıyorum transferlerde yaprak oynamıyor
hiç bir kulüpten bilgi sızmıyor. Bunun nedenleri belli her kulüp batakta bundan sonra sızacak her transfer haberi
maliyet olarak dönüyor. o nedenle transferler bir kaç kişi arasında kalıyor ve transfer yönünü saptırmak için
basından yakın olanlara yalan bilgi sızdırılıyor. biz iki yıldır bu şekilde davranıyoruz. Diğerleri yeni öğrendi.
burunlarının dibindeki GG ile 6 ay görüştük mesela sadece istediğimiz anda feneri dağıtmak için sızdırdık
bu güne kadar iki yıldır her transferimize musallat olan feneri şimdi onlardan daha iyi bildiğimiz yeni dünyada
kendi silahlarıyla vuruyoruz baksanıza hala bizim ilgilendiğimiz oyunculara salça olmaya çalışıyorlar. Peki bu oyuncularla
gerçekten ilgileniyormuyuz yoksa ortalığımı yemliyoruz. ona bakmak lazım rvp peşinde koştuk o sırada 1.5 ay
gomez pazarlığı yaptık. diego peşinde koştuk  aslında kaç ay sosa pazarlığı yapmışız. geçen sene ozan peşinde koştuk son anda hoca konuştu
transferi bozdu peki bu oyunculara ne oldu fenere gitti ve ellerinde patladı :)
Bu senede farklı olmayacak bence ortaya bir sürü isim atılacak sonra hiç gündem olmamış isimlerle
karşılaşacağız gibi duruyor yoksa eğer imza atılmadıysa GG gibi glik gibi isimler asla telafuz edilmez.
bunu istiyoruz demek direk bütün sinekleri şekerin üstüne toplamak demektir.
Gazetecilere gelince bu kadar sert olmayın onlarda işlerini yapıyorlar ekmeklerini kazanıyorlar.
onlarda bir taraflarından uydurmuyor kulaklarına fısıldananı söylüyor inanmayın ama hoş görülü olun bence.
emin olun hiç kimse transfer bitmeden açıklamaz Başkandan duysanız inanmayın.
Necmi abi sozlerine katiliyorum baskan bu konuda gerçekten medyayi yemliyot ve baska yönlere cekiyor. Gg ile fener cok karisti cunku yillarca bizden oyuncu kapma veya kendi oyuncumuzu kadrolarina kattilar ve verim alamadilar ornekleri ortada.

Ben önceliğin hala n koulou oldugunu düşünüyorum bonservis yok imza parasi isi var ayrica gundemden cok düştü.

Medyayi iyi yönetirsek hem transferlerde rahat ederiz hemde sampiyonluklarda o baskiyi kullaniriz

Etiketler: