2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375278 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

GG'yi bosverin. Raiola'nin aciklamalarina ne demeliyiz? Adam resmen Balotelli'yi Besiktas'a getircem, bu transferden emin ol, zamaninda Besiktas baskani soz vermisti gibi sozler etti.

Raiola, Mendes kadar iğrenç bir yaratık.Uzak durmalıyız

Çevrimdışı EagleForce

artık forumda gg transferini  ve şuanlık  ismail ve tolganın ücretlerinı konuşmayalım .
 artık yapacak bişey yok ismail ve tolga attılar imzaları .onlar imza attıktan sonra eleştirmenın bır  yararı yok.
,

Iyi valla. Imzalar atilmadan durun daha hicbisey garanti degil, atilsin elestirirsiniz. Imzalar atilir, atildi artik elestirmenin anlami yok. Haketmeyenlere giden milyonlar klubun parasi. Hani su kurusunun hesabi sorulan paralar.

Çevrimdışı mylife1903

GG'yi bosverin. Raiola'nin aciklamalarina ne demeliyiz? Adam resmen Balotelli'yi Besiktas'a getircem, bu transferden emin ol, zamaninda Besiktas baskani soz vermisti gibi sozler etti.
Hehe keyifle bekliyorum balotelliyi. Ariza alacaksak tam ariza olsun. Oyle quaresma gibi bir gun ariza iki gun normal degil. Hep ariza tam ariza.

Iyi bir tercih olur bence gomez sonrasi, gercekci bir hedef.
Balotelli oynayabilecegi 25 macta gomez kadar gol atar ustune cenki daha cok seyretme firsatimiz olur. Her 2 mactan birinde bizim hakemler atar bunu

Çevrimdışı OrhanAker

Hehe keyifle bekliyorum balotelliyi. Ariza alacaksak tam ariza olsun. Oyle quaresma gibi bir gun ariza iki gun normal degil. Hep ariza tam ariza.

Balotelli oynayabilecegi 25 macta gomez kadar gol atar ustune cenki daha cok seyretme firsatimiz olur. Her 2 mactan birinde bizim hakemler atar bunu
Aman abi şakası bile iyi değil :D

Çevrimdışı Anıl

Abi kafayı mı yediniz naptınız ne Balotellisi ne iyi tercihi. 25 maçta 2-3 gol atmış adam nasıl atsın Gomez kadar. Balotelliyi alacaksa Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi alsın orda daha çok iş yapar :D

Çevrimdışı celiker1

Bu Formayı kaçırmayın  :halay:

Güzel durmuş.Kesimi dar kesim mi?Umarım dar kesimdir.Dar kesinde yaz hemen +1 bana :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Panjandrum

Bu sene kulube tek kurus para yok. Hatta Tolga ve Ismail'in sozlesmesi bitene kadar anahtarlik almak bile yok. Yaziklar olsun bu mevzuda emegi gecenlerin hepsine.

Çevrimdışı OrhanAker

Başkan bugün polonya maçı içinmi gitti acaba :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi kafayı mı yediniz naptınız ne Balotellisi ne iyi tercihi. 25 maçta 2-3 gol atmış adam nasıl atsın Gomez kadar. Balotelliyi alacaksa Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi alsın orda daha çok iş yapar :D
Olur mu bizim ulkede bashekim olur balotelli, avrupada herkes normal oldugu icin goze batiyor, bizim ulkede hiperaktif, yaramaz, afacan bir cocuk olur o encok.
Benim cocugu da goren vah vah, diyor habire doktora gonderiyorlar. Ha bizim usule gore yaramaz, afacan, aktif normal cocuk.
Delidir iyidir

Çevrimdışı onurturan

Bu sene kulube tek kurus para yok. Hatta Tolga ve Ismail'in sozlesmesi bitene kadar anahtarlik almak bile yok. Yaziklar olsun bu mevzuda emegi gecenlerin hepsine.

Öyle sey mi olur  :steamed:

Çevrimdışı dkn_34

gomez kalır.  ..balotteli gelirse bence taraftarlarla arası iyi olur o ruhu taşır ama soru işaretlerıde fazla  .eğer gomez gıderse forvete en iyi alternatıf dzeko

Çevrimdışı onurturan

Olur mu bizim ulkede bashekim olur balotelli, avrupada herkes normal oldugu icin goze batiyor, bizim ulkede hiperaktif, yaramaz, afacan bir cocuk olur o encok.
Benim cocugu da goren vah vah, diyor habire doktora gonderiyorlar. Ha bizim usule gore yaramaz, afacan, aktif normal cocuk.
Delidir iyidir
senin kızın cok akıllı bence o polis olayindan sonra  :kop:

Çevrimdışı dkn_34

balotelli gelırse takım içinde kesın kavga çıkarır takım içinde arkadşlık çok iyiken çok risk.

Çevrimdışı mylife1903

gomez kalır.  ..balotteli gelirse bence taraftarlarla arası iyi olur o ruhu taşır ama soru işaretlerıde fazla  .eğer gomez gıderse forvete en iyi alternatıf dzeko
Messi bir robben iki ceju uc gibi sayabilirim hic sevmedigim futbolculari. O cekuya da ayar oluyorum. Ha sorsaniz neden, bilmiyorum tipine kil oluyorum herhalde.

Çevrimdışı Bishamon

Messi bir robben iki ceju uc gibi sayabilirim hic sevmedigim futbolculari. O cekuya da ayar oluyorum. Ha sorsaniz neden, bilmiyorum tipine kil oluyorum herhalde.

Ceku ne yahu Goradaki kızdan mı bahsediyorsun  :lol: :lol:

Çevrimdışı brci

Güzel durmuş.Kesimi dar kesim mi?Umarım dar kesimdir.Dar kesinde yaz hemen +1 bana :ok:
[/quote]

aynen dar kesim çok güzel :)

Çevrimdışı dkn_34

Ceku ne yahu Goradaki kızdan mı bahsediyorsun  :lol: :lol:
chedjou demek istedı harhalde
en sevemedığım futbolcular emre belezoğlu ve volkan demırel  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

balotelli gelırse takım içinde kesın kavga çıkarır takım içinde arkadşlık çok iyiken çok risk.
Bonservissiz 1.5 m euroya gelsin çok büyük yetenek taraftar bağrına basar onu iyi oynayabilir

Çevrimdışı dkn_34

balotelli ırkçılık yüzünden ağlamış insan bize gelirse ilgi ve alakayı görürse Quaresma gibi olur taraftarın sevgılısı olur başarılıda olur
 tabi gördü liverpool  maçında atmosferi tabı gelmek istioyr  :)

Çevrimdışı mylife1903

chedjou demek istedı harhalde
en sevemedığım futbolcular emre belezoğlu ve volkan demırel  :)
Yok yahu
Cekoya ceku cekuu, diye takiliyorum ben tv basinda,

Çevrimdışı dkn_34

Bonservissiz 1.5 m euroya gelsin çok büyük yetenek taraftar bağrına basar onu iyi oynayabilir

maaş indirimi yapsın gelsin yıllık maaşı çok fazla .
gelırse bir mario gider diğer mario gelir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

alin size forma :D
Hani bayraksiz alicaktin :alala:

Bu arada hayirli olsun , Guzelmis siyah forma :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bitmediğini nerden biliyorsun sana vahimi geldi :busted_cop:
devre arasından beri imzalandığı söyleniyor dedikodu tabi ama bununda bir
çıkış kaynağı var. Fenerde çaresizliğin verdiği bir şeyle ezildikçe eziliyor
bu onlar için ciddi travma  bunu eskiden fener yapardı ben istediğimi alırım modundaydı
şimdi bu kıç üstü düşüşün sancıları. bırakın kudursunlar bize ne sırtımızı dayayıp izliyelim
bunlar iki yıldır bizden sürekli darbe yiyorlar. Bu seneki şampiyonlukta bunun cilası oldu
fener gs ile başedebilir çünkü aynı dili konuşuyorlar ama bizle baş edemez şimdi safralarından
kurtulmuş güçlü Beşiktaşla karşı karşıyalar eski fenerliler bilirde yenileri bilmez bunu şimdi tanışıyorlar.
+1903 :claps:

alın marceloylada 3 yıllık vay arkadas ben iyice tav olmaya başladım :s20:
Neden :alala:

Kulube için ust duzey bir transfer bence , Ilk 11 oyuncumuz olamaz zaten ben gecen sene cok elestirdim onemli defolari var ama cok iyi alternatif stoper olur hem maaliyetide uygun

Etiketler: