2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360066 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Boyko 4 macta kac tane yedirdi peki? Hemen hemen aynidir. Bir senede 2 tane hatali gol yiyen kaleci bulursaniz soyleyin yonetime alsin. Boyko antreman yerse dunyanin en iyi kalecisi olacak ama tolga kaleci bile degil. Size kalsa ismailde futbolcu degil. Ben yonetim yerinde olsam ikisylede yillik 900 bine imzalardim uc yillik yedek yapardim.

Yönetimde olmadığınız için şükretmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosic ile ilgili yorumumu geldiği gün yaptım. Oyuncu sol bek, şayet sol bek olarak düşünmemiz hata ise durum çok daha vahim.

Mesela bir yıl sonrası değil. Kontratı bitsin sonra değerlendir. Neden şimdi?

Onu demiyorum dostum: Adamın bizdeki sol bek performansı mı daha iyiydi, sol stoper performansı mı?

Çevrimdışı cisse557

Ersan? Queresma?

Bu iki futbolcuyu topyekûn istemeyen olmadı. Belli bir kesim geneli temsil etmiyor.

Çevrimiçi sozkul

evet tolga zenginle şampiyon olduk.
Beğenmediğiniz kalecinin kaç tane net pozisyonu gözümüzün önünde çıkarttığına şahit olduk
bak buna @Serhat Akkaya bile itiraz edemez çünkü aynı tribünde izliyoruz maçları o söylesin
kim ne derse desin tolga nın ikinci yarı performansı üst seviyeydi. Bir tek akhisar deplasmanında çuvalladı
Tolga Beşiktaşın 1. kalecisi değil olmamalı buna eyvallah ama şampiyonlukta verdiği emeğede nankörlük etmeyin.
yakışmaz bu tip kelimeler Beşiktaş taraftarına birini eleştirecekseniz bunu hakkınıda teslim ederek yapın.
Bende önümüzdeki sene Beşiktaş kalesinde Tolgayı görmeye tahammül edemem mutlaka birinci kaleci alınmalı
ama kulübe için bence ideal bir kaleci ne yani o olmasında günaymı olsun kulübede birde üstüne yabancı kontenjanı yesin
günayı şl kadrosuna yazmamak demek ilerde bir fazla yabancı oyuncu yazmak demektir.
yok Tolga yerine bildiğiniz yerli kaleci varsa onu yazın tolganın yerine yerli olarak alınacak tek isim volkan babacandır
onuda alacağın paraya üst düzey bir yabancı alırsın az gerçekci olun yabancı kontenjanında olduğu halde her maç
kalecilerin asla yapmayacağı saçma sapan hatalar yaptığı halde sırf laf olsun torba dolsun diye günay demenin bir mantığı yok
bir yabancı kaleci alınmalı ama mutlaka ikinci kaleci yerli olmak zorunda bir genç kaleci bulursun ama öyle kulübeye oturtmak kolay değil
bunu önce pişirmen gerekir pişirene kadarda kulübende tolga oturur. yoksa her hangi bir aksi durumda bütün ligi genç acemi bir kaleciyle geçirmek
zorunda kalırsın bu alınamayacak bir risk. Nasıl bir nefretle konuşuyorsunuz çünkü sözleriniz oyuncu eleştirmek falan değil
mantıklı cevaplara bile tepki veremeyecek kadar nefret içindesiniz. sadece bu konuda değil bu forumda bu güne kadar her konuda nefret kusuyorsunuz
iyi bir şey değil bu

Tolga'nın  ikinci yarı performansı gerçekten iyiydi, çok top çıkardı.
Ama öyle büyük bir eksikliği var ki onun büyük takım kalecisi olmasının önündeki en büyük engel.
Ayağıyla top çıkarmayı kesinlikle beceremiyor ve her geri pasda yüreğimiz ağzımıza geliyor.
Tolga'nın bir tek kaledeki kurtarışlarına değil, ayağı ile çıkardığı toplardan kaç tehlikeli karşı atak yediğimize de bakmak lazım.
Benim anlamadığım kale civarındaki ofsayt faul atışlarınada geliyor o vuruyor bazan, insan en azından neyi yapamadığını bilmeli.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2016, 15:15:56 sozkul ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Yedek kalecimize büyük ihtimalle senelik 1.4 filan vereceğiz aynı şekilde yedek solbekimize de öyle. 9 milyon euro yapıyor 3 senede. Yorumsuz
Yedek olacaklarına emin miyiz  :)

Çevrimiçi Necmi

Rakibinin kalecisi maç almadı eyvallah ama maç da vermedi. yenilmez golleri yemedi. tolga'nin rakibe verdiği pas akhisar maçında direkten dönmeseyip gol olsaydı görecektim şampiyon olmayı. tolga değil allah korudu.
volkanmı ne maçlar verdi. maçda vermedi diyorsan zaten tartışılacak bir şey yok.
birde adamın önünde etten duvar vardı.

Çevrimdışı atalay

Onu demiyorum dostum: Adamın bizdeki sol bek performansı mı daha iyiydi, sol stoper performansı mı?

Ben de tam onu diyorum. Stoper performansı kıstas değil.

Çevrimdışı dkn_34

Pedro ve milosevic kesin kiralandi gozuyle bakiyorum ben @Necmi abi.
ha desen ki milosevic kalacak, o konuda sabaha kadar tartisilabilir. ben mesela kotu futbolcu olduguna inanmiyorum. sudan cikmis balik gibiydi, gencecik cocuk yeni bir kulture geldi uyum saglayamadi. Ben 5-6 milyon euroluk oyuncularin ne milosevicten ne alexisten daha fazla fayda verecegine inanmiyorum.
Pedro konusu biraz baska. o da kotu oyuncu degil ama bizim sisteme uymuyor cocuk. fbde mesela keya ile harika oynar pedro.

en dogru cozum tek transfer ile stoper olayini bitirmek. hatta yerli alamiyorlarsa milosevic bile kalabilir.

pedro, milosevic, serdar, veli, pektemek verim vermeyen oyuncularimiz. pedro ile milosevice musteri bulunur, serdarin sozlesmesi bitti, veliye bir sene daha sans verilmeli iyi bir teklif yoksa, pektemek icin ise neyse

bu verim vermeyen oyuncularin aldigi para 6 milyon euroya yakindir. 20 milyon tl yapar az para degil. takasta kullanilmalari cok iyi olur ama bu cocuklar kabul eder mi belli degil.

herkes hayalini yaziyor benim hayalimde boyko ve butun transfer butcesi karsiliginda raketciyi sahtardan almak
rodolfo soru isareti ayrica onun icin 4.5 degil 5.5 adam yaziyorum ben.
planlandigi gibi olsa hersey keske
rodolfo, marcelo, raketci, alexis, tosic etti 4.5 milosevic kalsin bence olumlu yok bir turk oyuncu uygun bir miktara takasla oluyorsa olumlu
yoksa altyapidan bir stoper yukseltilsin o da olumlu

denklem aslinda cok basit @Necmi abi
2 milyona 3 tane oyuncu alip iyi cikmasini beklemek bence bir hata
bunun yerine 6 milyona bir oyuncu alinsin ve gelecek sezon beklensin daha iyi olur.

simdi sen dersenki
stoper almayalim soyle 10 milyon euroluk bir sol bek alalim elimizdeki stoperler ile devam edelim ben seni desteklerim, stoperi onumuzdeki sezon aliriz.
kaleci konusunda kiralik ve opsiyonlu bir kaleci alinsin boyko giderse zaten senol hoca noyer falan gelmezse tolgadan vazgecmez bence.
iki tane adam alinacak 6ustu. bir stoper bir sol bek
butceyi birine verelim oburunu kiralayim ya da bedelsiz alalim derdindeyim
milosevic konusunda katılıyorum.bu adam oynadığı ilk maçında sakatlandı uzun süre sahalardan uzak kaldı .
şenol hoca doğal  olarak uzun süre sakatlıktan dönen güvenemedi .bu adam 3 kupa maçında oynamış 2 si geçen sezon .ikinci kupa  maçında sakatlandı bu senede kupada  o kadar maç eksiğine  rağmen oyundan atıldı.
ayrıca milonun uyum sorunu yaşadığı çok net.kadro yazarken bu oyuncuları göndermek çok basit zaten yönetımın bir umut bekledği için opsiyonu vermedi hannovera . belki bu adam videodakı gibi oynasın  5-6 milyon euroluk
milo dan daha fazlasını veremez

Çevrimdışı atalay

Tolga 1.kaleci olarak düşünülüyor ise ŞL'de ön alan baskılarında büyük problemler yaşarız.

Çevrimiçi Necmi

Tolga'nın  ikinci yarı performansı gerçekten iyiydi, çok top çıkardı.
Ama öyle büyük bir eksikliği var ki onun büyük takım kalecisi olmasının önündeki en büyük engel.
Ayağıyla top çıkarmayı kesinlikle beceremiyor ve her geri pasda yüreğimiz ağzımıza geliyor.
Tolga'nın bir tek kaledeki kurtarışlarına değil, ayağı ile çıkardığı toplardan kaç tehlikeli karşı atak yediğimize de bakmak lazım.
Benim anlamadığım kale civarındaki ofsayt faul atışlarınada geliyor o vuruyor bazan, insan en azından neyi yapamadığını bilmeli.
hoca bile dedi ayak yok kalkıp geri pas yapıyorsun diye açık açığa ismaili eleştirdi
ama orda olsam ben ayağı olmayan kalecinin Beşiktaşda ne işi var derdim burda geri pas yaptı diye ismail
eleştiriyoruz. 68 metre sahayı tutturamayıp topu taça atan adamdan bahsediyoruz degajları kendi sahamıza düşen ve atak olarak geri
dönen bir kaleci bu Bende Beşiktaş kalesinde görmeye tahammül edemiyorum ama bu haksızlık yapmamızı
şampiyonlukta katkısı olmadığını söylememizi gerektirmez. yada kulübe için yeterli olmadığı iddiasıda abes kaçıyor
peki o kulübeyide haketmiyorsa kim ediyor alternatifi bulmak lazım yoksa haşa tolga kalsın dersem çarpılırım.
ben alındığı zamanda herkes alınsın ts 5 istiyor verilsin derken bu Beşiktaşın kalecisi değil alınmamalı diyordum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de tam onu diyorum. Stoper performansı kıstas değil.

Tamam, şöyle sorayım:

Seneye Beşiktaş için kadro mühendisliği yapma görevin var. Tosiç'i sol bekte alternatif olarak mı düşünürsün, stoperde alternatif olarak mı?

evet tolga zenginle şampiyon olduk.
Beğenmediğiniz kalecinin kaç tane net pozisyonu gözümüzün önünde çıkarttığına şahit olduk
bak buna @Serhat Akkaya bile itiraz edemez çünkü aynı tribünde izliyoruz maçları o söylesin
kim ne derse desin tolga nın ikinci yarı performansı üst seviyeydi. Bir tek akhisar deplasmanında çuvalladı
Tolga Beşiktaşın 1. kalecisi değil olmamalı buna eyvallah ama şampiyonlukta verdiği emeğede nankörlük etmeyin.
yakışmaz bu tip kelimeler Beşiktaş taraftarına birini eleştirecekseniz bunu hakkınıda teslim ederek yapın.
Bende önümüzdeki sene Beşiktaş kalesinde Tolgayı görmeye tahammül edemem mutlaka birinci kaleci alınmalı
ama kulübe için bence ideal bir kaleci ne yani o olmasında günaymı olsun kulübede birde üstüne yabancı kontenjanı yesin
günayı şl kadrosuna yazmamak demek ilerde bir fazla yabancı oyuncu yazmak demektir.
yok Tolga yerine bildiğiniz yerli kaleci varsa onu yazın tolganın yerine yerli olarak alınacak tek isim volkan babacandır
onuda alacağın paraya üst düzey bir yabancı alırsın az gerçekci olun yabancı kontenjanında olduğu halde her maç
kalecilerin asla yapmayacağı saçma sapan hatalar yaptığı halde sırf laf olsun torba dolsun diye günay demenin bir mantığı yok
bir yabancı kaleci alınmalı ama mutlaka ikinci kaleci yerli olmak zorunda bir genç kaleci bulursun ama öyle kulübeye oturtmak kolay değil
bunu önce pişirmen gerekir pişirene kadarda kulübende tolga oturur. yoksa her hangi bir aksi durumda bütün ligi genç acemi bir kaleciyle geçirmek
zorunda kalırsın bu alınamayacak bir risk. Nasıl bir nefretle konuşuyorsunuz çünkü sözleriniz oyuncu eleştirmek falan değil
mantıklı cevaplara bile tepki veremeyecek kadar nefret içindesiniz. sadece bu konuda değil bu forumda bu güne kadar her konuda nefret kusuyorsunuz
iyi bir şey değil bu

vallahi ben sizden başka maçları mı izledim bilemiyorum. tolga o kadar kötü sezon geçirdiki, yaptığı hatalara o kadar alıştık ki, sonlara doğru yaptığı 1-2 kurtarış taraftarın gözünde büyüdü. kaleci bu zahmet olmasa 1-2 top kurtarsın. hangi maçı aldı da bize verdi.

ben kimseye nefret kusmuyorum aklın yolu bir. kaç para olacak tolga zengin? yıllık 1 milyon küsür alan yedek kaleci mi olur? nasıl bir lüks bu? makul maaş alsın, yıllık 500 bin tl alsın yedek olarak 4-5 sene dursun kulübede. durur mu kalır mı? mustafa pektemek'e gömülen paralar yetmedi mi? akıllanmadılar mı?

herkes biliyor tolga zengin kalırsa, ne kaleci alınır ne de başkası oynar kalede. tüm sezon tolga'yla geçer ki bu kimsenin istemediği bir durum.
geçen seneki hatanın aynısı yapılıyor diyorum. tolga zengine güvenip sezona başlanmaz. hele hele şamp ligine asla başlanmaz.4. torbadasın ilk maçta 5 lik yaparlar.

Çevrimdışı brkntcnr

Tolga 1.kaleci olarak düşünülüyor ise ŞL'de ön alan baskılarında büyük problemler yaşarız.
Abi ŞL yi bırak ligde bile yaşarız.

Çevrimiçi Necmi

hezimet yaşarız @atalay
hiç şakası yok düşünüldüğünü falanda sanmıyorum elden çıkartılması gereken bir boyko var
ne yapacaksın her şeyi darmadağın edip sonrada satmayamı çalışacaksın elbette gönüllü satıcı görünmemek
doğru olan isteyene karşı elini zayıflatır. o nedenle kaleci ihtiyacını ön planda tutmazsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

vallahi ben sizden başka maçları mı izledim bilemiyorum. tolga o kadar kötü sezon geçirdiki, yaptığı hatalara o kadar alıştık ki, sonlara doğru yaptığı 1-2 kurtarış taraftarın gözünde büyüdü. kaleci bu zahmet olmasa 1-2 top kurtarsın. hangi maçı aldı da bize verdi.

ben kimseye nefret kusmuyorum aklın yolu bir. kaç para olacak tolga zengin? yıllık 1 milyon küsür alan yedek kaleci mi olur? nasıl bir lüks bu? makul maaş alsın, yıllık 500 bin tl alsın yedek olarak 4-5 sene dursun kulübede. durur mu kalır mı? mustafa pektemek'e gömülen paralar yetmedi mi? akıllanmadılar mı?

herkes biliyor tolga zengin kalırsa, ne kaleci alınır ne de başkası oynar kalede. tüm sezon tolga'yla geçer ki bu kimsenin istemediği bir durum.
geçen seneki hatanın aynısı yapılıyor diyorum. tolga zengine güvenip sezona başlanmaz. hele hele şamp ligine asla başlanmaz.4. torbadasın ilk maçta 5 lik yaparlar.

Senin dediğinin sözleşmeyle ilgisi yok, Tolga'nın zaten 2017'ye kadar sözleşmesi vardı. "Tolga kalırsa kaleci alınmaz" diyorsan, zaten kalacağı kesindi.

Çevrimdışı brkntcnr

https://twitter.com/tayfurunal/status/743413356334292993
Şu adamla 3 senelik sözleşme yaptık. Senelik de 1.4 vericekmişiz. Yazıklar olsun ne diyelim.

Çevrimdışı firewater

Tolganın kalması zaten beklenen bişey. asıl Boyko satılmaz ise kaleci alınmaz.

Herkes Tolgadan iyi kaleci alınsın istiyor ama bunun tek yolu boykoyu elden çıkartmak.

Çevrimdışı Tolga

Tolga ile sezona başlayacaksak da Şenol Hoca'nın ısrarla futbolcuları alıştırması gerekeceği bir konu var ; O da topu kaleye dönmemek.

O kadar maç seyrettim o kadar kaleci gördüm, degajları orta sahayı geçmeyen başka bir kaleci hatırlamıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

Tolga da ismail de transferler olsa da as olacak
Yani transferler vasat olacak
Beklentim budur yönetimden

Çevrimdışı atalay

hezimet yaşarız @atalay
hiç şakası yok düşünüldüğünü falanda sanmıyorum elden çıkartılması gereken bir boyko var
ne yapacaksın her şeyi darmadağın edip sonrada satmayamı çalışacaksın elbette gönüllü satıcı görünmemek
doğru olan isteyene karşı elini zayıflatır. o nedenle kaleci ihtiyacını ön planda tutmazsın.

Bakalım göreceğiz.

Abi ŞL yi bırak ligde bile yaşarız.

Yaşadık zaten.

Tamam, şöyle sorayım:

Seneye Beşiktaş için kadro mühendisliği yapma görevin var. Tosiç'i sol bekte alternatif olarak mı düşünürsün, stoperde alternatif olarak mı?

Bu işin ekonomik realitesi var. Elimde yeterince bütçe varsa Tosic'i düşünmem. Sol bek alternatifi demek: İsmail'e Back-up demek. Düşünemedim.

Çevrimiçi sozkul

hoca bile dedi ayak yok kalkıp geri pas yapıyorsun diye açık açığa ismaili eleştirdi
ama orda olsam ben ayağı olmayan kalecinin Beşiktaşda ne işi var derdim burda geri pas yaptı diye ismail
eleştiriyoruz. 68 metre sahayı tutturamayıp topu taça atan adamdan bahsediyoruz degajları kendi sahamıza düşen ve atak olarak geri
dönen bir kaleci bu Bende Beşiktaş kalesinde görmeye tahammül edemiyorum ama bu haksızlık yapmamızı
şampiyonlukta katkısı olmadığını söylememizi gerektirmez. yada kulübe için yeterli olmadığı iddiasıda abes kaçıyor
peki o kulübeyide haketmiyorsa kim ediyor alternatifi bulmak lazım yoksa haşa tolga kalsın dersem çarpılırım.
ben alındığı zamanda herkes alınsın ts 5 istiyor verilsin derken bu Beşiktaşın kalecisi değil alınmamalı diyordum.

Ben Günay'ın Tolga'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, belki onun yaptığı bir iki kurtarışı yapamaz ama onun ayakla çıkaramadığı toplardan geri gelip gol olan 3-5 golü engeller. Artı ve eksilerini toplayınca Tolga'dan kötü değil.
Ama oda GS maçında şanssız bir gol yedi, çok alakasız yere kadar çıktı ayağına çok güvendiği için ama vuramadı topa.

Çevrimdışı brkntcnr

Ali Şaşal-Günay ikilisinin, Tolga - Günay ikilisinden ne farkı var? İkisinin de önüne tartışılmaz bi kaleci gelmesi gerekiyor yani ikisi de aynı görevi görür. Ama birisi diğerinin üçte birine gelir. Tasarrufsa tasarruf böyle yapılır.

Çevrimdışı Bishamon

Ben Günay'ın Tolga'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, belki onun yaptığı bir iki kurtarışı yapamaz ama onun ayakla çıkaramadığı toplardan geri gelip gol olan 3-5 golü engeller. Artı ve eksilerini toplayınca Tolga'dan kötü değil.
Ama oda GS maçında şanssız bir gol yedi, çok alakasız yere kadar çıktı ayağına çok güvendiği için ama vuramadı topa.

Günay'ın kupa maçlarını izledin mi ? 3. kaleci olarak almam onu ne yazık ki

Çevrimiçi Necmi

bu kadro yapılanması olayı her şey dediğin gibi olmuyor sen 500 dersin kabul etmez
gider sende oturup yerine kaleci ararsın benim dediğim varmı böyle bir yerli kaleci senin
kulübende yerli bir kaleci oturmak zorunda herkes bilmiyor o senin kabul etsende etmesende kötü niyetli bakış açın
ben kaleci bakıldığını biliyorum hocanında daha iyisini bulursak alınmalı dediğini biliyorum
insanlar bunu derken sen hala tolga kalırsa kaleci alınmaz diyorsan bu seni bağlar
ve kesinlikle art niyetli bir yorum olur.
şl de ne bekliyorsun finalimi biz şl düşünerek kardro yapılanması yapacak lükse sahip değiliz
dünyanın en iyi kalecisinide getirsen önündeki oyuncularda iş olmazsa sonuç değişmez o nedenle kadro bütünü düşünülerek yapılır
en basiti muslera örneği 49 gol yedi çok beğendiğiniz kaleci demekki sadece kalecinin iyi olması yetmiyor.
almışsınız ağzınıza bir şl lafını sanırsınızki takım şl kupasını kaldırmak için organize oluyor.
bırakın bunları bizim önceliğimiz şampiyonluktur. Biz bu bataktan sürekli şampiyon olarak çıkarız
önümüzdede bunun için tarihi bir fırsat var rakiplerin güç kaybederken sen şampiyon kadrona takviye yapacaksın
konu aslında bu senin rakibin zayıf değildi kendi söylemleri 100 yılın kadrosunu kurmuşlardı buda doğruydu
ama sen o kadroyu iyi oyununla çöpe çevirdin biz geçen sene şansa şampiyon olmadık bileğimizin hakkıyla söke söke aldık
siz öyle konuşuyorsunuzki yok o oyuncunun katkısı olmadı yok bu oyuncunun katkısı olmadı peki kimin oldu hakemlerinmi
tff ninmi kendi şampiyonluğunuzu bile hafife alacak takım güçlü olduğu için şampiyonluğu söktük aldık diyemeyecek kadar
acizmisiniz. bu kadar nefret içinde olmayın bu takım her oyuncusuyla ligin üzerindeydi. şimdi bu güzel kadroyu daha güçlü hale getirmek
gerekir ama bunu yaparken sana çok zor bir mücadeleden şampiyonlukla çıkmış kadroyu aşağılama hakkı vermez.

Çevrimdışı Berat

Torpilin allahı dönüyor Tolga konusunda.

Etiketler: