2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360075 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2016, 12:58:11 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Ne Fabri'ymiş arkadaş ne zaman kaleci almaya çalışsak ortaya çıkıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Arena_

(Küfür Yasak)₆ nin haberine gel

Guya Gokhan Gonulun karisi Gokhana feneri birakirsan seni boşarım demiş :D

Takmayın (Küfür Yasak)₆  :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

he valla ya sinir oldum 1 senedir sakatmış adam ne alaka şimdi ospina varken  :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

Ronaldoyu 38 yasinda falan belki getirebiliriz buraya Quaresma getirir onu :bandit:

1 sene oynasa yeter Sampiyon yapar sonra birakir futbolu :D

Hayaller hayatlar  :iblush:

Çevrimdışı Tolga

he valla ya sinir oldum 1 senedir sakatmış adam ne alaka şimdi ospina varken  :biggrinking:
Boyko gitsin de Fabri'nin öncelikli olduğunu sanmıyorum ama alternatif olarak yine de kaleci listesinde tutulmuştur. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Bu kadar atladığına göre hemen kendimi yüksek takıma atayım çabasında balonun teki.Devre arasında evi köyü satmıştı hemen Beşiktaş'a geliyom diye. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

Bu Fabri yine nereden çıktı? Boyko'dan ağzı yanmadı heralde bunların. Arkadaş Boyko'nun en azından bi havası vardı UEFA'da final oynadı diye vsvs. Bunun neyi var?

Bi menajer sağlam çalışıyor ama hangisi dur bakalım.

Çevrimdışı Berat

Ntvspor Tolga 3 yıl diyor yine yalan çıksın bari.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maalesef gerçek
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı graser

Şenol Hoca bu seneki şampiyonluk toleransını Tolga ve İsmailden yana kullanacak.

her ikisini de imzalattırdı. Umarım alternatif olarak hesaplamıştır. İlk 11 e koyarsa işimiz var yine bu sene.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maalesef gerçek
Yedek kalecimize büyük ihtimalle senelik 1.4 filan vereceğiz aynı şekilde yedek solbekimize de öyle. 9 milyon euro yapıyor 3 senede. Yorumsuz
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doganay

Bakiyorum cok yorum var Fabri hakkinda. Baskan sezon sonu katildigi birkac programda, onu devre arasinda dusunduk ama sakatlaninca vazgectik ve artik gundemimizde degil demisti.

Çevrimdışı Ersoy

Fabri ne zaten ŞL takımına fabri mi alınır ? Fabriyi alsa alsa Adanaspor alır.
Bundan sonra her sene!

geçen seneki hatanın aynısı yapılıyor. kaleci var deyip kaleci almadılar sonra devre arası taraftar gazıyla garip bir kaleci getirdiler.
devre arası boyko'yı almayıp, sezon tolga ile bitirilecekti. sezon sonuda tolga ile sözleşme yenilenmeyip adam gibi yeni kaleci alınacaktı.

tolga şimdiye kadar dertten tasadan başka ne verdi ki, şimdiden sonra verecek? gs maçı öncesi korkup kaçıp günay'ı taraftarın önüne atışı aklımdan hiç çıkmayacak. yazıklar olsun.

ne forma alırım ne bilet. benden tolga'ya verecek para yok. gomez de haklı ben olsam 1 dk durmam şu takımda. adam 26 gol atacak. tolga yatarak para kazanacak

Çevrimdışı talha

Sosa aslında A planıydı. Bilic en başından beri sağ açık oynayabilen 10 numara istediğini ve Sosa'yı istediğini bildirdi.

O zaman 9 milyon euro fiyat çektiler biz de Diego'ya döndük alamadık Fener aldı o sırasa Ukrayna'da olaylar patlak verdi ve asıl A planı devreye girdi.

Evet şans faktörü yanımızdaydı ama bu kadar da plansız bir durum söz konusu değil.

İyi de daha kötü değil mi? Diego da B planı değilmiş işte. Benim bildiğim B planları A planları devreye giremezsen B planına girersin. Biz A planına odaklanmışız olmayınca başka adama gitmişiz. O da olmadı Lanzini'ye gittik o da olmadı Belhanda'ya gittik. Benim bahsettiğim olay bu. Bu bizim geleneğimiz gibi oldu resmen.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Koa_lAA

bence A planı B planı şeklinde yürümüyor olay... aynı bölge için belirlenen birden fazla topcuya teklif yapılıyor daha sonrada arasından en uygun olanı seçilmeye çalışılıyor... burdaki amaçlardan biri de anlaşılan kişilerin fazla para talep etmesini engellemek için diğer adayları koz olarak kullanmak... ben işlerin böyle yürümesi gerektiğini düşünüyorum... bazı transferlerinde bu şekilde yapıldığını..

Çevrimdışı talha

Bazı oyuncuların torpili beni çıldırdıyor. Hoş şimdi buraya gelip İsmail'i nasıl savundularsa Tolga'yı da savunacaklar. Ama şunu söyleyeyim Tolga'nın maaşına herhangi bir katkım var lanet gelsin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Berat

İmzası gelenler maalesef Tolga + İsmail.

Çevrimdışı doganay

geçen seneki hatanın aynısı yapılıyor. kaleci var deyip kaleci almadılar sonra devre arası taraftar gazıyla garip bir kaleci getirdiler.
devre arası boyko'yı almayıp, sezon tolga ile bitirilecekti. sezon sonuda tolga ile sözleşme yenilenmeyip adam gibi yeni kaleci alınacaktı.

tolga şimdiye kadar dertten tasadan başka ne verdi ki, şimdiden sonra verecek? gs maçı öncesi korkup kaçıp günay'ı taraftarın önüne atışı aklımdan hiç çıkmayacak. yazıklar olsun.

ne forma alırım ne bilet. benden tolga'ya verecek para yok. gomez de haklı ben olsam 1 dk durmam şu takımda. adam 26 gol atacak. tolga yatarak para kazanacak

Tolga'nin sozlesmesi sezon sonu bitmiyor. 2017 ye kadar sozlesmesi var. Simdi uzatip ileride satarak parade kazanilabilir onumuzdeki sezon bedava birakmaktansa, simdi yerli alternetivi olarak kalmasi mantikli. Ayrica adam yatarak para kazanmiyor , hatali gol yiyor diye yatarak kazanmak demek adama haksizlik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga'nin sozlesmesi sezon sonu bitmiyor. 2017 ye kadar sozlesmesi var. Simdi uzatip ileride satarak parade kazanilabilir onumuzdeki sezon bedava birakmaktansa, simdi yerli alternetivi olarak kalmasi mantikli. Ayrica adam yatarak para kazanmiyor , hatali gol yiyor diye yatarak kazanmak demek adama haksizlik.
Satarak para kazandırmak?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı arda

:D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Berat

:kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takmayın (Küfür Yasak)₆  :kop:
Takmıyoruz zaten o (Küfür Yasak)₆ gazetesini , Gülüp geçiyoruz sadece :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Tolga olayina biri saka desin, ismaile bile kabullendim ama tolgan zengine kabullenemem.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Etiketler: