2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373651 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

NTVSpor son dakika geçiyor
@Çağrı foruma dönmüş  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

sylvia christelle tropik adalar da göründüğün bilgisi  vardı. en sonunda elinden kurtulmuşsun sanırım  :bandit:
Gonul yazar diyolaaaa @tangaz reis

Çevrimdışı Çağrı

cezan bittimi :D

Bu kadar nopost verilmez @Necmi abi hiç elinin ayarı yok  :iblush:

ahaaa geldi cagrı efendi...

Sen de gelmişsin sonuna getireceğine inanmadığım üyemiz :D

sylvia christelle tropik adalar da göründüğün bilgisi  vardı. en sonunda elinden kurtulmuşsun sanırım  :bandit:

Britt Ekland tercihimdir :D

:boxin: :boxin:

:bandit:
nerdesin olm sen :D

hani dedeyle mayke nerde ?

Başkanı ikna edemiyorum üstüne para istiyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

GG'yi itibarsızlaştırmaya başlamış fb medyası. E ne de olsa Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusu  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Bu kadar nopost verilmez @Necmi abi hiç elinin ayarı yok  :iblush:

Sen de gelmişsin sonuna getireceğine inanmadığım üyemiz :D

Britt Ekland tercihimdir :D

:bandit:
Başkanı ikna edemiyorum üstüne para istiyor  :evillol:
Abi nerelerdeydin ya ozlettin.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı drmmm

SON  DAKİKA  :busted_cop:

Southampton'ın İtalyan golcüsü Graziano Pelle'yle ilgilinen kulüpler arasında Beşiktaş da var. (DiMarzio)

Çevrimdışı brkntcnr

Di Marzio Pelle' yi yazmış. Keşke be keşke.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı arda

Glik gelse bu kadar sükse yapmazdı forumda ha :D @Çağrı sahi Glik felan diyola olurmu bu iş?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı eaglekartal

feghouli 3 yıllık imzalamış west hamla.klüp başkanın oğlu twiterdan açıklamış.generlilerde ehvesliydi alacaktıh diye ahahaha bakalım töreyi de alacaklarmı

Çevrimdışı Koa_lAA

dün akşam twitter da biri özel haber diye paylaşıyodu.. mas ın olmama olasılığına karşı scout ekibinin sol bek listesini açıklıyoruz diye...

ilk sırada lukaku vardı... sonrada e. taşdemir vardı... acaba yaparlarmıki öyle bi güzellik sol bek için..

Çevrimiçi Mehmet57

Töre'yi de alirlar. Emenike kanatta oynuyordu. Moses'da gitti. Antotio sagbek oynuyor. Lanzini/Payet/Feghouli var ve en az 1-2 tane daha alirlar. Valencia da gidici. AL, BPL, League Cup, FA Cup derken derin kadro lazim.

Çevrimdışı Bishamon

Lyon Lacazette için 40M pound istiyormuş.Fazla nazlanmasın 30'a bıraksın Töre'ye daha çok versinler  :D

Çevrimdışı ozan062

marcelo transferi hayırlısı olsun

2019a kadar bizde 2milyon bonservise çnk opsiyonu biteli cok oldu...

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tuncaboylu

marcelo transferi hayırlısı olsun

2019a kadar bizde 2milyon bonservise çnk opsiyonu biteli cok oldu...

Opsiyon ne zaman bitti?

Bizim başkan 1.2 milyon euro opsiyonu olan adamı 2 milyona almaz, ya opsiyonu uzatır ya da zaman makinesine binip zamanı geri aldırır. :evillol:

Çevrimdışı Ergin1903

Serdar aziz , metin albayrak'ın açıklamalarindan sonra artik bizi istemiyormuş

Çevrimdışı ozan062

Opsiyon ne zaman bitti?

Bizim başkan 1.2 milyon euro opsiyonu olan adamı 2 milyona almaz, ya opsiyonu uzatır ya da zaman makinesine binip zamanı geri aldırır. :evillol:

dediğim gibi süresi bitmiş ve tekrardan pazarlık yapılmıs ve 2milyon denilmiş

simdi kim ne dese yalan ama bana gelen duyum bu :) zaten nadir gelir bari ilerde gelecek olanları engellemeyin  :sumo: :sumo: :kar:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

süper haber :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Çıkar yolu yok serdarın bursaspor taraftarı istemiyo Türkiyede gidecek takım yok şenol güneşin istediğini biliyo mecbur bizi seçecek bursaspor başkanının atıp tutmasınada bakmayın çok fena borçlular birilerini satmak zorundalar satabilecekleri üç oyuncu var serdar aziz cucak tomas necid bekleyelim kendileri getirip bırakırlar :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene Şenol Güneş Ozan'dan kurtardı bizi, bu sene de Metin Albayrak Serdar Aziz'den kurtulmamızı sağlamış olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

dediğim gibi süresi bitmiş ve tekrardan pazarlık yapılmıs ve 2milyon denilmiş

simdi kim ne dese yalan ama bana gelen duyum bu :) zaten nadir gelir bari ilerde gelecek olanları engellemeyin  :sumo: :sumo: :kar:

Zaman geçmesi değil de, belki de o opsiyon 1.2 milyon euro'dan çok daha fazlaydı. Zaten kap bildiriminde tutar yazmıyordu.

Etiketler: