2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393638 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Niye abi madridde ronaldo bale var barcada messi neymar suarez var. Dani alves veya carvajal veya marcelo messiye neymara verip orta saha çizgisinin biraz önünde aman kaptırırlar diye bekliyorlar mı? İsmail in kanadından gelme sebepleri İsmail in ikili oyunlar yapıp orta kesmesi değil sahada oyun aklı olmayıp rakibini kaçırmasından ve dengesiz bir oyuncu olmasından kaynaklanıyor. Beck zaten kötü topçu değil ama yapabileceği birşeyi yapmıyor. İsmail i her ne kadar beğenmesemde hücumda çok doğru yere koşup orta fırsatı buluyor. Savunmadaysa adamını kaçırıyor, ofsayt bozuyor, pozisyon alamıyor. Bekte en önemli olan özellikleri yapamadığı için yaptığı ortalar da berbat olduğundan bu takımda eleştiriliyor ve eleştiriler doğru. Ama beck ismalin bi maçta 10 kere yaptığını 3 kere yapsa gol yemeyiz. Anadolu takımları kendi sahalarına kapandıgından ligde beklerin hücuma katılması çok önemli.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@brkntcnr yazdigin oyuncular iyi oyuncular, ismail ile marcelo mesela karsilastirilamaz dany alves ile beck gibi.  Cok ekstrem ornekler, cok pahali takimlarin oyunculari onlar.
Porsche araba ile reno toros karsilastirmasi oluyor. Bizim o buyuklukte butcemiz olmadigi icin biz butcemize gore oyuncu bakacagiz ve capimiza gore oynayacagiz.
Yani en kotu volkswagen bir araba alacagiz beck gibi ayni fabrikadan cikma denilebilir, porsche gibi hizli, ihtirasli, dikkat ceken degildir ama yolda birakmaz, problem cikartmaz, yeterli konforu vardir gibi
Ismail ise murat 124 oluyor ona hic binmememiz lazim.
Biraz daha ustu bir araba bize oturur.

Mesela beck-quaresma beck-tore ikilileri iyidir. Beck iki oyuncuya da uyum saglar, destekler.
Sol tarafta ise ismail varken kesin olarak olcay oynamali.
Bu sene quaresma ve toreden beraber yuksek verim alamamizin bir nedeni de ikinci bir beckimizin olmamasindan kaynaklandi.
Elimizde beck gibi problemsiz bir oyuncu varken tek transfer iyi bir sol bek alinsa mevcut stoperler bile yeni transfer etkisi yapar.
Bu konuya cok girmiyorum girmekte istemiyorum ama sol tarafta turk oyuncular tarafindan ismailin fazlaca desteklenmesi, pozitif ayrimcilikta olabilir. Sag tarafta genelde sosa-quaresma-beck-atiba ve cok nadir oguzhan bulunuyor ama sol taraf biraz degisik. Bu konuya biraz daha dikkatli bakacagim onumuzdeki sezon.

Çevrimdışı mylife1903

Ne alakası var kardeşim ismail çizgiye kat ediyorsa bu tamamen önünde olcayın olması
ve daha çok içe kat edip orta sahayı çoğaltmasından kaynaklanıyor orda ismaile karidor açıyor
ama sağda bunu quaresma yapmıyorki adam ordaki her topu kendine istiyor. Quaresmanın arkasında olan
hiç bir bek hücum oynayamaz ismail çıktığında olcay arkasını kapatır Beck çıktığında arkası koridor olur
quaresma gibi ne yapacağı belli olmayan top kaptırma ihtimali yüksek bir oyuncuyla oynarsan
ilk derdin dönen top olur kaldıki orda bizim hücum katkısına zerre ihtiyacımız yok. Belkide hocanın isteği budur.
quaresmanın arkasını sağlam tutmak.
@Necmi abi bu konuda bizim iyi almanca bilenlerden biri yazmisti yanlis hatirlamiyorsam, beck bir roportajinda hoca tarafindan top kullanmamsi ve reboundlari toplamasi konusunda uyarilmis. O taraftan beckin kisa top kullanmasi bence senol gunesin bilgisi dahilinde olan bir taktik. Sagdan kisa kisa ve iceri kesin oynarken soldan uzun oynuyoruz, soldan kisa oynadigimizda ise tek paslar ile gobekten giriyoruz.

Çevrimdışı brkntcnr

@brkntcnr yazdigin oyuncular iyi oyuncular, ismail ile marcelo mesela karsilastirilamaz dany alves ile beck gibi.  Cok ekstrem ornekler, cok pahali takimlarin oyunculari onlar.
Porsche araba ile reno toros karsilastirmasi oluyor. Bizim o buyuklukte butcemiz olmadigi icin biz butcemize gore oyuncu bakacagiz ve capimiza gore oynayacagiz.
Yani en kotu volkswagen bir araba alacagiz beck gibi ayni fabrikadan cikma denilebilir, porsche gibi hizli, ihtirasli, dikkat ceken degildir ama yolda birakmaz, problem cikartmaz, yeterli konforu vardir gibi
Ismail ise murat 124 oluyor ona hic binmememiz lazim.
Biraz daha ustu bir araba bize oturur.

Mesela beck-quaresma beck-tore ikilileri iyidir. Beck iki oyuncuya da uyum saglar, destekler.
Sol tarafta ise ismail varken kesin olarak olcay oynamali.
Bu sene quaresma ve toreden beraber yuksek verim alamamizin bir nedeni de ikinci bir beckimizin olmamasindan kaynaklandi.
Elimizde beck gibi problemsiz bir oyuncu varken tek transfer iyi bir sol bek alinsa mevcut stoperler bile yeni transfer etkisi yapar.
Bu konuya cok girmiyorum girmekte istemiyorum ama sol tarafta turk oyuncular tarafindan ismailin fazlaca desteklenmesi, pozitif ayrimcilikta olabilir. Sag tarafta genelde sosa-quaresma-beck-atiba ve cok nadir oguzhan bulunuyor ama sol taraf biraz degisik. Bu konuya biraz daha dikkatli bakacagim onumuzdeki sezon.

İsmail ve marcelo karşılaştırmıyorum. Ama biz bu ligin madridiyiz. Rakipler bize 11 kişi savunma yapıyor. Bu kadar katı savunmaları da açmak için beklerin ofansa katılması önemli bunu söylüyorum sadece. Beck bunu yapamayacak bi adam değil. Zaten ben buna çok üzülüyorum ayakları hilbertten bile iyi. Ama quaresma içeri doğru girerken üstüne çektiği bekle bile arkayı bosaltırken beck gibi zeki bir adamın onu görüp gitmemesi beni üzüyor. Yoksq koca sezonda tek hatası kasımpaşa maçı olan adam beck ve kendisini seviyorum. Ama en azından 3-4 kere arkaya gidip orta kesse ve biri kaleyi tutsa, 4-5 macta bitanesi de gol olsa ligde 6-7 asist yapar buda çok güzel bir rakam. Ben de pozitif ayrımcılık degil ismailin patlayıcı hızının bir etkisi olarak görüyorum. Çünkü bi duvar pasıyla rakip beki alt edip bomboş orta fırsatı yakalıyor. Hatta bazen onu asıp ceza sahasına kadar iniyor ama ondan sonra error verip rakip savunmaya topu vurup korner yapıyor :D :D Benim beckten istedigim şey ismailin 3 te birini yapması. Onu yapması bile senede 7-8 asist yaptıracak çünkü ayakları düzgün.

Çevrimdışı leylileyli

Perisic resmen gonulu rezil etti hic bir avrupa takim gonulu istemez. Cok cok kolayca her positionda kecti ordayla bek olunmuyor, gonul maximum super ligde kalir olmadi ptt de olur. Besiktasa nasil yakistiriyorsunuz anlamis degelim.

Çevrimdışı brkntcnr

Ne alakası var kardeşim ismail çizgiye kat ediyorsa bu tamamen önünde olcayın olması
ve daha çok içe kat edip orta sahayı çoğaltmasından kaynaklanıyor orda ismaile karidor açıyor
ama sağda bunu quaresma yapmıyorki adam ordaki her topu kendine istiyor. Quaresmanın arkasında olan
hiç bir bek hücum oynayamaz ismail çıktığında olcay arkasını kapatır Beck çıktığında arkası koridor olur
quaresma gibi ne yapacağı belli olmayan top kaptırma ihtimali yüksek bir oyuncuyla oynarsan
ilk derdin dönen top olur kaldıki orda bizim hücum katkısına zerre ihtiyacımız yok. Belkide hocanın isteği budur.
quaresmanın arkasını sağlam tutmak.

Abi quaresma cizgi oyuncusu ama Beck doğru kosuyu yapsa pası vermeyecek biri değil. En azından bu sezon öyle. Töre ise sol ayaklı sag kanat ve içeri katedip beki üstüne çekiyor böylece o arkadaki boşluğa sızılacak alan bırakıyor. Quaresma da bunu yapıp kutuya giriyor bazen zaten her maç 30 kere yapsın demiyoruz. 3-4 tane yapsa yeter. İlla çizgiye inmek zorunda da değil inmeden gomeze attırdığı gibi birkaç tane yapsa zaten kafacı forvetlerimiz ve seken toplarda şut atacak bitirecek orta sahalarımız var. Ortaların hepsi gol olmasa bile sezonda 7-8 asist yapar.

Çevrimdışı mylife1903

Perisic resmen gonulu rezil etti hic bir avrupa takim gonulu istemez. Cok cok kolayca her positionda kecti ordayla bek olunmuyor, gonul maximum super ligde kalir olmadi ptt de olur. Besiktasa nasil yakistiriyorsunuz anlamis degelim.
Saha disinda katkisi olacak transferin yoksa %90 butun herkes emin ggnin becki kesemeyecegine. Biraz pahali bir rotasyon oyuncumuz olacak ama hic katki vermeyip para alanlardan iyidir. Fbnin kaptanini aliyoruz bu biraz psikolojik bir olay

Çevrimdışı atalay

sen marvin dediğinden beri takip etmeye çalışmış ve brooks dikkatimi çekmişti fiziği, sol ayaklı oluşu vb. ikili paket uyum anlamında da çok mantıklı olur üstelik brooksun abd.li oluş olası epl transferi yada kendi ulusal ligine dönüş de yüksek bonservis ihtimalini beraberinde getirebilir yaşı nedeniyle bu olasılık mevcut. @atalay

İkisinden biri de yeterli. Brooks için yüksek bonservis bedeli isteyebilirler. @tangaz

Çevrimdışı brkntcnr

Kapustka çok iyi oyuncu. Hala da polonya liginde oynuyor ama ilginç.

Çevrimdışı ozan062

dortmund akinfeev için 20milyon teklif etmiş dolayısıyla bizim oguzhana teklif yapmıcaklardır paralar baska yerlere saçıyorlar çnk

bazılarımız sevinecektir buna yazayım dedim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

dortmund akinfeev için 20milyon teklif etmiş dolayısıyla bizim oguzhana teklif yapmıcaklardır paralar baska yerlere saçıyorlar çnk

Sen üzüldün mü yoksa
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Dortmund ve akinfeev mi..ellerin altında bir sürü alman var hatta daha iyi ve ucuz bile bulurlar :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok iyi kaleci oğuzhanı almazlar yırttık

Çevrimdışı Bishamon

Dortmund'un kalecisi var zaten neden Akınfeev gibi ortalama bir kaleciye 20M versin?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dortmund'un kalecisi var zaten neden Akınfeev gibi ortalama bir kaleciye 20M versin?
Ortalama ?

Çevrimdışı mylife1903

Akinfeeve 20 vereceklerine boykoya 10 versinler performans ayni olacak nede olsa. Akinfeev cikmaz rusya disina kulubu parayi gorup bastirmazsa, belki kulup sahibi bacagini kirarim ulan git iki sene sik disini yasa, manyak misin beni mi batiracaksin, der

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yediği golu Tolga yemezdi
Golde hatası var ama genel anlamda iyi bir kaleci

Çevrimdışı mylife1903

Yediği golu Tolga yemezdi
Ufak bir adimlama hatasi yapti o golde ama akinfeev manyak bir kalecidir, su an turnuvadaki en iyi kalecilerden biridir. Ayagi da duzgundur ama rusya disinda ne yapar soru isareti.
Yillik 8-10 milyon euro vermezlerse zaten gitmez. Keske biz alsak boyko ile takasa sokup ama gene de riskli transfer.
Senede bir iki tane sacma gol yer akinfeev ama gol atabilmek cok zordur, kabiz eder adami. Oliver kahn vardi eskiden ona da gol sokusturmak zordu butun kaleyi kapliyordu herif. Akinfeevin benim gordugum diger kalecilerden en buyuk farki ise devamli oyun icinde olmasinin yani sira inanilmaz hizli bir sporcudur, cok seridir

Çevrimdışı Bishamon

Golde hatası var ama genel anlamda iyi bir kaleci

20Ma çok daha iyi bir kaleci alınır

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kemal

Boyko çok kötü oldu

Çevrimdışı Bishamon

Boyko zaten Pyatov sakatlanmadikca oynamaz

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı brkntcnr

@kamilglik25: MotM vs Northern Ireland, Rating 7.76, Clearances 10, Interceptions 2, Tackles 1

Çevrimdışı Tolga

Boyko zaten bu turnuva da Pyatov'a birşey olmadığı müddetçe oynayamaz.

Gomez de oynamasın :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: