2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392783 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gg bugün milli takımda beğendiğim tek isimdi. Neyini beğenmediniz anlamadım. Önünde yürüyen arda, saçma saçma şut atan hakan dan başka kimse yok. Yan pastan başka bişey yapmayan selçuk. Ozana kestiği ortada maç boyunca tek atağımız.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de niye bu kadar gömüldüğü anlamadım. Önünde ilk yarı Hakan 2. yarı da zaman zaman Emre zaman zaman da Volkan Şen oynadı.

Bunlar kaç kere geriye geldi de Gökhan'a yardım etti ki savunması eleştiriliyor. Özellikle ilk yarıda gayet iyiydi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Koa_lAA

gg mücadele etti... destek hiç görmedi... ama perisic de her pozisyonda ya geçti yada içeri kesti... yinede standart oynayan ender oyunculardandı..

Çevrimdışı brkntcnr

Ben de niye bu kadar gömüldüğü anlamadım. Önünde ilk yarı Hakan 2. yarı da zaman zaman Emre zaman zaman da Volkan Şen oynadı.

Bunlar kaç kere geriye geldi de Gökhan'a yardım etti ki savunması eleştiriliyor. Özellikle ilk yarıda gayet iyiydi.
Aynen öyle. Caner neyse otoban yaptılar ama Gökhan savunmadaki en güven veren adamdı. Ki Beşiktaş' ta oynayacak yani bu milli takımda değil.

Çevrimdışı Ergin1903

gökhan gönül ün ozan a yptigi ortayi beck 1 sezonda bir kere yapmadi.

Çevrimdışı Ergin1903

ha gökhan eski gökhan degil ama bu maçta çok kötüydü diyemem. haksizlik olur.

Çevrimiçi Necmi

yok canerin yerine ismail oynasaydı bugun cok daha berbat seyler yaşanabilirdi:))  ama gg konusunda kesinlikle katılıyorum o gelirse yandık yani bu arada baska sagbek yok oraya mecbur birisi gelecek ama yabancı olması faydamıza olur
niye yanalım elimizde beck var sağ tarafada hiç bir koşulda yabancı alınmaz alsan ne olur kadroya yazamazsınki.
sağ beke alınacak en iyi oyuncu istesekte istemesekte GG olur. Olmazda alamazsan yapacağın şey belli serdarla uzatmak
başkada bir seçenek yok. Yabancı bek alacaksan ismaili tutma gerekliliğiyle sola yabancı olur.
şu anki kadro yapımızla her iki bekte stoperde ve kalede mutlaka yerli olmak zorunda.
o nedenlede Tolga GG ismail ve serdar aziz transferleri önemli oluyor.bunların yerine daha iyi yerli bulabiliyorsak
eyvallah bulamıyorsak en iyisi bunlar.Görünüşe görede bulma imkanı yok.
orta saha kalabalık olduğu için oraları alt yapıyla halledersin sıkıntı olmaz necip eslem ikide ileri uca alt yapı koyarsın.
Liste tutar.

Çevrimdışı ozan062

dediğin fiyatlara gidecek Türkiyeden yerli oyuncu yok
Türkiyeden hiç bir oyuncu 20 göremez boşa hayal kurmayın.
ozi şl de oynayıpta harikalar yaratırsa belki 20 ye yaklaşır.
ilerde iki üç sene sonra en iyi fiyatla sattığımız oyuncu cenk olacaktır.
büyük ihtimal EPL ye gider.

anlatamazsın ama abi herkes oguzhanı nerelere cıkarıyor:)

daha birkaç dakika önce biten maçta toptan kaçan bir oyuncuydu:) bizdede dönem dönem yapıyor bunu ve çok silik duruyor  oyun içinde böyle tutarsızlıkları olan oyuncuya kim o paraları verir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat

Gg iyiydi diyorsunuzda rakibi her atakta rahatça geçti.kötü olması için ne olmasaı gerekiyordu.hee vasat diyorsanız vasatın bizde işi ne.

Çevrimiçi Necmi

gomeze attırdığı golde yaptı ya öyle bir ortayı ben hiç bir zaman gg de görmedim
ileride oynasa Beckin ortaları çok akıllı çokda iyi ortalar açar. ama topla buluşamıyorki.
her top quaresmaya gidiyor kaldıki olması gerekende bu hangi beki alırsan al orda quaresma
varsa ortayı o yapar. o nedenle sağda her topu quaresmayla buluşturacaksın.
Beckin hücuma katkı vermemesi orta yapmamasında tek neden bu yoksa yapamadığından değil.
hep söylüyorum GG de olsa bizde orta falan yapamaz öyle bir şans bulamaz birde GG Türkiyenin en
kötü orta yapan oyuncularından biridir. hakkında methiyeler düzülen sabri bile bu noktada GG ye
göre 5 yıldızlıdır. GG nin özelliği topla gidip kutuya paralel dönüp içeride kısa pas vermek onuda quaresma zaten alasıyla yapıyor.
Canerde mesela hücumcu diye tere göğe sığdırılmaz ama yaptığı pasi alıp orta sahayı 10 metre top sürüp geçip
kutuya orta yapmak tabi elinde sow webo varsa bu ortalar işe yarar bir anda adın hücumcu bek olur
ama bu sene gibi cevap verecek oyuncu olmazsa yerin kulübe olur. Bizde bu tarz ortalara vurabilecek
tek oyuncu Cenk oda zaten kulübede. GG kötü diyoruzda hücumda bizde fenerden çok daha fazla katkı verir
onuda not düşelim sorunu zaten bek görevini iyi yapamaması.

Çevrimdışı brkntcnr

gomeze attırdığı golde yaptı ya öyle bir ortayı ben hiç bir zaman gg de görmedim
ileride oynasa Beckin ortaları çok akıllı çokda iyi ortalar açar. ama topla buluşamıyorki.
her top quaresmaya gidiyor kaldıki olması gerekende bu hangi beki alırsan al orda quaresma
Beckin hücuma katkı vermemesi orta yapmamasında tek neden bu yoksa yapamadığından değil.
hep söylüyorum GG de olsa bizde orta falan yapamaz öyle bir şans bulamaz birde GG Türkiyenin en
kötü orta yapan oyuncularından biridir. hakkında methiyeler düzülen sabri bile bu noktada GG ye
göre 5 yıldızlıdır. GG nin özelliği topla gidip kutuya paralel dönüp içeride kısa pas vermek onuda quaresma zaten alasıyla yapıyor.
Canerde mesela hücumcu diye tere göğe sığdırılmaz ama yaptığı pasi alıp orta sahayı 10 metre top sürüp geçip
kutuya orta yapmak tabi elinde sow webo varsa bu ortalar işe yarar bir anda adın hücumcu bek olur
ama bu sene gibi cevap verecek oyuncu olmazsa yerin kulübe olur. Bizde bu tarz ortalara vurabilecek
tek oyuncu Cenk oda zaten kulübede. GG kötü diyoruzda hücumda bizde fenerden çok daha fazla katkı verir
Abi Gökhan önünde yürüyen arda, şut peşinde koşan hakanla oynadı. Orta alanında futbol akılsızı Ozan ve yan pas dışında birşey yapmayan selçukla oynadı. Ayrıca Beck biraz hücuma katılmak istese Quaresma içeri sızmalar denerken bindirme yapar çok da rahat orta için fırsat bulur. Ama quaresma ya verip korner bayrağına inmek yerine quaresmanın arkasında bekliyor. Kovalamıyor bile yani Quaresma' nın ayağına bakıyor. Ayrıca bizde dikine oynayan Atiba ve Ozzy ortasahasıyla  oynayacak. Gökhan bayrağa doğru yardırırsa ters kanattan bile pas atabilecek teknikte Atiba Sosa Ozzy le oynayacak. Gökhan gelirse bizde 15 asist yapacağını düşünmüyorum ama sağ kanada biraz daha akıl katacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

ha gökhan eski gökhan degil ama bu maçta çok kötüydü diyemem. haksizlik olur.

onun çok kötü olduğunu hırvatlarda anladı sürekli ordan geldi :D
sürekli adamını kaçırdı. orta yaptı iyi olduda bekin asli görevi olan savunmasına
bakacaksın isterse her maç on orta yapsın sürekli adamını kaçırırsa iyi bir bek değildir.
bir bekten beklenen savunmayı iyi yapması onun üstüne hücumda koyduklarını sende artı olarak üstüne koyarsın
ama tüm puanı yaptığı savunmayı değerlendirerek vermek gerekiyor.
yanlız bu bir kenara avrupa şampiyonasına milli takım götürüyorsun ama o takımda şişirdiği g.tünü kaldıramayan
3-4 tane oyuncu var. Arda Ozan Hakan ve caner bırak onbiri kulübeyi bile haketmiyor.
Milli takıma girebilmek bu kadar kolay olmamalı.

Çevrimdışı mylife1903

Bu beck olayini ben de anlamiyorum. Beck gayet yeterli bir oyuncu 50 sefer yazdim beckin ayagi duzgun adam top kullanmiyor sadece, kendi ya da hocanin tercihi. Son osmanlispor macinda mesela ismaile top kullandirmamaya gayret edip sag taraftan becki kullandi bizim cocuklar, adam bir suru duzgun top kesti.

Onunde quaresma, sosa, ozzy varsa orta kesen defans oyuncusunun gerizekali olmasi lazim, sen gidip pozisyon ve an yaratirsin ki bu yildiz oyuncular top kullansin.
Ismaili neden elestiriyoruz, onunde fantastik futbolcular varken orada haddini bilmeden top kullanmaya calistigi icin. Beck gibi oyuncular uzun lig maratonunda takimi sampiyon yaparlar.

Gg becki hayatta kesemez, ilk gunden beri yaziyorum ama fbnin kaptanini fbnin verdiginden daha dussuk ucrete takima kazandirmak, master card reklami gibi paha bicilmez bir haz olur. Sukse transferidir. Gelsin otursun kupa maclarinda oynar gg.

Basketbolun basit saha ici kurallarindandir, senden daha iyi sokan varsa, topu ona vereceksin, potaya bakmayacaksin, takim oyuncusu olacaksin yoksa odunla doverler

Çevrimdışı Mehmet57

Allah askina Gokhan'in nesi iyiydi? Tabii Caner'in kanadini kullanacaklar cunki ordan Srna geliyor.

Buna ragmen her 1e1 pozisyonda Gokhan hicbirsey yapamadi. Perisic aldi sirtina goturdu Gokhan'i. Bir ara macin 30cu dakikalari Perisic topu alip getirirken Gokhan 6-7 metre mesafeden arka arkaya yuruyerek izliyordu oyuncuyu.

Gokhan orta yapmis. Vay be. Bizim uretkenlik sorunumuz yok. Zaten iyi bir solbek aldigimizda o bindirip Beck geride kalsin yeter. Ama bu Gokhan'in defansi inanilmaz derecede kotu oldugunu nasil hala goremiyorsunuz.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 19:13:07 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Necmi

Abi Gökhan önünde yürüyen arda, şut peşinde koşan hakanla oynadı. Orta alanında futbol akılsızı Ozan ve yan pas dışında birşey yapmayan selçukla oynadı. Ayrıca Beck biraz hücuma katılmak istese Quaresma içeri sızmalar denerken bindirme yapar çok da rahat orta için fırsat bulur. Ama quaresma ya verip korner bayrağına inmek yerine quaresmanın arkasında bekliyor. Kovalamıyor bile yani Quaresma' nın ayağına bakıyor. Ayrıca bizde dikine oynayan Atiba ve Ozzy ortasahasıyla  oynayacak. Gökhan bayrağa doğru yardırırsa ters kanattan bile pas atabilecek teknikte Atiba Sosa Ozzy le oynayacak. Gökhan gelirse bizde 15 asist yapacağını düşünmüyorum ama sağ kanada biraz daha akıl katacağını düşünüyorum.

sen Beşiktaş maçlarını hiç seyretmiyorsun sanırım Beck her maçta minimum on bindirme yapar
ama hiç birinde boşa kaçtığında topu alamaz bir daha iyi seyret topu quaresmaya verir direk çizgiye akar ama quarsema topu alıp kutuya yönelir.
siz tv de herhalde sürekli topu gösterdiğinden bindirmelerini kaçırıyorsunuz. Beckin ısı haritalarını incelerseniz
aslında zamanının çoğunu rakip sahada geçirdiğini görürsünüz. dönen toplarada rakip sahada müdahale eder.
sadece stoperler hücuma katıldığında geri gider. Beck pozisyon almayı çok iyi bilen bir oyuncu oyun içinde katkı olarak dört tane
GG bir beck etmez sizler bunu GG gelirse göreceksiniz.

Çevrimdışı Çağatay

bir futbolcuyu değerlendirmek için sadece milli maçtaki performansına bakılmaz arkadaşlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Çünkü o ortayı Beck'in önündeki Quaresma yapıyor

Çevrimiçi Necmi

Bu beck olayini ben de anlamiyorum. Beck gayet yeterli bir oyuncu 50 sefer yazdim beckin ayagi duzgun adam top kullanmiyor sadece, kendi ya da hocanin tercihi. Son osmanlispor macinda mesela ismaile top kullandirmamaya gayret edip sag taraftan becki kullandi bizim cocuklar, adam bir suru duzgun top kesti.

Onunde quaresma, sosa, ozzy varsa orta kesen defans oyuncusunun gerizekali olmasi lazim, sen gidip pozisyon ve an yaratirsin ki bu yildiz oyuncular top kullansin.
Ismaili neden elestiriyoruz, onunde fantastik futbolcular varken orada haddini bilmeden top kullanmaya calistigi icin. Beck gibi oyuncular uzun lig maratonunda takimi sampiyon yaparlar.

Gg becki hayatta kesemez, ilk gunden beri yaziyorum ama fbnin kaptanini fbnin verdiginden daha dussuk ucrete takima kazandirmak, master card reklami gibi paha bicilmez bir haz olur. Sukse transferidir. Gelsin otursun kupa maclarinda oynar gg.

Basketbolun basit saha ici kurallarindandir, senden daha iyi sokan varsa, topu ona vereceksin, potaya bakmayacaksin, takim oyuncusu olacaksin yoksa odunla doverler
ismailin bu seneki handikapı zaten bu nedenle oldu sözleşme yenileyecek sürekli kendini gösterme derdindeydi her topu ben kullanayım
her hücumu ben yapayım derken geride sıçtı durdu. Bir bek oyuncusu çıkarsa etkili çıkmak zorunda az çıkarsın ama çıktığında can yakarsın ismail bek oyuncusu olduğunu unuttu çoğu maçta birde bu sene çok fazla konsantrasyon kaybı vardı. Genede demekten vaz geçmiyorum canerden iyi oyuncu oyuna verdiği katkı yönünden ama Beşiktaşın bekimi kesinlikle değil. kulübe için ideal bir bek. sakatlık ceza gibi durumlarda güvenebilirsin.
Türk pasaportu onu kulübede oturtur.

Çevrimdışı Ergin1903

neyse gökhan bize gelirse oyun akişi içerisinde kimin daha etkili oldugunu hep birlikte görecegiz. Ben gökhan i cok iyi görmuyorm ama beck ten kesinlikle daha fazla katki saglayacagini düşünüyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

sen Beşiktaş maçlarını hiç seyretmiyorsun sanırım Beck her maçta minimum on bindirme yapar
ama hiç birinde boşa kaçtığında topu alamaz bir daha iyi seyret topu quaresmaya verir direk çizgiye akar ama quarsema topu alıp kutuya yönelir.
siz tv de herhalde sürekli topu gösterdiğinden bindirmelerini kaçırıyorsunuz. Beckin ısı haritalarını incelerseniz
aslında zamanının çoğunu rakip sahada geçirdiğini görürsünüz. dönen toplarada rakip sahada müdahale eder.
sadece stoperler hücuma katıldığında geri gider. Beck pozisyon almayı çok iyi bilen bir oyuncu oyun içinde katkı olarak dört tane
GG bir beck etmez sizler bunu GG gelirse göreceksiniz.

Yok abi izliyorum hatta stadda da izliyorum. Takımın en kötü oyuncusu ismail bile sene boyunca sol kanatta üçgenlere verkaclara girip orta fırsatı yakaladı her ne kadar berbat ayağı olmasına rağmen. Beck in ayağı çok düzgün ama bunu yapmıyor. Mesela sosa vs onun kanadına doğru indiğinde arkayı daha cok düşünüyor. Rakip saha dediğin orta saha çizgisinin biraz önü. Ligde bunu yapmasına gerek yok. Aslında quaresma nın kutuya girmek istemesi onun avantajına. Çünkü quaresma kutuya doğru çıkarken rakibin bekini de üstüne çekiyor. Arkası bindirme için boş kalıyor. Orada korner bayrağına doğru inse çok rahat orta kesebilecekken Quaresma kaptırırsa diye orta saha çizgisinin biraz onunde bekliyor, sekenleri topluyor. İsmail bile ikili oyunlar yapıp arkaya sarkarken, Beck gibi düzgün ayaklı bi bekin bunu yapmaması şahsen beni üzüyor. Garantici oynuyor madem o zaman çizgiye inmeden orta kessin. Yok ama yapmıyor. Zaten burda kimse Beck e ayağı düzgün değil, orta açamıyor demiyor bunu denememesi sorun. Beck bunu yapsa bütün sezon sosa ozzy sol kanada yüklenip İsmail e orta mı açtırırdı?

Çevrimdışı Mehmet57

bir futbolcuyu değerlendirmek için sadece milli maçtaki performansına bakılmaz arkadaşlar

Adamin tum milli takim kariyerini ozetleyecek mac oynadi.

Hatta daha dogrusu; Turkiye sinirlari disina ciktigi maclardaki performansini ozetleyen mac oldu.

Cok basit bir konu bence. "Sahte" bir sag acik istiyenler Gokhan gelsin der. Sag bek isteyenler Gokhan'i istemez.

Çevrimdışı brkntcnr

Takımda en iyi orta kesen İsmail mi de her orta organizasyonunda İsmail var? Bütün sene ismail in berbat ortalarıyla saç baş yolduk. Ama ismail kendi alıp saçmasapan orta kesmiyor ki. İkili oyunlara üçgenlere dahil olup rakibin sağ beki beklemediği anda hızını kullanıp birden patlıyor ve bomboş orta pozisyonu. İsmail tek başına ne zaman almış da orta yapmış? Sene boyunca her ortası organizasyonlarla basit oyunlarla boşa kaçmasından. Ayağı iyi olsa ismailin bu sezon rahat 8-10 asisti vardı.  Had bilmek olayının futbolda yeri yok. Öyle olsa madridin barcanın bekleri Ronaldo, Messi, Neymar, Bale gibi adamlar varken hücum yapmak bize düşmez deyip orta saha çizgisinin biraz ilersinde aman top kaptırırlarsa atak yeriz ben çıkmıyım diye beklerler. Ama sanıyorum ne Marcelo, Ne carvajal, ne dani alves ne de Jordi alba bunu yapmayıp ataklara katılıyor.

Ayrıca basketbolcu olduğum için söylüyorum basketbol 5 kişiyle oynanan ve 28 metrelik bir parkede oynanan bir spor. Bu yüzden basketbol futboldan çok çok daha bireysel çok çok daha zor ve daha farklı bir oyun. Yani örneğin çok doğru bir örnek değil abi.

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 19:39:25 brkntcnr ]

Çevrimdışı mylife1903

Takımda en iyi orta kesen İsmail mi de her orta organizasyonunda İsmail var. Bütün sene ismail in berbat ortalarıyla saç baş yolduk. Ama ismail kendi alıp saçmasapan orta kesmiyor ki. İkili oyunlara üçgenlere dahil olup rakibin sağ beki beklemediği anda hızını kullanıp birden patlıyor ve bomboş orta pozisyonu. İsmail tek başına ne zaman almış da orta yapmış. Sene boyunca her ortası organizasyonlarla basit oyunlarla boşa kaçmasından. Ayağı iyi olsa ismailin bu sezon rahat 8-10 asisti vardı. 

Olay o zaten, kesmeyeceksin ortayi onunde quaresma, sosa, tore, ozzy, olcay varken. Extra pasi yapacaksin, ismaili odunla kovalamak istiyorum bu yuzden. Beck ise her atak aksiyonuna girer, tik tik tek pasini yapar, ileride baskisini yapip, kapamiyorsa topu, basar yerine kosar.
Beck guvenilecek bir oyuncudur, sizi yari yokda birakmaz.
Beckin kanadindan rakipler fazla gelmiyor, herkes goruyor ismailin durumunu.
@Necmi abinin dedigi isi haritasi ciksa ortaya aslinda daha isabetli yorum yapilir, beck isini futbol kitabinin dogrularina gore yapiyor. Bindirmesini yapiyor, hava topuna cikiyor, ofsayti bozmuyor, ters kademesi var.
cok cok iyi oyuncu bence hatta takimda elestirilmeyecek ender futbolculardan biridir.

Psg, real, atletiko taraftari olsaydik 30-40 milyonluk daha iyi oyuncu isteme luksumuz olurdu ama beck varken gg transferi bile gereksiz aslinda.

Gg transferinin baska getirileri olacak, saha disinda.

Çevrimdışı brkntcnr

Olay o zaten, kesmeyeceksin ortayi onunde quaresma, sosa, tore, ozzy, olcay varken. Extra pasi yapacaksin, ismaili odunla kovalamak istiyorum bu yuzden. Beck ise her atak aksiyonuna girer, tik tik tek pasini yapar, ileride baskisini yapip, kapamiyorsa topu, basar yerine kosar.
Beck guvenilecek bir oyuncudur, sizi yari yokda birakmaz.
Beckin kanadindan rakipler fazla gelmiyor, herkes goruyor ismailin durumunu.
@Necmi abinin dedigi isi haritasi ciksa ortaya aslinda daha isabetli yorum yapilir, beck isini futbol kitabinin dogrularina gore yapiyor. Bindirmesini yapiyor, hava topuna cikiyor, ofsayti bozmuyor, ters kademesi var.
cok cok iyi oyuncu bence hatta takimda elestirilmeyecek ender futbolculardan biridir.

Psg, real, atletiko taraftari olsaydik 30-40 milyonluk daha iyi oyuncu isteme luksumuz olurdu ama beck varken gg transferi bile gereksiz aslinda.

Gg transferinin baska getirileri olacak, saha disinda.

Niye abi madridde ronaldo bale var barcada messi neymar suarez var. Dani alves veya carvajal veya marcelo messiye neymara verip orta saha çizgisinin biraz önünde aman kaptırırlar diye bekliyorlar mı? İsmail in kanadından gelme sebepleri İsmail in ikili oyunlar yapıp orta kesmesi değil sahada oyun aklı olmayıp rakibini kaçırmasından ve dengesiz bir oyuncu olmasından kaynaklanıyor. Beck zaten kötü topçu değil ama yapabileceği birşeyi yapmıyor. İsmail i her ne kadar beğenmesemde hücumda çok doğru yere koşup orta fırsatı buluyor. Savunmadaysa adamını kaçırıyor, ofsayt bozuyor, pozisyon alamıyor. Bekte en önemli olan özellikleri yapamadığı için yaptığı ortalar da berbat olduğundan bu takımda eleştiriliyor ve eleştiriler doğru. Ama beck ismalin bi maçta 10 kere yaptığını 3 kere yapsa gol yemeyiz. Anadolu takımları kendi sahalarına kapandıgından ligde beklerin hücuma katılması çok önemli.

Çevrimdışı Çağatay

Adamin tum milli takim kariyerini ozetleyecek mac oynadi.

Hatta daha dogrusu; Turkiye sinirlari disina ciktigi maclardaki performansini ozetleyen mac oldu.

Cok basit bir konu bence. "Sahte" bir sag acik istiyenler Gokhan gelsin der. Sag bek isteyenler Gokhan'i istemez.

Sadece gokhan degil takim olarak kötüydük
Ozinin yada cenkin performanslarini begendin mi ben begenmedim çünkü istediklerini yapacaklari arkadas grubu yoktu sahada.
Gg yerli olmasi ve beck ile birlikte sağ tarafimizi bir kac yil rahatlatacaklarini düşünüyorum.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Yok abi izliyorum hatta stadda da izliyorum. Takımın en kötü oyuncusu ismail bile sene boyunca sol kanatta üçgenlere verkaclara girip orta fırsatı yakaladı her ne kadar berbat ayağı olmasına rağmen. Beck in ayağı çok düzgün ama bunu yapmıyor. Mesela sosa vs onun kanadına doğru indiğinde arkayı daha cok düşünüyor. Rakip saha dediğin orta saha çizgisinin biraz önü. Ligde bunu yapmasına gerek yok. Aslında quaresma nın kutuya girmek istemesi onun avantajına. Çünkü quaresma kutuya doğru çıkarken rakibin bekini de üstüne çekiyor. Arkası bindirme için boş kalıyor. Orada korner bayrağına doğru inse çok rahat orta kesebilecekken Quaresma kaptırırsa diye orta saha çizgisinin biraz onunde bekliyor, sekenleri topluyor. İsmail bile ikili oyunlar yapıp arkaya sarkarken, Beck gibi düzgün ayaklı bi bekin bunu yapmaması şahsen beni üzüyor. Garantici oynuyor madem o zaman çizgiye inmeden orta kessin. Yok ama yapmıyor. Zaten burda kimse Beck e ayağı düzgün değil, orta açamıyor demiyor bunu denememesi sorun. Beck bunu yapsa bütün sezon sosa ozzy sol kanada yüklenip İsmail e orta mı açtırırdı?

Ne alakası var kardeşim ismail çizgiye kat ediyorsa bu tamamen önünde olcayın olması
ve daha çok içe kat edip orta sahayı çoğaltmasından kaynaklanıyor orda ismaile karidor açıyor
ama sağda bunu quaresma yapmıyorki adam ordaki her topu kendine istiyor. Quaresmanın arkasında olan
hiç bir bek hücum oynayamaz ismail çıktığında olcay arkasını kapatır Beck çıktığında arkası koridor olur
quaresma gibi ne yapacağı belli olmayan top kaptırma ihtimali yüksek bir oyuncuyla oynarsan
ilk derdin dönen top olur kaldıki orda bizim hücum katkısına zerre ihtiyacımız yok. Belkide hocanın isteği budur.
quaresmanın arkasını sağlam tutmak.

Etiketler: