2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388951 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Kamil Glik transferi...
Oyuncu ile 4 senelik kontrat üzerine anlaşıldı
Kulübüne 5 milyon euroluk bir teklif sunuldu bekliyoruz

Benim edindiğim bilgi Glik ilk iki yıl 1.2 milyon euro 3. ve 4. yıllarda 1.1 milyon euro kazanacak

BTD

Çevrimiçi murat

turkuazı bende beğenmedim ama kırmızı iyi sahadada güzel duruyor.
mesela çubuklu bizim her zaman güzel forma ama sahada güzel durmuyor
sahada en iyi duran formalarımız siyah forma oluyor. Bu sene beyazdan çok soğudum
hep kaybettiğimiz maçlarda beyaz giydik geçen senenin kırmızısı gibi :bandit:
Örümcek adam kostümü gibi abi

Çevrimdışı Tolga

Kamil Glik transferi...

Benim edindiğim bilgi Glik ilk iki yıl 1.2 milyon euro 3. ve 4. yıllarda 1.1 milyon euro kazanacak

BTD
5 m euro'ya biterse iyi valla :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

boyko fiyaskosundan sonra hiçbirsey soramıycam yunusa  :kop: :kop:
Bende o yüzden soralım diyorum.o beğeniyorsa :by2: :by2:

Çevrimdışı 38life

onu diyorum zaten üstte güzel duruyor.
Mesela bu seneki beyaz formada rafta güzel durmuyor ama üstte çok güzel duruyor.
bazı formalarda vardır rafta beğenmezsin ama giydiğinde çok güzel görünür.

Evet. Şimdi bizim formalarda 1 haftaya geliyormuş Kartal yuvalarına. Hiç beğenmedim ama son kez gidip bir de kendi üstümde denicem. Belki güzel durur. Siyah olana bir bakıcam. Olmadı kaleci forması alırım. Kışın sıcak sıcak oh mis  :lol:

Çevrimdışı 38life

5 m euro'ya biterse iyi valla :)
Euro 2016 performansı çok önemli. İnşallah kendi kalesine falan gol atar :D

Ben de ne kadar transfer gündemimizde futbolcu varsa hepsinin kötülüğünü istiyorum  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Pazartesi günü yeni formaların lansmanı yapılacak. Perşembe günü kartal yuvalarında satışa sunulacak.

rıdvan akar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Evet. Şimdi bizim formalarda 1 haftaya geliyormuş Kartal yuvalarına. Hiç beğenmedim ama son kez gidip bir de kendi üstümde denicem. Belki güzel durur. Siyah olana bir bakıcam. Olmadı kaleci forması alırım. Kışın sıcak sıcak oh mis  :lol:
15 inde satışa çıkacak diye biliyorum formaları

Çevrimdışı Bishamon

Euro 2016'da kotu oynar bizim baskan 3M'a bitirir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı b.damatoglu

Beklerimiz Fransaya uçarken

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balı ağzına dök İsmail

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

15 inde satışa çıkacak diye biliyorum formaları
rıdvan akar pazartesi tanitilip persembe satista olacak dedi abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı saricasi

Pazartesi günü yeni formaların lansmanı yapılacak. Perşembe günü kartal yuvalarında satışa sunulacak.

rıdvan akar
Formalar bnce lansmanda ve canli gördüğümüzde daha guzel goruncek ve yonetimi tebrik ediyorum erken cikardigi icin formalari daha fazla satis olur .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Berat

Kamil Glik transferi...

BTD

Bugün çıkan Akşam gazetesi haberini yazmış.

Çevrimdışı Efe

Formalar bnce lansmanda ve canli gördüğümüzde daha guzel goruncek ve yonetimi tebrik ediyorum erken cikardigi icin formalari daha fazla satis olur .
gecen sezonla ayni zamanda cikardi artik gelenek halinde haziran ayinin ortasina kadar tanitilacak buda iyidir eskiden bekle Allah bekle ciksin formalar simdi gayet iyi zamanda cikariyorlar fikret başkan tarftara kulak veriyor ama tasarim konusunda hic kulak vermediler 3 yildir gelecek sezon ki 3 yildiz formalar daha şık olur umarım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TANERCAN

Sizce ben vatan haini miyim?

Yarın ki Türkiye maçından çok Quaresma nin salı gün ku maçıni bekliyorum:)

Çevrimdışı alimm

Kamil Glik transferi...

BTD

BTD de fırat günayer havası seziyorum....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ardiles

Beşiktaş için hazırladığım "Kaleci Raporu" hazır fakat kulübün transfer politikası netleşmeden Boyko'nun gidişi kesinleşmeden paylaşmak istemiyorum zira büyük sıkıntılarla aylarca uğraşarak çok emek vererek hazırlanan bu rapor en azından benim için çok değerli.

Listenin alt sıralarında bulunan Wayne Hennessey Galler milli takımında az sonra sahada olacak. Alıcı gözüyle sizde izleyin istedim

Çevrimdışı Bishamon

Hennessey yedekte

Çevrimdışı Berat

Hennessey yedekte

:D

Çevrimdışı mylife1903

tespit gibi tespit  :claps: formundasın dostum seyahat yaramış @mylife1903
Abi sorma is yolculugunu seviyorum, sozlesmesinin son yilindaki ismail ile empati yapiyorum iki tane guzel sozlesme kapatip milyon yuro kazanmanin hayallerini goruyorum.
Okuya okuya geliyorum hergun ama yazacak az zaman oluyor. Ben futbolcu tavsiye etmeyi sevmedigim icin bu transfer sezonlarinda daha sakin oluyorum.
Tekrarlayalim
Joffrey
Cersei
Ilyn payne
The hound
Polliver
The mountain
Ufff karistirdim
Pektemek
Serdar
Ismail
Pedro
Milosevic
Hah bunlar iste.
Simdi gg konusuna tekrar gelelim bu evrende becki kesecek sag kanat oyuncusunun maliyeti 6-7 milyon euro olur bonservis dahil.
Gg hayatta kesemez becki. Cok para almayacaksa goz yumariz
Tolga tartisiliyor, bence yedek kulubesi icin okdukca yeterli daha iyi bir kaleciyi yedek oturtmak cok luks olur.
Ayrica bu sene dikkatim velinin ustunde olacak katki veremez ise feda zamani veli icin. Cok para aliyor hic katki vermiyor.
3 tane yeni transfer ilk 11 oynamali kalanlar on e kulubeye. Bunun icin tore dahil kimse satilmamali. Satilacak adam bence kerim olmali. Yeni sol bek bir stoper ve boyko satilirsa yeni kaleci ile sezona baslamak cok ama cok yeterli olur ilk 6-7 haftada herkese sampiyon burada, kimse heveslenmesin demek icin.

Listemiz hangisiydi bende listeler karisti biraz
Ingiltere krali
Rahmetli baskan kenedi
TCsiz kiral pele
Bekinbayer
Kaleci mayer
Biricit bardo
Nadya komanaci
Fenerbahceli cemil
Mustafa pektemek
Ismail koybasi

Çevrimdışı Mehmet57

Twente haftaya iflasini aciklayacak. Boylelikle Ziyech bedava.

Çevrimdışı LuceGel

Sizce ben vatan haini miyim?

Yarın ki Türkiye maçından çok Quaresma nin salı gün ku maçıni bekliyorum:)

Portekizin oynadığı son 6 maçın 5 inde maçın adamı seçilmiş çok formda ve coşkulu maçlarını hasretle  bekliyorum. :super:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Avusturya tv'sinden galler - slovakya macini izliyorum, spiker skretl gelecek sezon besiktasda forma giyecek dedi :ok:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı İhsan

abi bizim günahımız ne o zaman her sene güzelim siyah beyaz formalara cırt kırmızı ile vodafone yazıyoruz yokmu bunun bi orta yolu.

Kırmızı olması gene iyi bence, sarı, mavı felan olsaydı ne yapardık ?!?

Ya sponsor almazsın, yada Sponsorluk anlaşmasını ona göre yaparsın. belki daha düşük bir ücrete anlaşırısın, istediğini yaparsın. Ama sponsor olurken bunu şart koştuklarını düşünüyorum.

Ben kırmızı olsun iyi para getirisn tercih ederim
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Anadolu topçusu😀

"Anadolu topcusu" ama Crystal Palace'in kaptani ve 2014-2015 sezonunda BPL ve Avrupa'da top calma ve top kesme konusunda Avrupa'nin en iyi 2ci oyucuncusuydu.

Etiketler: