2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393940 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

aslında bende öyle diyordum düzeltilemez hataları var ama

necip denen adamı bile hoca birsekilde düzeltebildiyse yani o baston yutmuş anormal vucut yapmış adam bile birşekilde işimize yarıyors bir tane bile insan burda onu eleştirmiyorsa ismail içinde neden olmasın sadece sıkıntı surada maaş için diretiyorsa ki ben menejeriyle sıkıntılı oldugunu okudum sürekli oyuncuda problem yok yani bu sebeple bir türlü sözlesme yapılmıyor

necip yedek ve yedekliğe uygun maaş alıyor, ismail yedek kalmalı ve buna göre maaş almalı ismail ve menajeri as oyuncu parası istiyorlar, yerine kafamızda soru işareti bırakmayacak adam alınıp ismail kulübeye yollanmazsa ben bunu kayıp olarak görürüm.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

Ozan , Hocanın İsmail ile alakalı tespitlerinden , beklentilerinden dolayı İsmail'in kalmasını istiyor . Şenol Hoca eğitici, öğretici yanına , güveniyor . Zamanında büyük potansiyel olarak görülüp yeterli gelişim kaydedememiş İsmail'de de sonuç alabileceğini sanıyor hoca . İşte burada yanılıyor ve bu yanılgının bedelini hem hoca hem de bizler yani taraftarlar ödeyecek. Yetenekleri belli bir futbolcunun aşama kaydetmesi , seviye atlaması için önündeki bariyer mental bariyerdir. Oyuncu mental olarak ne kadar güçlüyse o bariyeri aşıp seviye atlayabiliyor. Misal Portekizli Ronaldo ile Quaresma'yı karşılaştıracak olursak Ronaldo mental olarak daha güçlüydü ve buna göre ikisinin de kariyerleri şekillendi.
7 yıldır takımda bulunan İsmail'in mental olarak ne durumda olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım. Şenol Hoca 7 yıldır bu takımda bulunan 27 yaşındaki İsmail'i mental olarak da geliştirebileceğini sanıyor . Bu gelişim doğumla başlayan ve çocuklukla beraber neredeyse tamamen şekillenen bir süreçtir. Sorun şu ki 27 yaşındaki İsmail için artık çok geç, imkansız ve hoca bu düşüncesini pratiğe koymak için İsmaille devam etmek niyetindeyse bunun bir bedeli de olacak ve hep beraber hepimiz ödeyeceğiz.
Şenol Hoca rekabet etsin diye kaleci alınsın istedi durum ortada .Şimdi de İsmail meselesi çıktı . Ama İsmail yedek kalacak demeyin . Yedek kalacak demek yıl boyunca yedek kulübesinde oturacak demek değildir .

haklısın ama bak şurdan bak ben ismailin verdiği röportajları çok beğenirdim yıllardan beridir yani vizyon sahibi yani mental olarak aç ve disiplinli birisi olarak aklımda yer etmiştir.. iki senedir yanıldım diyorum ama sebepleri var

sadece su iki sakatlık üst üste geldi diye adamı yerden yere vuruyorum  bak veliyide uzun zamandır görmüyoruz oda bi oynamaya baslasın onada ismailden farksız davranıcaz çnk unuttuk oyun stillerini en basitinden 3 sene stadyumdan uzaklastık bir döndük bütün kültür değişiverdi ve uyumsaglamak adına bir sezondaha gerekiyor mesela,  sanki buda bir sebep gibi geliyor, hem bak bazı oyuncular konusunda senol hoca direk ilan ediyor frei için mesela hiçbir sekilde kariyer hedefi olarak aç değil diyor onu çözmüş onda sıkıntı var diyor ama ismail gibi adamlara bunu demediği için ben ordan biraz umutlanıyorum :) serdar için hiç yorum yapmadı belliki ondada vardı bu problem üstünde durmadı ve sozlesme uzatılmadı onunla
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

haklısın ama bak şurdan bak ben ismailin verdiği röportajları çok beğenirdim yıllardan beridir yani vizyon sahibi yani mental olarak aç ve disiplinli birisi olarak aklımda yer etmiştir.. iki senedir yanıldım diyorum ama sebepleri var

sadece su iki sakatlık üst üste geldi diye adamı yerden yere vuruyorum  bak veliyide uzun zamandır görmüyoruz oda bi oynamaya baslasın onada ismailden farksız davranıcaz çnk unuttuk oyun stillerini en basitinden 3 sene stadyumdan uzaklastık bir döndük bütün kültür değişiverdi ve uyumsaglamak adına bir sezondaha gerekiyor mesela,  sanki buda bir sebep gibi geliyor, hem bak bazı oyuncular konusunda senol hoca direk ilan ediyor frei için mesela hiçbir sekilde kariyer hedefi olarak aç değil diyor onu çözmüş onda sıkıntı var diyor ama ismail gibi adamlara bunu demediği için ben ordan biraz umutlanıyorum :) serdar için hiç yorum yapmadı belliki ondada vardı bu problem üstünde durmadı ve sozlesme uzatılmadı onunla

umut elbette güzel bir şey ama nacizane olmayacak duaya amin dememeni öneririm  :ok: ben Feyyaz Uçar'ın tavsiyesini dinlememizi öneriyorum  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ozan062

umut elbette güzel bir şey ama nacizane olmayacak duaya amin dememeni öneririm  :ok: ben Feyyaz Uçar'ın tavsiyesini dinlememizi öneriyorum  :icool:

29 yasındaki vardy nin hikayesi sonrası dünyadaki belli kriterleri tasıyan herkes için aslında umutlanmaya basladım  :yerlerde:

bu büyük karakteride gösterecek insan var insan var buda ayrı tabiki:) keşke bir senesi daha olsaydı tolga gibi yani aynı sözlesmeyle devam ettiği:) bu iyi bir sınav olurdu onun için

Çevrimdışı tangaz

29 yasındaki vardy nin hikayesi sonrası dünyadaki belli kriterleri tasıyan herkes için aslında umutlanmaya basladım  :yerlerde:

bu büyük karakteride gösterecek insan var insan var buda ayrı tabiki:) keşke bir senesi daha olsaydı tolga gibi yani aynı sözlesmeyle devam ettiği:) bu iyi bir sınav olurdu onun için

vardy'nin ki bildiğin peri masalı. adı üstün de masal  :D ama nihayetin de var olan potansiyelin ortaya çıktığı bir masal. hiç bir şey yok dan var edilemez bence...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O karakteri gösterebilecek adamı bir görüşte anlarsın Ozan . Bundan kuşkun olmasın :)
7-8 sene beklemezsin acaba o sene bu sene mi diye :)

Çevrimdışı tangaz

O karakteri gösterebilecek adamı bir görüşte anlarsın Ozan . Bundan kuşkun olmasın :)

şimdi ismail foruma üye olup, "o sene bu sene, bundan sonra her sene!" die mesaj yazarmış  :lol:

Çevrimdışı LuceGel

Aslında Şenol hocanın beklentisi varsa İsmailde 1+1 yıllık anlaşma yapılması en uygunudur.1 yıl sonunda bakarsın düzelme yok haydi dersin güle güle.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

Aslında Şenol hocanın beklentisi varsa İsmailde 1+1 yıllık anlaşma yapılması en uygunudur.1 yıl sonunda bakarsın düzelme yok haydi dersin güle güle.

Kaç yıl bekledik artık yeter.

Çevrimdışı ozan062

vardy'nin ki bildiğin peri masalı. adı üstün de masal  :D ama nihayetin de var olan potansiyelin ortaya çıktığı bir masal. hiç bir şey yok dan var edilemez bence...

doğru:D

şimdi ismail foruma üye olup, "o sene bu sene, bundan sonra her sene!" die mesaj yazarmış  :lol:

bu kadar savunan insanları mahcup etmemesi gerekiyor bizim için bi girip o mesajı atsın sonra gitsin biz mesajı alırız  :lol:

Çevrimdışı Berat

Yılların bitmeyen konusu GG'nin kartal dövmesi bugün yine sahnede  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

doğru:D

bu kadar savunan insanları mahcup etmemesi gerekiyor bizim için bi girip o mesajı atsın sonra gitsin biz mesajı alırız  :lol:
Ozan abi olaylara senin gibi eleştirisel bakan birinin ismail konusunda böyle düşünmesi çok garibime gitti :)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı ozan062

Ozan abi olaylara senin gibi eleştirisel bakan birinin ismail konusunda böyle düşünmesi çok garibime gitti :)

ki iki gün önce arda turanla yanyana çok yılısık bir poz vermesine ragmen onu savunuyorum yani değerini bilecek:)  çnk bu tip seylere cok takığımdır ciddiyetsiz bulurum fakat arada bir damarımda tutar hiç olmadık kişiyide savunrum  :s20: :iblush: :evillol:

Çevrimdışı LuceGel

Formaları beğenmedim 4-5 tane tane alacam yeğenlere filan kendime ilk kez kırmızı-bordo karışımını alacam sanırım gençlerde beğendiklerini alsın napalım  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ozan062

vay arkadas bu sene artık kilit söz şu oluyor

fikret baskanın begendiği oyuncular daha ön planda

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/741567020714602496

[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2016, 12:49:49 ozan062 ]

Çevrimdışı Bishamon

Nerede garip adamlar var buluyoruz valla.Neyse heralde fazla para istemez egzotik bir alternatif olur

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ad soyad bakımından yeni bir İ.Mansız vakası olacağı kesin  :)
Şaka bir tarafa zamanında ' Kurumsallaşmada daha fazla yol alınmalı .Başkan yeri geldiğinde scout, sportif direktör oluyor . Bunlar yanlış' dedik . Böyle dedik Önder Özenci ilan edildik  :)
Başkan en son onayı vermeli oyuncu için . Ona gelene kadar teknik ekibin süzgecinden geçip onay almalı oyuncu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ekvador yazmayı bilmeyen saçam sapan bir sitenin twit'lerini mi ciddiye alacağız gerçekten de?

Çevrimdışı ozan062

murat hocamada burada yazmıştım tekrarlayım bi ara cagrıylada bunu burada yazmıştık

bizim böyle cins cins yerlerde oyuncu arıyor olmamızın tek sebebi var:)
bonsvervis ücretleri oyuncu maasları, bugun ne geldi basıma simdi ntvyi actım haberleri izliyorum sonra trtye geçtim vs vs her yerde sunu diyorlar beşiktaş nkolou ile ilgilendi sununla ilgilendi bununla ama her seferinde sonuc su pahalı geldi ve vazgeçildi:))

o sebeple kuzey avrupadan milosevic geldi adamı 1milyona aldık o sebeple amerikadan pedro geldi 2.3e :) belki hepsi tırt çıktı ama ucuza alıp fiyatı sisirip satıcaksak yapıcaz bunları,, bi ara fenerbahcenin aykut kocamanla bütün güneyamerikalıları satıp avrupalıları takıma toplama dönemi vardı örnegin koca totolu Issiar Dia vardı bunlarda o donemler ben acık konusayım begeniyordum transfer hamlelerini..  hepside baya maliyetliydi ama kaliteleri artmıştı

yani biz fiyat performans için mecburen buralara yönelmemiz lazım ya 32likleri alıcaz yada böyle adamları

Çevrimdışı brkntcnr

İsmail' in bende yedekte kalmasını istiyorum ama 600-700 bin € dan fazlası günahtır. İsmail' de bu takım kalibresinde bi sol bek değil. Ama senede 50 maç oynayacağız haftada 3 maç oynanacak zamanlarda sadece kupa maçlarında ve kolay maçlarda bile sol bekte oynayıp kritik zamanlarda as sol bekimizi dinlendirsin yeterince görevini yapmıştır benim gözümde. Ama 1 milyon € falan hakeden biri değil. Eren Albayrak Başakşehir' den kaç alıyor acaba bilen var mı? İsmail o paraları zerre haketmiyor. Hatta maaşını TL olarak vermeliyiz. Pektemek ise belki iyi forvetti falan ama o kadar sakatlıktan sonra perte çıktı. Şuan tekrardan toparlanır toparlanmaz bu bizim problemimiz değil ŞL de oynayacağız en azından 3.forvetimiz ışık veren bir genç olmalı.Hamza gibi. Anadolu takımlarından almak isteyen varsa alsın denesin tutarsa ne ala. İsmail' de Mustafa da karakter olarak çok iyi insanlar olabilirler. Hatta sakatlanmasalar mevkilerinde en iyi yerli bile olabilecek olabilirlerdi. Ama sakatlandılar ve olamadılar. Bu yüzden de hakettikleri paraları almalı istemiyorlarsa da peşlerinden koşulmayıp başka takıma gitmelerine izin verilmeli.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ergin1903

Çok sessiz bir gün. Bu aralar bari bir stoper işini halletseydik.

Çevrimiçi Rasim

her yerde Kamil glik bitti diye geçiyor bilgisi olan yokmu  :busted_cop:
Beşiktaş!

Etiketler: