2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12398015 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı dkn_34

hibrit çimin kardeşini ne zaman alacağız . :)
aceleci olmak gerekıyor sonra elımızden kaçırmayalım  :)

Çevrimdışı Mehmet57

Icimden bir ses, Gomez giderse yerine Balo veya Dzeko gelecek diyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim formalarımızdan birisi buna benziyecek yaka beyaz forma siyah :) Yanda ki çizgiler beyaz :) 100.ci yıl forması gibi :)

Bu arada resimde ki real madrid'in gelecek yıl ki forması :)

Çevrimdışı AmaralGürses

William Bud Elley...

bilir misiniz gencler?

gomez gitsin o gelecek

Çevrimdışı Efe

Bizim formalarımızdan birisi buna benziyecek yaka beyaz forma siyah :) Yanda ki çizgiler beyaz :) 100.ci yıl forması gibi :)

Bu arada resimde ki real madrid'in gelecek yıl ki forması :)

forma süper adidas kendini aştı bizim formalarda güzel olacak renk konusunda hata yapmazlar ise

o değilde QUERESMA ne top oynadı bee  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

olum çağrı nerde la galiba transfer komitesine girdi hiç ortalarda yok :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağatay

olum çağrı nerde la galiba transfer komitesine girdi hiç ortalarda yok :evillol:

Dede ile maykeyi kaçırmak için brezilya ya gitmiş :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

Bu Kamil, Tolga'yi ilk hatalo golunde dovermis gibi duruyor. Adam'in sayko bi tarzi var. Bizim torbaci Rhodolfo'yla iyi tandem olurlar. Gelsin pazartesi baslasin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

izlediğim videolarda ve yılların kaptanlığı sebebiyle söyle bir sonuca vardım

arkadaşın eçenesi hiç durmuyor maçiçinde

dolayısıyla iletişim anlamında iyi koordine olursa etrafındakilerle fark yaratır bizim ligde
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Kapkarakartal

William Bud Elley...

bilir misiniz gencler?

gomez gitsin o gelecek

Bu adam gelmesin hepimizi elley :) Gomez giderse içimden bir ses Wilfried Bony gelir diyor.

Çevrimdışı Atkar

Aklımdaki kadroyu(istediğim kadroyu) yazacağım.
Töre/Frei/Veli/Milo/Boykodan 30M gelir elde ettiğimizi varsayarak

Ospina/Tolga----Gönül/Beck/---Nkoluo/Glik/Marcelo/Rhodolfo-----Kolorov/İsmail
Atiba-Topal------Ozi/Tolgay-----Sosa/?
Q7-Olcay-transfer-transfer
Gomez-Cenk-transfer

oluru var gibi

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın, X bir savunmacının sadece bonservis bedeli için 8-10 M verecek ekonomik şartları yok. Kaldı ki o paranın geri dönüşü de yok. Ayrıca TR'de 3-4 M edecek yerli stoper de yok.

Çevrimiçi murat

forma süper adidas kendini aştı bizim formalarda güzel olacak renk konusunda hata yapmazlar ise

o değilde QUERESMA ne top oynadı bee  :D
Ben beğenmedim.(formayı)

Çevrimdışı AigleBordeaux

muhtemel formalar  :lol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

muhtemel formalar  :lol:

heh işte vişne çürüğü formayı bilmiyorumda siyah olan forma kollarıda siyah olur büyük ihtimalle yanda 3 çizgi kollarda çizgi yok yaka beyaz :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkanı izliyonuz mu sahur kartalları? Kendisi KanalD'de :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

Milli takımın bu sene ki siyahtan kırmızıya giden forması bizim takıma uyarlansa aslında..
Hani farklı bi renk kullanılacaksa koyu bordo tarzı bu şekilde olabilir, diğer durumda tek renk çok çiğ oluyor....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cisse557

Bu çocuğu bilen var mı? Daha önce hiç izlemedim ama şu an Uruguay - Venezuela maçında uçuyor resmen.
http://www.transfermarkt.com.tr/adalberto-penaranda/profil/spieler/308801

Çevrimdışı murat baltacı

ilgilendiğimiz beklerden isla ve kolarovu birbirine çok benzetiyorum ben hem stil hem özellik olarak birbirinden çok farklı oyuncularmı sizce?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

glik alınabilirse büyük iş olur defansı toparlar ama maliyetli transfer olur 5-6 milyona bile biterse iyi bence şuanki bütçemizle yanına iyi bi stoper daha alamayız ya nkoulou yu 3 milyona falan ikna edicez yada bursanın serdar aziz için önerdiğimiz rakamlara düşmesini bekliycez ikinci stoper o kadar önemli değil şuanda glik gibi birinci stoperi sağlam alalım yanına elbet birini buluruz. gomez glik ikilisi çok iyi olurdu aslında ikiside sert agresif hamleli oyuncu rakip hucumculara nefes aldırmazlardı.

Töre yi satabilseydik ospina-isla-gomez-glik-kolarov gibi efsane defans hattı kurulabilirdi bekleyip görelim zaman ne gösterecek.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Berat

Tandemi silip, Save et diyorum. @TWSS

Kaydederim kaydetmesine de , fatal error verebilir :)

Çevrimdışı İhsan

Beck Kasımpaşa dönemine kadar defansif görevini gayet iyi yerine getirdi, sizin dediğiniz gibi açılıp birkaç orta açmaya karar verirse biz de mutlu oluruz yani.

Bu yaklaşımı anlamaya çalışsam da beck şimdi olduğu gibi olması çok iyi geldi bize.
Beck inanılmaz hızlı ve defansta çok açığı kapattı.

İleride beck'in bir orta yapması demek Q17/Frei /G7 nin topla bir defa daha az buluşması demek ti. Defans işini iyi yaptı, Ortalar için defansa yardım etmeyen Q17/Frei /G7 kanatlarımızın arkasını sağlam tuttu.

İsmail ise tam tersi, Hücüma çok katkı verdi ama defansif anlamda Olcay'a kan kusturdu.

Bu açıdan bakarsak, neden ismail/Olcay ve Beck G7/Frei/Q17 birbirlerini tamamladığını anlarız.

[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 08:50:05 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı RevivaL

Başkan gece Kanal D'de sahur programındaydı  :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu yaklaşımı anlamaya çalışsam da beck şimdi olduğu gibi olması çok iyi geldi bize.

İleride beck'in bir orta yapması demek Q17/Frei /G7 nin topla bir defa daha az buluşması demek ti. Defans işini iyi yaptı, Ortalar için defansa yardım etmeyen Q17/Frei /G7 kanatlarımızın arkasını sağlam tuttu.

İsmail ise tam tersi, Hücüma çok katkı verdi ama Olcay'a kan kusturdu.

Bu açıdan bakarsak, neden ismail/Olcay ve Beck G7/Frei/Q17 birbirlerini tamamladığını anlarız.
İsmail Hücuma hiç katkı vermedi, hücuma çıkıyor diye hücuma katkı veriyor olarak değerlendiriyoruz. Kaç tane kritik pası var, asist öncesi pası var, asisti var? Orta isabeti nedir?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beklenen gün geldi. Yeni transfer dönemi herkese hayırlı olsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

İsmail ise tam tersi, Hücüma çok katkı verdi ama defansif anlamda Olcay'a kan kusturdu.

Ağabey dediklerimiz aşağı yukarı aynı yalnız inanılmaz hızlı olduğuna pek katılamayacağım.

Pozisyon bilgisi ve defanstaki uyumu tartışılmaz.

Etiketler: