2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12400090 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş U21 takımımızda.

fatih aksoy
furkan akbulut
asim metin (Hollanda doğumlu)

Bu çocuklardan birisini A takımı çıkartalım serdar aziz yerine daha iyi.

Çevrimdışı Ensar

başkan gerçekten Gomez’le işimiz bitti mi demiş
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı OrhanAker

Beşiktaş U21 takımımızda.

fatih aksoy
furkan akbulut
asim metin (Hollanda doğumlu)

Bu çocuklardan birisini A takımı çıkartalım serdar aziz yerine daha iyi.
Asım metin di galiba sarışın bi çocuk solak..bende merak ediyorum bu çocuğu..serdara 6 filan verilmez yazık olur.

Çevrimdışı Panjandrum

Bu Kamil, Tolga'yi ilk hatalo golunde dovermis gibi duruyor. Adam'in sayko bi tarzi var. Bizim torbaci Rhodolfo'yla iyi tandem olurlar. Gelsin pazartesi baslasin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Serdara 3 milyon üstü yazık olur.çok sık sakatlanıyor.transfer yaparken futbolcunun sakatlığa yatkınlığı iyi araştırılmalı.atiba+olcay gibisini bulmak zor olsada g.zan ve benzerlerinden uzak durmak lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

başkan gerçekten Gomez’le işimiz bitti mi demiş
Hayır şu anda oyuncu ile bizi bağlayan bir şey yok dedi sözleşmesi bittiği için. Ay sonuna kadar süre verdik bekliyoruz dedi ve bir yandan da eğer Gomez kalmazsa yerine alınacak oyuncu için çalışma yapıyoruz dedi.

Çevrimdışı Çağatay

Herhangi bir konu açılmadığı için burada paylaşıyorum

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu: Hırvartistan İzlanda Ukrayna TÜRKİYE Finlandiya Kosova.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Hırvatistandan başka takım mı yok

Çevrimdışı ardiles

ibrahim altınsay kim Beşiktaşa bu güne kadar ne katkı vermiş adam gelip zorluğu
parasızlığı görüp 1,5 ayda kaçmış ve bunca emeği kalkıpta ona bahşetmek tek kelimeyle
ilginç. İbrahim Altınsay hiç bir zaman lider bir kişilik değildir hiç bir zaman taşın altına eline koyabilecek bir yapıda
lider karakterli biri değildir. Beşiktaşta başkanlık sistemi vardır nasıl kötü gidenden başkan sorumluysa
iyi giden işdede ödül başkanındır.

@Necmi abi İbrahim Altınsay yukarıda yazılanları asla haketmiyor.

Çabuk mu unutuluyor ya da "parasızlıktan gitti" denilerek kastenmi çarpıtılıyor karar veremedim.

Fikret Orman ve İbrahim Altınsay Beşiktaş için birlikte çalışabilecek çok önemli farklı meziyetlere sahip insanlar ve ikisi arasında sorun yok sorun eski yönetimden kalan eski kafalardaydı...

Kasıtlı olmadığını sadece unutulduğunu farzediyorum o yüzden şu iki yazıyı tekrar okumakta fayda var

Ali Ece İ.Altınsay konusunu çok güzel özetlemiş: http://www.aliece.com/2013/04/ibrahim-altinsay-abiniz-ise/

Fikret Orman: http://www.fanatik.com.tr/2013/05/10/fikret-orman-310698

**Ayrıca L.Erdoğan ın o dönem kongrede çok sayıda paralı üyesi olduğunu ve bugün neyse ki F.Orman ın kongrede bu tarz üyeleri uzaklaştırmaya çalıştığını da hatırlamak gerek.

Çevrimdışı Yado

Merak ettiğim bir konu var kesin bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın .

Mario Gomezle kiralık kontratımız bitti çünkü opsiyonu kullanmadı gomez.

Fakat Fiorentina ile yaptığımız sözleşme dolayısı ile Fio satarsa %40 biz satarsak %50'sini alacağımız konuşuluyordu ! Bu maddenin gerçeklik durumu nedir ?

Mario gitmesine gitti peki Fio'nın satacağı bedelin %40'ını alma hakkımızı da kaybettik mi ?
?
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Mehmet57

O fiyatlara Glik'i alamayiz.

Çevrimdışı onder23

?

Hayır o duruyor. Bizden gitti sadece fio da oynar.
Başka takıma giderse %40 ı bizim.
Bizim başkan öyle bir anlaşma yapmış ki sevr anlaşmasından beter  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 00:54:53 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

Futbolun "medeni kanunu" Bosman Kuralları 20 yıl önce bugün yürürlüğe girdi..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Efe

kamil gökhan alındı gibi başkası olmaz gibi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

kolarov'da var kiralık :) Bide kaleci giderse kaleci bide gomez giderse forvet :)

Çevrimdışı Tolga

Stoper işi belli olmaz ayrıca daha sol bek var Gomez'in durumu var :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı b.damatoglu

Gomez gelmez daha.
Fakat kariyeri de yükselişe geçmez artık. Quaresmayı izlemiştir dün. Onu böyle besleyecek ofans hattını, böyle hocayı zor bulur.

Girsin dev takımlarda 24-25 yaşında zımba gibi forvetle rekabete de anlayacak buranın kıymetini

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

kolarov'da var kiralık :) Bide kaleci giderse kaleci bide gomez giderse forvet :)

Transfer sezonu da ayrı bi güzel yahu, Allahtan stadımız belli artık :D Neydi o öle Lanzini geldi gelecek uçağa bindi binecek :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

Stoper işi belli olmaz ayrıca daha sol bek var Gomez'in durumu var :D
gomez gitti net glik ve gönül alındı tahminim başkası olacak gibi değil santrafor sol bek kaleci 31 ağustosa kadar sürer kanser olacağız yine :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

gomez gitti net glik ve gönül alındı tahminim başkası olacak gibi değil santrafor sol bek kaleci 31 ağustosa kadar sürer kanser olacağız yine :evillol:
Son güne kadar kanser oluruz zaten o bizim için normal artık :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

valla şuan glik ve gönüle konsantreyim bu 2 si imzalasın rahatlayacağım forvet konusu ise başlı başına dert olacak bize 15 ila 31 ağustos arasında anca biter forvet işi gökhan törede gitmeyecek gibi bi his oluştu satmayacaklar atiba ise kesinlikle kalacak 38 yaşına kadar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

Bana kalırsa Glik Ağustosta olur olacağı varsa baya kanser eder.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:41:16 atalay ]

Çevrimdışı Efe

Bana kalırsa Glik Ağustosta olur olacağı varsa baya kanser eder.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biran önce olsun yoksa kafayı yeriz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: