2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403627 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kolarov Türkiye'de oynayacak olan en iyi sol bek olabilir.

Yine diyorum İsmail'den sonra Kolarov izlemek, Almeida sonrası Demba Ba izlemekten daha büyük bir etki yaratır.

Gelsin be!
İsmail'den sonra İbrahim Üzülmez izlemekte aynı etkiyi yaratır  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Yok artık sallapati 5 yıldır çalışan yönetimin bütün emeğini 2 ay durup kaçan bir adama atfetdin...pes.

kaçan?
o donemde sadece 3yada 4 kişi kaldı diğer 10 kişi istifa etti:) hepside kaçtı tabi :evillol:

istifa edipte geri dönen tek berk hacıgüzeller oldu gerisi bir kere bile görev almadı.

ama dogru simdi altınsayında payı var onun bu oyuncuları almasıyla baktılar evet birşerler dogru gidiyor ve onun ustune insaa edildi baskanda dirayetli oldu ve devam ettirdi

misal önder özeninde payı yüksektir bu düzende:) scoutu o getirdi ve baskan basladı ben oyunculardan anlıyorum demeye:) yoksa onceden baya pasif kalıyordu
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 17:13:19 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

Pardonda 4 yıldır yönetimde olmayan insan yapılan sözleşmelerin nasıl mimarı oluyor ?
Gereksiz yere insanları dağ yapıp sonra taşlıyoruz.

futbolcu maaşlarına 1,5 milyon üst bareminin getirilmesi.. yıldan yıla artan maaş sistemi , oğuzhanın klube kazandırılması (şu anki değeri 20 milyon euro) , Hakan Çalhanoğlu da direkten döndü o dönemde...

neden katkısını sıfıra indiriyorsunuz...

bugün buradaysak , Fikret Ormanın da, Altınsay ın da , Aybaba nın da , Ahmet Nur Çebinin de , Bilic in de , Şenol HOcanın da katkıları olmuştur..

ama benim için vizyoner insanlar daha önemlidir.. Altınsay da bunlardan biridir.. Ben ilerde başkan olmasını çok isterim mesela klube...

Çevrimdışı MrtBlgc

Quaresma'yı ben de seviyorum fakat bu Avrupa Şampiyonası boyunca gözüm sürekli üstünde olacak.

Bakalım bizde gördüğü gereksiz kartları turnuvada da görecek mi ? Çünkü bizde kart gördüğü zaman

genelde insanlar ''çok heycanlı, yenilgiye tahamülü yok, haksızlığa gelemiyor '' vb gibi yorumlar yapıyordu.

Benim fikrim daha sakin, sağ duyulu bir turnuva geçireceği yönünde fakat izleyip göreceğiz.

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş Avrupa Şampiyonu olmak istiyorsa ego savaşı yapmamak gerekir.. Altınsaydan da faydalanabilir... Ayrılıkta 2 tarafın da kusurları olabilir tabi.. ben kimseyi suçlayamam...

hedef Avrupada kupa almaksa vizyoner Beşiktaşlıları çatı altında toplamak gerekir...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kolarov - Glik - Serdar A. - GG düşünülen savunma hattı gibi duruyor. Kaleyede Boyko'yu satıp sözleşmesi biten Mandanda'yı, Costil, Adler veya Ospina'dan birini getirsek ben fitim takım ateş eder.  :steamed:

Çevrimdışı sallapati

kolarov kaç yaşında?

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Aykan19o3

Kolarov-Glik-Serdar-Gökhan muhteşem olur.

Ospina
Kolarov(İsmail)-Glik(Marcelo)-Serdar(Rhodolfo)-Gökhan(Beck)
Atiba(Necip/Veli)
Oğuzhan(Tolgay)
Töre(Aras)-Sosa-Quaresma(Olcay)
Gomez(Cenk)

Of of of   :sevinc

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı ilhan mansız

BJK de 4 yıldır maaş dengesi çok iyi ayarlandı...Bunun mimarı da İbrahim Altınsaydır...

zaten artık GS ve FB de 2 milyon euro nun üstüne çıkamayacaklar maaşlarda göreceksiniz...

BUrak Yılmazlar , Selçuk İnanlar , Onur KIvraklar kaymağını yedi bu işin.... deniz artık bitti...

maaşlar türkiyede 1-2 milyon euro arasında olacak 4 büyüklerde artık...

sadece golcu veya dünya starı gelirse 3-4 lere çıkılacak.. onların da bonservisi elinde olursa...
bu başarıyı İbrahim altınsay gibi iki ayda bırakıp giden birine bağlamak 4 Yıldır bu iş için emek verenlerin emeğini yok saymaktır.

Çevrimdışı Ersoy

Gökhan Gönül garanti gibi hayırlı olsun bakalım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sallapati

bu başarıyı İbrahim altınsay gibi iki ayda bırakıp giden birine bağlamak 4 Yıldır bu iş için emek verenlerin emeğini yok saymaktır.

ya arkadaşlar yazdıklarımdan bunu nasıl çıkarıyorsunuz? artan maaş sistemini ve üst baremi koyan Altınsaydır..

ufak bir olay zaten.. büyütmedim adamı ben.. maaş sisteminin temelini attı dedim sadece..

adamın fikirlerinden uzun süre yararlanamadık.. ayrılıkta kimin hatası var bilemem.. kendisi de hatalı olabilir... ama güzel bir değerdi Altınsay...

Ben Fikret Ormancıyım zaten uzun yıllardır.. ama birini överken diğerini yermeye gerek yok..

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş Avrupa Şampiyonu olmak istiyorsa ego savaşı yapmamak gerekir.. Altınsaydan da faydalanabilir... Ayrılıkta 2 tarafın da kusurları olabilir tabi.. ben kimseyi suçlayamam...

hedef Avrupada kupa almaksa vizyoner Beşiktaşlıları çatı altında toplamak gerekir...

Altınsay'dan faydalanmak ayrı bir şey, bu kadar çileyle uğraşılan işlerin mimarı yerine koyup da haketmediği bir paye vermek ayrı bir şey.

Altınsay'ın yönetici olarak 1.5 ayda dayanabilip gittiği baskıyı Fikret Orman 4.5 sene başkan olarak yüklenmiş durumda.

Fikret Orman'ı geçtim, Ahmet Nur Çebi, Umut Güner gibi en baştan beri taşın altından elini çekmeyen insanlara da haksızlık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan Gönül, Fenerbahçe defterini kapattığını söylemiş.

Bize gelip gelmemesi çok da önemli değil, Fenerbahçe biraz daha güç kaybetti en azından.

Çevrimdışı sallapati

Altınsay'dan faydalanmak ayrı bir şey, bu kadar çileyle uğraşılan işlerin mimarı yerine koyup da haketmediği bir paye vermek ayrı bir şey.

Altınsay'ın yönetici olarak 1.5 ayda dayanabilip gittiği baskıyı Fikret Orman 4.5 sene başkan olarak yüklenmiş durumda.

Fikret Orman'ı geçtim, Ahmet Nur Çebi, Umut Güner gibi en baştan beri taşın altından elini çekmeyen insanlara da haksızlık.

quaresma Süreyya nın üzerine idrarını yapıyor , tesislerde çıplak dolaşıyor  noktasından  takımın yıldızı Quaresma noktasına geldik...

herkesin hatası olabilir.. 2 taraf da hata yapmış olabilir... ama amaç Beşiktaş ın Avrupada kupa alması ise güçler birleştirilebilir... ama bugun ama 2 yıl sonra...

Altınsay Sportif Direktör, Şenol Güneş hoca olsa avrupada kupa hayal olmaz bence... ama çok çok zor bu işin gerçekleşmesi.. egolar çatışır

Çevrimdışı OrhanAker

Gökhan Gönül, Fenerbahçe defterini kapattığını söylemiş.

Bize gelip gelmemesi çok da önemli değil, Fenerbahçe biraz daha güç kaybetti en azından.
Geçen seneki takıma en azından içerde ruh katmaya çalışan ender adamlardandı.Hatta kendini parçalayan tek futbolcuydu.
Katılıyorum bize gelmese bile avantajımız.

Çevrimdışı tuncaboylu

quaresma Süreyya nın üzerine idrarını yapıyor , tesislerde çıplak dolaşıyor  noktasından  takımın yıldızı Quaresma noktasına geldik...

herkesin hatası olabilir.. 2 taraf da hata yapmış olabilir... ama amaç Beşiktaş ın Avrupada kupa alması ise güçler birleştirilebilir... ama bugun ama 2 yıl sonra...

Altınsay Sportif Direktör, Şenol Güneş hoca olsa avrupada kupa hayal olmaz bence... ama çok çok zor bu işin gerçekleşmesi.. egolar çatışır

Altınsay'ın sorunu ego değil, Altınsay kırılgan bir insan. Baskı altında çalışabilmek, hakkında atılan yalan yanlış haberleri umursamadan ve sinirlenmeden göz ardı edebilmek; bunların hiç biri Altınsay'da yok. Bu kadar kırılgan ve çabuk dağılan bir insanla güç falan birleştirilmez, güç birleştirebilmek için 2 tarafın da güçlü olması lazım.

Çevrimdışı sallapati

Altınsay'ın sorunu ego değil, Altınsay kırılgan bir insan. Baskı altında çalışabilmek, hakkında atılan yalan yanlış haberleri umursamadan ve sinirlenmeden göz ardı edebilmek; bunların hiç biri Altınsay'da yok. Bu kadar kırılgan ve çabuk dağılan bir insanla güç falan birleştirilmez, güç birleştirebilmek için 2 tarafın da güçlü olması lazım.

haklısın liderlik ve kriz yönetimi konularında eksik olabilir ama çok değerli fikirleri var...

Çevrimdışı Ersoy

Yalnız GG'de kolay olmayacak gibi talipleri var yurt dışından.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sallapati

Yalnız GG'de kolay olmayacak gibi talipleri var yurt dışından.

yurtdışında %40 civarında vergi var... bonservisi elinde ama bence o maaşı vermeye yanaşmazlar.. Caner Erkin de Mancini sayesinde gitti İnter e...

Çevrimdışı ozan062

bana bir daha gökhan gönül demeyin diyeni buradan engellerim

https://twitter.com/ntvspor/status/740923523040960512

adam bizi istemiyor kısa ve net pis fenerli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: