Hirsiyla oynadigindan degil, oynamayi bilmediginden, sakarliktan kendisini sakatlayip duruyor. Aldigimiz zaman da iyi forvet falan degildi. 68 macta 24 golu var o da G.Birligi gibi bir takimda. Super Lig'de ancak vasat/forvetsiz takimin forveti olur. Kimi kesecek Eto'o'yu mu Rodallega'yi mi yoksa Visca'yi ya da Eren Derdiyok'u mu? Bunlar cunku Fenerbahce haric bazi takimlarin 1. forvetleri ve Mustafa bunlarin hicbirinden iyi degil. Top tutmayi beceremez, driplingi yoktur, son vuruslari vasat alti en cok gol attigi sezon 10 gol atmis bir adam bu.
bize geldiğinde sanırım 21 yaşındaydı ondan öncede sanırım ayağı kırılmıştı bir sene civarı oynamadı
evet iyi forvetti çünkü o beğenmediğin on golü attığında daha çocuktu. geleceği çok parlak ligin en önemli
oyuncularından biriydi. o zamanın parasıylada çok önemli paraya geldi.
Rodallega dediğin adam ilk defa bu sene performans vermiş ama emin ol seneye ne olur belli değil 30 yaşında
Eto'o tartışılırmı ama 35 yaşında önümüzdeki sene bakalım antalyada olacakmı
Vısca forvet değil

onu quaresmayla mukayese et yada töreyle verilerle konuştuğumuzda ikisindende değerli olur
Eren derdiyokun performans verilerine bir bak bakalım pektemekten farklı ne bulacaksın
şu saydığın oyuncuların hiç biri eto'o hariç emin ol pektemekten iyi değil pektemekte anadolu takımlarında oynasa
o verilere ulaşırdı bu oyunculardanda eto'o haricinde hiç kimsede Beşiktaş formasıyla o verilere ulaşamaz rodellaga
Beşiktaşın 3. forveti olurda o yaşta 3. forvet almayız. eren derdiyok Beşiktaş forması giyemez ne o kapasitede nede o karakterde
formayı öyle oyuncularla kirletmeyelim hiç bir Beşiktaş oyuncusunuda bu tip insanlarla mukayese bile etmeyelim.
siz artık gerçekten dengelerinizi kaybetmişsiniz yenildiğimiz kasımpaşa maçından sonra fener formasıyla poz veren birini
nasıl olurda Beşiktaşlı bir oyuncuyla mukayese edersiniz. Adamda karakter olsa kendi takımına ihanet etmez birde onu fener maçında izleyin.
Beşiktaş forması giyen oyunculara gerçekten büyük haksızlık ediyorsunuz. ben pektemeğin Beşiktaşta oynayacak düzeyde olduğunu söylemiyorum
ama tekrar ediyorum bizde ve fenerde ayrı tut geri kalan her takımda onbir oyuncusu olarak oynar. hemde iyi oynar.