2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404652 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yado

Mustafa malesef Cenk'ten daha iyi değil ama türkiyede ki birçok takımın forvetinden daha iyi.

Sezonun yarısında Kwueke midir nedir salladı bizim ligi koy Mustafa'yı seneye Rize'ye Hikmet hocanın yanına kendini sakatlamazsa tüm sezona damga vurur!
Eren'nin sözleşmesi devam etse Rize havada kapardı bu takası .

Kayseri mesela , Osmanlı neden Pektemek'i düşünmez anlamam 35 yaşındaki webo'ya 3 basar Bizim Mustafa , Fener'in eski 3. forvetinden bahsediyorum !

Veli'de gitmez Adam'ın durumu daha ciddiyken gönderilmedi Veli var Adama ihtiyaç yok dediler Veli nezaman gidecek hocada yönetimde bilir. Veli dediğiniz adam daha 27 yaşında sakatlanmadan önce EPL'den 4-5 Teklif var haberlerini çok gördüğümü hatırlıyorum.

Size parçala diyin oy oy paramparça etmekte üstümüze yok.

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi Necmi

ya hepsi neyse de buraya sesli güldüm @Necmi abi  :evillol: :evillol:
Pektemek bizden gitsin 1 sene sonra ptt takımlarıdan birinin forveti olur.
Değil milli takıma gitmek andora veya san marino vatandaşlığına geçse yine milli takıma seçilemez  :D
sen gülmeye devam et o zaman bu gözler cenk dururken umutun milli olduğunu gördü cenk şimdi cenk olmadı bu adam yıllardır var
mesela ozinin kalitesinde oyuncu varmı milli takımda ama hiç dikkat ettinmi ilk hep onu çıkartıyor oyundan. selçukmu daha iyi ondan yoksa ozanmı
Peki Töre gs veya fb oyuncusu olsaydı şimdi tatilmi yapıyordu yoksa kamptamıydı. ayhan bizdeyken milli takıma hiç gittimi antepte çağrılmıştı sonra bize geldi milli takım yok sonra bizden gs ye gitti milli takımın değişmezi oldu Sergen bizdeyken kaç defa milli oldu birde bizden gittikten sonrasına bir bak
mesela GG yi ele alalım bize imzalarsa bilki milli takımda maçlara şener çıkacak :)
sen gülmeye devam et benim gözlerim fırtına gibi estiğimiz dönemlerde üst üste şampiyon olurken
na mağlup şampiyon olurken milli takıma oyuncu vermediğimizi gördü bizden giden her oyuncununda gittikten sonra milli olduğunu gördü
ha bizden almak zorundada kalırlarsa bizim oyuncular genelde turnuvaları kulübede bitirir. Hani işte alıyoruz diye kamuoyunun gözünü
boyamak için o nedenle emin ol şu şartlarda Pektemek onlar için değerli bir oyuncu adamların parası yok heleki gs nin hem parası yok hemde forveti yok
sen istediğin kadar gül şimdi bırak artık güle güle gs de forvet olarak izlersin Pektemeği sonrada milli takıma seçildiğini görürsün
artık çatlayana kadar gülersin. hem pektemek kötü bir oyuncu değilki bizde olmuyor olabilir. adamların forveti umuttu ya
sen hangi kafayı yaşıyorsunki yedekte kalsa sorunsuz adam ellerinde yerli havuzu yok  sizin beğenmediğiniz Pektemek veli ismail olcay
onlar için bulunmaz hint kumaşı. konu gs ise bunların hepsi direk ilk onbir oyuncusu olur hemde ve bu takımlada yarın seninle şampiyonluk
yarışı yaparlar Ayhan aynı pektemek gibiydi bizde kimse istemiyordu resmen kovarcasına gönderdik sonuç futbol hayatını gs nin değişmez onbir oyuncusu olarak bitirdi.

Çevrimiçi Necmi

O bu değilde Fikret Başkan adamdır , Danny'nin intikamını gs'den alır arkadaş. süpriz bir oyuncu satışı ve takasla ellerinden birini almak gibi bir plan yapsalar oy oy oyy
aldı zaten cenki verdi ya :busted_cop:
cenk kadrolarına girdi sırtları yerden kalkmadı :kop:
hatırlatırım bizdeykende bizim sırtımız yerden kalkmıyordu :bandit:

Çevrimdışı Deniz

sen gülmeye devam et o zaman bu gözler cenk dururken umutun milli olduğunu gördü cenk şimdi cenk olmadı bu adam yıllardır var
mesela ozinin kalitesinde oyuncu varmı milli takımda ama hiç dikkat ettinmi ilk hep onu çıkartıyor oyundan. selçukmu daha iyi ondan yoksa ozanmı
Peki Töre gs veya fb oyuncusu olsaydı şimdi tatilmi yapıyordu yoksa kamptamıydı. ayhan bizdeyken milli takıma hiç gittimi antepte çağrılmıştı sonra bize geldi milli takım yok sonra bizden gs ye gitti milli takımın değişmezi oldu Sergen bizdeyken kaç defa milli oldu birde bizden gittikten sonrasına bir bak
mesela GG yi ele alalım bize imzalarsa bilki milli takımda maçlara şener çıkacak :)
sen gülmeye devam et benim gözlerim fırtına gibi estiğimiz dönemlerde üst üste şampiyon olurken
na mağlup şampiyon olurken milli takıma oyuncu vermediğimizi gördü bizden giden her oyuncununda gittikten sonra milli olduğunu gördü
ha bizden almak zorundada kalırlarsa bizim oyuncular genelde turnuvaları kulübede bitirir. Hani işte alıyoruz diye kamuoyunun gözünü
boyamak için o nedenle emin ol şu şartlarda Pektemek onlar için değerli bir oyuncu adamların parası yok heleki gs nin hem parası yok hemde forveti yok
sen istediğin kadar gül şimdi bırak artık güle güle gs de forvet olarak izlersin Pektemeği sonrada milli takıma seçildiğini görürsün
artık çatlayana kadar gülersin. hem pektemek kötü bir oyuncu değilki bizde olmuyor olabilir. adamların forveti umuttu ya
sen hangi kafayı yaşıyorsunki yedekte kalsa sorunsuz adam ellerinde yerli havuzu yok  sizin beğenmediğiniz Pektemek veli ismail olcay
onlar için bulunmaz hint kumaşı. konu gs ise bunların hepsi direk ilk onbir oyuncusu olur hemde ve bu takımlada yarın seninle şampiyonluk
yarışı yaparlar Ayhan aynı pektemek gibiydi bizde kimse istemiyordu resmen kovarcasına gönderdik sonuç futbol hayatını gs nin değişmez onbir oyuncusu olarak bitirdi.
Terimle iligli dediklerine katılıyorum da mustafanın milli takıma seçilebileceğine ihtimal dahi vermiyorum abi  :D
Ben pektemek ile ilgili tezimin arkasındayım ,bizden başakşehir kasımpaşa vb bir takıma gider ondan da 1 sene sonra bilemedin 2 sene sonra ptt ligi ya da ptt ligine düşmemek için ligde mücadele eden bir takıma gider (muhtemelen o takım da düşer forvetsiz ligde kalmak zor :) )
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Terimle iligli dediklerine katılıyorum da mustafanın milli takıma seçilebileceğine ihtimal dahi vermiyorum abi  :D
Ben pektemek ile ilgili tezimin arkasındayım ,bizden başakşehir kasımpaşa vb bir takıma gider ondan da 1 sene sonra bilemedin 2 sene sonra ptt ligi ya da ptt ligine düşmemek için ligde mücadele eden bir takıma gider (muhtemelen o takım da düşer forvetsiz ligde kalmak zor :) )
gitsin bak nasıl leblebi gibi gol atıyor görürsün
benim bu güne kadar boş konuştuğumu gördünmü.
Bu adamı aldığımızda Türkiyenin en iyi forvetlerinden biriydi ama adam sakatlıktan başını kaldıramadı.
Pektemek kesinlikle kötü bir oyuncu değil sadece şanssız bir oyuncu ve şu anda fener hariç süperligdeki her takımın birinci forveti olur.
15 e yaklaşacak bir miktardada gol atar. Sadece Beşiktaşla mayası tutmadı tabi bir tarafını kırmazsa.
Pektemeğin tek handikapı kendini çok fazla sakatlaması ama buda normal sakatlıklar değilki
hırsıyla oynarken kırıyor bir tarafını. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

bu arada Terim onu nasıl cilalar şaşarsın.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

gitsin bak nasıl leblebi gibi gol atıyor görürsün
benim bu güne kadar boş konuştuğumu gördünmü.
Bu adamı aldığımızda Türkiyenin en iyi forvetlerinden biriydi ama adam sakatlıktan başını kaldıramadı.
Pektemek kesinlikle kötü bir oyuncu değil sadece şanssız bir oyuncu ve şu anda fener hariç süperligdeki her takımın birinci forveti olur.
15 e yaklaşacak bir miktardada gol atar. Sadece Beşiktaşla mayası tutmadı tabi bir tarafını kırmazsa.
Pektemeğin tek handikapı kendini çok fazla sakatlaması ama buda normal sakatlıklar değilki
hırsıyla oynarken kırıyor bir tarafını. :bandit:

Hirsiyla oynadigindan degil, oynamayi bilmediginden, sakarliktan kendisini sakatlayip duruyor. Aldigimiz zaman da iyi forvet falan degildi. 68 macta 24 golu var o da G.Birligi gibi bir takimda. Super Lig'de ancak vasat/forvetsiz takimin forveti olur. Kimi kesecek Eto'o'yu mu Rodallega'yi mi yoksa Visca'yi ya da Eren Derdiyok'u mu? Bunlar cunku Fenerbahce haric bazi takimlarin 1. forvetleri ve Mustafa bunlarin hicbirinden iyi degil. Top tutmayi beceremez, driplingi yoktur, son vuruslari vasat alti en cok gol attigi sezon 10 gol atmis bir adam bu.

Çevrimdışı alimm

Bence gg77 nin Beşiktaş standardında ederi 1.5 - 1.7 milyon € arası maaş ve bi o kadar da imza parası ile 2+1 yıllk anlaşma...

Aklın yolu bir bknz. Fatih Doğan haberi....:

08/06/2016
 Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, ilk transferini gerçekleştirdi ve Gökhan Gönül'ü renklerine bağladı.. F.Bahçe ve Türk futbolunun yıldızı Gökhan Gönül ile yapılan görüşmelerin ardından mutlu sona ulaşan siyah-beyazlıların, tecrübeli oyuncuyu Beşiktaşlı yapan sözleşmeyi imzalattığı öğrenildi. Gökhan Gönül, Beşiktaş'la 3 senelik anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu bu imza karşılığında, 3 sene içinde ödenmek koşuluyla 2 milyon euro imza parası alacak. Siyah-beyazlılardan senelik 1.7 milyon euro alacak olan milli futbolcunun; forma giydiği maçların galibiyetle sonuçlanması halinde, diğer oyuncularla birlikte galibiyet primi
olarak 12 bin euro, beraberlik durumunda ise 4 bin euro alacağı öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin resmi anlaşmayı birkaç gün içerisinde duyurması bekleniyor.
. Kaynak : Fotomaç / Fatih Doğan
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 03:26:22 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Türkay

Töre yerine joel campbell nasıl olur?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Gökhan Gönül iddiaları yine arttı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Olabilir ama Törenin gitme işi yattı gibi West Ham Feghouli haberleri çıktı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Hirsiyla oynadigindan degil, oynamayi bilmediginden, sakarliktan kendisini sakatlayip duruyor. Aldigimiz zaman da iyi forvet falan degildi. 68 macta 24 golu var o da G.Birligi gibi bir takimda. Super Lig'de ancak vasat/forvetsiz takimin forveti olur. Kimi kesecek Eto'o'yu mu Rodallega'yi mi yoksa Visca'yi ya da Eren Derdiyok'u mu? Bunlar cunku Fenerbahce haric bazi takimlarin 1. forvetleri ve Mustafa bunlarin hicbirinden iyi degil. Top tutmayi beceremez, driplingi yoktur, son vuruslari vasat alti en cok gol attigi sezon 10 gol atmis bir adam bu.
bize geldiğinde sanırım 21 yaşındaydı ondan öncede sanırım ayağı kırılmıştı bir sene civarı oynamadı
evet iyi forvetti çünkü o beğenmediğin on golü attığında daha çocuktu. geleceği çok parlak ligin en önemli
oyuncularından biriydi. o zamanın parasıylada çok önemli paraya geldi.
Rodallega dediğin adam ilk defa bu sene performans vermiş ama emin ol seneye ne olur belli değil 30 yaşında
Eto'o tartışılırmı ama 35 yaşında önümüzdeki sene bakalım antalyada olacakmı
Vısca forvet değil :) onu quaresmayla mukayese et yada töreyle verilerle konuştuğumuzda ikisindende değerli olur
Eren derdiyokun performans verilerine bir bak bakalım pektemekten farklı ne bulacaksın
şu saydığın oyuncuların  hiç biri eto'o hariç emin ol pektemekten iyi değil pektemekte anadolu takımlarında oynasa
o verilere ulaşırdı  bu oyunculardanda eto'o haricinde hiç kimsede Beşiktaş formasıyla o verilere ulaşamaz rodellaga
Beşiktaşın 3. forveti olurda o yaşta 3. forvet almayız. eren derdiyok Beşiktaş forması giyemez ne o kapasitede nede o karakterde
formayı öyle oyuncularla kirletmeyelim hiç bir Beşiktaş oyuncusunuda bu tip insanlarla mukayese bile etmeyelim.
siz artık gerçekten dengelerinizi kaybetmişsiniz yenildiğimiz kasımpaşa maçından sonra fener formasıyla poz veren birini
nasıl olurda Beşiktaşlı bir oyuncuyla mukayese edersiniz. Adamda karakter olsa kendi takımına ihanet etmez birde onu fener maçında izleyin.
Beşiktaş forması giyen oyunculara gerçekten büyük haksızlık ediyorsunuz. ben pektemeğin Beşiktaşta oynayacak düzeyde olduğunu söylemiyorum
ama tekrar ediyorum bizde ve fenerde ayrı tut geri kalan her takımda onbir oyuncusu olarak oynar. hemde iyi oynar.

Çevrimiçi Necmi

önce gönderde sonra yerine oyuncu bak :bandit:

Çevrimiçi Mehmet57

Moses ve Emenike (kanatta da oynuyordu) gitmesiyle, Antonio'nun genellikle sag bek oynamasindan dolayi Tore haric ofansa 1-2 isim daha alacaklardir. Tore + Feghouli yapmalari, veya Tore + x isim buyuk bir ihtimal.

Çevrimdışı murat baltacı

Stopper icin istedigimiz Gustavo Gomez ilk macinda macin adami secilmisti. Bu sabah 05.30da Kolombiya'ya karsi oynayacak.
Emre mor gibi bununda yıldızı parlamaz İnşallah. yönetim iyi hoşta tüm transferlerde aynı politikayı izliyo emre gibi gelecek gördüğün güvendiğin oyuncuda aceleci ve iş bitirici olman lazım şu kadar teklif edeyim çekileyim değil gerekirse teklifi bir iki milyon artıracaksın araya hatırı sayılır kişiler koyacaksın üzerine düşeceksin istekli olduğunu göstereceksin imzayı attıracaksın yoksa bekleye bekleye elden kaçanlar oluyo. Serdar azizde bekle mesela ama emre gibi gomez gibi güvendiğin oyuncuda bekledikçe zararlı çıkarsın.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Moses ve Emenike (kanatta da oynuyordu) gitmesiyle, Antonio'nun genellikle sag bek oynamasindan dolayi Tore haric ofansa 1-2 isim daha alacaklardir. Tore + Feghouli yapmalari, veya Tore + x isim buyuk bir ihtimal.
işin aslı alma konusunda o kadar istekli değiller
isteyen biliç kulüpte ucuza kapatırsak olur mantığı güdüyor.
ve verdikleri para düşük bizim istediğimizle arada fark var
istediğimiz rakamlara çıkmazlarsa zor görünüyor çıkma konusundada istekli değiller
aslında esas istedikleride atiba gibi görünüyor. Adamlarda biliyor bizim
para sıkıntımız olduğunu isteyende başka kimse yok o nedenle rahatlar.
Bu gidişle olmama ihtimali çok yüksek yada çaresiz kalıp verdiklerine tamam diyeceğiz.
iş uzarda transfer döneminin sonuna sarkarsa bu sefer istediğimizide verseler satılmaz.
transfer yapamadıktan sonra yada bir şekilde bedelsiz yaptıktan sonra Töreyi satmaz şl şansını denerler
şu anda görünen transfer politikamız Töre satılmayacakmış gibi götürülüyor. Atiba ve Boyko satılıp
yola devam etme ihtimali kuvvetli görünüyor.

Çevrimdışı murat baltacı

Dikkatimi çekti bu marsilya isim olarak baya iyi takım aslında mandanda,isla,nkoulou,diarra falan hep bize lazım olan adamlar hepsini paket yapsak uyum sorunu çekmesek süper olur :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı genki1914

istediğimiz rakamlara çıkmazlarsa zor görünüyor çıkma konusundada istekli değiller
Bu gidişle olmama ihtimali çok yüksek yada çaresiz kalıp verdiklerine tamam diyeceğiz.
iş uzarda transfer döneminin sonuna sarkarsa bu sefer istediğimizide verseler satılmaz.
transfer yapamadıktan sonra yada bir şekilde bedelsiz yaptıktan sonra Töreyi satmaz şl şansını denerler
şu anda görünen transfer politikamız Töre satılmayacakmış gibi götürülüyor. Atiba ve Boyko satılıp
9-10 civarına Atiba ve Boyko satılsa bu transfer dönemini kurtarır mı ? 2 stoper 2 bek 1 kaleci 1veya2 ortasaha, Töre için ne kadar teklif ettilerki fark ne kadar acaba
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 04:25:50 genki1914 ]
Guti14

Çevrimdışı Deniz

Ben Tore ile ilgili sezon icinde nerdeyse hic elestiri yapmadim hatta arka ciktim ama artik seson bitti ve toreyle yollar ayrilmali.Ederini bulmusken ve alicisi varken West hama gondermeliyiz .torenin artik bizim takimda faydali olabilecegini dusunmuyorum.ayrilmasi iki taraf icin de hayirli olur.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Emre mor gibi bununda yıldızı parlamaz İnşallah. yönetim iyi hoşta tüm transferlerde aynı politikayı izliyo emre gibi gelecek gördüğün güvendiğin oyuncuda aceleci ve iş bitirici olman lazım şu kadar teklif edeyim çekileyim değil gerekirse teklifi bir iki milyon artıracaksın araya hatırı sayılır kişiler koyacaksın üzerine düşeceksin istekli olduğunu göstereceksin imzayı attıracaksın yoksa bekleye bekleye elden kaçanlar oluyo. Serdar azizde bekle mesela ama emre gibi gomez gibi güvendiğin oyuncuda bekledikçe zararlı çıkarsın.
dortmund 16 M€ ya almış peki kapıyı kaçtan açmışlardır :)
büyük ihtimal arttırsak bile onların teklifinin yanına yanaşamazdık.
kimsenin bir şansı yokmuş. sanki biz keşfettikte dordmund bunca zaman görmedi kim bilir onlar ne zamandır takip ediyordur.
milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncuyu farketmemiş olduklarını var saymıyorsun herhalde
kaldıki emin ol o parayı verirken seninle yarışmıyorlardır o kadar çıktıklarına göre tek büyük alıcı onlar değildi
yoksa en baba türk takımının verebileceği rakam 4 ü 5 i geçmez ne diye 16 M a çıksınlar. hoş benim abartmamdır 4-5
o paralara çıkabilecek bir kulüp yok Türkiyede şu mali şartlarda o nedenle kaçan bir şey yok alacak paran yoksa
senin mantığınla dünyadaki bütün oyuncular kaçıyor demektir. 16 M a gitmiş bir oyuncuyu ancak 12 - 13 verirde alamazsan
kaçırmış olursun. Siz  hala durumumuzun farkında değilsiniz biz oyuncu satamazsak şu anda ihtiyacımız olan yerlere bile transfer yapamayız
bırak emre moru barça gelse verin 5 M alın messiyi dese alamayız yok öyle bir para :)
mesela ismaili beğenmiyorlar ya bırakalım diyorlar ama biz oraya oyuncu falan alamıyoruzki hadi bıraktın ismaili
solda hiç oyuncun yok ve sen oyuncu satamadın bir west ham var oyuncu satabileceğin tutki vaz geçtiler bütün sezonu tosiçle oynarsın
işte o zaman ismail o kadar değerli oyuncu olurki burda herkes kıyamet koparır madem alamıyorduk neden ismaille
uzatmadık diye

Çevrimiçi Necmi

9-10 civarına Atiba ve Boyko satılsa bu transfer dönemini kurtarır mı ? 2 stoper 2 bek 1 kaleci 1veya2 ortasaha, Töre için ne kadar teklif ettilerki fark ne kadar acaba
tam rakamı kimsenin bildiğini sanmıyorum düşmez bu ortaya ama
o kadar uçurum varki anlaşma sağlanamıyor tahminimi söyleyebilirim 10 M€
yı bulmuyordur verdikleri rakam  bizde tahminim 16-17 civarı istiyoruzdur.
bu arada 9-10 civarı atiba ve boyko yapamazsin 6-7 alabilirsen iyi boykodan para kazanabilmen
için avrupa takımlarının istemesi lazım ukraynaya ederi 2-2.5 dan fazla olmaz
Atibada gitmek istiyorsa gerçekten 4 alırsak kendimizi şanslı sayalım Atiba gitmek istedikten sonra elde tutamazsın
mecbur anlaşacaksın bu seferde 4 bile büyük rakam olur. buda ne kadar istediklerine göre değişir
6-7 gibi bir rakama çıksa bu talih kuşu demektir. Bunlar benim görüşüm. duyduğum bir şey yok.

Çevrimiçi Mehmet57

Ucuza kapatmak konusuna hangi acidan baktigini bagli bence. Bize gore pahali olan Ingiliz kuluplerine gore ucuz. Töre gibi BPL'e uygun, genc, milli bir futbolcuya 15-18 vermek Ingilizler icin sudan ucuz bir fiyat. En basitindan, adamlar Enner Valencia'yi Mexica liginden 15 milyona aldilar 2 sezon once. Bu sezon ligde 5 gol atmis santrofor Sakho 15 milyona Sunderland'e gidiyor WHU'dan. Adamlar icin dusuk bir fiyat. Tore 1 iyi sezon gecirse herhangi bir BPL kulubu 30 milyon kolay teklif eder, aldiklarinin iki katina satarlar.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 04:59:41 Mehmet57 ]

Çevrimdışı murat baltacı

dortmund 16 M€ ya almış peki kapıyı kaçtan açmışlardır :)
büyük ihtimal arttırsak bile onların teklifinin yanına yanaşamazdık.
kimsenin bir şansı yokmuş. sanki biz keşfettikte dordmund bunca zaman görmedi kim bilir onlar ne zamandır takip ediyordur.
milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncuyu farketmemiş olduklarını var saymıyorsun herhalde
kaldıki emin ol o parayı verirken seninle yarışmıyorlardır o kadar çıktıklarına göre tek büyük alıcı onlar değildi
yoksa en baba türk takımının verebileceği rakam 4 ü 5 i geçmez ne diye 16 M a çıksınlar. hoş benim abartmamdır 4-5
o paralara çıkabilecek bir kulüp yok Türkiyede şu mali şartlarda o nedenle kaçan bir şey yok alacak paran yoksa
senin mantığınla dünyadaki bütün oyuncular kaçıyor demektir. 16 M a gitmiş bir oyuncuyu ancak 12 - 13 verirde alamazsan
kaçırmış olursun. Siz  hala durumumuzun farkında değilsiniz biz oyuncu satamazsak şu anda ihtiyacımız olan yerlere bile transfer yapamayız
bırak emre moru barça gelse verin 5 M alın messiyi dese alamayız yok öyle bir para :)
mesela ismaili beğenmiyorlar ya bırakalım diyorlar ama biz oraya oyuncu falan alamıyoruzki hadi bıraktın ismaili
solda hiç oyuncun yok ve sen oyuncu satamadın bir west ham var oyuncu satabileceğin tutki vaz geçtiler bütün sezonu tosiçle oynarsın
işte o zaman ismail o kadar değerli oyuncu olurki burda herkes kıyamet koparır madem alamıyorduk neden ismaille
uzatmadık diye
Abi iyi güzel diyosunda dortmund gibi schoutları olan takımın emreye 16 milyon verdiğine inanıyormusun :) alman basınının yazdığı rakam o daha ortada net rakam yok açıklamıyolar tahminim 7-8 milyona bitmiştir açıklansın görürüz zaten. Emre enteresan bi transfer oldu milli takıma seçilmese durum değişebilirdi neyse artık kendisine başarılar dileriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Ucuza kapatmak konusuna hangi acidan baktigini bagli bence. Bize gore pahali olan Ingiliz kuluplerine gore ucuz. Töre gibi BPL'e uygun, genc, milli bir futbolcuya 15-18 vermek Ingilizler icin sudan ucuz bir fiyat. En basitindan, adamlar Enner Valencia'yi Mexica liginden 15 milyona aldilar 2 sezon once. Bu sezon ligde 5 gol atmis santrofor Sakho 15 milyona Sunderland'e gidiyor WHU'dan. Adamlar icin dusuk bir fiyat. Tore 1 iyi sezon gecirse herhangi bir BPL kulubu 30 milyon kolay teklif eder, aldiklarinin iki katina satarlar.
göreceğiz bakalım atletikoda geçen sene 20 veriyordu hesapta.
ingilizler oyunculara iyi para verir ama emin ol ederinden fazla vermezler.
bu sene performansı sıfır olan gittiği her takımda problem yaşayan
devamlılığı olmayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Biliç istemese dönüp bakmazlar bile
kargaya yavrusu şahin görünürmüş. milli takım kadrosunda olsa dediğin değerlere ulaşırdı.
belki ama şimdi milli takıma alınmamış bir oyuncu alınmama nedenide vurdumduymaz bir şekilde
gördüğü kırmızı kart adamlar bu kadar para verdiği bir oyuncunun geçmişine bakmadıklarınımı
sanıyorsun vukuatlarla dolu bir geçmiş bu sene doğru dürüst oynayamamış
16-17 M € gibi rakamlara satılırsa mükemmel bir yönetim başarısı olur.
umarım düşündüğünüz gibi gelişir olaylar
bence 10 milyon bile çok iyi para ama yönetim bu fiyatlara vermez
epl takımları kendi içlerinde büyük paralar ödüyor ama dışarıya pek ödemiyorlar o büyük paraları
büyük takımlardan alırsalar öderler büyük para kendisini büyük takımda kanıtlamış oyuncuya verirler
bakalım Biliç faktörü ne kadar işleyecek. Bence fazlada hayal kurmayın.

Çevrimiçi Necmi

Abi iyi güzel diyosunda dortmund gibi schoutları olan takımın emreye 16 milyon verdiğine inanıyormusun :) alman basınının yazdığı rakam o daha ortada net rakam yok açıklamıyolar tahminim 7-8 milyona bitmiştir açıklansın görürüz zaten. Emre enteresan bi transfer oldu milli takıma seçilmese durum değişebilirdi neyse artık kendisine başarılar dileriz.
açıklamama kararı aldılar.

Etiketler: