Abi oyle bir tablo çizdin ki o zaman kapatsınlarda kulübün kapısını temmuzda kamp için kalanlara açsınlar.
Bunları sağlamak yapmak için yönetim var.
Veli pedro Milo delgado pektemek ; bu oyuncular serdar ve gg olmazsa linnes için takas + Para seceneklerinde kullanılabilinir .
Boyko ; Madem bu kadar kötüydü neden aldık ?
Töre : Satilmamasi durumunda Şenol hoca özel. Olarak ilgilenecem ini programda söyledi
Mandanda / Nkoulou ve GG bu oyuncular evet kapimizda beklemeli oraya Dani. Alves Pepe Ramos Neuer yazmadım abi
ben olmaz demedim bu kadar kolaymış gibi konuşmayın dedim.
Linnesi gs nin sana vereceğine gerçekten inanıyormusun adamların elle tutulur 3-4 oyuncusundan biri
bunu yapması için Başkanlarının Beşiktaşlı falan olması lazım he takas ederlerde bunu oziyle Töreyle falan yaparlar
bunu söyleyip bunu yapması gereken yönetim var diyorsun ama bu gerçekten komik Neueri iste bence çünkü linnesi almaktan daha gerçekci
kaldıki linnesi bu yönetim almaz kardeşim gs bedavada verse almaz bu adamın sözleşmesini yırttık biz.
demecini duydunmu gs ye geldiğine pişman olmuş çok sıtresli bir ortammış Türkiye ligi eminim ilk fırsatta Türkiyeden arkasına bakmadan kaçacak
Boyko bence kötü kaleci değil ama neden alındığını bana değil yunus emre Dökmeciye soracaksın
ben ospina istiyordum alınamıyorsada alınmasın diyordum taraftar baskısıyla oyuncu alınmaz Boyko resmen taraftar korkusuna yapılmış bir transfer
umarım taraftarda görmüştür bunu
Töre satılmaması durumunda transfer yapamayız

ilgilense ne olur onun en hayırlı işi satılması olacaktır.
Ben ilgilenipde bir yere vardıracağını düşünmüyorum açıkça Kayseri maçımıydı vodafone arenada osmanlı maçımıydı taraftara attığı tribi görmedinizmi
sonrada maç bitimi taraftar takımı tribüne çağırdı iki oyuncu döndü arkasını yüzleri bir karış içeri girdi biri Töre diğeri tolga
hadi tolga nın haklı yerleri varda Töreye ne oluyor bunun aynısını geçen sene ankarada yaptı. Töreyle ilgili başımıza gelecek
en iyi şey satılması olur Şenol hocayıda sihirbaz yapmayın. madem eline aldığını düzeltiyor peki neden stoper arıyoruz
pedroyla milosevçle ilgilensin iyi diye alındılar yapsın işte gelir gelmez ilk yaptığı onları göndermek oldu. Boyko satılırsa
onun parası bile yerine ospinayı almaya yetmez. şu anda paramız yok ersandan gelen para kullanılabilirmi bilmiyoruz.
geçen fenerin ffp anlaşmasında duydum uefa mali yılı bir hazirandan bir hazirana kabul ediyormuş bu süre içinde yapılanlar o yıla
aitmiş deniyordu. Eğer bunun gerçek payı varsa Ersandan gelen parayı unutalım geçen yılın bütçesinde kaldı demektir.
öyle olursa şu anda bonservise para harcayamayız. bir diğeride gelir gider dengesinde ne durumdayız. Bunuda bilmiyoruz
sadece bonservisli oyuncu satmak yetmiyorki birde tutturman gereken hesap var imza parası belki bonservis olayını çözüyor ama diğer taraftan
gelir gider dengesini şişiriyor uefa aptalmı böyle olmasa her oyuncuyu alırsın al sana şu kadar para kendini boşa çıkart demek zormu.
adamlar bonservise ancak sattığın kadar ayırabilirsin diyor futbolculara yapacağın toplam ödeme bütcenin yüzde bilmem kaçını
geçemez diyor sanırım %60 bu sene 10 M € bütçe açığı verebilirsin diyor. geçen sene 20 di seneyede sıfır açık olacak.
yani bir yerden yırtsan diğer yerden tutuyor seni minimum 5 atiba giderse 6 oyuncu almamız şart gibi görünüyor
bunların kaçını bonservissiz alabiliriz. bu önemli peki bonservissiz alacağımız oyunculara ne kadar imza parası öderiz
buda önemli çünkü kalitesi belli seviyenin üstünde olupta boşa çıkmış oyuncuda problem paradır kendini boşa çıkartıysa
ucuza mâl olmaz. Sizin dediğiniz gibi ver al olayı hiçte kolay değil. zaten iyiyse EPL ile yarışma şansımız yok birde çok iyiyse
zaten seni sıradan görür gelmez anca gomez gibi tükenmiş olacakki alabilme şansın olsun birde Bonservis vermenin şart olduğu oyuncular
var ospina istiyoruz oda bizi istiyor ama gel görki bonservisi var ve bizde şu anda bunu karşılama imkanı yok Töre satılmazsada olmayacak
boyko satılsa bile parasıyla ospina alamayız. Töre olmaz Quaresma olur ama illaki bu transferleri yapmak için birilerinin gitmesi gerekiyor.